Sziasztok Anyukák!
Én is rég jelentkeztem, pedig szeretnék aktív tagja lenni ennek a csudajó társaságnak! A héten nagyrészt kettesben leszünk itthon Andrissal, Ancsi lányom az unokatesójával nyaral a szomszédos faluban a szüleimnél. Néha ugyan mi is kimegyünk hozzájuk, de nem vihetem túlzásba, mivel a keresztlányom (az unokatesó) már 11 éves, és imádja az unokaöcsit, csak vele foglalkozik, Ancsi meg hoppon marad!
Vali!
Szólj, ha jöttök Ceglédre!
Vince hol nyaralt? Szintén nagyszülőknél?
Képzeld, a kártyázást már hármasban nyomom a két csemetével: Andris ül az ölemben, nézi a lapjaimat, Ancsi biztatja, hogy jelezzen, hol a Fekete Péter. Sőt, néha összejön, hogy a tesó lapjaiból ő húz helyettem!
Nagyon helyesek a gyerekeid!
Gyöngyi!
Nekem már Ancsinál is sötétedett a hajam ebben az időszakban, gesztenyebarnából majdnem fekete lett. Sztem most is ez a helyzet, de nem is bánom, így talán kevésbé látszik, hogy mennyi hullik ki!
Az éjszakai kelések nálunk sem maradnak el, bár lekopogjam, most már újra visszatértünk a régi kerékvágásba, mióta enyhébb az idő: 2-3 óra körül eszik Andris, majd 5-6 órakor, utána pedig szinte óránként egészen addig, amíg rá nem tudom venni, hogy nyissa ki a szemét, és ébredjünk fel végre!
Lingelera!
Teljes a gyógyulás nálad?
Martinnak meddig kell szednie a vasat? Nála nem okoz kemény kaksit? Gondolom az anyatej miatt talán nem,ugye?
Meli, Merci!
Üdv Nektek!
Évi!
KIhasználva, hogy ketten vagyunk megpróbálom megpucolni az erkélyablakot, a többit megejtettem Apa múlt heti szabija alatt! úgyhogy irigyellek!
Faby!
Elismerésem a vizsgákért, meg a naplóért is!
Cory!
Hozzátáplálást én is hasonlóan érzem, Ancsinál talán túl korán elkezdtük, és nagyon vártam már, nem tartottam ki a kizárólagos szoptatással úgy, mint most. Ma meg már el sem hiszem, hogy másfél hónap múlva nekiláthatunk a gyümölcsöknek, főzelékeknek!
Babcika!
Nem semmi, ahogy Lili közlekedik! Éjszakai kóválygás: ma végre aludtam egy jót, de az utóbbi éjszakákról csak halvány emlékeim maradtak, meg az, hogy sokáig üldögéltem az ágy szélén, mire tudatosult, miért ébredtem, és mit is kéne csinálnom?!
Szopiügyek:
Nálunk is vannak gondok, csak más koreográfiával. Nappal hihetetlenül gyorsan jóllakik Andris, amikor elég a tej, szinte felül (Borcsa! Gergő is?)az ölemben, innentől már reménytelen, hogy folytassuk a szopit. Az esti elalvás előtti helyzet az, amit nehezen tudok megmagyarázni: félálomban szopizik az ágyamban fekve, majd elfordítja a fejét, addig húzva a cicim, amíg lehet. és ki nem jön a szájából

, majd újra kéri, néhány slukk, és megint húzkodás, egészen addig, amí el nem alszik.
Nincs se cumizás, se ujjszopás, lehet. hogy ilyenkor már csak a komfortszopi kellene neki, és a tej mégiscsak jön még, de már nem kérné? Vagy este kevés a mennyiség, de fáradt, és nem küzd vele szívesen?
Mariann!
Istvánka is csoda nagyfiú, Levihez és Martinhoz hasonlóan! Hamarosan saját testőrötök lesz lányok!!!
Andrisra sem panaszkodom: 4 és fél hós, kb. két hete volt 7100 gramm és 64 cm!
Az én gerincem kezelésre szorul

, ti hogy vagytok ezzel?
Asztmád hogy van, végül találtatok megfelelő gyógyszert? Megírnád nekem, hogy mi az? Most csak a Flixotide Evohalert használhatom, ez nem szteroid, és csak lokálisan hat a tüdőben, de nem tudom, mi lesz, ha a parlagfű virágzással rosszabbodik a helyzet!
Sziasztok!
Szilvi