Sziasztok Lányok!
Atyaég, 1 napot nem jövök, és micsoda termés van! NEm győztem visszaolvasni!
Tegnap egész nap nem volt internetünk, mert valami karbantartás volt. És mivel a kábel tv is ugyanaz a cég, "szerencsére" tv adásunk sem volt egész nap!
Marha jó volt.
De most aztán már nem volt kifogásom, úgyhogy nagy neheze, de nekiláttam kiselejtezni a szekrényemet.
Gergő születése után még azt mondtam, hogy talán egyszer jók lesznek még rám ezek a ruhák, de bizony be kell látnom, hogy nem valószínű.
És főleg pólók, pulóverek, felsők, amiket nagyon sajnálok. Mert olyan hasam már soha nem lesz, mint szülés előtt.
A gatyák még talán rámjönnek, ha ledobnék mondjuk legalább egy 10 kg, mert a seggem, meg a csípőm az amúgy is "termetes"

volt.
De deréktól felfelé, azért bőven meg voltam elégedve magammal.
NEm úgy, mint most.
Szóval, meg kellett válnom ezektől a cuccoktól, mert csak a helyet foglalják, és már nem tudtam hová rámolni.
Nem mondom, hogy jobb hangulatom lett ettől, gondolhatjátok...
Thomasanne!
Nagyon jól estek a szavaid, miszerint soxor eszetekbe jutunk, mikor Tomi hasonló pofikat vág!
És azért szerintem örülj annak a csokinak!! Én örülnék neki...

És persze Apának is örülj, hogy végre itthon van!
Nyúlné!
Csak ismételni tudom önmagam Kisnyúllal kapcsolatban...
És - bár csak részleteket látok mindig, de - nagyon tetszik a lakásotok. Legalábbis az ablakok, meg ahogy a radiátor meg van oldva, és hogy a "földtől indul az ablak".
Azért ez tök jó.
De titeket nem zavar, hogy az ágy mellett nincs függyöny? Vagy van, csak én nem vettem észre? VAgy hozzátok aztán tényleg nem lehet belátni???
Benianyu!
Füligérőszájú Dani-baba tündéri!
And!
Eszti baba is baromi sokat nőtt, és nagyon helyes az integetős képen!
Titii!
Panni csajszi is csuda helyes, és képzeld, Gergőnek is ugyanilyen Brendonos sapija van, csak narancssárga.
De nem tűri meg a fején, szaggatja le magáról. Ha bekötöm, akkor is, max akkor nem fél, hanem 1 percbe tellik, míg leszedi.
Pedig annyira jól áll a kis büdöstojásnak...
Pöttöm Panna is nagyon csábító benne!
Róki!
Nem semmi, ahogy Zsuzsa egyedül csócsálja a nektarint! Nagyon ügyes! Gergő szerintem riadtan nézné, ha a kezébe adnám!
Ja, és szerintem Zsuzsa kiköpött Te!!!
Tényleg szerencse, hogy nem volt senki a folyosón, mikor lehullott a vakolat!
Szerintem nem lesz egyszerű dolgot, az ilyen "mi tehetünk róla, és minden kárt térítünk" dolgokat nem nagyon szokták elismerni.
És tudod mi az érdekes, egy magánember szerintem még hamarabb bevállja, mint mondjuk egy közjegyző iroda.
De ne így legyen, és kívánom, hogy mihamarabb közös nevezőre jussatok!
Barbi!
Jó újra hallani felőletek is! És termszetesen kíváncsiak vagyunk rátok, én legalábbis. De szerintem a többiek nevében is nyugodtan beszélhetek.
Jó, hogy végre kezdtek "talpraállni", bár azért a párod jobb, ha még vigyáz magára. Illetve Te rá!
A képeket meg várjuk a fiúkról!