A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Melcsi, nem akarlak álomba ringatni, de szerintem ez egy gyönyörűséges terhesgörbe! De irigykedem! Remélem, holnap zebrásat tesztelsz, őszintén kívánom!

Sok pusza
Vendég

Sziasztok,

Athiz, Afonya, nektek koszonhetoen megsporoltam egy tesztet.

Pont a mehszajamat vizsgaltam amikor lattam, hogy elkezdtem barnazni. Total nem ertem, mert csak 11dpo-n vagyok es abszolut szabalyos 28 napos ciklusaim vannak es ez meg csak a 26cn.

A gorbem alapjan total ugy tunt, hogy jo idoben voltunk egyutt es meg a 7.napon hoeses is volt.

Asszem most nagyon szomoru vagyok :( . Holnapra kialszom remelem. :(.

Kép
melcsi6

Melcsi
A barnázás NEM JELENT SEMMIT!Az a pici vér akár a méhszájad egy kis hámsérüléséből is eredhet!NYUGI!A görbéd nagyon jó!
Mennek a drukkok+++++++++++++++++++++++++++++

Ancsa
Írtam Ildinek privit,és válaszolt is .Talán majd ide is megírja az eredményt.Én nem akarnám helyette . :oops:

Vmire még akartam reagálni,de a tyúkeszemből kiment! :oops:

KépKép

KépKép
okr

Melcsi,
a barnázás nem jelent automatikusan mensit, sok nő barnázik a terhessége elején. Még ne add fel! És ne légy nagyon szomorú! Új ciklus, új remény! A következő hónapban tuti sikerül! Ha egészséges vagy (ugye jól emlékszem, te nem vagy beteg) nagyon hamar össze fog jönni! Aludd ki magad, fáradtan én is könnyebben a lelkemre veszek mindent! De holnap reggel aztán fel a fejjel! :)
Vendég

Sziasztok!

ANCSA!

Magadnak mivel magyarázod, hogy megszületett Borsody Márton (aki nem mellesleg gyönyörű), most pedig ennyire sokat próbálkoztok és még sincs siker? Van már orvosi magyarázat?

Kétszer voltam már kismama, így teljes nyugalommal fogtam hozzá a harmadik próbálkozásnak. Most pedig értetlenül számolom az eltelt hónapokat. Minden lelet annyira rendben van, hogy csak az „agyamban” kereshetem a hibát. Attól félek, nem akarom igazán, hogy sikerüljön. De sajnos ezt a félelmet nem lehet számokká alakítani és kiértékelni, mint egy vérvételt. Így senki nem tudja megmondani, hogy ez az érzés milyen határok között normális.

OKR

Köszi a válaszodat!
A tüsző 20 mm volt egy pénteki napon. Szombat, vasárnap nem volt ultrahang, hétfőn már üres volt a petefészek. Semmi nyom. Holnap kezdjük újra a megfigyeléseket!

turorudi
turorudi6

Hahó!

Csak most tudtam jönni, mert a hétvégén nem voltunk itthon...

Csakegy,
hatalmas gratula!!! :) :) :) Annyira szép volt a görbéd, majdnem biztosra vettem, hogy ilyen hírekre érkezem! :)

Többiek, akiknek mejött,
nagyon sajnálom! :(

Egyébként én is csatlakozom a mensisekhez :( , vasárnap jött meg, a 38. napon, pedig már akartam venni még egy tesztet, hátha mégis... De a nyák nem hazudik, napra pontosan 14 nappal a legtojásfehérjébb után jött meg, így ezentúl majd nagyon figyelek rá. Márcsak azért is, mert sajna nekem nem fog menni a hőmérőzés. :roll: Éppen elég, ha az egyik csimota hamarabb ébred fel, mint én, már lőttek az egésznek, lévén muszáj kivinnem a hálóból, hogy a másikat ne keltse fel. Ezért adok két hónapot a hőmérő nélküli próbálkozásnak, utána meg meglátom... Remélem, nem lesz rá szükség. :wink: Szóval elhagylak benneteket, de azért továbbra is drukkolok mindenkinek! :)

Szép napokat, és kétcsíkos teszteket!

Fringilla
fringilla

Jó reggelt!

Melcsi, remélem, hogy nem keltem rossz hírekre, de még nem írtál, hogy mi van veled! Remélem, abbamaradt a barnabácsi, és tesztelhetsz egyet! Nagyon drukkolok érted!

Hajrá-hajrá! Küldök neked egy tündérkét, hátha segít:
Kép
Vendég

Melcsi ??????????

(tutira tesztelj egyet... mert ha pozitív és barnázol akkor rohanás a dokihoz progeszteronért!!!!!)

Szurok:)
Vendég

Turorudi
A 20 mm,nagyon jóóóóóóóóó!!!!Most már csak azt nem értem,hogy ez most volt,vagy az elmúlt ciklusban :oops:

Fringilla
Attól,hogy nem mérőzöl maradhatsz ám!Sőtt...! :)

Melcsi
Drukk megy+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++,és várunk a hírrel!!! :)

Én is csináltam görbét a Melcsi által ajánlott oldalon: :D
Kép

KépKép

KépKép
okr

Jó reggelt mindenkinek! :)
Görbét nem teszek, 2 érték van összesen benne :D
Melcsi,
veled mi újság? Teszteltél? Vagy megjött? írd ám meg!
Vendég

Szép jó reggelt! :lol:
Melcsi, szorítok ezerrel, a görbéd nagyon szép!!! Ebből előbb utóbb baba lesz, úgyhogy ne aggódj!!! Én is kíváncsian várom a teszt eredmémyét! Mi újság?
macspacs

Kép

Hali, ez a mai grafikon. Reggel 1/2 7-kor keltem, mértem (36.5), visszaaludtam picit, majd 3/4 8-kor újra mértem(36.7), a kettő közti értéket írtam be. Szerintetek az jó?
Vendég

Athiz: hááát... ez szuperül néz ki :) Azt az értéket írd be amit akkor mértél amikor normálisan mérni szoktál....
Vendég

Athiz
Ez p.é a javából!Holnap a program is berajzolja majd,meglásd! :D

Melcsi????????????????????????????? :?: :?: :?: :?:

KépKép

KépKép
okr

Hát Athiz! Biza semmi kétség, akármelyik értékkel nézem ez PÉ! És el is kaptátok a pillanatot :P Minden esélyed megvan, már csak várni kell.
Vendég

Sziasztok!

Anyapoc akkor beugrok majd! :lol: Köszi hogy szóltál.
Hiába van kontaktlencsém - nem láttam.

No kérdeztéttek: tegnap is és ma reggel is 36,0-n volt a hőm.
S ha jó emlékszem ma vagyok a 14. cn-n. S mától jobb lesz párom műszak beosztása is. :wink:

Angel??? - hun vagyol? :)

No és Junkó?

Melcsi egy teszt azért nem árt.

Bee
beebeey

Köszi csajok a bíztatást és szakértői elemzéseket! Míg élek, remélek :lol: !

Pusz
Vendég

Athiz:
Ez klassz!

Melcsi:
Szerintem is teszteljel mindenkeppen, mert a gorbed nagyon klassz! A barnazas meg meg semmit nem jelent tenyleg!

okr:
Ez a gorbe is szepen alakul!

Nalam mar kezd aggaszto lenni az egyenes gorbem. :shock: Mit szoltok hozza? Lehet itt valami baj???
Kép
baratodildi

Én nem gondolom hogy baj volna az egyenletes görbe, ha ugrálna az nagyobb baj volna (szerintem).
Vendég

Ildi: minden vágyam egy ilyen egyenes görbe volt :) (persze csak a peteérésig... utána nagy ugrás... és egyenes görbe :)))))

(igaz, nekem normális ciklusom se volt soha...)
Vendég

Ok, akkor megnyugodtam, ha ez normalis... :roll: Nekem is ennel azert jobban szokott ugralni...
baratodildi

Ildi,

Ez a görbe nem rossz, csk uncsi :lol: :lol: :lol:
Az az egy tized eltérés az semmi. Sztem az éltmód is meghatározza az ugrálásokat. Aki hasonló időközönként étkezik, és fekszik-kel :wink: :lol: , annak egyenletesebb a görbéje mint aki össze vissza időpontokban eszik, és fekszik le aludni.
De ez csak egy "macs" teória :lol: :lol:
Képzeljétek, most mondtam fel, és olyan megkönnyebbülést érzek. Vhogy mindíg "bekakilok" olyan helyzetekben, amikor a másikkal vmi rosszat kell közölni...

Bee,
Nagyon szurkolok a petéidnek hogy szép nagyra nőjjenek!! :lol:
Szép napot mindenkinek!
macspacs

Kedves OKR!

Köszönöm, a megerősítésedet!

Sajnos a 20 mm-es tüsző az előző ciklusban volt. Eredmény semmi.

Most járok UH-ra ebben a ciklusban. Ma endometrium 7mm, tüsző 14mm. Két nap múlva újra megyek.

Sok sikert!

Túró Rudi
turorudi6

turorudi:
Hanyadik napon vagy most? A 7mm az mar jo, a 14 mm az is szepen novogeto tuszocske. :) Gorbet tudsz dobni?

macspacs:
Hu en is paraztam a felmondas elott. :lol: Nem is nagyon sikeredett. Haromszor mondtam fel a cegnel, mire eljottem, mert ketszer lebeszelt rola a fonokom. :P :oops:
Ugye milyen uncsi? Bar nekem eppen nem uncsi, hanem ledobbento :lol:
baratodildi

BIldi, szerintem sem rossz eddig a grafikonod, majd lesz ez még magasabb is! Nyugi!

Macspacs, miért kellett felmondanod? Örülök, hogy megkönnyebbültél! A kakit inkább hagyjuk :lol: !

Túrórudi, remélem, most is lesz szép nagy tüsződ, amelyik szépen meg is fog termékenyülni, és megtapad, mintha odabetonozták volna :wink: !
Mondjuk így: Kép

Sok sikert mindenkinek!
Vendég

Helló csajok.

Most sem csaptak be az előjelek, csodatévő szűz Mária ide vagy oda, nekem most is megjött. Hát ha más nem ez tényleg uncsi. :)

Bee!
Na azért ne dolgozz olyan sokat.

Zsazsó!
Remélem legalább neked nem jön meg.

Angyal!
Már jobban vagyok. Te nyeled a bogyókat? Mennyi van még? Önszurizás? Nem kizárt egyszer én is rákényszerülök, ha így haladok.

Szia Anyapoc, látom elhagytál minket és Tonti is. Majd néha átugrom oda is.

TIldinek én írtam privit nyaralás elött és nekem nem válaszolt. Remélem jól van.

Ne haragudjatok, még meg kell tanulnom az új neveket, de majd megpróbálok belejönni.

j.
Vendég

Szia Junko, sajnálom, hogy megjött! Remélem, hogy majd a mostani új ciklus szerencsésebb véget ér! Neked is olyat kívánok, mint az előbb Trudinak!

Pusza
Vendég

Sziasztok!

Felrakom, hogy alakul a görbém. Szerintetek mi újság? Annyira nem egyértelmű.

Kép

Véleményeket, észrevételeket nagyon várom.

Sziasztok
Ági
ági 76

Sziasztok Lányok4

kb. egy hónapja követem az eseményeket. Hát nem semmi, ami itt zajlik!
Most ismerkedem az FF-el. Ha valaki tud hasznos tanácsokat, szeretettel várom - kb.csak a felét értem.
Én is csatlakoznék a szurkolótáborhoz!
(Nekem ma jött meg :(
zölddisznó

Ági,
mi ezen a nem egyértelmű? 15. napi peteérésre saccolok, szerintem a program is ezt fogja behúzni. Volt huncutkodás? Ha igen már csak várnod kell a pozitív tesztig! :)

Disznó,
üdv itt! Biztos hogy így szólítsunk? Miért ez a bájos nick? :P
Vendég

Áfonyaaa

...mert a párom a Futrinka utcából hasonlóságokat vélt felfedezni köztem, és Mazsola közt! Lehetek Coca is! Ő Disznócskának hív!
zölddisznó

Szia Áfonya!

A 15. napon volt huncutkodás. Meg előtte is. Hát most várok türelmetlenül. Ha leesik a hőm, akkor fog megjönni?

Ági
ági 76

Üdv Mazsola (Zölddisznó)!

A fiam nagyon szereti a Futrinka utcát, habár mostanság a Kockásfülű nyúl+a Micimackó a sláger! Sajnálom, hogy megjött, majd próbáld meg Te is feltenni időnként a grafikonodat a fertyről, itt kielemzik a lányok! Sok sikert, ha konkrétan kérdezel, biztosan tud valaki segíteni majd!

Ági, Áfonyának igaza lehet, de majd 1-2 nap múlva meglátod, hogy jelöl-e p.é-t! A szeretkezéseket is lehet jelölni a táblán, persze, ha nem vagy túl prűd ilyen kérdésben. Én bejelölöm mindig, mert rövid az agyam, másképp elfelejteném, mikor is voltunk együtt a párommal :lol: .
Vendég

Ja igen, Ági, ha leesik a hőd, akkor valószínű, hogy megjön, de ez sem tuti. Nálam nem mindig válik be előrejelzőként! De az még odébb lesz, ha megjön, feltéve, ha nem annyira rövidek a ciklusaid!
Vendég

köszi Athiz a bíztatást!

Hogy lehet ide feltenni a görbét? :?:
zölddisznó

agi:
Szep pe 15. napon. :) Most igy latszik szerintem.

Udv az ujaknak!

zölddiszno:
En ugy szoktam, hogy a kepet lementem a fertirol a sajat gepemre. Ott a paint programmal atmentem jpg formatumba. aztan feltoltom a kepfeltoltes. hu oldalra es ide beillesztem a linket. A linket kijelolom es aztan raklikkelek a kep gombra. Igy nem a linket, hanem a kepet teszi be.
A lanyok viszont lekicsinyitik neha a kepet es akkor melleklet feltotese modszerrel a sajat gepedrol egybol fel tudod ide tenni, csak kicsit elotte le kell kicsinyiteni.
baratodildi

Hú, hát nekem sikerül mindig, de nekem csak fekete-fehéren jön be mindig, de szerintem a saját program miatt, amit használok. A lényeg, hogy ha van egered, rákattintasz a jobb gombbal a táblára, és ott elmented másnéven a saját gépre. Aztán JPG-re kell átvariálnod és lekicsinyíteni, ha kell, mert csak 600x600-ast fogad el a babanet, 250 kB-ig. Ha megvan, a mellékletek feltöltése gombra kattincs itt a válaszadás résznél, megkeresed a mentett tábládat, és máris sikerül. Hát bonyinak hangzik, de kis idő múltán tuti meglesz! Remélem, segítettem.
Vendég

Kép
zölddisznó

WOW!

Köszi lányok a segítséget!
Izgalmas kis "görbém" van , mi?
Még az it tudja, hogy holnapután jó lesz a hangulatom és közepesen energiadús leszek! :)

de legalább már tudom használni...
zölddisznó

Megy ez Mazsola. Szólíthatlak így?
Ügyi voltál, habár ez a pontocska még nem sokat mond, ugyebár! Na majd 10 nap múlva kb. okosabbak leszünk. Kitartás!

Szia
Vendég

Atiz! Mindenre hallgatok!

Király a Mazsola!

Mi van Melcsivel?
zölddisznó

Athiz!

Köszi! :)

Ági!

Sztem is egyértelmű a 15 cn. Mostanság kéne följebb kúsznia.
Igen ha leesik akkor tuti megjön. Legalábbis nálam úgy szokott lenni.

Zöldi!
Szia.
Együtt haladunk!
Vendég

SKACOK!!!!

KÖZHÍRRÉ TÉTETIK... MNIKI MOST SZERETNE LH TESZTEKET RENDELNI A NETRŐL. LOGIKUS, HOGY MINÉL NAGYOBB A CSOMAG, ANNÁL OLCSÓBB (A 100 DARABOS A LEGOLCSÓBB... ÉS UGYANEZ VONATKOZIK A TERHESSÉGIRE IS).... SZÓVAL AKIT ÉRDEKEL AZ SOS JELENTKEZZEN NIKINÉL!!!!!!!

m.kiralyn@freemail.hu

AZTÁN MAJD ELINTÉZITEK EGYMÁS KÖZT A DOLGOKAT:) (tőlem ne is kérdezzetek... én csak egy futár vagyok az üzenettel :)))
Vendég

zölddisznó

bocsi, csak próbálkozom!
zölddisznó

Kép
zölddisznó

Ezaaaazzzzz!

megy ez nekem!

Junkó! Köszi az ötletet!
zölddisznó

Halihó!
Mindenki alszik? Vagy netán dolgozik? De jó a tanároknak!!! :D

Mit tudtok a méhpempőről?

Rendeljetek LH-tesztet Nikitől - ha sokan rendelünk olcsóbb.

zölddisznó

Szia Mazsi, tetszik a tickered! Ügyi vagy te, nemhiába! :mrgreen:
Vendég

Kép
turorudi6

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?