Kristóf tutira imádna egy kiskutyut, egyenesen meg van veszve az állatokért, mindegyikért, persze a "vau-vau" a fő kedvenc
De kicsi ő még egy saját kutyához, Apucink meg persze sose menne bele, még az akváriumi halak is elpusztulnak tőle, azokkal se törődik, nemhogy egy kutyával, neki az csak kolonc lenne. Dolfira is folyton csak morgott, amíg még itt volt, aztán amint megszületett Kristóf, kitette a szűrét, anyukámékhoz kellett mennie szegénynek. Én meg persze nem tudtam mit tenni. Ez az egyik dolog (a sok közül), ami miatt lelkiismeretfurdalásom van. Hagytam kidobni a kutyámat. Persze vitáztunk ezen rengeteget, de Apucim hajthatatlan volt, szerinte kutya és gyerek együtt elképzelhetetlen, bele kellett törődnöm, mégha kicsit sem értettem vele egyet.
Persze most már nem mond rá semmi rosszat, sőt, még keresztet is fabrikált neki, ez azért ari volt tőle.
És teljesen igazad van, tudom, hogy a halál elkerülhetetlen, de én mindigis attól rettegtem, hogy egyszer nekem kell majd dönteni a haláláról. Inkább aludt volna el egyszer éjszaka örökre, magától.
De ez olyan pokoli volt, hogy én hívtam rá az állatorvost, hogy ölje meg. Szegény kutyus, pedig már menni se nagyon tudott, de amint meglátta a dokit, fölszaladt a lépcsőn, utána visszahoztuk, megint elszaladt, még utolsó erejével is menekülni akart, de én utolértem, lefogtam és segédkeztem abban, hogy a halálos szurit beadják neki. Aztán pedig magára hagytam meghalni, mert képtelen voltam nézni, ahogy meghal.
Annyira abszurd nem??
És ki tudja, mit gondolt ő, abban a percben? Tudta-e, hogy csak jót akarok neki.
Szóval tök lelkiismeretfurdalás ez az egész.
És az is szörnyű ebben az elaltatásban, hogy tudsz rá készülni, pokoli érzés volt utoljára levinni sétálni, utoljára enni adni neki, utoljára megsimizni, tudtam, hogy délután 3-kor meg fog halni. Számoltam vissza az időt, hogy már csak 3, már csak 2, márcsak 1 óráig van kutyám.
Bocsi mkindenkitől, hogy topikba nem illő dolgokról írok...
Megyek is, nem rontom tovább a levegőt.
Babus

[img]http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatard20050525_0_Emese+and+Réka.png[/img]

[/url]

Én és Vivi
Szundi a vízben
Együtt a család
Vivi
A szálloda
Séta a vízben