A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Akkor csak mi jartunk rosszul?? Kép Amiota babas vagyok, ha 2x osszejott a dolog akkor jo,es akkor sem volt semmi koze az "igazi" szexhez szamomra...Kép En is vartam,hogy majd talan a 12ik het utan....de SEMMI...Kép Sosem gondoltam,hogy ennyi ideig el lehet lenni szex nelkul! Kép Kép

Norkini
13+5
norkini

Nyulika,

Vesszen a szakirodalom!!!!
Én is úgy vagyok vele, ahogy te. Az elején hányingerem volt, meg pecsételgettem, aztán a második trimeszter jobban alakult, de úgy igazán akkor sem voltam beindulva, most meg már olyan nagy a pocakom és annyira vigyázok minden mozdulattal a kilazult izületeimmel meg húzódó szalagjaimmal, hogy tök nincs kedvem semmihez. A vérböség inkább kissé kellemetlen érzékenységben nyilvánul meg.
Különben pedig elég "mozgásos" voltam Kép, és most marhára zavar, hogy csak heverészni birok, mint egy darab fa... Nekem igy nem is nagyon ér semmit az egész Kép
Szerencsére a párom nagyon aranyos, és nem erölteti, pedig kedvére valók az "alaki változásaim", meg persze én is bevetem a hiánypótló megoldásokat...

Zita
35+6
parazita

Hu lanyok de aktivak vagytok,
Lefekszem aludni es mire visszajovok mar nem gyozok olvasni!!!!De ez csak jo!!!

Csik,
Szia,Na vegre mar azt hittem nyaralsz.Ne aggodj normalis a sok eves biztos sok a gyomorsavad.En erre ham-letet ettem.Nem tul vigasztalo de az ehseg meg mindig tart,bar en elotte is majd elajultam ha nem ettem de most duplan.Pedig mar+8kgnal tartok tehat van mar nemi zsirtartalaekom.

Betti,
En is nagyon erzem a babat es erosen.En azt tudom hogy csak 36.het utan nem olyan aktiv mar.De ha mar reg ne mozgott es kezdek aggodni akkor a kispapa csak rateszi a kezet a pocimra es mar rugdod is.Annyira odavan tole.

Brokkoli,
Igen O az aCsik.Es mi is oonan ismerjuk egymast tavaly szeptemberbem volt az eskuvonk ,en Katus neven futottam ott.De Te is jartal arra??Mert valahonnan ismeros volt mar az elejen a nick neved????
En is tulelo csomaggal jartam dolgozni pedig ott meg ebed is volt pluszba.

Zita,
Gratulalok a szokkeleshez.Te aztan birod a strapat.
Igazad van nekem a fiatalabb baratnoim is neznek nagyokat hogy Ur isten nekem is ekkora lesz a hasam???Hogy fog ez lemenni??De en mar csak nevetek es mondom hogy ugy hogy megszulod a babat te okos!!!

Orsoly,
Igazad van ha van valami amit akciosan lehet megszerezni azzal nem erdemes varni.Mis igy vettunk egy par dolgot.

Kangi,
Hat igen es csak az elso harmadra jellemzo.De legalbb most elvezd ki minden percet mert mert ha nagyobb lesz a hasad mar ritkabban fog eszedbe jutni.En sem gondoltam volna de sajnos igy van,igy vagyunk kodolva.

Betti,
Igazad van a megnovekvo etvagy a 2.harmadra iga de az se mindenkinel,bar nekem az elsoben is volt pedig hanyingerem is volt ezerrel de ebben nem gatolt.

Pocak es a ferj.:
ِAz enyem is imadja es nem erdekli miennyit hizok csak hogy nekem es a babanak jo legyen.Utanna ugyis lemegy ha a plenkas utan kell maszkalni.

Hazaselet tema,
Hat az mar igaz hogy neha eszembe sem jut,de ha eszembe juttatjak akkor mar OK a dolog.
Viszont ti tudjatok hogy mikortol kell egyaltalan felfuggeszteni,mert azt olvastam hogy az utolso 2 honapban??????Igaz ez?????

Pusz ,
Kataa
31+2

Kép
Kép
kataa

Hayimpapa!

Úgy örülök ám Neked! Egyetlen kispapánakKép Az én párom is imádja a pocakomat, és engem is fel tudna falni. A mekkora hordó megállapitás nem rosszindulatú volt, hanem édiKép Én is mindig megvárom a párom, ha jön este. Lemegyek elé a villamosmegállóba a kutyival. Mikor jön, a baba is kap simisimit én meg a puszikátKép

Nyulika!

Ezt a szakkönyves dolgot felejtsd el már most! Persze irnak néha értelmes dolgokat is, de a legtöbbje hiányos, vagy téves. Ez most még nem nagy gond, de a szoptatásnál lehet, hogy félrevezet!
Pl. Nem feltétlen szükséges, hogy megnõjön a szexuális étvágy! Senki sem egyforma, akkor ezt miért általánositja?! Nekem pl. lecsökkent a szexuális étvágyam. A mellem érzékeny és fáj ha hozzáér, a hüvelyem meg akár a szaharaKép (ezen lehet segiteni). Pedig a flour (tarhesség alatt megnövekedett folyás) rendesen van. De a kispapám azért nem szenved hiányt semmibenKép Õ ugyanúgy kiván mint azelõtt, ha nem jobbanKép Persze tiszteletben tartja a pocakomat, de én meg annyira szeretem, hogy nem tudom nézni ahogy lobog a szemében a tüzKép (ill. tudom, csak megállni nemKép
Most 1 hete, hogy kijelentette innentõl no babacsinálos sex.Kép Félt minket! Hiába mondon neki, hogy ettõl nem lesz baj, de megjegyezte minden egyes szavam amit közvetitettem neki a babanetrõlKép Ki hitte volnaKép Ugye házasélettel is meg lehet inditani a szülést az utolsó hetekben, és az ondo tartalmaz valamilyen anyagot ami szintén kiválthatja a szülés indulását. De csak a nagyon végén!
Hát ez van! Bocsi ha túl részletes voltam, de szerintem nem és különben is ilyen szük baráti körben ez semmiségKép

cupp
sasha
34+1

Kép
sasha

Házasélethez még annyit, hogy én mindjárt a "hiánypótlással" kezdem Képettöl a kispapa megnyugszik, és nem érzem, hogy feszült, amitöl én nyugszom meg, és ellazulok, onnantól már szabad a pálya Kép
Kell az az endorfin a babának is szerintem, meg nekünk is.
Meglátjuk, mi lesz nagypocisan, most mindenesetre begyüjtök egy csomót elöre is KépKépKép

Most pedig hazamegyek Kép

Pussz
Kangi
13+6
kangi

Nyulika!

Hát valahogy mi is így vagyunk ezzel a házasélet dologgal. Az elején folyton hányingerem volt, és 1/2 9-kor már aludtam, így nem nagyon jött össze a dolog. Most hogy már nincs hányingerem, meg nem is vagyok olyan aluszékony, most meg valahogy nincs "étvágyam" (ha érted mire gondolok). A szakirodalom alapján én is vártam, hogy nemsokára jön a menyország, dehát most már nem reménykedem. Nem baj, van ami kárpótoljon érte!

Üdv
Tüni
tüni

Jó olvasni, hogy sokan járnak hasonló cipõben. Vagyis a szerelmezés nem olyan, mint rég... Sajnos az én kispapám nem járt valami jól. Néha vannak olyan gondolataim közben, hogy most meg minek csináljuk, amikor már elértük a célt, vagyis terhes vagyok?!? Kép Kicsit állatias felfogás, de tök spontán jön. Én általában ellennék a babanövesztgetéssel fõ mûsoridõben. De nem bírom látni, hogy szenved szegény kispapa... Valószínû, hogy a kipihentséggel is összefügg a dolog, mert az egy hét szabi alatt meg én nyaggattam mindig õt! De az is lehet, hogy amiatt változott az étvágyam, mert már nem vagyok egész nap rosszul.

Pusz
Miszike
15+4
Miszike

Sziasztok Kismamik!

Szeretnék csatlakozni hozzátok. A "szomszédból" jövök. Tegnap óta van kismamakönyvem, így hát itt az idõ, hogy bejelentkezzek hozzátok.

Bekereülhetnék a táblicskuba? Az adataim: 26 év, 1 baba, Miskolc, 03.16., Megyei kórház dr. Kerchner Csaba, 10/4

Tegnap voltam a védõnõnél és sajna magas volt a vérnyomásom (160/100), pedig eddig soha nem volt vele gondom. Most egy hétig 2 naponta kell járnom méretni. Van köztetek olyan akinél hasonló volt a helyzet? Nektek mit mondott rá a doki?

Üdv, Panka (10+4)

panka

Látom, nagyon belejöttetek a házasélet témába. Szerintem felejtsétek el a szakkönyveket, mert ez a dolog is teljesen egyéni. Persze az elsõ trimeszterben a hányinger meg az aggódás a babáért jelentõsen visszafogja az ember lányát, de erre is van ellenpélda (pl én, akinek a párja egy hét után végelgyengülésre hivatkozva állt ellen aznapi nem túl szûzies ajánlatomnakKép) Nálam a szerelmes kedv leginkább azon múlt és múlik, hogy éppen milyen belsõ átalakulásokon megy keresztül a méhem és a hüvelyem. A lányommal tavaly úgy alakult, hogy az elsõ trimeszter kivéve végig, még nagy pocakkal is molesztáltam a férjemet, aki nagyon féltette a babát és sokszor kikosarazottKép. De most elõre megbeszéltük, hogy a mostani babánál, ha minden rendben zajlik, nem tagadja meg tõlem a szerelmezést.
Mindenesetre az biztos, hogy a szülés után egy jó darabig eszünkbe se fog jutni ez a témaKép
Olvastam, hogy a zenészek már most szoktatják a babát a hangszerükhöz. Hát én inkább nem próbálkozom most sem, hiába zenéltem 17 évig, mert a tangóharmonika hastájon elég félelmetes hagerejû lehetKép. Maradok a CD-knél.
Örülök, hogy jót taliztatok lányok. Legközelebb talán én is eljutok.
A kilók miatt pedig tényleg ne aggódjatok, ha nem csokin és sütiken éltek egész nap, nem lesz semmi gond. Higgyétek el, a baba mellett nem sok idõtök lesz kajálni, fõleg ha már a növögetõ pöttöm ki is nézi a szátokból. Nálunk most ez a sláger, tegnap a lányom minden egészségmániás egyekezetem ellenére egy tálból csipszezett az apjávalKép. Hát most mondjátok meg, már csak a kólát nem reklamáltaKép. Le vagyok sújtvaKép.

Üdv
Momo

Momo
momo

Sasha,
Nem volt semmi baj a kifejtessel.Ahogy a baraatnommel mondjuk mindig a Lenyeg a Lenyeg!!!
Szerintem ez az etvagy dolog altalaban a legtobb kismamanal a negativba megy at.Ritka a kivetel,legalabbis nekem az osszes baratnom igy volt vele.Szerintem teljesen atalakul a belso igenyrendszerunk,mar a baba a kozpont.Ugy ahogy a munkak undorunk is megvolt mindannyiuknak.

Tuni
En meg most is beesek az agyba 10 elott bar a kulonbseg annyi hogy ejszaka 2-szer leglabb felkelek es nehez visszaaludni.Visszagondolva nagyon imadtam azt az ajulasos alvast!!

Miszike,
Hat igen igazad van,nekem neha az jut eszembe hogy mi lesz ha meglesz a baba akkor majd vedekezni kell es hat az ugye olyan maceras.

Panka,
Udv nalunk,gratulalok!Sajnos nem tudok segiteni vernyomas ugyben de talan valaki mas.

Pusz,
Kataa
31+2

Kép
Kép
kataa

Tok jo, hogy vegre annyit irtok, van mit olvasni!
Szoval, en voltam aki 'otthonszulos' szulesznot keresett, de itt Frankfurt kornyeken...Miszike, jo a memoriad! Kép Egyebkent ma nagy nehezen, ket ora foglalt jelzes utan vegre sikerult elernem a kiszemelt aldozatomat, es jovo het hetfore meg is beszeltunk egy idopontot, amikor meglatogat! Es a ferjemnek is itthon kell lennie...hu, mar most felek, azt hiszem egesz hetvegen takaritani fogok!!!

Hayimpapa, szerintem ketfele tipusu ferfi van, az egyiket teljesen lehangolja a parja egyre gombolyodo pocakja, nem lat benne semmi noiest, vagy vonzot, es van a masik, szerencsere nekem ilyen jutott, aki teljesen begerjed, mondhatni meg jobban tetszik neki a nagyobb pocak, mint a lapos has!

Hazaselet...az elozo ket terhessegemnel libidom tobbszorosere novekedett, 'vegigelveztuk' a terhesseget azzal a mottoval, hogy most legalabb nem kell vedekezni, mindent lehet! Nem tudom mi tortent ido kozben, de most a szexre csak ugy tudok gondolni, mint egy ovodas: fuuuuj! Mi is cirka ketszer voltunk egyutt az elmult 16 hetben, es hat nem volt az igazi. Szegeny parom, most bojtol... Kép Kép Kép
Tenyleg nem tudom mi okozhatja az ember lanyanal, hogy egyszer igy, masszor ugy!

Sasha, tetszett ez a szaharas hasonlat! Kép Uzenem a kispapadnak, hogy semmi bajotok nem lesz a szextol, a szules akkor indul be, amikor 'elkeszult' a baba, nem elobb, meg ha akarjatok sem lehet szexszel beinditani, ha meg nem vagy ra felkeszulve. Legfeljebb az utolso heten lehet ezzel beinditani a szulest, amikor mar magatol is max. egy-ket nap mulva megszuletne a baba! Kell az a kis endorfin a babanak is, nem beszelve a jo kis hinta-palintarol! Kép Kép

Az etvagyam viszont nem a regi. A hustol, haltol szinte meg mindig felfordul a gyomrom, ha eszem. A favorit, ami tulajdonkeppen az egyetlen szamomra eheto dolog volt az elso 14 hetben es meg most is nagy kedvencem, az a vajas kenyer jol megsozva (bocs Sasha!)! Atalltam a teljes kiorlesu, magos, blabla kenyerre, hogy megnyugtassam a lelkiismeretem egy kicsit.

Panka, a vernyomas eleg ingadozo tud lenni. Attol is megnohetett pl., hogy felmentel egy emeletet gyalog, vagy hogy izgultal. Azert jobb egy darabig rendszeresen ellenorizni, nehogy baj legyen. De a legtobbet azzal tehetned egyelore, hogy nem izgulsz es idegeskedsz, foleg a meres elott. Lehet, hogy csak 'feherkopenyes' vernyomasod van, legjobb lenne egy otthoni vernyomasmero, hogy ezt kikuszobold!

Sasha, visszaterve a szakirodalomra...tegnap ejjel olvastam a nemet kismamaujsagot, ahol kifejezetten a so fogyasztasat javasoljak azoknak a kismamaknak, akik vizesedesben, magas vernyomasban szenvednek, ill. feherje van a vizeletukben! Kicsit kiakadtam, hogy ennyire ellentetes allaspontok is lehetnek. Az indok az, hogy a so megkoti a vizet a veraramban, ami altal az szabadabban tud folyni...a cikk vegen azt irja, hogy min. napi egy teaskanal sot plusszba az amugy rendesen megsozott etelekhez el kell fogyasztani, pl. asvanyvizbe keverve!!! Jo, nem? Azert inkabb maradj az orvosod tanacsanal, ha lehet...de ennyit a szakirodalomrol!

Zsuzsi
16+3
zsuzsi74

Zsuzsi!!!

Micsoda? Még több só?Kép Ezt nevezem. Végülis szerintem tök mindegy, hogy mennyi sót eszem, vagy most inkább nem ezsem, mert ugyanugy vizes vagyok és zsibbadok!

Most megyek és lefekszem aludni, mert mindjárt elszédülök!Kép
sasha
34+1

Kép
sasha

Sasha! Nem azért írtam az eséssel kapcsolatban a hátra való gördülést, mert az a jó, hanem mert én így jártam. Mellesleg utánna 5 percig fetrengtem a fájdalomtól, mert az a bokám fordult ki amelyik már kétszer volt begipszelve korábban hasonlók miatt.

Az evés: kisbabás magazin, várandós anyuka étrendje: abonett kenyér, könnyû margarin, erre halmozva uborka és egyéb zöldség. Na ez az amitõl tutira fûbe harapnék!! Alkat kérdése az egész hízás, csak arra próbálok odafigyelni, hogy ne tömjem magam édességgel, és lehetõleg este már ne tépjem fel a hûtõajtót. Ha mégsem bírok magammal akkor elvonulok egy kefírrel. Ez a gyümölcsös idõszak pedig egyenesen áldás.

A szex: enm gondoltam volna, hogy egyes területek ennyire érzékenyekké tudnak válni, ráadásul a fantáziám is szennyesebb lett egy fokkal. Az elsõ három hónapban viszont egyáltalán semmi fogékonyságom nem volt a dologra. Hál istennek a párom teljesen megértõ volt.
Amúgy imádja a pocakomat, és a nõiesebbé vált domborulatokat. Tök jó!

Sziasztok! Moxi ma végeztem ki a 29. hetet
moxi

Sasha: én is örülök Nektek Kép. Mindig mesélem páromnak, hogy mi jókat olvasok itt, és pl. ne legyen oda, hogy a 22. hét elejére 3 és fél kilót hízott... Kép. Puszit én is szoktam adni a pocakra, meg néha éneklek is. Szegény pici Kép.

Nyulika és házasélet-téma Kép
Momo-nak igaza van, hogy ez mindenkinél másképp van. Én errõl a témáról nem szívesen beszélek így nyilvánosan, mindenesetre tömören annyi, hogy az elmúlt pár hónapban rengeteget dolgozom, és éjszaka amikor hazaérek, többnyire az alvás érdekel. A hétvége persze más Kép. Ha éppen nem kell akkor is dolgoznom Kép.

Hayim Apuka
hayimpapa

Lányok, szoktátok azt álmodni, hogy szültök?
Én már kétszer álmodtam, pedig még egyszer sem szültem, úgyhogy persze álmomban tök könnyü és fájdalommentes.
Azt mondják, a nök megálmodják a kisbabájukat. Hát nem tudom, múltkor kék szemüt, ma éjjel meg mogyoróbarna szemüt álmodtam... Kiváncsi lennék, ti hogy vagytok ezzel.

Hayimpapa,
üzenem a kismamidnak, hogy a 3 és fél kiló ilyen idösen az majdnem semmi, föleg, ha nem olyan töpi, mint én (160cm). Viszont nem rossz neki, hogy sokat van nélküled? Biztos vagyok benne, hogy muszáj sokat dolgoznod, de tényleg muszáj?
Csak azért kérdezem, mert az én kispapim most 5 napig vidéken van, és ráadásul a mi házunkat csinositja, de mégis nagyon hiányzik, és már nagyon várom, hogy megölelhessem, nemcsak "házasságilag" Kép, hanem csak úgy, mert jó lesz, ha hazajön Kép

Moxi,
örülök, hogy neked is ilyen tapasztalataid vannak. Remélem, a helyzet nem fog drasztikusan megváltozni (sem nálad, sem nálam).
Ha én uborkát halmoznék abonettre, egész nap böfiznék, mint egy kérödzö tehén. Nem birom az uborka héját, de a paprikáét még annyira sem. Abonett ráadásul különben is totál rémes, ezzel az erövel kefires fürészport is kanalazhatnék Kép

Sasha,
hogy van a lábad?

Kataa,
munkaundor stimmel Kép

Momo,
igazad van, még az is bennem van, hogy egy jó darabig úgysem fogjuk csinálni, most kell felhalmozni az élményeket. Igazság szerint eléggé kivéncsi vagyok, hogyan birkózom majd meg az anyaszereppel, dehát azért van rá 9 hónapunk, hogy valahogy felkészüljünk...

Pussz
Kangi
14+0
kangi

Sziasztok!

Moxi!

Értem én!Kép Sajnálom, hogy pont az a boka járt megint szerencsétlenülKép

Hayimpapa!

Most nagyon irigyke lettem a párodraKépKépKép 3,5 kg a 22. hétig semmi!!! Én a 21. hétig hiztam 6,5 kg-ot! Most már a +13,5-nél járokKép Úgyhogy nyugtatsd meg a párod, hogy nagyon szerencsés idáigKép

Kangi!

Köszi kérdésed, a lábim fáj! Már birok rajta menni, de csak 1 papucsban, mert a többi nyomjaKép Álmodtam már hogy szülök, hogy a baba a karomban, meg egyéb, más rémálmaim is vannakKép Ez normális, a baba fogadására készit fel.
El kell hogy keseritselek Kangi, mert nekem már csak 6 hetem van, de még mindig nem kszültem fel! Egyre izgatottabb vagyok és nagy drass van bennemKép Nem csak a szülés miatt, hanem azért mert egy kicsi új életért leszek felelõs és ez az élet naggggyon nem egyenlõ egy kicsi kutyával... (ha ezt a mondatomat valaki félreérti akkor megeszem reggelire!!!Kép) Anyuka leszek és a gyerek tõlem fog függni és többnyire az is hogy milyen ember lesz belõle! Hát eléggé félek úgy az egésztõl, de ez nem jelenti azt hogy nem várom és nem akarom, de könyörgöm! ilyen velem még nem történtKép Még nem voltam anyaKép
Most, hogy igy belegondoltam amikor a babával álmodtam akkor ezek a félelmek enyhültek, elmúltakKép Lehet, hogy tényleg felkészitõ jellegü bármilyen álom ami a babáról szól?KépKép

Jöjjön a pocakos tábla is, hiszen péntek vanKép

<pre>
[size=-2]Ssz.[/size] [size=-2]N i c k n é v[/size] [size=-2]Hetek/napok[/size] [size=-2]Életkor/gyermek[/size] [size=-2]L a k h e l y[/size] [size=-2]Szülés v.i.[/size] [size=-2]Szülés tervezett helye[/size]
[size=-2]1.[/size] Pszi 41 / 5 26 év/1.b. Budapest [size=-2]VI.[/size] 08.11 [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Abkarovics G.[/size]
[size=-2]2.[/size] Djeszter 41 / 4 29 év/2.b. Budapest 08.12 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Petõ[/size]
[size=-2]3.[/size] Bmary 40 / 1 29 év/2.b. Békéscsaba 08.28 [size=-2]Péthy Pál Kórház / Dr. Orosz[/size]
[size=-2]4.[/size] Zsani 40 / 5 28 év/2.b. Budapest 08.15 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]5.[/size] Bringa 40 / 3 27 év/1.b. Veszprém 08.15 [size=-2]Megyei Kórház / Dr. Pfund[/size]
[size=-2]6.[/size] Anda 39 / 3 27 év/1.b. Budapest 08.16 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]7.[/size] Viktória 40 / 2 23 év/1.b. Budapest 08.23 [size=-2]Csepeli Weiss Manfréd Kórház[/size]
[size=-2]8.[/size] Iddi 39 / 3 36 év/2.b. Budapest 08.28 [size=-2]Szt. János Kórház / Dr. Zeke[/size]
[size=-2]9.[/size] Nóra 37 / 2 24 év/1.b. Miskolc 08.29 [size=-2]Miskolc Semmelweis K./Dr. Dobos[/size]
[size=-2]10.[/size] lomis 38 / 2 26 év/2.b. Érd 09.04 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]11.[/size] Anette 38 / 3 27 év/1.b. Lovasberény 09.04 [size=-2]Várpalota[/size]
[size=-2]12.[/size] Zsóka 36 / 2 24 év/1.b. Budapest 09.12 [size=-2]MÁV Kórház[/size]
[size=-2]13.[/size] Kriszti 36 / 5 30 év/3.b. Galgamácsa 09.15 [size=-2]Szent Margit K. / Dr. Fábián[/size]
[size=-2]14.[/size] Nyusza 36 / 5 26 év/1.b. Budapest 09.17 [size=-2]Sote I.sz. Nõi K. / Dr. Ádám[/size]
[size=-2]15.[/size] Dec8 36 / 4 24 év/1.b. Budapest [size=-2]XXI.[/size] 09.17 [size=-2]Szent Imre Kórház[/size]
[size=-2]16.[/size] Pemeske 37 / 4 25 év/1.b. Budapest 09.17 [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]17.[/size] Taháni 36 / 2 34 év/1.b. Budapest 09.18 [size=-2]Margit K. / Dr. Béres[/size]
[size=-2]18.[/size] Gyöngyöske 36 / 2 30 év/2.b. Miskolc 09.19 [size=-2]Miskolc Semmelweis K./Dr. Sándor[/size]
[size=-2]19.[/size] Katka 36 / 0 30 év/2.b. Jászberény 09.20 [size=-2]Rókus Kórház / Dr. Gombos Sándor[/size]
[size=-2]20.[/size] ParaZita 36 / 0 30 év/1.b. Budapest 09.21 [size=-2]Sote II.sz. Nõi K. / Dr. Gimes[/size]
[size=-2]21.[/size] Ancsi 35 / 6 28 év/1.b. Gyöngyös 09.21 [size=-2]Bugát Pál Kórház[/size]
[size=-2]22.[/size] Lella 35 / 6 33 év/2.b. Tripoli 09.21 [size=-2]Oil Clinic[/size]
[size=-2]23.[/size] Edina 35 / 3 24 év/1.b. Portugália 09.25 [size=-2]Maternidade Daniels de Matos[/size]
[size=-2]24.[/size] Mona 34 / 5 27 év/2.b. Budapest 09.30 [size=-2]Sz. Imre K. / Dr. Balogh[/size]
[size=-2]25.[/size] Sasha 34 / 2 23 év/1.b. Budapest [size=-2]XIX.[/size] 10.04 [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]26.[/size] Bolegajudit 33 / 3 28 év/2.b. Szomolya 10.09 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]27.[/size] Sch_moncsi 32 / 1 25 év/1.b. Bécs 10.12 [size=-2]Wilhelminen K./Dr. Peter Taussig[/size]
[size=-2]28.[/size] Manó 32 / 6 25 év/1.b. Budapest 10.12 [size=-2]Újpesti Károly Kórház[/size]
[size=-2]29.[/size] I_ancsa 32 / 5 30 év/1.b. Budapest [size=-2]VII.[/size] 10.13 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Herczegh Sz.[/size]
[size=-2]30.[/size] Ritasol 31 / 5 29 év/2.b. Budapest 10.20 [size=-2]Szent Margit K. / Dr. Ruzsvánszky[/size]
[size=-2]31.[/size] Kataa 31 / 3 27 év/1.b. Budapest [size=-2]IX.[/size] 10.22 [size=-2]SOTE I. / Dr. Papp Csaba[/size]
[size=-2]32.[/size] Lora 31 / 1 25 év/1.b. Várpalota 10.27 [size=-2]Dr. Bikkes József[/size]
[size=-2]33.[/size] Krizsi 31 / 2 30 év/1.b. Ócsa 10.24 [size=-2]Sote II.sz. Nõi K. / Dr. Vermes G. Gy.[/size]
[size=-2]34.[/size] Szilcsike 30 / 1 26 év/1.b. Budapest [size=-2]XXI.[/size] 10.26 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Koós-Hutás[/size]
[size=-2]35.[/size] Csipkebogyó 30 / 1 26 év/1.b. Németország [size=-2]XVII.[/size] 11.03 [size=-2]Dr. Engelhardt[/size]
[size=-2]36.[/size] Owlet 29 / 2 23 év/2.b. Budapest [size=-2]XXI.[/size] 11.06 [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Krasznai.[/size]
[size=-2]37.[/size] Bmaass 30 / 1 25 év/1.b. Stuttgart 11.09 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]38.[/size] Fodbetti 28 / 3 26 év/1.b. Kecskemét 11.12 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]39.[/size] Mj (Móni) 27 / 3 29 év/1.b. Törökbálint 11.19 [size=-2]Margit Kórház / Dr. Fábián Sándor[/size]
[size=-2]40.[/size] Pilinke 27 / 0 26 év/1.b. Budapest 11.20 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]41.[/size] Nyulika 27 / 1 33 év/1.b. Budapest [size=-2]X.[/size] 11.21 [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Déri Antal[/size]
[size=-2]42.[/size] Kamelia 26 / 6 23 év/1.b. Helsinki 11.23 [size=-2]Helsinki Nõgyógyászati Klinika[/size]
[size=-2]43.[/size] Brokkoli 26 / 0 27 év/1.b. Budapest 11.28 [size=-2]Schöpf-Mérei K.[/size]
[size=-2]44.[/size] Zulu 25 / 1 26 év/2.b. Budapest 12.06 [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]45.[/size] Kisvakond 22 / 5 32 év/2.b. Budapest 12.20 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Petõ[/size]
[size=-2]46.[/size] Gömbölyü 23 / 0 29 év/1.b. Budapest 12.20 [size=-2]Szabolcs utcai Kórház[/size]
[size=-2]47.[/size] Kakukkfu 22 / 2 26 év/1.b. Budapest 12.25 [size=-2]SOTE II. / Dr. Gimes[/size]
[size=-2]48.[/size] Tüni 22 / 2 26 év/1.b. Budapest 12.25 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Harsányi L.[/size]
[size=-2]49.[/size] Hayimmama 22 / 0 24 év/1.b. Pomáz 12.25 [size=-2]Tétényi úti kórház[/size]
[size=-2]50.[/size] Breki 21 / 0 30 év/1.b. Budapest 01.03 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]51.[/size] Cinedit 20 / 6 29 év/1.b. Budapest [size=-2]VII.[/size] 01.04 [size=-2]Nyírõ Gy. K. / Dr. Csepegõ[/size]
[size=-2]52.[/size] Orsoly 20 / 6 27 év/1.b. Budapest 01.07 <FONT SIZE="-2">SOTE II / Dr.Radványi Krisztina)
[size=-2]53.[/size] Kamilla 20 / 1 26 év/1.b. Budapest 01.10 [size=-2]Rókus Kórház / Dr. Barabás Gábor[/size]
[size=-2]54.[/size] Ági 19 / 6 [size=-2]???[/size]/1.b. Budapest 01. 13 [size=-2]Szent István Kórház / Dr. Petik[/size]
[size=-2]55.[/size] Hóvirág 18 / 5 26 év/1.b. Szigethalom 01.18 [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Arnold[/size]
[size=-2]56.[/size] Gomboc 17 / 6 29 év/1.b. Óbuda 01.25 [size=-2]Margit K. / Dr. Béres[/size]
[size=-2]57.[/size] Timci 18 / 0 28 év/1.b. Budapest 01.26 [size=-2]SOTE I. / Dr. Szendei[/size]
[size=-2]58.[/size] Pocok 17 / 6 28 év/2.b. Budapest 01.27 [size=-2]SOTE I. / Dr. Magyar Zoltán[/size]
[size=-2]59.[/size] Barbi 17 / 0 25 év/1.b. Tatabánya 01.28 [size=-2]Tatabányai K. / Dr. Borsó[/size]
[size=-2]60.[/size] Tipu 17 / 0 28 év/1.b. Espoo (Finland) 01.30 [size=-2]Helsinki / Nõi Klinika[/size]
[size=-2]61.[/size] Zsuzsi74 16 / 4 28 év/3.b. Németország 02.04 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]62.[/size] Nyúlandi 16 / 2 27 év/1.b. Budapest [size=-2]XVI.[/size] 02.05 [size=-2]Szabolcs utcai Kórház[/size]
[size=-2]63.[/size] Pirus 15 / 5 27 év/1.b. Budapest [size=-2]XVII.[/size] 02.06 [size=-2]SOTE II / Dr.Mericli Metin[/size]
[size=-2]64.[/size] Miszike 15 / 5 22 év/1.b. Budapest 02.08 [size=-2]MÁV Kórház[/size]
[size=-2]65.[/size] Norkini 14 / 1 24 év/1.b. Pécs 02.17 [size=-2]POTE[/size]
[size=-2]66.[/size] Franyo 13 / 4 25 év/1.b. Budapest 02.22 [size=-2]Sz. Imre K. / Dr. Urbán[/size]
[size=-2]67.[/size] Momo 12 / 2 32 év/2.b. Albertirsa 03.06 [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]68.[/size] Panka 10 / 5 26 év/1.b. Miskolc 03.16 [size=-2]Megyei Kórház / Dr. Kerchner[/size]
[size=-2]69.[/size] Csík 9 / 0 30 év/1.b. Budapest [size=-2]III.[/size] 03.28 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]70.[/size] Csucsuka 8 / 0 29 év/2.b. Budapest [size=-2]XX.[/size] 04.03 [size=-2]Délpesti Kórház / Dr. Forgács[/size]</FONT></pre>

puszi
sasha

Kép
sasha

Lányok,

Valahogy éreztem a tegnapi esti fõ témázásotokat, mert mikor Kispapit elhagytam 2 perc múlva felhívtam, hogy a szex-böjt mennyire ártott meg a lelki világának? Én is vártam a 12. hét végét, semmi nem változott, talán még kevesebb lett, mert már nagyon arra figyelek, hogy a baba mikor fog már megmozdulni, nehogy kárt csináljak benne. Tudom, hogy jó helyen van, de hát csakazértis...

Kangi,
Egy nagyon okos könyvben olvastam, - ez most tényleg jó könyv - ha kispapa és te is kék szemû vagy, akkor babo is kék szemû lesz 97%-ban. Ez azért van, mert a barna szem lehet úgy is, hogy barna és kék szemre hajlamosító gént vagy mit örökölsz a szüleidtõl. Vagy barna + barna = barna.
A kék meg csak úgy alakulhat ki, ha kéket és kéket örökölsz.

Szakkönyv másként,
Tényleg napi 1000 mg kalciumot kellene magamhoz vételezni? Nem túl sok? Mennyi lehet 1 pohár tejben?

Nyula
16+2
nyulandi

sziasztok!

De jó, hogy nem vagyok egyedül ezzel az "étvágytalansággal", kispapa akár minden másnap is.., de én örülök neki, ha kimarad, soxor õ is fáradt, mert reggel 6-kor kitápászkodunk az ágyból, munka, este 10-kor beesünk az ágyba, amikor legtöbbször "elájulok". Hétvégén pedig szintén dolgozik, mert építkezünk. Ugye lányok azért vissza fog majd térni az étvágy? Sose voltam ilyen "érdektelen", és néha el vagyok keseredve magamon.

Sasha, tetszett a szaharás hasonlat, asszem tudom milyen.

Kangi,
ebben a fûrészporos dologban is van valami, én pl. a Hamlet szagától is írtózom, pedig nekem minden este gyomorégésem van. Az 100%, hogy a hízás, hízékonyság alkati, örökletes kérdés. Pl. mint a striák a hason

Kata,
Hát bizony sokat írkáltam tavaly az esküvõs topicba. NEkünk tavaly aug. 25-én volt az esküvõnk, és képeket is raktam fel a www.e-skuvo.hu -ra. Ez tök jó, hogy most meg ebben a topicban babázunk együtt. Vasárnap leszünk 1 éves házasok!wow ( már magam elõtt látok egy szép tiramisu tortát )hm...

A sóval kapcs. annyi a véleményem, hogy alapban is ( tehát aki nem pocakos ) sem szabad sok sót enni, pl. vérnyomás, erek miatt sem, és ha sót eszünk jódozottat együnk.

Brokkoli
26
brokkoli

Lanyok! Jart mar valaki az RS BUtorboltban a Reitter F. u-ban? HOgy lehet oda bkv-val eljutni?

orsoly 20+6
orsoly

Nyulandi! Szerintem ket kekszemu embernek 100%-ban csak es kizarolag kek szemu lehet a gyereke. A barna a dominans gen, tehat a kekszemueknek ket kek genjuk van, csak azt tudjak tovabb orokiteniKép

orsoly

Ps: nalunk megvan a meglepetes orome, en kekszemu vagyok, a parom barnaKép Kivancsi leszek nagyonKép
orsoly

Orsoly,

nálunk is az a helyzet, én barnaszemû, barnahajú vagyok, a páromnak imádnivaló szép kék szeme, és világosbarna haja, úgyhogy én is nagyon kiváncsi vagyok.Kép Ráadásul a párom egész családja kékszemû!

Kataa,
ezen a néven topicoltam tavaly is

brokkoli
brokkoli

Panka,
Nekem is legtöbbször magas vérnyomást mér a doki (legutóbb 140-et) - persze szinte mindig vizsgálat után, amikor egyrészt izgulok, hogy minden OK -e, másrészt végigélveztem a manuális vizsgálat örömeit abban a szimpatikus nögyógyász-vizsgálószékben... Szóval tuti a fehérköpeny.

Kangi,
Szemszin-ügyben: én is úgy tudom, mint Nyula. Szóval a kék szem génje recessziv, ezért csak akkor tud érvényesülni, ha a génpár mindkét tagja "kékszemü". Tehát aki kékszemü, az csak kékszemü gént adhat át a gyerekének - azaz elvileg két kékszemünek csak kékszemü gyereke lehet... (Persze a természet néha müvelhet furcsa dolgokat...)
Barna szem lehet úgy is, hogy az egyik gén kék, a másik barna, vagy mindkettö barna, tehát egy barnaszemünél nem lehet tudni, mit ad át a gyerekének. Tehát két barna szemünek akármilyen szemü gyereke lehet...

Zita
36 Kép
parazita

Hát,

Én amikor olvastam, nekem annyira újdonság volt, mint egykor a spanyolviasz. Erre mindenki tudta már, ... brühühü KépKép

Sasha,
Mail ment.

Zenészek,
Mit hallgassak a baba és saját okulásom kedvéért, komolyzene témában? -Úristen, már megint zombi az agyam és nem tudok fogalmazni.- Tehát: ami késõbb is hasznos és nyugtató lesz számára és számomra.

Nyulandi
16+2
nyula

Szia Lányok!

Mindenkinek köszönöm a házasélet témához való hozzászólást. Õszintén mondom, hogy nagyon megnyugtattatok. Komoly lelkiismeret furdalásom volt kispapámmal szemben e miatt.

Kangi,

Én épp most éjjel álmodtam a szülést, de nekem nem volt könnyû, sõt! Nem akartam tágulni egyáltalán, bár fájásaim sem voltak. Érdekes volt mindenesetre.

Orsoly,

Én arra laktam, úgyhogy javaslom a 30-as v. a piros 20-as buszt. Az egyik végállomás a Keleti, a másik meg a Gyöngyösi utcai metróállomás.

Puszi

Nyulika
27+1
nyulika

Lanyok,
10 ora es pizsamaban ulok itt a gep elott, hasznalhatatlannak erzem magam...jo, hozza tartozik, hogy Gyuri egesz ejjel randalirozott, orditott a cumisuvegeert, es hat ez nem tett jot nekem! Meg egy het, amikor apukam elmegy, Gyurit is szepen levalasztjuk a cumisuvegerol. Harom napig valoszinuleg folyamatosan orditani fog, de majd csak tuleljuk. Mostanaban nagyon raszokott, nem azert mert szomjas, hanem mert olyan jo szopogatni! Miert nem vettem el tole egy eves koraban, amikor a cumijat is, akkor meg olyan konnyu volt, egyaltalan nem ragaszkodott hozza. Most viszont akkkkkkora akarata van! Kép
Almos vagyok!!!

Holnap megyunk az IKEA-ba, gardrobszekrenyt nezni, mert esik szet az egyetlen szekrenyunk, annyira meg van mar tomve! Ma meg gozerovel takaritanom kene, hetfon jon a szuleszno!!! Portorles mar evszazadok ota nem volt, es ez sajna meg is latszik.
Kedves csaladom naponta produkal tobb, mint egy adag mosnivalot, es ezzel aranyosan vasalnivalot is! Es enni is akarnak! Amikor en olyan faradt vagyok!!!!

Kek szemu tema: apukam barna szemu, anyukam kek szemu, az ocsikemnek meg zold sikeredett! Jo, nem?
Ferjemmel mindketten hatarozottan sotet hajuak, szinte feketek vagyunk, es mindket gyerekunknek kese szinu a haja, meg a nagynak is, pedig nala mar igazan kialakulhatna a vegleges, ami remelem sotet lesz majd egyszer! Es Gyurinak egyelore kameleon szeme van: altalaban barnas, de ha zold ruhat adok ra, akkor viszont zold!

Egy kis energiat valaki kuldjon errefele!!! Legalabb at szeretnek mar oltozni!!!

Zsuzsi
16+4
zsuzsi74

Köszi mindenkinek a szemszines tájékoztatást, bár igazából engem az érdekelne, hogy ti szoktatok-e a babával álmodni, meg föleg szülni szoktatok-e?
Amúgy én barna szemü egy barna és egy kék génnel, a párom kéxemü, fura módon világosbarna szemü szülökkel, de biztos megkapta az ottani recessziv kék géneket Kép Úgyhogy bármi játszik, és ha piros szeme lesz és kék haja, az se érdekel, csak egészséges legyen!!! Kép

Sasha,
tényleg biztosan igy készül fel a szervezet. Ne aggódj te sem, én is megpróbálok nem aggódni, hogy milyen ember lesz a kicsiböl, és hogyan fogok tudni megfelelni a szerepnek. Én eléggé függetlenül éltem, és lehet, hogy nagyon nehéz lesz alkalmazkodnom ahhoz, hogy nem csak akkor van, amikor én akarom. Hát igen, ez az anyaság - meg a kicsi szurkálás a hasam alján Kép de helyes,hogy igy jelez Kép

Brokkoli,
ne is mondd a striákat, én az életben soha nem hiztam vagy fogytam hirtelen, a csipöm mégis 16 éves korom óta tele van csikokkal ... kiváncsi vagyok, lehet-e majd kottázni a hasamon Kép vagy meccsboxversenyt tartsak inkább a kialakuló pályákon Kép ?

Nyula,
én az 1000mg kalciumot sokallom, hiszen az egy teljes gramm! Mondjuk fél mokkáskanál!
Persze ez csak egy érzés, ha valaki biztosabban tudja, hallgass rá Kép
Ha tényleg kell ennyi Ca, én mindenesetre nem fogok csontot rágicsálni Kép inkább nyami banánturmix!!!

Pussz
Kangi
14+0
kangi

Most hogy igy szoba kerultek az almok, en meg Krisztivel es Pucurral almodtam, hogy talalkozok veluk a korhazban, es kerdezem hogy na megvannak-e mar a babak, es mutatjak a lapos hasukatKép JO hulye egy alom voltKép

orsoly

Nyulika: koszike, a Keletitol melyik megy, es honnan indul (mert ott annyi vegallomas meg ilyenek vannak)?Kép
orsoly

Zsuzsi! A zold az keknek felel meg, tehat vilagosnak. Azt mar nem tudom, min mulik hogy kek vagy zold vagy szurke. A hugom pl zold lett, mig en sotetkek, apunak vilagoskek szeme van, anyunak meg kozepkek. JO kis szinkavalkadKép

orsoly
orsoly

Zsuzsi,
mássz be szépen a zuhany alá, miután negyedórára magadra zártad a fürdöszoba ajtaját - remélem, megteheted Kép
Váltott höfokú zuhany majd kijózanit, hajrá-hajrá!!!

(reggel én is igy kezdtem, igen szottyadt voltam)

Pussz
Kangi
14+0
kangi

Orsoly,

Mindkettõ. Jaj, asszem a másik végállomás tekintetében tévedtem, mert kimennek Újpestre. Bocs. A Keletinél el kell sétálj a posta felé, mert ott van a végállomás. Kb. 20 perc onnan normál menetben.

Szívesen egyébként! Kép

Pussz
Nyulika
27+1
nyulika

Sziasztok!

Én tegnap egész nap "szottyadt" voltam ( hogy Kangi szavaival éljek ), reggel a kocsiban szoktam felébredni, hiszen vezetés közben muszály!!!

Lányok,
Ismeri valaki közületek a Fóka Bébi üzletet Dunakeszin? Külföldi cuccokat hoznak be, és a babakocsi árak se rosszak! Ja, és ami a legfontosabb: minden termékük természetes alapanyagból készül: babakocsi: kókusz,pamut,parafa. - csak azért kérdezem, mert elmennék oda körülnézni, és hátha valamelyikõtök volt már ott, és van vlmi tapasztalata.
köszi

Brokkoli
brokkoli

Sziasztok,
Köszi a megnyugtatást. Igazándiból nem is tudom, a kispapám miért veszi ilyen komolyan ezt a hízás dolgot. Igazság szerint világ életében ilyen volt, hogy árgus szemekkel figyelte, mennyit eszek... Kép A galád.

Dóri, köszi neked is a levelet!

Na. A tegnapi szánom-bánom 28 dkg kakaós fornetti (Kép) után, ma hoztam: kilenc szem szilvát, három körtét és egy almát. Plusz egy adag túrócsuszát ebédre. Remélem, kibírom vele. Kép

A Hamlet jó ötlet, meg az Abonett, ki fogom próbálni.

Igen, Brokkoli, én vagyok az, és én emlékeztem is rád! Nekünk is most lesz ám vasárnap az egy év! Kép Olyan jó házasnak lenni! Kép Mi nem tiramisuval ünnepeltünk, hanem a hétfõn elmentünk a King Arthur's étterembe, és teleettük magunkat. (Mit gondoltok, mennyi idõ alatt lettem éhes ezután...? nagyon hamar).

Nálunk is hasonlóan alakult az ágyban a dolog. Eddig nagyon vérmes voltam, én nyüstöltem a férjemet, nem fordítva, nahát most direkt figyelek, hogy legalább a heti egy meglegyen. De mostmár kezdek magamon változásokat érezni, hála istennek.Kép

Kb. másfél hét múlva kell mennem elsõ UH-ra. Mivel ugye a terhességgel kapcsolatos vizsgálatokra el kell engedniük, ezért azt tervezem, hogy jövõ pénteken meg fogom mondani a dolgot, hogy ne kelljen magyarázkodnom hová is megyek. Ti mikor mondtátok meg? Nálunk igazán nem lesz meglepetés, mindenki azt várja, hogy mikor jelentem már be... Ez egy nagyon fiatal kollektívából álló cég, én leszek az elsõ kismama a cégnél. Kép (vagyis vagyok)

Pussz: Csík (9 hét 0 nap)
csík

Orsoly,
A Keletinél a Baross-szobortól indul a 30-as, meg talán a 20-as is. Ne várj csodát a bútorbolttól - én ugyan elég régen jártam ott, de ha jól emlékszem, nem volt egy nagy durranás...

Én mostanában összevissza álmodok mindent. "Szülöset" még nem, de olyat igen, hogy már megvan a baba, nagyon aranyos, de nagyon picike (mint egy kis játékbaba), én meg izgulok, hogy szopáskor beleférjen a szájába az egész bimbóudvar (ahogy a nagykönyvben irják)...

Zita
36
parazita

SzijasztokKép

Irtam egy kisebb esszet erre nem valami `file foglalasi `nyavaja miatt nem kuldte elKép

Minden pici babahoz ORIASI GRTAULAKép

Orsoly
Csak nem en velem almodtal!!!???Ez igazan megtiszteloKépKépKepzeld talakoztam MJMonival!!

Sokat gondolok am ratok de mar itt az uj lany aki helyettesit igy mar olvasni sem nagyon tudlak benneteketKép

Ma voltam eloszor CTG-n,meg nem tortenik semmi ugyhogy meg biztosan kihuzzuk a 3 hetet,sot ha az elozo ket terhessegbol indulok ki akkor meg bo 10 napot ra is huzunk.
mar csak a jovo heten dolgozom addig meg igyexem bekukkantani hozzatok!!Megigerem!!

cuppppantas
Krisztinka/36+5/
krisztinka

Orsoly
Mi szombaton megyunk az RS-be ,a komodok egeszen jok es en azt akarok venni a picinek!i mikor jottok!!??
Krisztinka
krisztinka

Zita,

Én is szoptattam már álmomban, de amikor lenéztem a gyerekre, azt láttam, hogy a kispapa. Kép

Nyulika
27+1
nyulika

Lányok
ne aggodjatok sex miatt az étvágy a baba megszületését követöen viszatér nekem már kezd vissza térni a régi vadmacskás étvágyam de még nem lehet mert még van 4hetem +egy felülvizsgálat a szakönyvek meg nem érnek ilyen tekintetben semmit mert nekem sem volt tul nagy étvágyam kismamásan

Üdv mindenkit Csics és a 2hetes Petike Kép
csics

Zita! Koszi neked isKép

Kriszti: hat igen, veled almodtam, pedig milyen regen lattalak (sajnos). Te mar annyira finisben vagy, tok furi, meg az van bennem, amikor annyira akartuk a babatKép

Tulkeppen azert akarok kimenni abba a boltba, mert a Megatoysban kineztem ket Faktum-butor garniturat. Az internetes honlapjuk szerint ez a bolt markakereskedes, es meg akarom nezni, hogy itt olcsobb-e. Ha megyek, akkor valoszinu ma delutanKép

orsoly 20+6
orsoly

Sziasztok!
Tegnap éjjel álmomban megszületett a baba. Egy szál ruhája sem volt és akkor próbáltam keresni neki a sufni aljában különbözõ régi tipegõket, hogy ne legyen pucér. Jelzem, még semmit sem vettem, egy kicsit babonás vagyok. Az álmom figyelmeztet!!
Bár a legutóbbi álmomban pedig úgy született meg a baba, mint egy szörny a horrorfilmekben, egyszerûen szétszakította a hasamat. Szerintem aznap egy kicsit túlmozgásos voltKép).

Engem a korpás keksz emlékeztet a fûrészporra. Még büntetésbõl sem bírnám megenni.
Moxi 29+1
moxi

Sasha,

Küldtem mailt. Vagy 2-t.

Nyulandi
nyulandi

Sziasztok!

Ma voltam a 28. heti UH-n. Ádám szépen fejlõdik, már 1 kiló 58 dekaKép A méhlepény is, ami eddig mélyen tapadt, már jó helyen van. (de ezt mondták is, hogy ez így lesz) Van azért egy kis gond is. A jobb oldali veséje nem mûködik teljesen szabályosan, valami kis pangás van nála. De azt mondta a doktornõ, hogy ez elõ szokott fordulni, és reméljük helyrejön, de 4 hét múlva menjek vissza kontrollra. Meg ha majd megszületik, akkor is meg kell majd nézni. De azért kétségbe estem egy kicsit, nem szeretném, ha valami baja lenne. De a combcsontját alig bírta megmérni, úgy rugdosottKép

Betti
28+3

Kép

Betti
fodbetti

Sziasztok!

Megjöttem a dokitól! Vizeletemben a fehérje 0, azaz negativ. Szuper a vérnyomásom is. 2 hét múlva megkezdjük a CTG-t. Mostanában alul középen szokott szurkálni és ezt elmondtam a dokinak is! Igen, igen -monjda- akkor viszont nem két hét múlva, hanem 1 hét múlva is látni akar, hogy leellenõrizze a méhszájat, mert ez a szurkálás ilyen idõsen jelentheti, hogy elkezd kinyilni a méhszáj. Persze most rendben volt. Szoval lányzók amint elkezdik a CTG-t átadnám a táblicskut.

Kispocakosok!

Úgy gondolom, hogy 1-2 hét múlva lepasszolnám a táblázatot. Ki lenne az a vállalkozó szellemü aki elvállalná? Azért nem szeretném ha végig kéne vinni, hogy legyen idõ elmagyarázni e-mailban minden kis apróságot és hogy itt legyek ha valami nem tiszta és rá tudjon az illetõ kérdezni! Szóval, 1-2 hét múlva már nem én szeretném felrakni!!!Kép

Én is szörnyen kiváncsi vagyok milyen szinü lesz a baba szemeKép Nálunk a nagymamámnak van barna szeme a többieknek kék, igy nekem is. Viszont a párom családjában mindenki barna szemü! Méghozzá jó sötét barnaKép Ráadásul, ha a páromnak nagyobb a haja, már egybõl látszik egy kis vörös csillogásKép És a szakálla is ha nagyon hosszú akkor vörösödikKép De nem világos, hanem az a mélysötét vörös, hiszen a haja is sötétbarnaKép Szóval, hajrá-hajrá. Meg még a hajára is kiváncsi vagyok! Apukám dús göndör hajú. Párom anyukája is dús görndör hajú, és a páromnak is göndörödne, ha hagyná megnõniKép Nekem hozzájuk képest, meg alig van hajam és az is egyenesKép Szóval igazán kiváncsi vagyok!

na cupppantok mindenkit!
sasha
34+2

Kép
sasha

Krisztinka,

én a múlt héten vettem egy komódot a KIKA-ban, 20.000 Ft volt, tömör fenyõ és fémsínes. Szerintem nem volt drága. Persze be van dobozolva, darabokban, így még nem élvezhetem a látványát sem...

Csics,
ez jó hír.

Már többször azt álmodtam, hogy megszületett a picur, és egybõl rápattant a cicire. Lehet hogy azért álmodom ezt, mert ezt szeretném....... nem tuom.

brokkoli
brokkoli

Nyula!

Nézem!

sasha

Kép
sasha

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy nem reagalok most semmire, csak beugrottam kozolni, hogy megvagyok.
Ma ejszaka mar nyugisan telt, nem hanytam csak pisikorutak voltak, kaptam egy ujabb csodaszert ami bar semmit nem segit megnyugtat. Rettenetesen mar, eg a gyomrom amitol egesz nap hanyingerem van es hanyok, illetve lekopogom hanytam 2 napig.
Sasha! Koszi az egyutterzest! Nem mentem be csak felhivtam es ma reggel elment a parom a bogyoert.

Edina 35+3
edina

Edina!

Már kezdtem aggódni érted, hogy mi van! De látom úgy-ahogy jobban vagyKép A gyomorégésre nekem általában 1 bögre tejcsi be szokott jönni, de ha jól emlékszem, Te nem szereted. A bogyótól ég a gyomrod, vagy csak úgy "magától"? Hátha ez a bogyo tud valami értelmeset is müvelni a hányingerrel!Kép
Jobbulást! Most nézem ám, hogy alig több mint 1 hónap és minden sokkal jobb leszKép Megjön a baba és elmegy a hányingerKép

Nyula!
Kép

puszi
sasha
34+2

Kép
sasha

Brokkoli,
én is úgy álmodtam ma, hogy rögtön cicire tettem, és tudott mindjárt szopizni Kép még olyan kis nyálkás volt Kép
Egek, kedden UH - addig megpusztulok a kiváncsiságtól!!! Annyira szeretném már látni! Remélem, minden rendben van Kép

Csik,
most jöttem vissza az ebédböl, ahol nagyon fegyelmezetten megettem egy kis tányér joghurtos répa- és fejessalit, meg egy fél adag szószos húst kis tésztával.
Gondoltam is, hogy na, a túrós rétest elteszem uzsonnára.
Én balga!!! Hiszen itt mosolyog rám, gyere csak, réteske, hamm-hamm!!! KépKépKép
Amúgy világéletemben sovány haspók voltam, utáltak is érte Kép hát most majd leszek pufók haspók Kép

Csics,
puszi neked és Petikének! Sok-sok tejcit!

Pussz
Kangi
14+0
kangi

Nyula!
Kép

puszi
sasha
34+2

Kép
sasha

KangiKép
Nemrég, talán egy hónapja álmomban megszültem. A szülés annyira gyors volt, hogy nem volt ott senki, és a kismanómat csak hordoztam a tenyeremben, mert annyira de annyira picike volt, és sírva üvöltöttem, hogy valaki vágja már el a köldökzsinórt. Aztán éreztem, hogy fázik és magamhoz öleltem és úgy melegítettem.

Aztán álmomban szoktam szoptatni is. Ez már többször elöfordultKép, de a gyereket egyszer sem látom.

Orsoly, Krisztinka,
Komód ügybenKép
Én úgy döntöttem csináltatok egy komódot és készíttetek rá egy pelenkázó lapot is. Ugyanis azok a komódok amiket kapni lehet nem elég mélyek, max 30-40 centi mély a fiókjuk vagy pedig nem elég magasak, vagy nem elég szélesek, vagy jók, de 35E alatt nincsenek. Egy 90 cm széles, behúzós fiókos 50 cm mély, 4 fiókkal, kb. 80 cm magas 17EFT Dömsödön (nem tudom ÁFÁ-val van e vagy nélküle, nem fából készült) Szóval érdemes utánanézni a bútorosoknál!!!

Puszika,
Moni
mj

Edina,
jobbulást neked!!!!!!!!! Az ember lánya a terhesség vége felé is számíthat hányásra?, akkor félhetek, mert nekem is állatira égni szokott a gyomrom, és hányingerm is van esténként.

Kangi,
én is 2 hónapja voltam utoljára UH-n,mert ugye egyszer én nyaraltam, egyszer a dokim, így csak jövõhéten megyek hozzá. 2hét múlva megyek 4D UH-ra, és már nagyon-nagyon várom, persze jó nagyon hogy mocorog, de már jó lesz látni végre!!Kép

üdv
brokkoli
brokkoli

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?