Szent habakukk mennyit írtatok.
Doki nénivel remélem nem hoz többet össze a szerencse.Tápirol jut eszembe.Megkérdezte, h milyen időközönként eszik a gyerek. Mondom egész nap cicin lóg és nevettem. Erre én azt hittem kakira ir valamit, erre meg nem tápszert írt fel
Cory: még én sirok, h nem birok egy gyerekkel, hát akkor te. De a tv látom mind a 3 nagynál nyerő.
Bogi 38 héten született,de az ő kartonjára azt írtár, h36-37 az enyémre meg , 37-38. Ezek szerint 3 hétig csak szültem.
Merci: én ülve szoptatok csak ha nagyon lusti vagyok fekszem le és ugy. Amugy lánykám ölbe baba és nem sírdogál csak ugy otthagyva valahol.
Évi: leveles tésztás ötlet jóóóóó.Nekünk üveg reszelönk van. Anno anyukámnak is an volt s nem volt semmi gond. Müanyagot még nem is láttam.
Anita:Mikulás
Eszti: Kb 2 honap mulva akkor nekem is lesz egy ágy alatt takasritó manókam. De jó! Kevesebb Házi munka.
Petri: Ha a képet csak ugy megmutatták volna hamarabb montam volna, h ginalolobrigida mint te.
Babcika: megbocs
Édibédi Mancika
Babetta: te kis konyhatündér. Én meg azon filozok itt, h hogyan készüljek apának fincsi tortát sütni szülinapjára. Nem válalod be?
Nancsika: a szönyeget ugyis be kell adni tisztitattni.
A tavaly festéskor minden bevolt pakolva egy szobába és akkor már nem volt idő rá. De a következő hetekbe készülünk kifesteni ezt a suobát is és majd akkor.
Gyöngyi: én is eszek barackot és semmi változást nem tapasztalok. Szerintem 1-2 baracktol semmi bibi nem lenne.
Bea: De jó, h voltatok nyaralni. Mi a tegnap azon romantikáztunk, h tegnaap volt egy éve, h hazajöttünk a tengerröl. Idén itthol nyaralunk, jövöre remélem ismét tenger
Angi: Szia! Lidi baba is gyönyörű. s hogy eszik már
Zsuszofi: Szia! Neked aztán nincs gondod a kajara, h ki főzze meg
Na jó, mi apucink is remekül főz, de azért nem egy profi szakács.
Katicád nagyon ügyi.
Vallinka: aztán minden szaván csüngni a védőnéninek és szorgosan bologatni, meg ugy tenni, h "tényleg", "komolyan," és mondani, h "eztán igy lesz "és akkor minden ok lesz. Aztan ha elmegy .....
Bocs ha valaki kimaradt!
Megyerremekelni valamit apinak, de lehet, h csak süti lesz nyügi baba mellett.
majd bekukk