A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Kob,

nagyon boldog első szülinapot a kis Emesének!!!!!!!!!!!
balim

Balim,
nagyon aranyos vagy, köszönjük szépen! Majd rakok fel képeket, most pár Balatonos!
Ja, és képzeld végül sikerült használtan egy VauDe háti hordót venni, mindannyian imádjuk, asszem látszik is majd az egyik képen!
Szóval a képek a veszprémi állatkertben készültek, egy napra átugrottunk barátokhoz! Komppal, azt is imádták...
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
kobudo

Lina,
ok, nekünk legközelebb aug. első hétvégéjén kell az ágy, ha gondolod elugorhattok érte, ha Kecskeméten jártok! Ált. itthon vagyunk.

Kép

Kép
kobudo

Lina,
hétfőtől tegnapig voltunk a Balatonon. Milyen autót vettetek? A Suzuki helyett?

Kép

Kép
kobudo

Kob,
Gratulalok Emesenek!!!! Legyen mindig ilyen vidam es mosolygos :lol: :lol:

Holnap indulunk nyaralni a Malyi tohoz, ugyhogy most legalabb ket hetig nem leszek. Apa bulija szuper volt :lol: Semmit nem sejtett meg igy teljes volt a meglepetes :wink: Negyig mulattunk. Most megyunk at ebedelni az anyosomekhoz. Most jon az unneples csaladi resze...
mvirag

Nagyon sok boldog szülinapot kívánok Emesének! Aranyosak a képek.

Kép

Kép
cukkermáz

Zsolt
Sziasztok!

BOLDOG SZÜLINAPOT EMESÉNEK !!!!!!!!!!!!!!

Kép

A csajok most is csuda tünemények.

Jó lehetett a csütörtöki találka, sajnos Mi nem tudtunk ott lenni. A fix nap gondolata jónak tűnik. Be lehetne vezetni.

Lina!
Sajnos nekünk sincs itthon az utazóágyunk. A sörökre ne legyen gondod, mert nem lesz semmi bajuk. Maximum kevesebb lesz benne a szénsav.:)

Szerdán megyünk Sygnumékkal a Balcsira nyaralni. Már nagyon várjuk. Reméljük jól fog eltelni az a pár nap. Robival majd a partról, sörrel a kezünkben figyeljük, ahogy a csajok pancsiznak a balcsiban. :) :D

Lillácska drága már 3 órája szunyál. Valami álomlégy csíphette meg a csöppemet. Hiába csattogunk, csörgünk nem kel fel, pedig mennék a városba csiperózni. Persze nem gond ha alszik, legalább továább bírja majd a programokat. Máskor, ha nincs programunk és lábujhegyen járunk mellette akkor is fent van. Ki érti ezt? :D

Dobok fel róla három képet is:

Kép

Anya napszemüvegében:

Kép

Öreg néne (őzike nélkül :D ):

Kép

Sziasztok

KépKép
KépKép
sbea

Virág, Cukker, Bea/Zsolti!

Köszönjük Nektek is a köszöntéseket!

Zsolti,
tuti lesz a Balcsin biztos, nekünk nagyon jó volt! Hová mentek? Kamilla már karúszóval sem akar úszni, illetve vízben lenni, persze már leér a lába...
Este/délután mi is akarunk menni csiperózni, Ti meddig lesztek? Tegnap 9-kor sikerült hazaindulni,nagyon jó hangulat volt.
Puszi Sygéknek is, Nektek is!
Ja, és Lilla naggyon édes! Különösen a szemcsiben!

Virág,
nektek is jó nyaralást!

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!!

kob
millllióóó puszi a kis Mesikének :) szülinapja alkalmából :)

lili
reggel találkozunk?!

Majd irok kicsit később de az éjjel 1/2 3 ig parkettáztunk de végre kééééész és pakolok vissza ezerrel :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!!!!!

bocs a nagy eltűnésem miatt de nem jó a netünk (nem tudom mi van vele) és sajna a szerelő még nem jött:(
Szóval nagyon hiányoztok ám, és stb. de időm se sincsen a nagyfiam mellett:(

Puszika mindenkinek és majd egyszer még remélem igazán tudok csatlakozni ismét

Jja, Nana Annyit játrok az eszemben: Botond megjavult, vagy sírós még?
bepa77

Lili, Bea,
Ha a tobbiek is benne vannak a fix talinapban (mondjuk kethetente), akkor ki kene talani hogy altalaban melyik nap jo a legobbeknek. Nekem pl a hetfo kivetelevel barmelyik nap jo.

Szeretnem a gyerekeimet most mar neha kozossegbe vinni, hogy szokjak mas gyerekek tarsasagat. Ismertek valami jo jatszohazat vagy ilyesmit, olyat ahol en is ott lehetek, Szerintetek egyebkent mikortol erdemes okat hasonlo koru gyerekekkel "osszeereszteni"?
mvirag

Sziasztok!

mennyi mindent történt.... :)

Kob, Nagyon boldog szülinapot Mesinek! :) :) :)

Virág, örülök, hogy jól sikerült a partry! :)

Nagyon szépek a képek! Lilla igazi csábító nő lesz. :) Jó utat, és kirándulást Nektek Beáék! :) És akik még mennek....

Lina, nekünk sajna nincs utazóágyunk. De kölcsönadtuk volna. :)

Valünk nem sok mindent történt...kicsit takarítgattunk, meg biciklizünk, és élvezzük, hogy hétvége van, és együtt vagyunk.

Most caak ennyi, fizetősről írom, mert elfelejtettem befizetni a számlát....majd jövök, ha már nem ez lesz. További szép estét mindenkinek!

Bulizzatok nagyot Kobék!!!!!

Roz, megyek reggel, persze! Már nagyon várom!
birolili

Sziasztok!

Kob
Sok boldog szülinapot Emesének!!!
Suzuki marad, az Opel helyett vettünk egy új Skoda Fabia kombit.
Az utazóágyért akkor elszaladnánk. A hétfő foglalt, meg a csütörtök (vagyis akkor csak a villanyosokat kell várni, nem tudom mikor jönnek), de amúgy bármikro jó.

Mi ma Balcsiztunk, nagyon jó volt, de most már megyek pancsiztatni, mert tiszta KO a lányom.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Emesének Boldog Szülinapot!

Kép
seriff

Boldogságos első szülinapot Emesének!! :D

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Isten eltesse Emeset nagyon sokaig!!! Boldog szulinapot kivanunk!

Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Mindenkinek nagyon köszönjük a köszöntést, egy kép a tortáról, és egy a "buliról"! (Kamilla reggel mondta, hogy hívjuk meg Emese barátait a bulira: Apát, Anyát, és Őt... így négyen voltunk :lol: :wink: )
Kép

Kép

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok :) !

Na, megvolta a "nagy" futás :) Lilivel voltunk a KTE pályán Ő nagyon ügyi és jól is birta :) én csak 4 vagy 5 nem is tudom hány kört futottam ... :lol: (majd Ő megmondja :D )

seriff
:) Köszi a bókot, jól esett itthon meg anyuéknál senki nem vette észre a hajam :? csak Nikikém drága :) neki naggyon tetszett :) Ő is kért ilyet a hajába :lol:

kob
nagyon jóók a képek, látom a " buli" is jól sikerült :lol:
szép tortája volt Mesikének :)

bea+zsolti
nagyon jók a képek lilla hatalmas nagylány már és milyen kis kópé :)

bepa
majd az uj számodat küld már el priviben, mert hívni akartalak, hoyg mindne oks e de eszembe jutott , hoyg mondtad , hogy már nem az a számod ami volt :)

kecsóné
5000 ft ért csinálta a csaj két autósülést de képzeld "kicsi" lett azt nem kombinálta bele hoyg az előző anyag sokkal rugalmasabb volt a munkaruhavászon meg ugye nem az igy szüken lett jó és azegyikhez toldani is kellett . de nem baj mert nem látszik. Mondta is hoyg legközelebb csak ugy csinál ilyet ha ott hagyják az ülést :)
szerintem nem volt olyan vészes az ára.

sajnálom hogy csütörtökön alig tudtunk beszélni. nem baj majd legközelebb :)
megyek főzni meg utánna pakolok vissza ezerrel :) már alig várom hogy rend legyen:)
roz23

csajok szeintetek mi lehet,
Ákinak van 2 csomoja nagyjából egyvonalban, a vállával majdnem egy vonalban,kicsit lentebb a háta felé de még a nyakán. Na ezt jó leirtam ...
Egy csomoja van fején is, de a doki szerint az csak egy zsírmirigy. Ez meg talán egy nyirokcsomó lehet ??(Szerintem, mert dokinak még nem mutattam , tegnap vettem észre neki )
Olyan borsó nagyságú .
Szerintetek ?
Mi lehet?
roz23

Roz, ez lehet nyirokcsomó, bár így látatlanban elég nehéz kitalálni, ha nincs más tünet: orrfolyás, stb akkor azt figyeld csak, h nő-e.

Kob, nagyon jó Mesi trtája, ízlett Neki? Szaladt érte? :lol:

Bea, Lillakirálylány a képeken is szuperédes, élőben meg főleg egy tündér-pláne mikor sikítva pelenkáztátok :wink: :lol: !
Meddig maradtatok a Csiperon?

Kép
seriff

Sziasztok!

Nagyszeruek a kepek!

Kob, latszik, hogy a lanyok nagyon elveztek az allatkertet! A szulinapi kepek is nagyon jol sikerultek, klassz tortaja volt Emesenek! :) Leirnad nekem a piskota receptjet? Ugy latom nem hagyomanyos...

Zsolti, Lillacska mar igazi no! :) Jol all neki anya napszemuvege! 8) :lol:

Lina, gratula az uj autohoz! Gyors dontes volt! :lol:

Bepa, remelem ha megjavitjak a gepeteket, akkor tobbszor jossz es Benedekrol is kapunk kepet!

Roz, nem semmi mennyi mindent birsz, lekvarfozes, parkettazas hajnalig es a 4-5 kor a KTE palyan! Felet nem tudnam utanad csinalni... :roll: Akin nem tudom mik lehetnek a csomocskak. :( Anyukad hogy van?

Virag, orulok, hogy jol sikerult a ferjed meglepi bulija! En is azt tervezek, szeptemberben lesz o is 30. Az ev elejen meg biztam benne, hogy Kmeten unnepeljuk az uj hazban. Mar bizti nem. :?

Seriff, kuldtem emailt. (Kozben megjott a valasz, mert felbehagytam a hozzaszolast.) Sygek hogy vannak?
Szekto utcai haz eselyes. :)

Mino draga, hogy vagytok? Soproni kepek? :wink: :)

Pille, toltottem le egy csomo mintat, ha kivancsi vagy rajuk, feltoltom oket keptarba.

Katika elkezdett maszni. Meg nem tesz meg nagy tavolsagokat, de mar hatarozottan maszik. Kozel a 11 honaphoz mar ideje volt! :lol: Ha kerdezem, hogy csinal a kutya, akkor mondja hogy vavavavava. :lol:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!
Kob gyönyörűek a csajok.Látom Emese torkoskodott :O,Kamillka pedig felvette a királylányos ruhát.:O
Siófok-Kilitin lesz a szállásunk.

Tegnap voltunk Sygéknél,aztán átjött Ser Hannácskával,illetve A Mino család is Bálcsival az élen.Én pedig ismét csodálkoztam,hogy mennyit nőttek,és fejlődtek.Csuda szépek mind a hárman.

Ser csak 8-ig maradtunk,mert hűvös lett,aztán féltem,hogy Lilla megfázik.

Roz én is csodálom az energiádat.Le a kalappal előtted.
A terhességem előtt hébe-hóba mi is jártunk oda futni Zsoltival,de aztán a lustaságom győzött.

Dora nagy-nagy gratula Katikának!:O

Virág nekünk ált. minden nap jó,de inkább a délután.

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Megjött a korlátlan net.... :) már vártuk.

Virág, nekem hétfő, szerda és csütörtök délután nem jó....

Kob, nagyon édesek a lányok! :)

Dora, gratulálok a mászáshoz! :) :wink: A mi apukánk is most lesz 30. Csak sajna nálunk mostanában annyi kerek évforduló volt, és hozzá meglepetés buli, hogy én már nem tudok azt csinálni....így marad a meglepetés út, meg egy gyönyörű köszöntő. És egy szép torta. Remélem ennek is fogörülni.

Roz, jó volt futni, csak kevés volt az idő....én még futottam volna. Te is nagyon ügyesen bírtad, ne mond már! Csak nem kellett volna közben beszélgetni. :wink: :lol: Nagyon sokat fogytál!!!!!!!!!!!!!És még fogunk is! :wink:
Ákin sztem zsírmirigyek lehetnek. Gabi tele van olyanokkal. Apukájától örökölte. Kettőt ki is operáltak neki, de sajna 1visszanőtt.....
birolili

Dóra :)
Gratulálok a mászáshoz :9 nem sokára szaladhatsz utánna. :)
köszi anyu egész jól van most valmi húgyh. cisztákat találtak nálla :( meg valmai fertőzést is és aug.1 től megint megy kórházba :( de már teljessen elátja magukat rám már "nincs" szüksége
ilyen téren

lili :D
igen, talán a beszélgetés volt abaj :D de annélkül meg uncsi lett volna, csak a köröket róni :D
Holnap ? Én lehet, hoyg csak kimegyek minden nap bár most K.O. vagyok Én marha szétszedtem az ágyunkat, hogy majd áthuzom az még csak csak sikerült csak találtammás hibákat is ugyhoyg fogtam egy furót meg léceket és megerősittem de most nem tudom összerakni :twisted:
olyan pipa vagyok
most várom a sógorom, hátha Ő erősebb mint Én
nálunk a dédi van tele zsirmiriggyel
ja és kössssszi a bíztatást :lol:

bea
neked most a térdednek sem használna futkározás, meg neked nincs is mit ledolgozni :) Te csini vagy :)
De rajtam van mit ledolgozni :D :? :roll:

megyek teszek egy utcsó probát összerakni azt a vacakot .....
roz23

Dora, mostmár tudom melyik ház az, még azt érdemes tudnotok, bár nem nem ismerem a belső elrendezést, h a busz elég zajos, de ha a másik oldalra néznek az ablakok, akkor ok.Ja és kert igazán lesz nlunk, ide jöhettek, légvonalban kb 50m, gyalog meg 1.5perc-na persze ha majd Katika sétál is,akkor hosszabb lesz, hiszen minden kavicsnál meg kell állni :wink: ! Grtaulálunk a mászáshoz!

Roz, Lili hány m egy kör? Mi a barátnőmmel mindig végigbeszélgettük a futást, egyszer lemértem, nélküle sem volt gyorsabb, vagy kevésbé fárasztó, viszont annál unalmasabb :lol: !

Roz, mit szerelsz Te mindig? Ha nincs dolgod, gyártasz magadnak? :shock:

Kép
seriff

Sziasztok!

Képzeljétek, Lili ma felült. Teljesen szabályosan, mind a két keze szabadon volt, nem támaszkodott. Azt láttam rajta, hogy a mászó pozícióból inkább az ülés érdekli, minthogy elinduljon, de azért meglepődtem. Viszont sokáig nem tudta magát tartani, egy olyan 8-10 mp múlva el is dőlt. A mászás meg teljesen szabályosan megy, csak hátrafele rakra minden végtagját

Dóra,
gratula a mászáshoz!!! :D
Apuék most adták el a házukat, nem is tudtam róla, hogy el akarják. Nem tudom, milyen jellegű, árfekvésű házat kerestek, de szerintem ők elég olcsón adták, viszont így nem tudtam szólni nektek :(

Kob,
holnap otthon vagytok? Szerintem megyünk be a városba, hazafele beugorhatnánk az ágyért?

Lili, Roz,
hajrá... hogy van kitartásotok futni? Az az egy, amire semmi pénzért nem tudnának rávenni. Lehet, hogy a barlang fárasztóbb, de valahogy mégis más. Pedig nekem is lenne mit ledolgozni :(

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

seriff
Szerintünk 400 m 1 kör a pályán és nem sprintelünk "csak " kocogunk :D meg fecsegünk :Da levegőért meg kapkodunk olyankor :D
ja ezt most jól megcsináltam magamnak, de sikerült végül egyedül megcsinálnom igazán csak azért csináltam meg mert szeretjük ezt az ágyat ,csajok ugráltak rajta és két helyen berepedt az alja ezt erősítttm meg, csak gyeng voltam visszatenni az ágybetét részt,de megoldottam csajokat elvitte az apjuk így most gyorsabban haladok.
Végül a szőnyeget sem vittem ám be mert nagggyon drágán csinálják meg 15000 mondott az egészre a csaj néztem éppen domexben hogy 20 tól meg már szönyeget kapok így kivittem az udvarra, betonon kisúroltam venissel és szép lett, majd gyüjtögetek és lesz új szönyegünk később, már mikor mindenki teljessen szobatiszta lesz.addig rájöttem, hogy felesleges meg ez mostani sem gáz csak nem olyan amilyet Én szertnék

Lina
Én csak azért tudom magam rávenni futásra mert olyan combom van mint a derekam lassan :lol: :?
ez meg állítólag jó rá. Na majd kiderül :)
gratulálok az uj autóhoz :)

kob .
barátnőm hívott ??? megbeszéltetek valamit ?
roz23

Kob,
most már biztos, hogy holnap kora délutánig van programunk Kecskeméten. Hazafele beszaladhatunk az ágyért, otthon lesztek?

Na azt hiszem, ma megint kitoltunk magunkkal. Jön Lili második foga, már nagyon áttörés előtt van, ki van repedve az ínye, nagyon sírt, bekentük Dentinox-szal fél hétkor, na most ő ettől elaludt, és azóta is alszik a nappaliban a szivacson. Kíváncsi leszek az éjszakára... :?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina,
nem igazán jó a holnap, tanácsadásra megyünk, aztán ügyintézni, szerintem talán 5 körül érünk haza, vagy inkább 6-ra. Máskor?

Rozi,
igen, beszéltünk, a héten jönnek megnézni, remélem sikerül nyélbe ütni az ügyletet, még nem adtam el semmit, csak vettem :)
Húú, Te még futsz is? Ez igen!!! A héten el vagytok havazva? Ha igen, akkor feladom postán a buli-meghívót, mert még itt lapul a táskámban...

Dora,
a tortaalap tej és tojásmentes piskóta, a Csecsemők szakácskönyvében találtam. Ha nincs meg, szívesen beírom. A tetejére baracklekvárt raktam, rá meggyet (ez nagyon jó volt, mert elég édes minden más rajta), és barackot. Gyorsan elfogyott, és Emese is ehetett belőle.
Gratula a mászáshoz! Annyira megváltozik az élet/életük ilyenkor! Képesek helyváltoztatásra, ez olyan nagy dolog, nem? A gyógytornász jár még? Azóta nagyon gyors a fejlődése, nem?

Kép

Kép
kobudo

Koszonjuk a gratulakat!
:D

Lili, biztos nagyon fog orulni a ferjed a meglepi utnak es koritesnek!:)

Roz, sajnalom, hogy mindig van valami baj. Remelem, hogy ebbol is gyorsan felepul.
Butorasztalkodsz is? :o
Ha holnap nem segit a parom, akkor en kapom szet egyedul a franciagy keretet. Rettegek, hogy lepottyan rola a lany, mert mar nem szol ha felebred, hanem egybol fordul meg es felul, felek egyszer nem veszem eszre idoben. Letesszuk a matracokat, az agykeretet meg felrerakjuk, legalabb lesz egy kis koltozes feeling.:)

Kob, van nekem is tojas es tejmentes receptem, de a tied mar kiprobalt, igy szivesen fogadnam a receptjet!:) En sima alapkent sutnem, tejszines-turos lesz a krem, felulre diszites.
Bizony nagy dolog hogy maszik a kisasszony, miota erre varok mar!:) Egyelore a leghosszabb tav ket meter volt.:) Vegulis tegnap este vettuk eszre, hogy nem csak a kezeit pakolgatja, hanem a labat is. Akkor csak egy-ket "lepest" tett. Gyogytornasz meg jar hozza, csak a mult het maradt ki, mert nyaralni volt a Barbara. Amiota Kataval foglalkozik minden heten csinal valami ujat, regebben tobb het is eltelt a mutatvanyok kozott. Persze sok minden felhalmozodott es a torna hatasara most ezek beernek.

Ser, az utcara a foldszinten csak a vizeshelyisegek, a lepcso es a konyha ablak van, az etkezo, nappali befele nez az udvarra. Fent ket szoba ablaka mindket iranyba nyilik, a furdoszoba nez meg az utcara.
Amikor ott jartunk epp jott befele a 11-es, kifele nem is hallottuk elmenni, pedig addig mig bent voltunk meg kellett fordulnia.

Lina, sajnalom hogy Lilike igy megszenvedi a fogzast.:(

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

sziasztok :)

Ma már 8 kört futottam, lili már tegnap is birta a 8 kört de Én akkor nem vállalkoztam többre az utolsó kör már elég nyögve ment.
Örülök, hogy Lili jön velem 1 baromi jól birja :D 2 ösztönöz, hogy Én is birjam 3 nem uncsi :D
(Én már az 5. kör után leálltam volna :oops: ha egyedül megyek )

kob
igen sajna a hetem nagyon zsufi ma pl linoleumot probálom lerakni remélem nem rontom el ...az este olyan fáradt voltam, hoyg míg adrit altam Én is elaludtam és hajnali 4 kor arra ébredtem, hogy úristen elaludtam akkor tusoltam le és mentem ki az udvaron eltenni a szerszámokat mert az ágyjavítás után az ott maradt
ez a hátihord baromi jó ami a képeken van :)

dora :D
hajráááá :) megy ez nekünk :)szétszedni nem vészes ügyes legyél ha közelebb laknál mondanám, hoyg segítek de így max. szurkolok meg energiát küldök :D :D :D
roz23

jaj el is felejtettem irni , hogy az Én reménytelennek tűnö nagylányom 2 napja napközben teljessen pleus nélkül van :) anniyra örülök kb 1 hete azt hittem hoyg adri soha nem lesz szobatiszta és tessék :)olyan büszke vagyok rá :) Már csak azt kellene elérnem, hoyg ákival ne nyirják folyton egymást :lol: :?
roz23

Sziasztok!

Én is pont most akarom írni, hogy milyen ügyes Roz! :) Nagyon jó futni. Nekem nagyon jól esik. hírtelen reggel a futás után kitakarítottam takarító géppel egy szőnyegemet, most itt vár a második, csak Zsófi fél a géptől.... :?

Majd még írok, csak mennem kell....Zsófi nyüszizik....
birolili

Dora,
szerintem fincsi a piskóta, a recept a következő:
1. Turmixolni alaposan, habosra: 15 dkg cukor, 1 cs van. cukor, 5 ek. kakaó (karobpor is lehet), 6 ek. olaj, 3 ek. 5 % ecet, 2,5 dl víz
2. Hozzákeverni már nem turmix-szal: 25 dkg rétesliszt, 1 cs sütőpor, 1 mk. szódabikarbóna, 1 cs só

A forma alját (az oldalát nem!) kiolajozni, beleszabni sütőpapírt, bele a tésztát. 200 fokos előmelegített sütőben 30 percig erős lángon sütni. Könnyen kiborítható, laza alap.

Kép

Kép
kobudo

Roz,

akkor postára adom a meghívót, és sok sikert Adri-Ákihoz, meg a futáshoz :)

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Kob akkor így utólagosan Nagyon Boldog Szülinapot Emesének :D !Mindkét lány nagyon kis tündéri!!

Sbeáék Lilla is egy zabálnivaló kiscsaj!

Minden nyaralónak nagyon jó nyaralást és irigykedek rátok ezerrel!

Roz én is mindig csak lesek,hogy neked mire nincs energiád!Nekem a fele is bőven sok volna :lol: .

Dora gratula Katikának a mászáshoz!
Lina nektek gratula az autóhoz,Lilinek az üléshez,hogy sikerült az éjszaka,kibújt az a fogacska?

Mi holnap megyünk oltásra,már előre sajnálom szegény babót,pedig ő múltkor is jól viselte,csak nekem remegett a kezem közben :oops: .Hétvégén mi is utazunk,megyünk haza ünnepelni apa szülinapja,ami ugyanaznap van mit Lenci névnapja!plusz sógor szülinapja és persze anyukám névnapja.Úgy tudom majd egy kis kertiparti lesz finom bográccsal nyam-nyam.És most már Lencike is elkezdett nyúlni a játékok után,de nagyon kis türelmetlen inkább csak püföli őket :D meg mostanában elég hisztis is,remélem csak a meleg miatt,úgyhogy megyek is...

Kép Kép

Kép
dettus

Sziasztok!

Dettus,
igen, reggelre meglett a második fogacska, most már érzem határozottan a kezemmel. Az éjszaka meg kimondottan jó lett végül. 10-3:30-ig aludt Lili, aztán szopizott, biztos éhes volt, mert mozdulatlanul 10 percig egyfolytában nem igazán szokott, és aludt tovább fél hétig. Semmi ringatás, visszaaltatás, elfordult hasra a ciciről és ennyi, csak betettem az ágyába :D

Kob,
holnap valamikor be kell mennünk Kecskemétre, mert az autóhoz kell még egy-két papír. Apa nem lesz itthon, úgyhogy ha elmentek a villanyosok, akkor megyünk. Nektek jó lenne a holnap valamikor. Amúgy csütörtökön és pénteken is megyünk, a nagymamám bent lesz a kórházban, mindenképpen meg fogjuk látogatni :D Mi már csak ilyen menősek vagyunk, azt hiszem :lol:

Roz,
én anno azt a kötelező két kört sem bírtam lefutni, mondjuk hosszú távot sokáig nem is lehetett nekem, mert valahogy nem kaptam levegőt, és eldobtam az agyam. Középsuliban első tesiórán szóltam erről a tanárnak, de azt hitte, csak nem akarok futni, ráadásul az úttesten futottuk körbe a Bányait, már majdnem befejeztem a kört, mire a szeme láttára az út közepén elvágódtam. Na utána elhitte...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Van egy őszibarackos meg egy gyümölcsös Milupa csecsemőteánk, nem kéri valamelyikőtök? Lili nem issza meg, szívesen odaadnám. Újabban legalább a víz már jöhet a gyümilé mellé, tea kizárva :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina,
igen, jó a holnap, itthon vagyunk!

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Képzeljétek, Zsófinak kijött a 3.foga, és útban van a 4. is. :( Szegény, nagyon küzd velük, nagyon fáj neki. A 3. az nagyon kínozta. Anyás volt 3napig. Nem bírtam letenni. A 4. is már érezhetően kemény, csak még nem törte át az ínyét.

Ser, megkaptad az sms-emet? Nagyon megköszönném a válaszodat. :)

Hogy vagytok többiek? Kecsone, Kattic, Dora, Thym, Quill....?

Lina, gratulálok a foghoz! :) Sorban fognak kifelé bújni. Zsófinak pont 1hónappal később jött a 3., mint az 1.
birolili

Biztonsági ajtózárat szerintetek hol lehet venni? Persze nem csak ajtózárat, hanem fiókzárat, meg ilyesmiket??????
birolili

Sziasztok,

Lili, bocs megjött az sms, csak rohangáltunk egésznap,meg ittvoltak tesómék, na mindegy szóval elmaradt, de mindjárt válaszolok mailben! Biztonsági dolgokat nézd meg a Dm-ben-konektorvédőjük szuper- aztán a bababoltokban. Gratula a 3.foghoz!

Lina, Lili kis ügyi, h ücsörög, most jön a mászás, készülj, mindjárt pakolhatsz!

Kép
seriff

Lili,
Interstore-n lehet ilyen biztonsági cuccokat rendelni.

Seriff,
azóta nem sikerült Lilinek felülni, de veszettül próbálkozik. Mászás továbbra is csak hátrafele.

Kob,
akkor ma délután elugrunk, jó? Kecskeméten alszunk ma.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ser, köszi, megkaptam az sms-t. :) Az e-mail még nem jött meg.
A dnő azt mondta, hogy az anyai hormonok is okozhatnak folyást egy babánál.
birolili

Assezm akkor rossz címre írtam :oops: .

Kép
seriff

sziasztok :)

Lili
ne hariiii elaludtam :oops: az este 1/2 3 ig szegélyeztük a parkettát még de végre teljessen készen van. Be is állítottam a telcsim 1/2 6 ra és arra sem emlékszem mikor nyomtam le, hogy ne csörögjön :roll: hány kört futottál ????

csajok ma állítólag baromi meleg lesz, azt hiszem szegény gyerköcök kilesznek no meg mi is ......
roz23

Roz, semmi gond, vártalak nagyon pedig. :wink:
Ma 10kört futottam sikeresen. :) Olyan jól esett. Bíztattam magam, tudod....már csak 3, 2, 1....:) És vége volt.

Mikor menjünk legközelebb? Holnap?
birolili

lili :)

naggggyon ügyes vagy :)

nekem jó a holnap :)

többiek merre vagytok ?????
roz23

sziasztok,

Kob,
képek nagyon édesek, a mosolyok csibészek, hordozó szuper :). Lassan nálunk is közeledik az első szülinap, szinte hihetetlen.

Eszter egyre tovább álldogál kapaszkodás nélkül, és már olyan ügyesen helyezi le a popóját, hogy csuda. Mindent tol maga előtt: játéktartó dobozt, gurulós széket, kisszéket, babakocsit. Aludni persze utál, reggel 5-től este 8-ig kétszer félórát :(. Most biztos az is zavarja, hogy megint kibújt egy fogacska.

Lili, Roz,
hogy van erre energiátok? Főleg neked Roz? Addig nem kelnek a skacok? Nálunk fél hatkor már mindenki talpon van :(. Mi most bicózunk, végre Milán is megtanult kétkerekűzni.

Nana,
mi van veletek?
balim

Roz,
én olvasgatok, csak lepasszoltam a lányomat, és takarítok. Még annyi doboz van, pedig már lenne hova kirakni a cuccokat belőle. De azt hiszem, eddig bírtam, most már megyek Lilihez :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?