Én is csatlakozom, az örömködők táborához! Eddig ezen a talin éreztem legjobban magam!
Nagyon örülök, hogy megismertem Szaniéket, Adrit, Hajniékat!
És hogy ilyen sokat tudtunk dumcsizni.
Persze még így is maradt egy kis hiányérzetem, mert nem sikerült mindenkivel csacsogni (Timi, Hajnesz... ), de ez egy ok arra, hogy csináljunk újabb talit valamikor.
Valaki mintha emlegetett volna valami augusztust, nem? Vagy csak én képzelem..?
Enigma!
Remélem, nem hagytunk éktelen kuplerájt magunk után.
Le a kalappal előttetek! Jó példák vagytok nekem, hogy milyen lezseren is lehet kiegyensúlyozottnak lenni!
Jó pihenést kívánok a szülőknél és pusszantom a skacokat!
És még egyszer köszi a könyveket!
Szani, Gigi!
Ti is jó prototípusok vagytok nekünk, már ezért is érdemes volt elmenni a talira!
Timikám!
Tényleg alig dumáltunk, szörnyű...
De legalább FantomasMatricásTibit megismerhettük (JUca, köszi!
Továbbra is drukkolok ezerrel és küldök sok-sok türelmet és erőt!
Beeb!
Köszi a gratulációt. Nagyon szép neveitek lesznek! Kicsit irigyellek, hogy már választottatok. Nekünk még mindig nem egészen sikerült, de végülis még van időnk.
übi!
Gratula a kisfiúhoz!
Örülök, hogy túlestetek az amnión. Jó sokára lesz eredménye, igaz?
De a jó eredményekre mindig sokat kell várni...
Kata!
Milyen vicces, hogy tegnap ott csacsogtunk, de a sokmindenre, amit írtál, elfelejtettem reagálni.
Vásárlás ügyben nem én vagyok az embered. Én még a kérdezősködés szintjén tartok. Tegnap is sokat faggattam az anyucikat.
Én is Ferro-Folgammát szedek már jó ideje. Napi egyet. Szerintem tök jó. Legalábbis az eredményeim ezt mutatják. Igyekezz a tejet, kávét kerülni 1-2 óráig, mikor beveszed.
Vanda!
Egyszer csak megismerünk téged is. Hiányoztál!
De remélem, jutott egy kis időtök egymásra Pároddal!
Nnna, az Arwen torna volt az, amit emlegettek a TV-ben? Ha megtudsz valamit, majd mesélj!
Loihi!
Még mindig egyben? Meddig húzzátok? Szerencse, hogy nem akarnak befektetni, meg ilyenek..
Várom a híreket!!!
Dia!
Domi hogy van? Úúúgy sajnálom, hogy nem ismertelek megint!
Ági!
Ne irigy, legközelebb te is ott leszel és jót dumálunk!
Mango!
Ez tök normális reakció! Ilyenkor különben is kicsit nehezebb az ember lelke.
Még mindig nincs Niagara, ugye? Azért egy kis drukkot még küldök Nektek biztos, ami biztos!
Fotóskezűek!
Dobjátok fel a képeket valami honlapra! Talán az a legegyszerűbb és a linkeket küldjétek e-mail-en!
Én is várnám, ha nem gond: dudd@freemail.hu . Köszönöm!
Puszi mindenkinek:
réka