Újra van egy lányom, jó volt nélküle a hosszú hétvége, de azért már nagyon hiányzott. Tegnap este kedveskedett is nekem egy kis hisztivel.
Indi! Pedig a B.taxival akartunk menni a reptérre aug.5-én, de ezek után lehet írok nekik egy e-mailt, hogy elmehetnek a sunyiba.
Akarok venni Grétinek egy autósülést Szolnokra, de csak valami egyszerűbbet és nem 70 ezerért. Ki is néztem a Kismamában, hogy a Mária nagykerben van akciós 9-18 kg-ig való Remi 10 ezerért. Vasárnap el is mentünk. Kérdezem az eladót, azt mondja, nekik ilyen nincs és nem is volt. Mutatom a hirdetést. Ja, ez elírás, csak 0-18 kg-ig van, és mutatja is. Persze az ár sem stimmelt, sem az eredeti, sem az akciós. Mondom neki, hogy attól még, hogy semmi nem stimmel, megkaphatjuk az akciós áron. Hát, valószínűleg nem, mert csak júli 15-ig akciós. Persze a hirdetésen ez sehol nem szerepel. Na, mindegy, levette, megnéztük, rárakta egy ülésre és bekötötte. Halljátok, hihetetlen, hogy ilyen gagyi dolgokat egyáltalán gyártanak. A biztonsági öv alsó részét csak be kellett akasztani valahova, a felső részét meg egy kis gyűrűn áthúzni, ez az ülés rögzítése. Szörnyű.
Remélem mi is el tudunk menni holnap Den-ékhez, jó lenne találkozni veletek.