A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Kuha!

Szerintem a férjét ismerheted, mert uncsitesóm "csak" férjhez jött Sz.re.
Ő 34 körül van és kovács.

De, nyugodtan istenítsd csak, azt beszéltük tegnap a férjemmel, hogyha megnyernénk a lottóötöst, tuti, hogy vennénk itt egy házat.

Eszméletlen jó hangulat volt tegnap este, pedig csak egy kis kört sétáltunk, mert a gyerekek már álmosak voltak.

ayse

Cleo!

Igen, tudom, hogy kaptál.
De a másik topikban azt olvastam tőled: Köszi az utólagos meghívót.

Ebből következtettem arra, hogy első körben Te is kimarad(hat)tál, mert Tündéjék feje sem káptalan :) (most szó szerint idéztem őt, nem kötözködésből írtam)
Szóval, emiatt vettem a bátorságot, és írtam azt Sisnek is, hogy legalább vették volna a fáradságot, és küldtek volna egyszerre mindenkinek.
Nem utólag, hogy jaj , bocsi, Te is kimaradtál.
Így sokan joggal tették fel a kérdést, hogy vajon miért is nem kaptak?
(MInt, ahogy először Prüntyi is "hívatlanul" írt, majd utána tisztázták a kérdést.)

Szóval, Cleo, a mondatodból a másik topikban úgy ítéltem meg, hogy csak később kaptál Te is.
De lehet, hogy tul.képpen azt akartad írni, hogy utólag is köszönöd a meghívót. :lol: :lol: :lol: :lol:

Isten ments, hogy most ezzel is egy újabb harc induljon. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
kuha

Ayse!

Az a röhej, hogy én folyamatosan szeretnék visszaköltözni, de nagyjából nekem is a lottó ötöst kéne megnyernem.

Erről jut eszembe, állítólag tegnap is volt ötös. Meg múlt héten kettő is, ők fejenként valami 900!!! millát rakhattak zsebre.

Abból már tudnánk venni néhány kecót Sz. City valamely pazar helyén :) :) :).

Kép
kuha

Évi!
Írtam privit, és most rohantam.
Vendég

Csilla!

Úgy látszik reggel átsiklottam felette, de most látom én is az állatkerti képet! :) :) :) :)

Hát, nemhogy kicsi a kerítés, de ráadásul "ritkán is van fonva".
:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kuha

szép napot mindenkinek!
olyan szép szerelmes leveleket kaptam és olyan nagyon minden tiszteletem az itt maradt embereknek,hogy ha nem bánjátok újra részt vennék a topic életében!
amikor megnyílt a meghívós topic nagyon felháborodtam és attól meg elkeseredtem,hogy mennyi követője van,de felháborodásom okait remekül megfogalmazták mások és azóta többen is bocsánatot kértek azoktól,akiket ez fájdalmasan érintett!úgy gondolom ez már nem kis dolog és örüljünk,hogy ebbe az irányba mentek el a dolgok!azt majd az idő eldönti kinek hogyan gyógyulnak a sebei.nem lesz könnyű,de Kisnyuszival azon leszünk,hogy minél több vidámságot vigyünk újra az életetekbe!
Mea,én szivesen megyek talira(de kedd,szerda nem jó a köv.héten),úgyhogy infokat nekem majd mindig küldj,hogy hol áll a dolog!
Bodza,juhéjj a fütykösnek!
igyekszem visszabóklászni és a vitán kívüli hozzászólásokat elcsípni,de inkább csak egyszerűen bekapcsolódnék!
velünk:
tegnap este Kisnyuszi szórakozott velünk és éjfélkor fekelt,majd egy kis nyafi után úgy döntött,hogy akkor már ő nem is nagyon aludna és nekiállt játszani,az ágyunkban,mert hogy odavettem,hátha elalszik
:oops: ,2-3ig bírta,ill.én,mert már annyira fáradt voltam,hogy képtelen voltam rá figyelni,így bevágtam az ágyába,erre 5perc és már aludt is! :lol:
jó fáradt vagyok!
anyukámék lementek Zalára és kedd,szerda mi is csatlakozunk hozzájuk!ott lesznek Kisnyuszi unokahugicái,úgyhogy nem fogunk unatkozni!
a nővérkémmel meg merényletet követtünk el anyumék ellen és kitakarítottuk a lakásukat,mert már nagyon úszott az egész,ráadásul anyu minden szart megtart,apu meg a lakás minden pontján iratokat tart,így szórtíroztunk is!kitagadni csak nem fognak az unokák miatt :wink: !most nálam úszik minden,mert így arra már nam volt időm! :? remélem azért megérte!
itt volt tegnap este sógornő pocakjában az ikrekkel,hatalmas hasa van!és megtapiztam és valamelyik odatolta a popóját,annyira cuki volt!meg is csapott a pocakosság szele:)
ma találkozom Fannival és mamájával!őket is rég láttamFanni ma 5 hónapos,már nagyon nagy lány!
kicsit megyek pakolászni,bár inkább pihizni kéne,de az úgyse fog menni....puszi lányok!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Kuha!

A férjem minden héten lottózik.

Ha megnyeri a milliárdot, csak rá kell mutatnod valamelyik pazar helyen levő kecóra! :lol: :lol: :lol:

ayse

Nyúlné:

:D

Úgy örülök hogy visszajöttél.

:lol:

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Roki, :D :D :D
hát még én!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Cleo vagy Hari valamelyikőtök akár fel is tehetne pár képet Kisnyusziról csak hogy tényleg úgy folytassam,ahogy abbahagytam :oops:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Dóri!

Írtam privit, de most nekem is mennem kell, legközelebb este leszek!

Nyúlné!

Nagyon - nagyon örülök, hogy újra itt vagytok!
Mea most 10 napig nyaral, úgyhogy én annyit mondanék, hogy július 28-ra tervezi a talit. Bővebbet még mi sem tudunk, de azért mindenképp írj egy üzit neki, ha számíthat Rátok is, hogyha hazajön, lássa.

Ayse!

JUhhhhéjjjj! Köszönöm-köszönöm!!!
Remélem, a férjednek arany keze van!!!!!!! (és jó számokat ixel be!!! :) :) :) ) Más szempontból meg neked kell tudnod, hogy az van-e neki.! :) :) :) :)

Kép
kuha

Nyúlné :lol:

Angelani :lol:

Jó, hogy újra itt!!!

Megann????? Nem gondolod meg magad?? Könyörögni nem fogok, de azért gyere vissza! :lol:

Tegnap estére Lili belázasodott és sehogy nem ment le neki. Éjszaka már 39.7 volt. Reggel 6-kor meg 38.4. Felhívtam az ügyeletet, azt mondták vigyem be. A doki nem volt túl szimpi, azt mondta torokgyulladás, írt antibiotikumot, de csak holnaptól kell szendie, ha nem megy le a láza. Azért holnap inkább elmegyek a mi dokinkhoz is, hátha megússzuk antibiotikum nélkül. Olyan rossz, hogy ha nekem írják fel, akkor tuti nem szedem be, de a gyereknél nem vagyok biztos a dolgomban, hiszen nem értek hozzá. Viszont néha olyan érzésem van, hogy ezt a legegyszerűbb nekik felírni, ha kell ha nem. Na minegy, ha a mi dokink is szükségesnek látja, akkor persze beadom neki, csak jó lenne ha nem kéne mégsem. Most alszik szegénykém, kapott Panadolt. Amúgy a kedve jó, csak olyan kis nyúzott az arca.

Nyúlné, küldjed a fotókat és akkor felteszem természetesen!!
És ha már visszajöttél, akkor pofátlanul megkérdezem, hogy ha mész Meáékhoz, akkor mehetnénk veletek? Persze tudod mondhatsz nemet is, csak akkor megsértődök :lol:

Loveprincess, de jó, hogy jelentkeztél megint! Én már azt hittem nem jössz. Alig tudtam aludni ebben a tudatban. Igazán kedves lány/fiú lehetsz. Ráadásul ebbe a topicba pont te hiányoztál már, látod olyan uncsi itt az élet. Úgyhogy nehogy eltűnj, nagyon hiányoznál!

Kép
Kép
hari

Kölesgolyó ügyben valaki mondja meg mennyit lehet egy nap ennie!

Kép
Kép
hari

Nyúlné :P

De jó ,hogy visszajöttél!
Nekem is küldhetsz képet .szívesen felteszem :!:

Szép dolog volt ,hogy kitakarítottatok! Már én is csináltam ilyen merényletet! Nagyon örültek neki :wink:

Ez az éjféli kelés nálunk is megvolt :roll: De pont 00.00-kor! Azért érintett engem is kellemetlenül mert 3/4 12 körül aludhattam én el!

De szerencsére nálunk a cicin visszaaludt :!:

Kuha :D

:lol: :lol: :lol:
csillam

Hari

Szegény LILI
Remélem hamar elmúlik a láza ,és nem lesz szükség antibigyóra :wink:

Kölesgolyó

Már akartam is kérdezni ,hogy hol lehet kapni??
Én még nem is láttam!
Azt ,meg hogy mennyit lehet adni egy nap , sajnos így nemtudom :!:
csillam

Ja és még azt akartam kérdezni, hogy csak az én lányom szokott ültéből hanyatt esni? Majdnem minden nap esik egyet. Ha áll, akkor popsira érkezik esésnél, de ha csak ül, akkor egyszer csak azt látja az ember, hogy hanyattesik és jó nagyot koppan. Szerintetek rákérdezzek a dokinál? Nem akarok már paranoiásnak tűnni, csak félek, hogy neki még "puha" a feje és esetleg valami baja lesz a sok koppanástól. Meg ha nagyon gyorsan mászik, akkor van, hogy hasra esik. Mondjuk ilyen csak 2x volt, de már úgy félek mikor nekiindul. Főleg hogy az egyik esésnél még a kis szája is vérzett egy kicsit. Ötlet?

Kép
Kép
hari

Csilla, mi a DM-ben vettük. Ha jól emlékszem kb. 200 Ft volt. De lehet hogy máshol is lehet kapni.

Kép
Kép
hari

Na még egy utolsó nagy levegő, aztán esküszöm (immáron magamnak is), hogy nem szólok többet a témában.

Cleo,
ha tovább olvasol, választ kapsz szinte mindenre. Amint látom, Rókinak sikerült megfogni a lényeget, és nem vette lekezelésnek. Nem is annak szántam.

Róki,
igen, jól látod, hogy mi a bajom. Tünde néha dícsérő szavakkal is illette a többieket, te meg szinte kizárólag a neked nem tetsző hozzászólásokat vetted ki a tömegből. Vagy személytelenül valóban a témára reagáltál, és nem vetted figyelembe, hogy azt EMBER hozta szóba, és ott lapul mögötte.

Tünde védelmében (Tünde, remélem, nem bánod!):
Tündét nem szeretik itt páran, én személy szerint nagyon is kedvelem, mert éleslátásának köszönhetően sok dologra rávilágít, amit mások nem vesznek észre. Meg még sok másért is. Van sokféle ember a világon, ő épp ilyen, amilyen, ti meg olyanok vagytok, amilyenek. Nem muszáj együtt lakni, de mindenkire szükség van valahol.

Kuha,

a többiek is megtehették volna, hogy a meghívó ellenére nem jönnek, de nem tették. Erre próbáltam célozni.

És jogos a feltevés, mert le is írtuk több helyen, hogy kiknek a provokálására nem vagyunk többé kíváncsiak. Igen, tartom magam a provokáció kifejezéshez, mert nagyon sokan éreztük így. Valszeg nem az egész banda értelmi képességével van baj. Provokáció alatt pedig szándékos bosszantást értek.

És nincs ellentmondás a mondataimban, lévén minden éremnek legalább három oldala van.

Igenis ki lettek fújva a kockák, hát elmentek. Logikus, hogy nem hívják azokat, akik kifújták őket.

Mindenkinek szól:

A megalázás gondolata még csak fel sem merült bennünk. Azt akartuk elérni, hogy akik miatt elhúztunk, még véletlenül se írjanak oda, hiszen azért mentünk el, mert nem vagyunk rájuk kíváncsiak. Ők sem ránk.

A büszkeség szót pedig másképp írom, mert úgylátszik, kicsit erős, és így talán érthetőbb: akiket netán véletlen kihagytunk, és mégis jöttek, ők nem hordják fenn az orrukat, és nem is éreznek minket személyes ellenségüknek.
Kuncsorgásról szó sem volt.

Mi lenyeltük a békát, és léptünk. Akik meg lettek híva, és ide is-oda is írtak volna, azok nem tőlünk kaptak tőrt a szívükbe. Ti mondtátok, hogy gerinctelen birkák.

Nem a hozzátáplálásról szól ez az egész szarság. Emberek közti ellentétekről. Ahogy a mondás tartja, vagy megszoksz, vagy megszöksz. És szerintem az lett volna a birkaság, ha ezek után maradunk, és továbbra is jópofizunk egymással. Vagy még azt sem. Nem sok értelme lett volna.

Bocsánat mindenkitől.

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Cleo:

Háááát... nem valami fényesen. Végre Zsuzsa hagyott volna aludni, mert fél nyolctól hajnali négyig aludt (David egyszer ment be hozzá), én viszont felébredtem éjfélkor és onnantól kezdve háromig minimum nem tudtam visszaaludni, azért tevékenykedtem itt... bár lehet inkább fordítanom kellett volna, mint pl most is. :roll: Zsuzsával is megváltoztak az alvási szokásaim... azt tippelem, ez most már hormonális, vagy lehet csak Zsuzsa szopizása hiányzott hogy visszaaltasson, nem tudom. Aztán négykor felébredt, és hatig aludtunk, de hát akkor én már olyan voltam mint a mosott szar. És nagyon nehezen alszom vissza, ilyen bajom se volt soha.

Daviddel épp most beszéltünk arról, hogy le kéne passzolnom ezt a fordítást, mert már most elég nehezen bírom. Persze lehet, hogy ahogy vége ennek a zombis időszaknak, több energiám lesz. Nem tudom. Fáj is érte a szívem, meg nem is. Most keresünk helyettem fordítót.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Hari

Köszi!

DM az itt felénk nincs! De majd megnézem a Rossman-ba!

Dobozban van ,vagy zacsiban???

hanyattesés :cry: nálunk is volt ,de már nem csinálja! Nekem mindíg behajol a lábai közé , és "úgy jön ki,, ülésből!
csillam

Sis, nem akarok én sem kötekedni, de ebben az egészben az a rossz, hogy függetlenül Rókica véleményétől, valami azért van abban, hogy valahogy sehogy sem veszi ki jól magát, ha most valaki mind a két helyre írogat. Félre ne érts, engem nem zavar, ha "odaátról" valaki ide is ír, sőt, személy szerint örülök neki, mert ez azt jelenti, hogy maradtak itt is olyanok, akiket értékesnek tart, csak valahogy ez akkor is rettentően megsztotta azokat is, akiket nem zavart az eddigi légkör annyira. Mint pl. engem. Ha valami nem tetszett, átugrottam, nem reagáltam. Így viszont biztos van rajtam kívül is olyan, akinek vagy nincs ideje, energiája mind a két topicot követni, vagy egyszerűen nem érzi jónak, hogy két táborhoz is tartozzon. Tehát sokaknak mégis csak "kötelező" a választás, még akkor is, ha nem akarta.
Persze tudom, hogy ha valakinek hiányzik valaki társasága, akkor máshogy is meg lehet oldani (írtam is neked választ:)), de ez a helyzet azért akkor is felkavaró egy kicsit egy-két embernek.

Én is írtam olyat, hogy csináltam valamit ami biztos nem jó és jöhetnek a kövek, vagy valami hasonlót. Hiba volt, belátom, mert egyelő a provokációval. De sose akartam, hogy ez legyen a vége. Talán meg lehetett volna beszélni. Nem biztos, de talán. Vagy csak én vagyok túl naív? Ott van Benianyu, Jucc és még sorolhatnám akik hiányoznak és biztos, hogy ide már nem fognak írni.Van olyan is, akit alig ismertem, vagy nem volt annyira közel a szívemhez, de nekik sem örülök, hogy nincsenek már itt.

El tudjátok képzelni, hogy ezek után mondjuk csak a pl. kedvéért Juccnál tartandó talin összefusson a két tábor?? Mert én nem nagyon, pedig Isten lássa lelkem én szeretném, de egyrészt nem hiszem, hogy meghívna, hisz ki tudja mi sülne ki belőle.

Persze, tudom hogy nekem tényleg ezek voltak a fő programok, de biztos másnak is fognak hiányozni ezek az összejövetelek. Tényleg annak örülök csak, hogy a gyerekek még nem értik ezt. Nekik is fura lenne, hogy akikkel eddig találkozhattak, azokat most már valószinűleg nem fogják látni. Legalább is nem egyszerre az összeset. De most már tényleg mindegy.

Személy szerint próbálom tartani azokkal a kapcsolatot, akiket szeretek. Csak most sajnálom, hogy van akivel nem alakítottam ki idejében szorosabb kapcsolatot... Nem tudtam, hogy kifuthatok az időből. :cry:

Kép
Kép
hari

Hát ez marha jó!

Kettévált a topic! Oké!
egyesek szerint ,pont azért ,hogy ne legyenek parázs viták,egymásnak nem szimpatikus emberek között! Jó!

Ide -oda biztosították egymást, hogy nyugodtan lehet írni mindkét helyre!(Kivéve aki nem)

De akkor nem értem ,hogy miért magyarázkodni jön ide vissza 1-2 ember! Folyamatosan a vitáról tudnak beszélni!

Pont ez miatt szakadtunk ketté nem?
Akkor a 2005 őszi babás topic ,szerintetek azért maradt fent ,hogy itt tovább soroljátok a sérelmeket?

Amott meg ,megy a csevej mintha misem történt volna??

Az lett mondva ,hogy fáj a szívünk azokért akik elmentek! Bármikor jöhetnek vissza a gyerekekről beszélgetni !
Nem lett elzavarva senki!

De akkor kérlek benneteket , hogy aki mindkét helyre ír! Ne mi legyünk a veszekedős topic....

Gyertek! Beszéljetek a szívetekhez közelállóval továbbra is!

Csak könyörgöm..... Ez egy babás fórum... :roll: :roll:

Kép
csillam

Csilla, zacsiban van. Lehet, hogy Rossmannban is lehet kapni, nézd meg.

Kicsit lépek, mert Lili felébredt :lol:

Kép
Kép
hari

Sziasztok!

Csilla!
Bioköles kapható a sparban is:)

Azt hittem, tudok olvasni, de megint indulunk.
Csak gyorsan erre válaszoltam. Kép

Sziasztok!
Angelani&Erhard
angelani

Angelani :D ,Hari :D

Köszönöm! spar is van itt közelben!
csillam

Hari!

Szerintem, amennyi belefér.

Az én kérdésem viszont az, hogy hogyan, mert marhára félek, hogy fuldoklik tőle.

Mint ahogy már volt rá eset.
Még leginkább a kis darabokra vágás.

ayse

Bodza:

Most látom az aláírásodon, hogy Kristóf! :roll: :oops: Ez már terhes agy...

Csilla!

Próbálok szót fogadni és nem idegeskedni. :) Zsuzsának is volt egy ilyen "visszaesős" periódusa, amikor nagyon gyakran szopizott és alig fogadott el szilárd ételt. Ez biztos a melegnek is köszönhető volt. Most visszaállt a dolog, napközben kb 3-szor szopik, éjjel még egyszer. Meg azóta kitapasztaltam, hogy a szilárd ételből inkább olyat eszik, amit vagy saját kézbe tud fogni és elcsipegetni/rágicsálni, vagy azt és csakis azt, amit mi is eszünk az orra előtt. Innivaló terén hálistennek ő jó ivó, gondolom ezért is nem szopizik még hatszázszor, mert ha nem inna, biztos úgy próbálná fedezni a folyadékszükségletét. Hajlandó meginni a vizet és a rizstejet, és ha adok neki a sajátomból, akkor pár korty erejéig iszik gyümölcslevet vagy jegesteát is, de ebből próbálok nem szokást csinálni.

Hari:

Szerintem a kölesgolyó mehet, nem hiszem hogy Lili egy egész zacsival bevágna. Mennyit eszik belőle? Az egyetlen aggasztó tényező, hogy sózva van, de nem olyan brutál módon, hogy egy maréknyit ne adnék nyugodtan. Zsuzsa mondjuk csak pár szemet eszik meg belőle alkalmanként.

Lilinek meg jobbulást kívánok.

Hanyattesés: szerintem ahogy ügyesedik, egyre ritkábban fogja csinálni. Vagy nem úgy veszed észre? Zsuzsa is esett az elején, de mondjuk itt habtapi van, tehát az fogja a koppanást, és elég hamar megtanult egyensúlyozni.

Ayse:

Zsuzsa is nagyon sokáig sok mindentől fuldoklott, érdekes módon a kölesgolyótól nem. Azt addig forgatta a szájában amíg el nem olvadt, és akkor lenyelte. De egy csomó máson állandóan fulladozott, Daviddel már össze is vesztünk, hogy minek adok neki darabosat mikor látom hogy megfullad. De szép lassan megtanult piciket harapni és addig csócsálni, amíg lenyelhető állapotba nem kerültek a falatok. Most már ott tartunk, hogy egy nektarint bőröstül a kezébe adok, és megeszi (jó, a felét kb).

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rokica!

Mindig csodálattal adózom annak, hogy Zsuzsa milyen ügyesen eszi a darabosabbakat is! A kölesgolyóval kapcsolatban attól tartok, hogy rátapad a gégefedőjére és nem tudja kiköhögni. Elég dermesztő pillanatokat szerzett már nekünk sajnos, úgyhogy visszatértünk a darabolós technikához.

Szeretnék reagálni egy mondatodra, a babanetes kommunikációs technikáddal kapcsolatban, remélem nem tűnik észosztásnak.
Van egy olyan francia mondás, hogy nem árt néha olajat keverni az ecet mellé. Ezt most nem ragoznám tovább, pláne Csillám hsz-e után, amivel amúgy messzemenőkig egyetértek. Gondolom érthető, mire gondoltam.

ayse

Kuha!
Bocs, neked van igazad. :lol:

NYÚLNÉ!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Kivánságod számomra élvezet: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Hari, kölesgolyót én sem számolom, szerintem bármennyit ehet.
Ayse, Julcsinak is felvágtam eleinte, aztán már nem...ahogy érzed, látod rajta.
Én szoktam sótlan Hamletet is adni, azért jó, mert azt sokáig elcsócsálja.

A vitáról: úgy látszik, nem láttam tisztán a helyzetet, illetve nem minden részét. Mindamellett a saját véleményem természetesen nem változott. Én is azok közé tartozom, akik nem birták a hangnemet, és egyben azok közé is, akik sok embert megszerettek itt.
Szerintem elég világosan leirtam, hogy nem magyarázkodni jöttem vissza, nem is sérelmeket leirni, hanem menteni ami menthető, és legfőképpen Róki csalódottságát kicsit enyhiteni, amennyire a magam részéről lehetséges. Kár, hogy nem mindenki számára volt érthető. De talán, akiknek szántam, azok értik.

Szia Bodza! Örülök, hogy jól vagytok, és a kisfiúcska is feltárta a titkát!

KépKép

KépKép
majola

Majola!
:)
Látom neked is lassan aktuális lesz a 18. heti genetikai UH. Nekem ott derült ki Maja neme. Nagyon izgi, kiváncsi vagyok ki lakik a pocakodban. :) Van megérzésed?

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Majola :)

Én nem is rád gondoltam! Hanem aki állandóan beesik egy kisregénnyel ,hogy na még ezt na még azt akarom csak elmondani ,és többet nem jövök puf-puf-puf :x ...

Aztán újra jön .,és akkor is csak puffogni! (Nem csalódottságot enyhíteni) ahogy te! :cry: :wink:

Nagyon jó ,hogy már gyerek ügyben is kezdünk újra beszélgetni!

Kisnyúl micsoda hajasbaba kezd lenni :!: :lol:
A második képen meg azt mondja???: ezért még számolunk??? :lol:

Rokica

Én is csodálom Zsuzsa baba rágcsálását! Mi még ott tartunk ,hogy szeretünk rágcsálni, csak nem tudunk :arrow: fullákolás :arrow: néha még hányás is a vége!
Velem is veszekszik a Tibi ,hogy meg akarom folytani a gyereket... :roll:
csillam

megjöttünk egy kis vásárlási körútról!
csak anyuméknak vettem még egy kis zöldet a kidobott,elrohadt növényei helyett!Ikeába most olyan szép páfrányok voltak és nekem pont egy ilyen árnyékos helyet kedvelőre volt szükségem!éljen!és még gyertyákat a tiszta tartókba,mert eszméletlen milyen maradványok voltak beleragadva.
hát Kisnyuszi nem az a nyugiban,csendben bámészkodós fajta,az egész IKEA tőle zengett!!!!! :oops: ordított,sikított,kurjongatott és persze nem a fenekén ülve!mint egy kisördög :twisted: de persze azért nyúlból van,mert ha egy pasi odajön,hogy jaj,de cukkancs gyerek,egyből elhalgat és bebújik a szoknyám alá!hát micsoda huligánság már ez???? :lol:
most próbálja altatni magát az ágyikóba,de inkább koncertezik,mint horkolna,kiváncsi vagyok mi lesz a végkifejlett!
Cleo,köszönöm a képeket!!!!!
azért kértem tőle és Haritól,mert titokban küldtem nekik már párat(nem bírtam magammal :oops: )
Hari!persze,hogy mehetünk együtt Talira,ha lesz és megyünk!
szegény kis Lilikének jobbulást és sok gyógypuszit!
ültéből hanyatt esésben nem tudok nyilatkozni,Kisnyúlnak még mindig szúrja valami a popóját!
pedig csomó helyzetben ül és mégis,tök érdekes!vagy inkább sajtkukacság!
Kölesgolyó:
Kisnyúl is imádja,minden mennyiségben és egyben!neki is szétolvad a szájában,de mostanság elkezdte harapni(a kis okos) és még izombaromkodni is szokott vele:egykézzel összeroppantja és közben killeresen néz! :lol: :lol: :lol: mint más a sörösdobozt!
Csillam,
ez némi reményt ad,hogy nem tagadnak ki ők sem minket!:)
az esti keléssel nekünk is az volt a bajunk,hogy pocakos sogornő 11kor ment el! :lol:
Róki,és van már pocid?látszik már?
jaj,de látnám már az összes pocakosat és tapizhatnék reggelig! :lol:
Csillam és ezt milyen sokszor mondja!állandóan fenyeget!
:lol: :twisted:
na mentem,puszi!

ja és vettem egy szandit Kisnyúlnak,mert csak 18tól örököltünk,kiváncsi vagyok,mert nagyon zavarta a próbáknál!de most már illet valamit venni!majd lefotózom benne
csók!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Erhardnak is "mérték nélkül" adom a kölesgolyót, de valahogy tudja mennyi a jó neki.
Viszont Ő az ivásban nem ismer határt.
Addig iszik, amíg van az üvegben, ma is hányt tőle :cry:
Na nem sokat, inkább kibukta a felesleget.

Pelenkából már egy ideje a Libero Up&Go-t használjuk nappalra, mert nekünk bevált, pedig sokat pisil ennyi innivalótól.

Rokica Zsuzsababája, nem csak, hogy jól tud enni, de igazi játszótéri Tündér :lol:
Erhard meg minndent megenne amit csak talál.
Persze rászólok, akkor már eldobja, leteszi a dolgokat.

Még annyit, hogy Erhard az almába fulladt bele majdnem :cry:
Nem merek neki adni a kiflin és kölesgolyón kívül semi nagyobbat, mert én is attól félek, hogy megfullad.

Hari, Csilla!
Örülök, hogy szívesen láttok :wink:

Mivel engem is meghívott Mea a talira, ezért ha jól leszünk, megyünk.
Én úgy gondolom, hogy 2 ember miatt nem hagyom hátra a többi Barátot.
Sok Jó Ember kis helyen is elfér :lol: 8) :!:

Rokica tanácsaira is mindig is szükségem lesz, mert Ő tényleg kikeres mindent, akár az Amerikai fórumokon is. Ami fontos, addig tanulmányozza a dolgokat, amíg kimazsolázza a lényeget.
Nekem sokszor nincs erre időm, sem energiám.
Tehát Köszönöm Neked is a SOk Segítséget!
Nemhiába, nyelvismeret :)

Persze mindenki utána néz bizonyos dolgoknak (helyettem is).
Pedig nem lehet rám azt mondani, hogy lusta dög vagyok, csak sokszor fáradt és elkeseredett :cry:

Kisnyúl Fantasztikus!
Egyre jobb pasi :lol:

Szóval ha van valami, akkor jelezzétek, mert visszafele már nem olvasok :wink: :lol:
Előre nézek és nem emésztem tovább magam (elég nehéz, de sikerül).

Hari!
Ne haragudj, nem szeretnék mély sebeket feltépni, de nagyon sok mindenben lemaradtam.
Tudod mennyire állatbarát vagyok.
Nanó kutyussal mi a helyzet?
Cicusok?

Megyek, mert 13:40 óta írok, közben megetettem Erhardot is:)

Legyetek jók!
Szép Napot!
Angelani&Erhard
angelani

ja és Cleo!
kérlek küldj nekem a mélcímemre egy képet Majácskáról a kis kékcsíkos fürdőcuccban!!!!kár hogy nincsenek szerelmetes emotikonok sok-sok szivecskével :roll:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Még annyit, hogy ma történt egy számomra szörnyű baleset.
Kint mosogattam a cumisüveget, egyszer csak Erhard ordít.
A párom hiába kapott oda, már késő volt.

A fiókokat húzgálta és gondolom szokás szerint először csak a kezét csukta be (azt már ki tudja húzni).
De megcsúszhatott és elesett.
A szája vérzett, mert az alsó fogaival szétharapta az ínyét :cry:
Szegénykémnek tök fájt.
Azt hittük kitört a felső foga, mert ott is megsérült, de Hála annak nincs baja.

Pont erről írtam valamikor mostanában, hogy jönnek majd a nagyobb balesetek, erre tessék már itt is van.

Ijedelem volt rögtön, de eszik-iszik, úgyhogy szerintem nem fáj neki annyira.

Na megyek vasalni.

Sziasztok!
A&E
angelani

Sziasztok!

Nem olvastam még vissza, lehet nem is lesz rá időm, bocsi!

Tegnap megjöttünk a Balcsiról, Peti nagyon élvezte az egészet, csak az utazást nem, utálja az autózást :(

Egy két fotó, ha nem bánjátok:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

További szép napot mindenkinek!

Viki & Peti, aki ma 10 hónapos!!!
viki27
Pécs

szegény Erhard!Kisnyuszinak is ömlött a vér a szájából,amikor pofára esett,nagyn kemény látvány volt!
én is a fókoktól féltem,mert csak a véletlen,hogy eddig nem csípte be a kezeit,ráadásul nálunk tömörfás fiókok vannak,annak aztán van ereje! :?

Petinek boldog hófordulót és nagyon jó kis nyaralás lehetett!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné!

Köszönjük, az is volt, de ez csak 2,5 nap volt, majd augusztus végén lesz még férjnek szabija, akkor megyünk hosszabbra, ha az idő is engedi!Kisnyusziról tündéri a sorozat, mint mindig :D

Angelani!
Peti is így járt a múlt héten, szerintem írtam is ide, vagy nem, már nem tudom. Ömlött a vér a szájából, elharapta a szája szélét, meg a felső ínyét is, én is azt lestem, hogy a fogának nem lett-e baja, de végül mi is megúsztuk egy hatalmas sírásos, cicin nyugtatós délutánnal!!!Erhardnak jobbulást!

Viki & Peti
viki27
Pécs

Bodza!

Gratulálok a kisfiúhoz, további jó egészséget, és gondtalan pocakosodást! (a másokik rész minden pocakosra vonatkozik!!! :D )
viki27
Pécs

Ayse:

Értem amit mondasz, és igazad is van. Sajna nekem nagyon nehezen megy amit én "jópofizásnak" hívok, a szó lehető legjobb értelmében. Valahogy ehhez nekem nincs érzékem, nem tudom igazából hitelesen csinálni, pedig legalább élőben már begyakoroltam (valamennyire)! Írásban nagyon nem megy, pedig volt már belőle problémám. Mindenesetre igyekszem, de merem remélni, hogy van aki elfogadja az én stílusomat is olyannak amilyen, és azt is merem remélni, hogy rosszindulatúnak nem látszom, max bunkónak. :roll: Ezért is szeretem a terápiát, mert ott igazán velős dolgokról lehet beszélni, nem az időjárásról vagy esetleg a másik új frizurájáról. Apropó frizura, engem több pszichológiai teszt férfinak értékel, ami azt jelenti, olyan a gondolkodásom, mint egy férfié. Magyarul nem veszem észre azokat az apróságokat, ami a nőknek olyan borzasztó fontos lenne. Szerintem ez mind összefügg. Mindenesetre egy biztos: diplomata nem lenne belőlem.

Majola:

Én értettem és értékelem.

Csillám, Ayse:

Köszönöm Zsuzsa nevében a bókokat. :) Én már azon aggódtam, hogy mi van, csak az én gyerekem nem képes a darabosabb kajával megbírkózni! Főleg mikor Sildike mesélte, hogy Lacika az uborkát is elrágcsálja, na azt még nem mernék adni Zsuzsának, mert a kis kemény darabokon biztos fulladozna. Bár az almával egész jól elbír. De volt nálunk is bukás/hányás belőle régebben, na akkor hatalmas lelkiismeretfurdalásom lett!

Kifliről jut eszembe, hogy anyukám adott neki egyszer vásárlás közben kiflit, látszólag tök jól elmajszolta. Csak mikor hazaértek és próbáltam szoptatni vettem észre, hogy valamiért nem tud rendesen ráharapni a mellemre, hát kiderült hogy egy jó adag kifli odatapadt a szájpadlásához szegénynek és nem tudta lenyelni! Én inkább kenyérvéget vagy zsömlét adok neki, abból kicsipegeti a darabokat.

Nyúlné:

Pocakom nekem eddig is volt. :oops: Szerintem egyébként még nincs terhespocakom, csak az a periódus kezdődött már meg, hogy elkezdett vastagodni a derekam, és felpuffadtam. :roll: Szerintem majd egy olyan 5-6 hónap múlva tapizd az én hasam, addig nem lenne felemelő élmény.

Takarítás szülőknél hatalmas ajándék lehet. Ide nem szeretnél jönni? :)

Angelani:

A játszótéri tündérségről annyit, hogy Zsuzsával ma kiültünk itt az épületben a belső udvarra, ahol van egy tenyérnyi füves terület kis virágokkal. Naná hogy tépkedte őket, és be is akarta rakni a szájába, és egyet sikerült is lenyelni mire kikotortam volna! Remélem nem lesz tőle semmi baja. :-/ A játszótéren tényleg addig nem akar semmit a szájába rakni, amíg nem éhes. Most már rájöttem, ha elkezdi tömni a homokot vagy a kavicsokat, akkor irány haza vacsorázni. Illetve szoktam magamnál tartani tartalékban egy kis kölesgolyót, hogy inkább azt egye mint a homokot.

Viki!

Petinek boldog hófordulót. :)

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Csilla!
Te regisztrálva vagy a Babafalván?
Nekem is van ilyen csíkom:)
Na jó, Erhardnak :lol:

Feltehetem?

Viki!
Petinek Boldog Hófordulót!
Nagyon édes a képeken, tényleg élvezi :wink:

Köszönöm Erhard nevében is a Jókívánságokat!

Emlékszem Kisnyúl megható történetére is :cry:
Mivel, ritkán jöttem, Petiéről lemaradtam, de fő, hogy Ő is jól van :)

Rokica!
Erhardnak is néha feltapad a kifli, de észreveszem.
Én azt hittem, hogy akkor a zsemle is ugyanúgy fel fog.
Na majd bepróbálkozom azzal :D
Viszont annyira cuki, ahogy ropogtatja a kölesgolyót.
Ki van neki téve, akkor vesz, amikor akar.
Na persze néha szétszórja.

Megyek, mert még szalad a lakás.

Sziasztok
A&E

Kép
angelani

Zsuzsa fél három óta alszik. :shock: :shock: :shock:

Lehet tényleg nem kéne neki engedni hogy délelőtt is aludjon?

Nektek mennyit/mikor alszanak a gyerkőcök?

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Angelani, Rókica!
Köszönjük a bókokat! :)

Rókica!

Peti általában 2-3 óra ébrenlét után alszik 40-60 percet. Ezt onnantól kell érteni, hogy reggel 6 körül felkel (+- fél óra) és attól függően, hogy mennyit mozog egy 1,5 -2 óra múlva alszik 40 percet, majd már olyan 2-3 órát van fent és alszik egy órát, majd szintén 2-3 órát van fent és alszik megint egy órát. Pontosan soha nem tudom eltervezni, hogy mi lesz a napirendünk, mivel Őfelsége egyik nap 5.10-kor kel, azt előfordul, mint a Balcsin is, hogy 6.40-kor ébredt fel, hát ez azért nem mindegy!!! :roll:
Este általában nem tudom elaltatni, csak cicivel (még mindig) és azt is olyan 9-fél 11 között valamikor!
Szerintetek ez normális?

Viki & Peti
viki27
Pécs

Sziasztok!

Ebéd után bementünk Pestre egy kicsit, gondoltuk, szétnézünk a Lánchíd környékén. Hát semmi különös nem volt, néhány áruson kívül.

Viszont találkoztunk a "tehén-parádé" egy példányával:)

Íme:

Kép

Kép
Aztán sétáltunk egy jót a Váci utcában, meg a Vörösmary téren, végül a Westendben kötöttünk ki.
És meghívtam magam egy nadrágra, a C & A-ban.

Bioköles:

Én úgy szoktam adni Gergőnek, hogy félbeharapom, és felenként adom. Bár megküzd egy egésszel is, de jobb a békesség.
Én is nagyon félek, hogy megfullad, ugyanis volt már néhány ""próbálkozása" ezt illetően.
Biscotti-val játszotta ezt el, úgy kellett kikaparni a szájából, mielőtt tényleg megfullad. Úgyhogy inkább óvatos vagyok.

Viszont egy kicsit próbálom szoktatni a darabos kajákhoz, például a barackot, dinnyét apró katonákra vágom, és úgy adom neki.
Persze, egy teljes szelet barackot mondjuk nem mernék adni a kezébe, mert az a baj, hogy nem harapja (mondjuk az össz-vissz 2 db alsó fogával nem is nagyon tudna harapni :) ), szóval nem harap,
hanem tolja be egyben a szájába.
És egész jól megy ez a darabos dolog, nem nagyon ellenkezik, sőt, úgy csinál, mintha rágcsálna is egy kicsit.

Hari!

Én is alkalmanként kb. egy maréknyit adok Gergőnek a bioköles-ből.

Nyúlné!

Kisnyúl továbbra is irtó helyes krapek! És ezek az arcok! Fantasztikus. És jól látom, hogy hátul, a nyakincánál "böngyörödik" a haja??? :) :) :)

Ja, és már egy csomószor akartam mondani, hogy én is bármikor szívesen felteszem Kisnyúl képeit. Csak egy e-mai:
kurfisrobert@fibermail.hu

Viki!

Pancsizós Petike nagyon édes!! Hogy megy neki az "egyedüli járás"???

Kép
kuha

Kuha!

Az egyedül járás nem változott! :lol: Továbbra is az a pár lépés, eddig a max.5 maradt, de elég ez bőven neki. Majd ráér még szaladgálni (na meg én is) egy-két hónap múlva is!!! :wink:
Viszont egyre stabilabban sétálunk úgy, hogy csak egy ujjamat fog meg az egyik kezével, így már bejártuk többször az egész lakást oda-vissza :lol:

Viki & Peti
viki27
Pécs

Kuha!
Túl gyorsan elküldtem az előzőt, pedig már akkor is akartam írni, hogy nagyon jópofák a tehenes képek! Tetszett Gergőnek a "tehénlovaglás"?
viki27
Pécs

Viki!

Hallod, ez azért tényleg nem semmi!!!!

De azért azt látod rajta, hogy ő magától próbálkozik egyedül elindulni, vagy nem nagyon izgatja a dolog, és ha éppen kedve van hozzá?
Már csak azért kérdezem, hogy mire számítsak, ha Gergő is majd egyszer csak "rákap" az ízére???
Mi ott tartunk, hogy Gergő és megy már szépen, ha fogjuk a két kezét. Akkor bejárja a szobát. De nem nagyon erőltetjük, pláne, hogy nem mindig van hozzá kedve, és akkor mindig lemegy "guggolóba". Egyébként pedig kapaszkodás nélkül kb. 5 másodpercig meg bír állni egyedül, de aztán szépen lecsücsül... :) :) :)

Kép
kuha

Kuha!

Én sem erőltetem, de nyújtja a kezét, és amikor mind a kettőt akarom fogni az egyiket kirántja a kezemből, és feláll, majd szinte futva nekiindul a nagyvilágnak. Amikor elég neki, leül és mászva folytatja tovább. Ritkábban van az, hogy feláll a falnál, majd úgy nyújtózkodik hogy menjek oda hozzá, általában ülve hív :lol:

Az egyedüli lépésekhez viszont soha nem volt rám szüksége, nem úgy csinálja, hogy elengedi a kezem, hanem akkor ő önálóan feláll pl. az ágynál, majd elindul minden kapaszkodás nélkül a kitűzött cél felé 1-2-3 lépést, majd letottyan popóra, ha nem megy neki tovább!!! De nagyon édes, mert nem adja ám fel könnyen :)

Gergő is nagyon ügyes, hamar elindul majd, aztán csak futhatsz utána!!! :lol:

Viki & Peti
viki27
Pécs

Nyúlné!

Mostmár ez lesz a sorsunk! Állandó "fenyegetés,,a fiunktól:) :wink:

Angelani

jó neked ,hogy sokat iszik Erhard!
Én nem is tudom ,hogy tudnám rávenni ezt a kis lükémet ,hogy igyon!
Már mindent kipróbáltam! cumisüveg 2féle, csőrös pohár 2 féle sima pohár (na abból inna ,csak éppen mindíg félrenyel és fuldokol)

Sima víz, gyümölcslé,savanyú-édes , tea 4-féle ízű van itthon!
De egyiket sem issza jobban! :roll:

Erhardnak jobbulást !

Jó a vonalzód! Képet miért nem raktál hozzá??

viki27

Petinek boldog hófordulót!Biztos jó volt a balcsi!
Ha nekem is 3 x alszik napközben ,akkor csak későn tudom elaltatni este!

De ha csak de -és du alszik 1-1 órát !akkor korábban elalszik este!
Bár ő van ,hogy 9 fél 10 ig nyomja reggel!

Rokica

Az én véleményem szerint semmi baj a te stílusoddal!
A kezdetektől így írsz! Miért kellene rajta változtatni!
Én legalábbis így szoktam meg ,és nem találom se rosszindulatúnak sem bunkónak!
A jópofizást meg minek erőltetni!
Van akinek folyamatosan megy ,de van aki nemtud egyáltalán!
Van aki igényli ,vevő rá-de van akit irritál!

De távol álljon tőlem ,hogy okoskodjak! csak szerintem így van!

A szájpadlásra ragadó (nálunk kenyér) ismerős!Ráadásul nekem is apu adta a kezébe!
A vége ennek is hányás lett!

Pocakkép soroztot most is csinálsz? :)
Emlékszem ,mikor Zsuzsababa volt odabent mindíg ugyanabba a ruciba csak egyre nagyobb pocival készültek a képek!!
:P
csillam

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?