A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Csilla!

Maradjunk abban, hogy ha elkészül a lábazat, akkor majd lefényképezem a házat. Hátha úgy más lesz az összhatás... :)

És nem akarlak elkeseríteni, de nektek is már mindegy, ha már ott figyel anyudnál a szín !
:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kuha

Dóri!

Ja még annyit, hogy hát persze hogy sok a megkeseredett hozzászólás, hisz rosszul esik nekünk.

Ennyi.

Ez nem színjáték, meg megjátszás részünkről.

Szerintem Roki és engem is valóban nagyon nagyon bánt!!!!!

Na mindegy, majd remélem mire jövök már túl leszünk ezen a válságos hangulaton. :)

Mea
mea

Mea!

Helyes, várunk ám Titeket mindig!!!

Csilla!

Hi-hi! Nálunk csütörtöktő vasárnapig mindennapra jut egy ilyen fagyis-mirelites stb. autó.

És mindegyik itt áll meg kb. a mi házunk előtt, mert a szomszéd mindig vásárol, és már tudják, hogy ott kell megállni.
Úgyhogy nálunk "zenélgetnek", persze tuti, hogy mindig akkor, amikor Gergő alszik!

Kép
kuha

Mea! :)
Nem mondtam, hogy az színjátszás. Még csak nem is gondoltam vagy utaltam rá! Nem is értem honnan veszed. Persze, hogy nekem is van szívemhez közelálló ember itt, ezért is hülye a helyzet, és nyilván engem is ezért zavar.
Vendég

Kuha :!:

Sorstársam! :?
:?
csillam

:)
loveprincess

:twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
loveprincess

Mennyi hülye van itt,ezt nem is gondoltam volna!

Megann, te a csúcs vagy. :P :shock: :lol:
loveprincess

loveprincess !

Istenőrizz ,hogy te is meghülyülj közöttünk :!:
Úgyhogy gyorsan siccccc!

Vegyél inkább mérleget! :twisted:
csillam

Csillám! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kuha

Csillám!

Nem vagy te cigány? :lol:
Nekem nagyon úgy fest. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
loveprincess

Kuha

Kép

Lazán kell kezelni ezt a sok "kretént,,?!
csillam

Mire jó ez, őszintén????
Bántott Téged közülünk valaki???

Kép
kuha

Sajnos nem vagyok cigány!

Mennyivel gondtalanabb az életük! :lol:
csillam

Írígyled a szép fekete hajam !! Mi??? Van is vele munkám elég!
csillam

Csilla!

Ne is mond, tiszta gond ez a fekete haj. Épp tegnap vettem egy valag festéket, már csak be kéne festenem. Mert ugye a fekete csak akkor szép, ha szépen fénylik is, és nem fakó!

Kép
kuha

Az is tény ,hogy mikor Görögbe nyaraltunk ott Görögnek néztek! :shock: Mikor spanyolba -ott spanyolnak :shock: !Olaszba-olasznak! :shock:
Tunéziába is olasznak :lol:

Cigánynak még speciel nem néztek :shock: De a bőröm is gyorsan barnul -a hajam is fekete! Várható volt ,hogy cigánynak is nézzenek egyszer :lol:

Ezzel engem nem sértett meg! :!:

Téma lezárva!
csillam

Kuha!

Én múlt héten festettem! Már volt vagy 1 cm lenövés! Az tényleg csúnya!
Te sima fekete ,vagy kékesfekete vagy?
csillam

Csilla!

Nem hinném, hogy magyarázkodnod kéne!!!!
Pláne egy ilyen idiótának!

Tudod, nem az a baj, hogy nagy az isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítése!!!

Kép
kuha

Kékesfekete vagyok!!!
És tök jó, mert eddig volt benne melír, ami ugye eredetileg szőkére volt szívatva. Viszont legutóbb nem tetettem bele a melírt, és a szőke csíkokat szinte kéken fogta meg a kékesfeket festék.
Tök jól nézett ki, a feketében a kék csík!!!!
De szerintem, ha most festem, már azt is csak simán befogja, nem lesznek a kék csíkok :(

Te is kékesfekete vagy?

Kép
kuha

Kuha :D

Én néha ilyen néha olyan! Most sima fekete!
Jó lehetett a kék csík :)

Nekem egyszer piros csíkok voltak benne! De nem melírszerűen, hanem olyan "szabályosan,,

Az is nagyon jól nézett ki! Csak nekem is a következő festésig tartott!
csillam

Loveprincess! :(

Hogy neked ez mire jó, nem értem komolyan.

Na mindegy.

De ha közülünk vagy egy, akkor egy igazán degenerált ember vagy, de ha nem közülünk akkor meg pláne!!!!!!!!!!

Írhatsz bármit vissza, mert nem hatsz meg.

Akárminek is nevezel te kretén idióta!!!!!!!

És hülyézd anyukádat!!!!!!!!

Bocs csajok de egy beteg emberrel én csak ezt tudom tenni, hogy ugatok neki, bár szerintem agya még ehhez is édes kevés :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Mea
mea

Kuha!Csillam! :D :D :D

Megann!

Várunk ám vissza!!!!!

Angelani!

Téged is!!!!!!!!!

Mea
mea

Csillam! :D

Igazad van, ha roma (először is nevezzük így, mert ha drága Loveprinci meglátják, hogy lecigányozod őket jól elnáspángolnak majd téged!!!!)lennék én, akkor simán megkeresném valahogy és tudod mit tennék vele, ahogy az szokás cigányéknál :D :D :D

Mea
mea

Ácsi, ácsi!!!

Most esik csak le, hogy eddig "Lovequeen" volt, most meg "Loveprincess"???!!!!!

Most akkor hogy is van ez???

Kép
kuha

Sziasztok!

Engem nagyon sokszor néztek már cigánynak!

Meg mint Csillámot olasznak, meg spanyolnak... Olaszországban simán nyomják nekem a sódert aztán néznek, hogy nem értem.

Gyerekkoromban zavart, hogy cigánynak néznek, már nem. Azért arra figyelek, hogy csiricsáré, fodrod ruhát ne vegyek (pedig úgy tetszik).

ayse

Ayse! :)

Most nagy divat a csiricsáré, én a helyedben felvenném.

kit érdekel más mit gondol vagy mond?????? :)

Mea
mea

Kuha! :D

Csak most esett le????

Szerintem egy személy lehet ekkora tulok, hogy változtatja a nevét állandóan. :D :D :D

Mea
mea

Ayse :P
Én sem veszek fel olyan ruhát :shock:

Pedig van ami tetszik :?

Kuha

Bizony! Ő kelme -más,... :!: :!:

Csak kíváncsiságból benéztem 1-2 topicba ,hogy éppen kik voltak ott jelen ! Mikor ez íródott!
Hát van jó sok topic :shock:

Még talán találtam is valakit..... :wink: aki lehet -de nem biztos

De én nem találgatok -nem gyanusítgatok,mert akkor soha sem lenne újra normális ez a topic :P :?
csillam

Csilla!

Küldtem Neked privát üzenetet! :)

Kép
kuha

Válaszoltam Kép
csillam

Sziasztok!

Ezt az üzit mindkét topikon olvashatjátok.
Bár én az etetési kérdésekben a kockafejűekhez tartozom, meglepődtem ezen a meghívó dolgon. Nem tartom jó ötletnek, mert mint Rókica is leírta, ezzel kiközösítitek a csapat egy részét. Persze, sokszor elbeszéltünk egymás mellett, de talán mégis túlzás. Én is éreztem hozzászólásokat provokatívnak, lehet, hogy tévedek, mégis irritált. Úgy érzem, a probléma mélyebben van, minthogy adott-e Megann tojást Lénának vagy sem. Konfliktusok halmozódtak fel és ilyenformán buggyantak a felszínre. Viszont ez a meghívósdi lesüllyedés ugyanarra a szintre, mint a konfliktust kiprovokálni. Tudom, ezért mindkét oldal haragudni fog rám, de nem baj. És Angelani meggyanúsítása azzal, hogy ő lovequeen, szintén nem tetszett. Bár a külső jegyek hasonlóak, ez adódhat pont abból, hogy ez a lovequeen megfigyelte, hogy ír Angelani, és úgy írt, ráterelve a gyanút. Angelani nagyon sok mindenen ment és megy keresztül, én tisztelem azért, hogy helyt akar állni minden helyzetben, igaz, biztos nem mindig sikerül, mint ahogy másnak se. Valószínűleg neki is, mint Harinak ez az egyetlen kikapcsolódási lehetősége. Szerintem sokat jelentünk neki.
Őszintén sajnálom, hogy ez történt.

Mea!

Bár veled sem mindig értettem egyet, szép gesztus volt tőled ez a tali gondolat. Nagyot nőttél a szememben.

Zsuzsa, te is, hogy ennyire szíveden viseled ezt az ügyet.

egy szomorú Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Csilla!

Válasz ment!

Ma estére szerintem már eltűnök... :)

Jó éjt Nektek!

Kép
kuha

Ok!

Én is léptem :P

Jó éjszakát! :!:
csillam

Kuha,
Nem csináltam semmi különöset a képpel, csak a photo editorban a "crop"-pal négyzet alakúvá alakítottam, aztán lekicsinyítettem 80×80-asra.
Most viszont megpróbáltam crop nélkül, csak lekicsinyített formában, és úgyis sikerült. Ki érti ezt :? ???

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7

Nézegettem az állatkertes képeket!És nini mit találtam :!: :?: Kép
csillam

Sziasztok Lányok!

Elaltattam a dedet. :)

Csillám! :)

Köszi szépen , Dávidka is dönörű kispasi! :D

Rókica! :)

Emlékezés a távolból :D Vita és a vele járó energiaveszteség :(

Majola :) !

Ez rád is áll (energiák)

Nálunk amikor Panni olyan 6 hónapos volt jött egy hirtelen 40 fokos láz, ami kiderült hogy húgyúti fertőzés, coli baktérium. 3 üveg Zinnat után rendeződött, teljesen kivoltam, úgyhogy én azóta megmosom minden kaki után a popiját kamillással. Kevesebb ideig tart mint kitörölgetni mindenhonnan meg szereti a pancsit is.
Egyébként már egy hónapja rátértem a pamperses letsgo-s pelenkára azt rá tudom húzni könnyedén akár mászás közben is. 8) és nem kell krémezni sem. Hála a jó kis "cigány" bőrének :D :D :lol: :lol:

Remélem senkit sem hagytam ki!

Titi
titii

Mostmár értem ,hogy miért is nézett cigánynak! Kép Messze is állt! A nap is a szemébe sütött... Kép

És Kuhának is igaza volt: Kicsi a kerítés is ...
csillam

Úgy döntöttem, magamra vállalom az ügyeletes szar arc szerepét, és visszatérek, hogy néhány sort fűzzek az itt megjelent írásokhoz.

Róki!

Őszintén valld be: ha nem tettük volna meghívásossá a topicot, jöttél volna?

Miután Sildikét és Tündét kifejezetten utáltad, engem meg nem igen méltattál válaszra, nem hiszem, hogy minket annyira hiányoltál volna.

Hogyhogy a többiek jöttek? Hmm. Nem kötelező mindenkinek rosszban lenni velünk. SZERINTEM.

Még sohasem engedtél be a lakásodba olyan pasit, akivel később szakítottál? Vagy ha igen, azt is így viselted? A szerelmek legtöbbje egyszer sajnos véget ér, és nem lehet jópofizással tovább húzni, különben legalább az egyik fél megnyomorodik.
A szakítást pedig követheti vihar, de az mindig időleges.

Én ráadásul úgy érzem, mi lettünk kiközösítve. A KOCKÁK. Mert ha elkerülte volna a figyelmedet, itt napok óta másról sem szólt a mese, mint a kockákon való burkolt és válogatott gúnyolódásról. Amikor szólni mertünk, megkaptuk, hogy ha nem tetszik, menjünk máshová. Mentünk. Ez sem jó? Hát sorry...

Apropó, Thomasanne, Dóri és Anyapoc vették a fáradságot, és szóltak, hogy jönnének. Semmi akadálya nem is volt. Lehet, hogy ők nem a büszkeségükből finanszírozzák a lelki békéjüket?

Megann!

NEM takaróztunk semmivel, nyíltan vállaltuk, hogy azért írunk oda, hogy szabadon leírhassuk a véleményünket azoknak, akik erre vevők. Akiket nem hívtunk, azok nem vevők rá, az előzetes tapasztalatok alapján legalábbis.
És nem mi köveztünk meg titeket.
Ti provokáltátok ki magatoknak, az előzőleg folyamatosan hangoztatott "most biztos szar anya vagyok", "jöhetnek a kövek", "juj, most biztos kapok" című, nagyon udvarias, és nyílt mondataitokkal.

Mi vállaltuk, hogy a szemetekbe mondjuk, hogy ez zavar.
Ti arra sem voltatok képesek, hogy megmondjátok: Sildi, Tünde, Akárki, ugyan nyaljatok már sót, nem vagyunk rátok kíváncsiak.

Ez volt az utolsó megnyilvánulásom ebben a topicban.

Minden jót

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!

Hú, micsoda forradalom tört itt ki, amíg nem jártam erre. 2 hétig lenn voltunk Balatonon, azért nem tudtam jönni. De látom, közben a fél társaság meglépett. Mi történt itt??? Csak egy lapot olvastam vissza, de elég volt ahhoz, hogy lássam, valami nagyon megváltozott.

Új topik? Meghívóval való belépés? Eléggé elszomorító, és nem csak azért, mert pl. én se kaptam meghívót (bár lehet, hogy nem vagyok eléggé törzstag), hanem azért is, mert pont abban volt ennek a topiknak az erőssége, hogy bár különböző véleményen vagyunk sokszor, de ezt meg tudtuk beszélni, és láthattuk a különböző álláspontokat. Én sok témában határozatlan voltam, és jó volt látni a pro és kontra véleményeket.

SZÁMOMRA EZ A TOPIK ARRA VOLT PÉLDA, HOGY EL TUDUNK TÉRNI A NAGY MAGYAR VALÓSÁGTÓL, A VESZEKEDŐS, SZÉTHÚZÓS VIRTUSTÓL, TUDUNK BESZÉLGETNI, ÉS PERSZE KULTÚRÁLTAN VITATKOZNI!!!

Mindannyiunk élete picit színesebb volt ettől a topiktól. Új ötletek, ki lehetett engedni a gőzt, megosztani örömeinket és bánatainkat, és rengeteget tanultunk egymástól. Láttunk eltérő utakat, és mindenki kiválaszthatta, hogy számára melyik a megfelelő.

Remélem van még visszaút…

Rókica! Ne keseredj el, én pl. szívesen megyek hozzád talira, sőt nagyon adok a véleményedre is, te annyi mindennek utánanéztél, -olvastál, szerintem veled egész ez a csapat. És nagyon-nagyon jól esett, hogy a múltkor fölhívtál!!!

Titii! Én is szegedi vagyok alapban, bár most épp Pesten élünk. Ugyanakkor Sacival sokat járunk le Szegedre anyuékhoz.

Nyúlnéval mi van? Csak utalásokat olvastam róla, de nem értettem pontosan, hogy akkor ő most melyik topikban is van?

Ja, arra nem is emlékszem, hogy írtam-e már nektek: a pocaklakónk KISFIÚ!!! Sacinak öcsikéje lesz!!!

Na, megyek aludni, most én is jól elszomorodtam…

Bodza, Saci és Kristóf

Kép

Kép

Kép
bodza

Sziasztok!

Mivel Mea írt, hogy Őt érdekli, mi van velünk, ezért leírom ide.
Aki haragszik, vagy csak nem kiváncsi, az ugorjon át.

Megvagyunk.
Erhard jobban, bár most kezd újra hasmenése lenni.
Én úgy visszaestem, hogy szinte nem kelek fel a WC-ről.
Fosok mint a murányi ló. NEM baj, a fingás is fosba torrkollik, de már nem idegesítem ezen magam :lol: :wink:
Bocs, hogy undi, de szerintem már már vicces.
Persze magamon nevetek.

Visszaolvasni sem kedvem, sem időm.
De még Rokica hosszászólását elolvastam.
Hát Igen, Ő tökéletesen képben van és tud is fogalmazni.
Szerintem, nem is lehetett jobban leírni!
Ez nem azt jelenti, hogy mindenki más hülye, csak senki nem írta kerek-perec így le az érzéseit (érzéseimet).

Szóval Én Eldöntöttem. JÓ ANYA VAGYOK!
A világ is kerek, vannak benne váratlan fordulók, amit eddig hibáztam(?), az belefér.
Majd jönnek a gyanobb balesetek :cry:

Annyit még leírnék (És tényleg NEM szeretném, hogy most ebből is veszekedés legyen).

Végtelenül Meggyalázott-Megalázott az a Kijelentés, hogy én vagyok a Loveqeen! Ennyire nem is tudom mikor bántottak meg!
Ennél gusztustalanabb VÁD még nem ért!
Nem lehetett volna nyíltan megkérdezni, hogy én szórakozom-e.
Annyi gerinc nem volt Tündében (Igen, Tünde neked szól), hogy ezt a kérdést felvesd. Persze akit tudott, rögtön húzott magával.
Meg persze Ayse is kitett magáért, márpedig tuti én vagyok!
Azt a fáradságot is tessék venni, hogy ha már leírtam az életem Ország-Világ elé, akkor vissza kellne azt is olvasni, hogy mennyi időm van 6 személyként írni. Van elég gondom ezen kívül is (sajnos).

Szóval, nem is tudom, talán elleneségemnek sem kívánnám?
Hát, annak nem is.....

ITT LEZÁROM!
NEM VÁLASZOLOK SOHA TÖBBET ERRE A VITAKÉRDÉSRE!

De még mindig több ember miatt maradnék, mint elmennék.
Csak ezek után, már úg yérzem, hogy valami rámnyomta a bélyegét és meg vagyok különböztetve.

De majd eldöntik az itteniek, hogy jöhetek-e vagy sem.

Sziasztok!
Jó Éjt!
Angelani&Erhard
angelani

Sis!

Soha nem gondoltam volna, hogy ilyet fogok neked irni, de GRATULÁLOK. Küldetés teljesitve, szar arc szerep tökéletesen kivitelezve. Nem elég, hogy valaki már több sebből vérzik, jól forgassuk meg benne a kést is... Tudod vérlázitóan arrogáns és lekezelő voltál, nem hiszem el, hogy ez ua a személy akit eddig az igazságos, józan itélőképességéért és rendhagyóan zseniális humoráért kedveltem. :( Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy nekem is tele volt a hócipőm az általad emlitett idézetekkel és szerzőik egyszerű érteltlenségével, DE ez sehol nincs egyenes arányban az általatok bevezetett retorziókkal. Kétlem, hogy neked álmatlan éjszakáid lettek volna, csak azért mert Megannál mindig Léna etetése a központi téma vagy mert Angelani szegény megint sajnálatkeltő monológot folytatott vagy mert Mea ismét a tápitémán lovagolt (ezek állandó tényezők voltak a topik életében, melyek egy laza scroll down-nal megoldhatóak lettek volna akár, szép is volna ha mindannyian tökéltetesek lennénk:roll: ) viszont ez az általatok kreált új szituáció igenis mélységes szomorúságot keltett többekben és valódi álmatlan éjszakákat okozott. És pont ez a lényeg, ha egy pasival való szakitás után érez igy az ember az ok, de egy internetes fórum tagjaival való szétváláskor normális esetben nem, ebből is lemérhető a módszeretek durvasága. Sajnálom, hogy te ezt nem látod. :(

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Tünde!

Neked politikusnak kellett volna menned. Még meggyőzöl arról, hogy saját választásomból lettem kiközösítve. Hogy ti nem írtatok olyat, hogy valaki csak ide ír vagy csak oda? Akkor mi a franckarikáról szólt a meghívósdi, hmm? Persze a privilégizáltak írhatnak ide is meg oda is.

Abban igazad van, hogy bárki agyszüleménye lett volna egy meghívásokon alapuló új topik, én bojkottáltam volna, mert nem találom erkölcsileg elfogadható megoldásnak.

Hogy személy szerint veletek volt gond, ezt részben tagadom. Veled valóban a kezdetek kezdetétől szarvat akasztottunk. Az én emlékezetemben ez úgy él, hogy te beléptél a topikba, és szinte azonnal belegabalyodtál egy számomra elfogadhatatlan stílusban való kritizálásba a hosszasan szoptatók ellen. Nem te voltál egyedül, nem pécéztelek ki, akkor is mindenkihez szóltam, mert úgy gondoltam, teljesen meggondolatlanul belegázoltok más topiklakók lelkébe. (Ez úgy tűnik, visszatérő motívum. És a megoldás rá is kisértetiesen hasonló volt, a szószólók akik az ócsárlást kezdték megsértődve másik topikot nyitottak, ahol a hozzátápiról lehetett beszélgetni. Mintha nem ők kezdték volna a hosszasan szoptatók hergelését. De hát rég volt, tán igaz se volt, ugye?) Bár azóta a vita óta próbálok veled civil hangnemet megütni, teljesen nyilvánvalóan ott és akkor elvágtam magam nálad. Ennek ellenére eljöttél a talimra, és ennek ellenére ahol tudtál belekötöttél a mondanivalómba. Én ezt a stílust egyszer sem viszonoztam, nem kötöttem beléd csak azért mert te írtál valamit. Ott van a profilomban mind a kétezervalahányszáz hozzászólásom, utána lehet nézni.

Sildike nézeteivel gyakran nem értettem egyet, ez szent igaz, de ilyen kaliberű ellenségeskedés sem volt köztünk, legalábbis úgy érzem. Sisotrisszal soha semmi problémám nem volt, sőt... de majd erre visszatérek.

Ayse:

Megértem, hogy nehéz az elválás. Hát még nekünk, akik nem választhatunk. De nem akarok kötekedni, én is azt szeretném, hogy akit a szíve visszahúz, írjon ide. Ettől függetlenül tele vagyok keserűséggel a helyzet igazságtalansága miatt.

Majola:

Utólagos elnézésedet kérem a szigeti séta miatt. Ez akkor valahogy nem esett le nekem, és nagyon sajnálom. Ha jobban belegondolunk, megoldottuk volna, hogy te is gyere velünk.

Sisotris!

Nem tudom, mivel vívtam ki az unszimpátiádat, de nagyon sajnálom. Mindig is nagy élvezettel olvastam a hozzászólásaidat. Valószínű, és vállalom, hogy sokszor akivel egyetértek vagy akinek szimplán tetszik a mondanivalója, nem reagálok rá online külön. Nyúlnét is egyszer egy tali alkalmával ledöbbentettem azzal, hogy hosszasan beszélgettem vele, és meg is jegyezte, hogy milyen furcsa, mert a fórumon nem nagyon beszélgettünk. Pedig őt is nagyon megszerettem! Ez az én saram, általában vagy témákhoz szólok, nem emberekhez, vagy csak akkor emberekhez, ha nem tetszik a mondanivalójuk. Ez szemmel láthatóan rossz taktika, de nem rosszindulatú.

Hogy mentem volna-e egy általatok megalapított topikba, ha nincs meghívósdi: azért hajlok rá, hogy igen. Akkor valószínűleg én is azt csináltam volna, hogy mindkét topikot nyomon követem, pláne ha úgy oszlik el a csapat önként, hogy mindenhol van számomra szimpatikus ember. Ez mondjuk látható abból is, hogy mentem én utánad is, mikor egy másik fórumot nyitottál még nagyon régen mikor a babanet szarakodott.

"Lehet hogy ők nem a büszkeségükkel finanszírozzák a lelki békéjüket."

Lehet hogy nekik nem büszkeség tárgya a dolog, de a kérdésed megfogalmazásából ítélve te is belátod, valamennyi megalázkodás kellett hozzá. Ez volt a célotok?

Sajnálom, hogy így látod a dolgokat. Őszintén szólva ledöbbentem, mikor a nevedet láttam a másik topikban miután Megann jelezte, hogy megalapult.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Bodza!

Jó újra viszontlátni! :) Örülök hogy minden rendben van veletek. Gratula a kisfiúhoz! :) Név van már?

Cleo:

Nagyon jólesik, hogy a védelmemre kelsz. Köszönöm.

Göndörzsóf:

Én nem haragszom rád a hozzászólásodért. Remélem viszontlátunk itt.

Dóri:

Gondolom a fröcsögő jelző az én megnyilvánulásaimat jellemezte. Majdnem ugrottam is rá. Azt hiszem, elég egyértelműen kifejeztem, hogy miért fröcsög (mert tényleg) belőlem a keserűség. És azt is remélem, érthető is.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Szia Bodza! :D

Jó volt a Balcsin? Képet is raksz fel?
Én várom!
Gratulálok a Kisfiúhoz! :P

:D Angelani

Szegényke ,te aztán jól kifogtad ezt a hasmenést! :?
De ez egy olyan vírus amit símán kaphattál Erhardtól!
Vagy ő tőled!
Mikor Dávidnak volt, a sógornőm szerint, várható volt,hogy mi is elkapjuk!
Azt mondta ,hogy a rendelőbe mostanában csupa hasmenéses babát-gyereket visznek!
Én szerencsére megúsztam!

De az már annyira elkeserített ,hogy Dávidkának olyan sokáig tartott ... :roll:

Kitartás ! Nem fog örökké tartani!

Cleo

:D

Rokica

Én teljes mértékben megértelek! Igazad is van!

Ne idegeskedj ! Örülj ,hogy Zsuzsababa szép-okos-egészséges! És ,hogy már
ottlakik a pocakodban a tesókája! :wink:

Még egy kérdésem is lenne!

Reggel ébredés után ,nekem Dávidka cicizik!
10-kor tízóraizik!

De már nemtudom ,hogy mit adjak neki!

Hasmenés óta sinlac-ot adok neki gyümölcsel, vagy anélkül!
Várnék 1 pár tippet! Receptet!

Ja és képzeljétek , mi visszafele haladunk cicizés szempontjából!
A betegsége előtt , már csak reggel és este cicizett! Napközben csak nagynéha!
Amikor beteg lett ,azt hittem vége is a szoptatásnak ,mert vagy 2 napig nem is kellett neki!
Mióta meggyógyult reggel 2x szopik napközben meg van hogy 5 x 6 x!!
Ez mellett továbra sem akar inni! És kevesebbet eszik!
Lassan megint 2 -óránként szoptathatom -nehogy "éhen haljon,,
csillam

Bodza!

Gratulálok a kisfiúhoz!
Mit szólsz hozzá?

Kuha!
Tegnap voltunk fullos viéágvárosodban, Sz. Cityben!
(uncsitesóm ott lakik)

OOOOOOOOOOOlyan jó volt!
Nem csodálom, hogy visszavágysz!

Mea!
AZ az igazság, hogy egy fordos (fehér!) szoknyának nem tudtam ellenállni! :D
A férjemnek nem tetszik :(

ayse

Sis!

Egy válasz a a Rókicához intézett kérdésedre:

"Hogyhogy a többiek jöttek?"

Talán mert kaptak meghívót.

És még egy kérdés:

Ha ne adja Isten, mondjuk Megann, Mea, Angelani, vagy esetleg én, vettük volna a fáradságot (ahogy Thomasanne, Dóri vagy Anyapoc is), és szóltunk volna, hogy "mennénk hozzátok", akkor mi lett volna a válasz???
Hiszen miattunk indult az új topikotok, nem???

Egyik mondatoddal mondasz ellent a másiknak:

"Én ráadásul úgy érzem, mi lettünk kiközösítve."

Majd kb. 8 sorral lejjebb:

"Akiket nem hívtunk, azok nem vevők rá... "

Most akkor ki közösített ki kit?

És bár nem engem kérdeztél, de ha nem lett volna ez a bizonyos meghívósdni, akkor én is szívesen írtam volna a másik topikba, hiszen nagyon sokan vannak ott, akikre kíváncsi voltam / lennék.

És tudom, hogy most nem fogod elhinni, amit írok, de Sildikére, és Rád is igenis kíváncsi voltam eddig. Nagyon bírtam mindkettőtök humorát, a hozzászólásaitokat.
Most nagyon őszinte leszek hozzád: Benned is, és Sildikében is hatalmasat csalódtam. Semmi másért nem , csak azért, mert legnagyobb megdöbbenésemre mindketten részt vettetek ebben a meghívósdi dologban.
Tündében nem kellett csalódnom :(

És hidd el, azért téma ez még mindig, lassan egy hét elteltével is, mert ez a meghívásos dolog szúrja nagyon sok mindenki szemét.
Teljesen felesleges volt.
Miből gondolod, hogy - ha már Rókiról is ezt feltételezted - ,akkor mondjuk Megann írt volna az új topikba, ha csak simán, emberi módon leírjátok, hogy ezért és ezért, ilyen okokból hoztátok létre az új topikot. Pláne, ha szorult belé némi büszkeség. Azért ennyire ne viselkedjünk már lealacsonyítóan!!!
Márpedig, ahogy elnézem (sajnos) igenis szorult belé büszkeség. Sőt, elég sok minden szorult belé, ami másokba nem .

De mint az már a legelején írtam, tiszteletben tartom az "Alapító Okiratban" foglaltakat, mely szerint:
"Mivel szeretnénk elkerülni a 2005 őszi topic viharait, ebbe a topicba az kerülhet be, akinek valamelyikünk e-mailben küld egy meghívót"

Szóval, akinek küldenek meghívót, nem pedig aki kuncsorog érte!!!

Ha már ennyire ki lett találva ez a meghívósdni, akkor igenis vehettétek volna a fáradságot, hogy összeszedjetek MINDENKIT ( persze Megann, Andgelani, Mea és rajtam kívül - hiszen mi voltunk azok, akik nem véletlenül nem kaptunk), szóval mondjuk
előkaparjátok Benianyu tábliját, és az alapján MINDENKI MÁS kap egy meghívót.
És elkerülhettétek volna azt, hogy mondjuk Thomasanne, Dóri, vagy Anyapoc (azért példálozom velük, mert Te is őket emlegetted) "kuncsorogjanak".
És itt van Cleo, meg Bodza, akik szintén nem kaptak.
Csak nekik igenis sérti a büszkeségüket (megjegyzem, AZ Ő HELYÜKBEN, az enyémet is sértené), ha úgy kell kuncsorogni.

Kép
kuha

Ayse!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

De jó, úgy örülök, hogy tetszik nektek is Sz. City!

Nehogy félreérts, nem isteníteni akarom, csak valóban nagyon visszavágyom.
Hogy hívják az uncsitesódat? HÁny éves? Szerinted ismerhetem???

Kép
kuha

Sziasztok!

Csilla!
Az állatkerti beszámolódon majd' bepisiltem a röhögéstől. :lol: Nagyon ötletes :!: :lol:

Bodza!
Nagy gratula a kis Kristófhoz. :D Itt sajnos már semmi sem a régi és nagyon úgy néz ki, hogy nem is lesz... :( Nyúlné még a balhé legelején lelépet, nem birta hangnemet. :(

Rokica!
Hogy aludtál :?: Látom elég sokáig fent voltál. :roll:

Csilla!
Nekem a doki pont a héten adott egy Sinlac-os receptgyűjteményt. De az otthon van, én meg a Balcsin. :D Majd kedden bemásolok belőle ötleteket.

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Kuha!
Csak a félreértések elkerülése végett, én kaptam.

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?