Ex, Petinek jobbulást, remélem hamar túllesz ezen a nyavaján. A rucija viszont fenomenális! Nagyon édes.
Mézgombi, a hajasbabátok még mindig eszméletlen!
Pil, Kisvirág, tényleg jól néztek ki mindketten, és a babák is szuperek.
Pilchard, lehet hogy PotterÁgi és Szilvi rendszere drasztikus, de anno a fiamnál nekünk is bejött. Most is próbálom a négyórai etetéseket betartani, csak annyiban csúszunk esetleg, hogy attól függ hogy jön ki a napunk, hogy mikor kezdi a hajnali kajcsit. Van, hogy négykor, van hogy ötkor.
Én elkezdtem szedni a bogyót. A többi megoldás nekem sem szimpi.
Szombati tali ötlete nagyon tetszik, csak az a baj, hogy egyedül leszek a két gyerkőccel, mert apa suliban lesz. És az építkezés is itt a nyakunkon, állandóan van vele gond. Mikorra gondoltad a talit időben? Jelzett valaki más is?
Macsek, olyan szép szája van a kislegénynek!
Én is próbálok minél többet inni, ha jól számolom, a 3-4 liter megvan.
Szilvi, nekem is a vaniliás karika a favorit. Jól tudom, hogy az is tejszaporító???
Jurem, Mári, drukk, hogy a babák meginduljanak maguktól, és ne kelljen beavatkozni.
Nekem is azzal takarózott a dokim a császár mellett, hogy nem tudnám megszülni, mert nagy a baba (igaz ugye az előző császár volt), de szerencsére Virág tudta mi a dolga, és elindult...
Nyanya, gratula Blankához, nagyon szép lányka. Sok boldogságot!
Kanyin, édesek a gyerkőcök. Én is mindig azon idegeskedem, hogy mikor melyik ébreszti fel a másikat.
Csibemanó, kitartást a tejcinöveléshez. A fiamnál nekem sem sikerült soha semennyit lefejnem, de minden szopi után kinyomkodtam. Kb. két-két és fél hónapos korára álltunk be úgy, hogy annyi volt, amennyi kellett neki. Így fél éves koráig csak tejcit kapott ("vasszigorral"). Most meg is lepődtem, mikor első alkalommal sikerült kb. 20 ml-et lefejnem, mert korábban ennyi tejet magamból nem láttam.
Adi, tényleg nagyon eltüntél. Most már jobban vagy? És a munkahelyedről tudsz netezni?, dolgozol?
Hello, Virág nekem is tiszta pötty, az egész feje, a felső karja és a nyaka. És mára olyan kis pörsenéses. A védőnő azt mondta, kenegethetem vékonyan a dokinő által felírt popsikrémmel is. A mi dokinőnk szabin van, és a tietekhez tudtam levinni a múlt héten, de azt mondta, nincs rá semmi, esetleg megfürdethetem naponta többször is.
Doren

Így fürödtünk lavórban