A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Csókos!!!
(bocsi)

And!
Ma egy csomószor megjelentél lelki szemeim előtt az orosz lányok gyűrűjében.
Rémálom!

ayse

Totka!
Még nincs meg a kismama, de amint megkapom, elolvasom a cikket én is.
Panna lány nagyon helyes a képeken. :)

And!
Akkor az ígért képek :lol:

Évi!
Alvás :(
Leon egyelőre nem produkál ilyeneket, de remélem nem is fog.
Mondjuk ő is nagyon anyás lett, nem mehetek látótávolságon kívülre, akkor jön a visítás rögtön. :(

Macskavati!
Nálunk 16,5 hónap van a fiúk között! :D
Pont úgy vagyok, ahogy Te, én is szeretnék egy 3. babát, de még várunk vele egy kicsit.

Thomasanne!
Tomi milyen nagyfiú lett már! Sokat változott, mióta nem láttam. :)

Viki!
Milyen ügyi Peti, hogy már így megy. :D

Leon pancsizik:
Kép
Kép

Elaludt a hintaágyban a telken:
Kép

A dédivel:
Kép

A nagy dinnyeevés:
Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Jó reggelt!

Barbi
Teljesen megkívántam a dinnyét a kép alapján :lol: Nagyon édesek a fiúk. Az a kedvencem amin Nolcsi Gabival van.

Nyúlné
Gólyaláb :lol:

Kuha
Azóta alvás ügyben van változás? Egy (vagy 2 éjszaka?) alatt? :roll:

Totka
Nagyon hasonlítasz anyukádra. És szerintem Panna is hasonlítani fog rátok.Jegyzeteltél amikor Apa a képeket feltette? :wink: Csak, hogy Te is tudjál nekünk képeket mutatni.

Thomasanne
Köszi az érdeklődést, Marci jól viseli a tornát. Már azt ha én tornáztatom. Játéknak tekinti. Igazából a Dévény A. féle módszerre szokták azt mondani, hogy kellemetlen lehet a babáknak. Majd holnap kiderül.
Az én hátam és derekam néha leszakad. :cry: Legalábbis úgy érzem.
Tomi még mindig nagyon hasonlít Rád szerintem :wink:

Viki
Peti szenzációsan ügyes!

Macskavati
Benedek mozgásfejlődése hol tart? Látom Ő is igen fiatal Marcihoz képest :lol:

Ancsi
Meli tündéri lehet, ahogy rázza magát a zenére :lol: :lol:

Manka
De jó Nektek, hogy taliztok! Mi is inkább hozzátok mennénk holnap és nem az orvosokhoz.

Kettő tükrös képet csatolok. Bár sajnos nem lettek túl élesek. Kép tükör1 Kép tükör2

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Sziasztok lányok!

A nyáriaknál most megint lelassult az élet ,gondoltam benézek ide is. Kicsit értettlenűl álltam,hogy most miért is lett két őszi topik.
Ne má......... Kép Tényleg olyan jó kis csapat volt ez.Úgy írigykedtem rátok,de ezt a pörgös, chat tempót sajna én nem tudom követni. Andris nem engedi :)
Azért igyekszem jönni,mert jókat tudtok írni :lol:

:?: Jön vki a nagy babanetes talira?
Én szeretnék menni,de nem nagyon találtam partnert. Nem akarok egyedül bóklászni :?

Szép napot mindenkinek.

Kép
flocika

Juci:
Háát,nem mostanában fogok képet feltölteni egyedül! :( Apa azt mondta,hogy szívesen felrak nekem bármit,csak nehogy összerámoljak a gépen valamit!Jó mi?Sokan mondják,hogy hasonlítunk az anyuval,nagyon sokan a nővéremnek nézik!Mondjuk anyu 46,én 29 éves vagyok! :D Nekünk is hasonló a hálószobánkban a tükrös ajtó,Panni imádja benne magát,s szereti tapicskolni a praclijaival! :D
Thomasanne,Ayse!
Millió pusza Nektek a nevemen szólításért!! :D :D :D A Totka becenevem volt általánosban,de nem nagyon szerettem,de a tegnapi regisztrációmkor vagy5-6 nevet dobott vissza a gép,mondván,foglalt.Hát így lettem Totka.
Viki!
Petike ügyi nagyon! :D :D
Benianyu!
TI vagytok a fiúkkal Nállunk az egyik nagy kedvenc,így pusza az üdvözlésért! :D
Barbapapa!Leon a hintaágyban! :D Nekem is kell ilyen ágy!Panni alszik,ebéd kész,így adtam magamnak egy pincurka időt írni!De ez hosszadalmasabb,mint olvasni!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Megann!
Gondolom,olvasni olvasod a topikot?!
Légyszi,légyszi gyere vissza!!!Nagyon bírtam a dumcsidat,és a világítószemű Lénácskád is gyönyörű!!Légyszi,légyszike!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Sziasztok!

Viki
Peti milyen ügyes már!!!! Őrület, hogy már itt tartanak a kölköcök!

Ayse
Köszi az érdeklődést, nem tudom, mit írtam utoljára. Egy ideig úgy nézett ki sipoly lett és előkerült egy másik is. Az egyik sebész azonnali műtétet javasolt, a másik szerint nem kell hozzányúlni, várjuk ki mi lesz belőle. Az utóbbira hallgattunk, a második bigyó teljesen eltűnt, az első pedig visszafejlődött, most úgy néz ki, mint egy pattanás, ami már kinyomás után gyógyul. Augusztusban kontroll.

Barbi
A dinnyeevés nagyon édes! Sajnálom, hogy holnap nem láthatom a fiúkat, de Neked nagyon örülök!

Rohanok Tominak ebédet főzi, bár tegnap bojkottálta, a cukkinis, csirkehusis tésztát.

Kép
Kép
thomasanne

Sziasztok!

Megnézegettem a képeket, egytől egyig mind nagyon-nagyon szuper.
Tündériek ezek a gyerkőcök.

Ne haragudjatok, hogy nem reagálok egyesével, de most nincs többre időm.

Juci!

Szupi az új tükrös szekrény, és Marci is nagyon vagány a tükörképével!!!

Alvás ügyben annyi változás volt tegnap, hogy este, amikor letettük, és elkezdett ordítani, akkor összszorítottuk Apával a fogunkat, és azt mondtuk, hogy nem hagyjuk magunkat.
Szerencsére nem tartott sokáig, mert kb. 3-4 perc után magától elaludt Gergő.
Éjjel egyszer kelt fel, de csak félálomban hallottam , hogy sírdogál, és mire magamhoz tértem, hogy indulok, már el is hallgatott.
Úgyhogy nem mentem át hozzá.

Aztán mikor Apa reggel 5-kor indult, akkor megint áthoztam hozzánk. Akkor volt egy kb. 20 perces hancúr, ugyanis annyira magához tért, hogy nem bírtam elcsitítani, egyfolytában lemászott az ágyról, és a tv-állványhoz ment, ott felállt, és dumált a kikapcsolt t tv-nek, baromi jó kedvében volt , így hajnalok hajnalán.
Na, aztán nagy nehezen csak visszaraktam az ágyba, sikerült is elaludni, és negyed 9-kor arra ébredtünk, hogy Apa telefonál.

Hát ennyi. Remélem, ennél már csak jobb lesz.

Kép
kuha

Sziasztok!
Hétvégén jöttünk haza a Balcsiról... hát szupi volt :P !
Viszont eddig tartott, míg mindent visszaolvastam a "nagy vitától" kezdve... hát :roll: , nem fűzök hozzá semmit.
Csak annyit mégis, hogy én kaptam "meghívót" a másikba, de inkább idehúz a szívem, úgyhogy maradnék, ha nem bánjátok :oops: :shock: :!:

Képek nagyon jók, mint mindig, és
Viki, Petid írtó ügyes... hihetetlen! Én nem is tudtam, hogy ennyire élenjártok :D :lol: .

Újakat én is köszöntöm!

Kuha, Veled érzek. Kornél is rendszeresen befejezi az alvást hajnali öt körül, és ez nekem még nagyon korai :( . Az esti elalvásoknál is hasonló a helyzet. Hagyom bömbölni egy pár percig, aztán vagy abbahagyja magától és beájul, vagy nem... :? Ilyenkor kiveszem, ringatom egy picit, de legalább kifárad a sírásban, és alig több, mint fél óra alatt álombaringatom :cry: Ez a fárasztóbb verzió 8)

Megann, gyere csak vissza szépen, mert ígértél nekünk egy nyár végi talit a csodálatos palotátokban, és nem bocsájtjuk meg, ha megfosztasz minket Lénától :lol: !

Csatolok mindjárt én is képet, de állandóan lefagy ez a sz.r, előbb elküldöm, hogy működik-e egyátalán.
Üdv, Kati
Vendég

Trisztán rólunk:
Kép
Balcsin:
Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek köszönjük a dícsérő szavakat :oops:
Ez így alakult, hamar mászott, hamar felállt, hamar elindult, a dr.néni is csak annyit fűzött hozzá, hogy kicsit lassan jönnek a fogai( még csak 4 van, de ezek is félúton tartanak, át már áttört, de teljesen csak egy van kint :) ) Viszont így ez sokkal fárasztóbb, mert állandóan frászban vagyok, hogy mikor esik neki /bele valamibe, vagy téved olyan helyre, ahova nem kéne. De hát ez van, amúgy egy kis tündér, és nagyon imádom! :oops:

Juci!
Marci és a tükör :D :D :D

Megann!
Csatlakozom az előttem szólókhoz: gyere vissza :wink:

Nemesek!
Örülök, hogy jól sikerült a Balcsizás! :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27

Nemesek!

Az előbb még nem láttam a fotókat! Nagyon helyesek vagytok! :) A középső fotón Kornél nagyon cukibaba!

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27

Sziasztok!

Barbapapa,

hát igen, a macskavati nem túl nőies név, inkább uniszex. De mi mindig egyforma néven szólítjuk egymást a férjemmel, most épp Vatik vagyunk...hát, ennyire komoly a mi családunk... :)
De jó, a fiaid neve oda-vissza!!!Szuper!
Hogy bírod a két gyerkőcöt? Milyen a kis korkülönbség?
Nálunk jól működik, féltékenység nem volt, ahhoz még Liza is kicsi volt, a du-i alvást összehangoltam már az elején, úgyhogy van minden nap 2 szabad csendes órám!!! Most hogy nincs vizsgaidőszak, szinte rám szakadt a szabadidő... 8)

Juci,

Benedek fixen ül, nem dől el, forog minden irányban, hason alszik, de nappal kiborul, ha hasra teszem. Azonnal megfordul. Rézsutosból már felül egyedül is. Viszont úgy tapasztalom, hogy a mászás-téma hasonló lesz, mint Lizánál. Ő kb 3 hétig mászott, előtte hónapokig a fenekén ülve csúszva jutott el mindenhova, a küszöbön át is akár. Előtte még nem láttam ilyet, de úgy néz ki Benedek sem igyekszik mászni...Mindenesetre nyugodt vagyok, mert nem is olyan rég átéltem ugyanezt.
Marcival mi történt? Bocs, hogy kérdezem, csak kimaradtam...Miért kell a Dévény-módszer?

Thomasanne,

te küzdesz a főzéssel, ugye? Hát egy cipőben járunk. Eddig sem voltam egy főzőfenomén, bár amire rászánom magam, az jól sikerül, de most főzni nulla időm van. Reggel, amíg itthon van a férjem összevágok néha vmi iszonyú egyszerű kaját, mert ha egyedül vagyok a gyerekekel, esélyem sincs főzni. De már én is unom a saját főztömet, azt a néhány tök egyszerűt... :oops: Liza meg amúgy is a minden-kaját-elutasítós korszakába lépett...

Rokica,

mizujs közös képviselő-ügyben?

Próbálok feltenni képet!

Kép Liza jó kislánynak tetteti magát Kép fodrásznál voltam

Katus
Vendég

Viki, köszi.... :D

Katus, Liza nagyon szép kislány... én nem hiszem el, hogy nem ilyen tündér mindig :shock: :lol:
Vendég

Katus!

Szépek a gyerkőcök! :)

Egy kép az új szandinkról: Kép

meg 2, az én vasalás előtti segítségemről: :lol: Kép Kép

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27

Viki!

Csak ámulok és bámulok tényleg, hogy ez a Peti fiú milyen ügyes!!!

Nemesek!

Jó, hogy újra itt vagy és hallunk felőletek! És külön öröm, hogy a szíved felénk húz!!!
Képek nagyon szuperek, gyerkőcök gyönyörűek!
És tényleg, neked van igazad, Megann beígért nekünk valami tali-félét a gyönyörű kertjükben!
Ezt be kell ám hajtani rajta!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Nem tudom, olvastad-e, de ha minden igaz, 28-án tali lesz Meánál.
Bár ők most a Balcsin vannak, és remélem, nem haragszik meg, amiért az ő f.....val (bocsánat :lol: :lol: :lol: ) verem a csalánt.
Szóval, Ti a múltkor is ott voltatok, és sajnálom, hogy olyan hamar el kellett mennetek.

Macskavati!

Liza és Benedek is gyönyörűséges babócák!! :)

Totka!
Hű, te aztán tényleg nagyon hasonlítasz anyudra!
Nagyon szép kis család vagytok!

Te meg ne hagyd magad, igenis tessék birtokolni a számítógépet!!!!!!

Kép
kuha

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, hogy nem tűntünk el véglegesen, de majd akkor írok hosszasabban ha sikerült befejeztem ezt a mostani fordítást. Elvileg kedd este a határidőm, erre még este 10-kor is küldtek cikket, sőt, ma is, hogy még ma küldjem vissza. :twisted: Most éppen a munkahelyemen ülök, és el akarok dőlni a fáradtságtól, de már csak 2 hét és mindennek vége lesz, a munkának is és a fordításnak is és remélem akkor egy kicsit kipihentebb leszek.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Ma két döbbenetes dolgot hallottam a rádióban:

az egyik, hogy összefüggésbe hozták az autizmust a tej- és gluténérzékenységgel.
Az autistáknak kazein és gluténmentes diétát kell tartanuiuk. Azt nem tudták kellő mértékben tisztázni, hogy mi az ok-okozati összefüggés.
De volt egy kislányról szó, aki másfél éves koráig rendesen fejlődött, még beszélt is, aztán visszafejlődött. A pszichiáter szerint addigra halmozódtak fel a szervezetében azok az anyagok, amik ezt az állapotot előidézik/befolyásolják (?).
jó lenne tudni, melyik.
Most beköltözött a szívembe a félelem.

A másik, hogy tavaly Amerikában, amikor dúlt a Kathrina hurrikán, azt a rendelkezést adták ki, hogy élő embert nem lehet hátrahagyni, mindenkit menteni kell. Ezért négy embernek, akikről a kórházi személyzet úgy ítélte meg, hogy nem bírnák kia a szállítást, méreginjekciót adtak be!
Nem találok szavakat...

ayse

Ayse,
én is halottam ma ezt a rádióműsort. Döbbenet, de elképzelhető, hogy igaz, hiszen azok vagyunk, amit megeszünk. Nem tudni mi mit okozhat...
De én is megijedtem egy pillanatra, mennyi kiszámíthatatlan veszély, egy életen át aggódni fogok ezután.

Katus
Vendég

Juci

Ezeket a képeket Nektek küldjük. Imádni fogod takarítani a tükröket :D :D

Kép
Kép

KépKép

Hajni&Panna
totka

Ayse! Ez tényleg durva, de szerintem még durvább, amit tegnap hallottam egy földművelésügyi minisztériumban dolgozó ismerősömtől. Nem is tudom, hogy le merjem-e írni.
Szóval már másfél éve dolgoznak a gén törvényen, amely alapján nagyon szigorú szabályok alapján jöhettek volna be az országba génmódosított növények és vetőmagok.
Már épp készen van a tervezet, erre kedves gazdasági miniszterünk megakadályozza az egészet, mert mint kiderült, részvényei vannak génmódosított növényekkel foglalkozó cégekben. Az ember esze megáll! De állítólag ezek az amerikai "génes" cégek lefizettek mindenkit, minden befolyásos személynek ingyen részvényeket juttattak. Ezért a sajtó is lapít!

Emiatt ehetnek majd a gyerekeink génmódosított növényeket! Ráadásul ez tényleg egyszeri dolog, ha egyszer elmegy ez a vonat, nem tudjuk visszacsinálni, mert megfertőződik az ország egész területe, tönkremegy a mezőgazdaságunk, ráadásul irtó egészségtelenül fogunk étkezni.

Na, megyek!

bodza

Kép

Kép

Kép
bodza

Sziasztok!

Lányok, MINDIG OLVASLAK TITEKET, MINDENKIT, MINDEN NAP, TEHÁT LESEK, FIGYELEK, ITT VAGYOK, CSAK CSÖNDBEN! :wink:

Aranyosak vagytok hogy hiányoltOk.. :)

üdv az újaknak, gyertek bátran, van hely :wink:

Csak azért írok, hogy jól esik az "udvarlásotok" nagyon, de egyenlőre még nem szeretnék visszajönni!Bár nap mint nap új nehézségekkel kell megbírkóznom Lénával kapcsolatban :cry: , úgyhogy sokszor nagyonon hiányoznak a jó tippek meg minden...de mégis...talán majd x idő múlva jövök megint...

Tali!
Nem felejtettem ám el... :wink:
De a kert.. :( Jelenleg másodvetés alatt áll a fű, a franc se tudja már mikor lehet rámenni erre a....m,dkfjkljbakjdfklajdgkhdklkslaékfaésjdgklasjdícalsdfsf fűre :evil: :evil: :evil: :evil:
Palota???Na ne mááááááááá, csak új a ház, de a palotától messze van ám..pláne a berendezés :lol: :lol: :lol: :lol:
Mindenesetre nem felejtettem el...

Puszi mindenkinek és ne felejtsétek..LESEK MINT LÉNY A LÉGYPAPÍRON.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
megann

Hello! :D :D
Csak beköszönök, holnap elutazunk a Balcsira, 3 napra. Nem volt időm visszaolvasni, talán majd vasárnap, akkor leszek újra a gépnél!
Szép napokat mindenkinek! :D :D
Pussz

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

köszi a lisztes reagálást!!
köznóben én is megnéztem, mert idegesített. azt olvastam száraz rántást lehet adni már, de zsírosat nem (tehát amit szoktunk az még nem ajánlott egy éves korig) úgyhogy adom a kiflicsücsköt, ezzel legalább el van a csaj. a kölesgolyót is szereti, de én csak azt a sósat találtam, amit Angelani lefényképezett, de sztem az túl sós.

na ezt a pár sort egy órája írtam, aztán jött apa, úgyhogy a többit el is felejettem

ja Manka! köszi, nagyon aranyos vagy! az az igazság, hogy én már annyira szeretnék bárkikkel talizni, hogy amint el tudok valamelyikre menni rögtön szólok :) már ledumáltam egy ált. iskolai barátnőmmel, hogy holnap jön hozzánk.

KépKép
KépKép
and

And!
Elsőre mi is egy baromira sós zacskót fogtunk, azóta viszont nagyon enyhén sózottakat. Szerintem nem egyenletes a dolog.
Próbáld ki, hátha másodszorra Ti is jobban jártok!

ayse

Sziasztok!
Nemesek!
Balcsin készült képek arik,szépek vagytok!
Úgy szeretnék én is kicsit kimozdulni víz (főleg TENGER!!! :D :D )mellé!
De erről ebben az évben valószínű,le kell hogy mondjunk. :( Augusztusban egy közepes lakásfelújjítást tervezünk,szeptemberben meg lakodalomba megyünk Prágába.Ezt letudjuk nyaralásnak(bár szerintem nem lesz egy leányálom)
Katus
Benedek gyönyörű babóca a hatalmas szemeivel!!Persze Liza is édi,de lányos anyuka révén a pasikat fürkésszük!! :D :D
Viki
Így bezzeg könnyű vasalni!!! :D Én nagyon nem szeretek! :(
Szép napot,aki tud,meneküljön a hőség elől!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Sziasztok!

Meg vagyunk mi is csak rengeteg az intéznivaló lakáseladás ügyben, meg itt apósnál (ahol most tanyázunk) nagyon csúnyán virusos a gép (de ma jön az öcsém, aki informatikus és majd jól meggyilokja őket :D ) és nem nagyon van időm kivárni amig feltölt egy oldalt... De holnap valszeg megyünk vissza a Balcsira, ahol sokkal nagyobb a béke és a nyugalom és netezni meg irogatni is több időm lesz. :D
Maja most éppen húzza a lóbőrt, de ha felébred, akkor megyünk Mankáékhoz bulizni. Juhéjj !:D
Egyébként elképesztően édes mostanában a csaj (az éjszakai üvöltéstől és nemalvástól eltekintve :( ), egy pár napja elkezdett utánozni. Persze nem mindent csak az általa már használt hangokat, pl. berregés, nyelvvel csettintgetés, cuppogás, horkantás no meg persze a dádádá minden mennyiségben. :D És legtöbbször ő kezdeményezi a játékot. Olyan kis okos. :D

And!
Jó látni titeket. Eszti óriási, de nagyon tündéri! :D

Juci!
Remélem nem volt olyan vészes a mai torna. :( :D Marci igazi Don Juan ahogy ott gyönyörködik magában a tükörben. :D

Totka/ Macskavati!
Üdv nektek. Gyerkők nagyon édesek. :)

Megann!
Na azért! :D

Mea!
Merre jársz? :) Nagyon eltűntél. Tudom bagoly mondja verébnek, de te sokkal többet szoktál irni. :D

Nemesek!
Szépek vagytok. :)

Viki!
Peti nagyon ügyes! Nem semmi,hogy tiz hónaposan már megy. :)

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Cleo!

Ti aztán ki Balcsizzátok magatokat ... :) :) :)

De jó nektek!

Tudom, hogy valamelyik nap elküldted Tündének, de nincs időm most visszakeresgélni, szóval megtennéd , hogy elküldöd nekem a nagyon fincsa majonézes-tonhalas tészta receptedet???
Szeretném megcsinálni.

És jöhet erre a címre is: kuha@citromail.hu

KÖszi előre is.
JÓ bulizást Mankáéknál!

És további jó pihit a Balcsin!

Ja, és Mea is a BAlcsin van, majd csak jövő héten jön haza vmikor.
És , ha minden jól megy, 28-án tali lesz nála!!!

Kép
kuha

Sziasztok!

Nemesek
Nagyon szépek vagytok!

Macskavati
Igazán szép a kislányod és Benedek is!
Marci görbén ült, illetve még mindig nem mászik csak kúszik. Én aggódtam, kértem egy beutalót az ortopédiára, ahol azt mondta a dokinő, hogy korán kezdtem ültetni, illetve magas és genetikus is lehet. Meg kevesett volt a földön, hogy gyakoroljon. Ami igaz. Elég lusti Marci és szívesebben ücsörgött a kocsijában és nézett engem. :lol: :lol:

Hajni
Köszi a képeket! :wink: :lol: Tükörtakarítás már nagyon megy :wink:

Bodza
Hogy vagy?

Kuha
Gergő alvás azóta?

Cleo
Köszi az érdeklődést. A mai napunk elég kimerítő volt.
Megjártuk ma az Alváslabort is ill. a gyógytornát is.

Alváslabor
Semmi újat nem tudtam meg. Hagyatkozok a továbbiakban a józan belátásomra abban amiben úgy gondolom, hogy érdemes változtatni. Mivel sírni nem tudom hagyni, ezért elfogadom a helyzetet. Gondolom nem így fogunk megöregedni. Elöbb vagy utóbb változni fog.
Gyógytorna
Azt mondta a csajszi, hogy szerinte egy hajszál választja el, hogy elkezdjen kúszni. Lehet, hogy egy kezelés elég volt, de azért megbeszéltünk új időpontot.Ez a jó hír. Meg az,hogy Ő tök egészségesnek látja Marcit és szerinte felfújta az ortopédus. Marci lassabb, lustább, magas, de nincsen gáz. Azért ártani nem árt a torna.
A rossz pedig, hogy végig üvöltötte. Nem fájt Neki, csak oda akart jönni hozzám és ne lehetett ugye. A lelkem olyan, mint amin átment egy úthenger. Nagyon megviselt. Potyogtak az én könnyeim is rendesen.

Szerintetek elkényeztetem Marcit? Azok alapján amit tudtok rólunk.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

hogy mászni kezdjen attól választja el egy hajszál
kúszni tud

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci!

Azért elég bíztató, amit a gyógytornán mondtak Marciról. Kell még mennetek?

Te szegény, komolyan mondom, most az én szemem is könnybe lábadt, ahogy elképzeltem a szitut. Hogy valszeg én is bőgtem volna, ahogy Gergőt ott tornáztatják, és nem tudok neki segíteni.

Alvástéma: tegnap este szó nélkül elaludt!!! És éjjel sem kelt fel.
Nem akarom még mindig elkiabálni, de remélem, csak minket "tréningelt" abban a néhány napban.
Tudom, hogy még így is összetehetem a kezem, mert baromi jól alszik Gergő, más babákhoz képest, de azért szeretném, ha visszaállna végleg a régi rend.
Miszerint szó nélkül elalszik, és alszik reggelig.

Most néhány napig mellőzlek Titeket, holnap reggel korán megyünk anyumékhoz, és csak vasárnap jövünk haza.

Mindenkinek jó pihit, a nyaralni indulóknak pedig kellemes nyaralást kívánok!

Kép
kuha

Sziasztok Lányok!

Borzasztó dolgot hallottam ma. Pár héttel ezelőtt a fóti Cora-ban elraboltak anyukája mellől egy 8 éves kislányt (mondjuk nem értem, hogy hogy). Amíg a mamája bement valamiért a sorba a kislány a végén maradt és elvitték.
Az volt a szülők szerencséje, hogy azonnal szóltak a biztonsági őröknek és lezárták az összes kijáratot.
A kislányt végül a férfimosdóban találták meg kopaszra borotválva fiú ruhában.
Szervkereskedők próbálták elrabolni, akik közül kettőt el kis kaptak. Azért nem került a nyilvánosság elé, mert próbáljág felgöngyölíteni a szálakat.

Biztos eddig is nagyon vigyázott mindenki a babájára, de nem árt tudni az ilyen dolgokról, hogy még fokozottabban figyeljünk.

Kép
Kép Kép
sildike

megjöttünk Zalaegerszegből egyjó kis faházas,tavas,aquaparkos,nagyszülős,unokahugis rövid nyaralásból!
részleteket majd holnap,képek csak néháy készült,majd azt is holnap,
csak bejelentkeztem,hogy ITT VAGYUNK ÁM!!!!!
és,hogy éljen,éljen ,hogy itt van TOTKA:) is!
remélem jól sikerült a minitali!pusszantás és holnap támadunk Kisnyuszival!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, majd holnap visszaolvasok, de....

Manka
Ne haragudj, hogy nem jelentkeztünk, de ma délelőtt telefonáltak a barátaink, hogy a tervezettnél kicsit előbb, szombaton megérkeztek Berlinből és ma délután meglátogatnának! :shock: :evil: (Imádom őket és már 1 éve nem találkoztunk, de pont ma???)
Villámgyors takarítást rendeztem (szörnyű állapotok uralkodtak itt), Tomit etettem, altattam, bevásároltam stb.
Nagyon sajnálom, mert már kíváncsi voltam Majára és Jackre is és már nagyon régen találkoztunk mi is. Remélem még lesz alkalmunk bepótolni! Ha készültek képek, akkor nagyon várom ám!!!

Thomasanne

Kép
Kép
thomasanne

Sziasztok Lányok!

Üdv a Legújabbaknak! :D

Nagyon szépek a Babucik!

Juci! Sírás :cry: , de olyan jó , hogy megnyugtattak! :) Szerintem nem lehet elkényeztetni egy gyereket, én mindig abból indulok ki, hogy nekem mi jó, mi tetszik az a minimum neki is. Nyugi, olyan okosak ám ők, majd belendül. Türelem.

Nekünk a kölesgolyó inkább az alján szokott sós lenni.

Viki! :) Peti nagyon ügyes!

Bodza!

Ez annyira dúúúúúúúúrva, és olyan tehetetlen az ember.

Sildike!

Ezer éves sztori az aktívban is volt róla szó én legalább 10 féle képpen kaptam meg.

Titi :)
titii

Sziasztok!

Thomasanne!!! Hová tűntél???

Juci, el tudom képzelni milyen nehéz lehetett :( , de nagyon jó hír, hogy Marcinak kutya baja.
Miből állt a vizsgálat az aváslaborban?

LÁNYOK, köszi, hogy eljöttetek!

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
manka7

Szilvi, közben látom, hogy meglettél :D. Majd legközelebb bepótoljuk.

Képzeljétek, egy épkézláb képet sem sikerült csinálnom :( , a de a többiek kattintgattak.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
manka7

Manka!

Pont most akartam kérdezni, hogy képet is kapunk a taliról? De beelőztél...
Akkor várjuk a többiektől.

Titii, Sildike!

Én is hallottam már ezt az elrablós történetet, én is legalább 6-féle verzióban, és abban sem vagyok biztos, hogy a Cora volt a történet helyszíne.
Csak nem akartam okoskodni... :twisted: :twisted: :twisted:

Mindenesetre rémhírnek is elég borzasztó, arról meg nem is beszélve, hogy ha story-nak csak a negyede is igaz, már akkor is siralmas, és a szőr feláll a hátamon...

Kép
kuha

Viki, Petike micsoda ügyes! Ő az első, aki jár, ugye?
Érdekes, mert Julcsi három és fél hónapja áll, de esze ágában sincs elindulni. Nem sürgetem, csak meglepő. Ha megfogom a két kis kezecskéjét, amikor áll, akkor sirva fakad.

Manka, köszönjük a talit, nagyon jól éreztük magunkat! Szuper játékaitok vannak. És örülök, hogy megismertem Mártit és Bendegúzt is. Meg annak, hogy Julcsi igy megszeretgette Maját :)
Róki, remélem, Zsuzsának sikerült egy kicsit pihennie és már vidámabb kedvében van!

KépKép

KépKép
majola

Sziasztok, mi sem tűntünk el végleg, csak hát Lili eléggé lebetegedett. De most már jól van, bár nem akarom elkiabálni. 4 napig nem lehetett levinni a lázát 38 alá, már mindent bevetettünk, szegény örökmozgóm csak feküdt a hideg priznicben, mint egy fadarab. Szörnyű volt. A gyógyszereket nem volt hajlandó bevenni, összeszorította mind a 8 fogát. Próbáltam belekeverni az italába, a tejbe, de ezzel csak azt értem el, hogy 2 napig nem lehetett kanállal, itatópohárral és cumisüveggel közelíteni felé. Ilyen tehetetlennek még soha nem éreztem magam. Úgy szerettem volna segíteni neki, de nagyon béna vagyok. Már kórházzal fenyegetett a doki, mert hogy annyira nem ivott, hogy félő volt, hogy kiszárad. De ma reggel már ivott egy kis tápit és gyümölcslevet is jó sokat. Így a normaflore-t és a kálciumot bele tudtam tenni, azoknak nincs íze. De azzal a rohadt Zinnat-tal nagyon küzdünk és még 2 napig kell neki adni. Már akkor sír, mikor az üveget meglátja. Mindkét kezét a szája elé teszi és mint a satu úgy szorítja a száját. Olyan, mintha kínoznám, mikor beadom neki. Már amennyit sikerül, főleg hogy utána még ki is köpi amit tud. Ráadásul öklendezik közben és rángatja a kis fejét is. Szörnyű. De mindegy, most már 2 napot valahogy kibírunk, legalább ma már nem volt lázas.
Viszont a nyaralást lemondtuk, úgyhogy hiába vártam ezt a hétvégét, nem lesz belőle semmi. Ráadásul a doki azt tanácsolta még jövő héten se nagyon vigyem sehova, ha lehet, mert eléggé legyengült és most bármit elkaphat. :cry:
Ezekre az esetekre aztán tényleg nem készültem fel. Mi lesz, ha tényleg valami nagy baja lesz? Én tuti belepusztulok. Így is csak sírtam vele, meg próbáltam szoptatni, de hát már nem igazán van tejem, így csak szívta én meg szorítottam össze a fogamat. De ma már nem kellett szopiztatni sem, nem igényelte. Majd gondolom éjszaka, de az a szokásos, annyi tej még van.
Remélem hamarosan teljesen jól lesz, mert különben én fogok belebetegedni.

Látom sokan mennek nyaralni, mindenkinek jó pihenést kívánok!! Helyettem is pihizzetek :lol:

Az újaknak üdv, most nem nagyon tudok hozzászólni a dolgokhoz, mert annyira fáradt vagyok és kimerült az elmúlt napoktól és éjszakáktól, hogy hiába olvasgattam vissza, jóformán semmire nem emlékszem.
De jövő hétre igyekszem összeszedni magam és akkor aztán újra gőzerővel jelentkezem majd. Azért addig is igyekszem jönni, hogy némileg képben legyek.

Képzeljétek, mire megírtátok, hogy ki mennyit ad a kölesgolyóból, elvesztette az aktualitását, mert most egy szemet sem eszik, csak játszik velük. De azt nagyon szeret. Ki be pakolássza őket a tálkájába, meg pöckölgeti, dobálja, összeroppantja, szóval mindent, csak enni nem. Én viszont annál többet, mert csak megyek utána és kapkodom be őket :lol: Már ami még ehető állapotban van :?

Na, röviden ennyi, tényleg mindenkinek jó nyaralást, akinek aktuális!

Kép
Kép
hari

Szia Hari! :)

Teljesen átérzem a helyzetet, Panni is volt beteg nekünk 3! üveg Zinnatot kellett beadni neki, szörnyű volt! Én úgy csináltam hogy fecsibe szívtam fel az 5 ml zinnatot és azt nyomtam a kis szájába és egy picit összetartottam a kis arcát két oldalról, vagy/és egyből utána beraktam a kedvenc cumiját, így nem öklendezett.

Mihamarabbi gyógyulást kívánok Nektek!
titii

Hari!

Minden együttérzésem a Tiéd!

Nyúlné!
Nézed a Tourt?
A tegnaptól, meg a mától lehidaltam, tiszta dráma....

ayse

Majola, Cleo, Barbi, Rokica!
Örülök, hogy megismertelek Benneteket! :)
Nagyon aranyosak voltak a gyerkőcök, Zsuzsát sajnáltam nagyon, hogy ilyen kis nyügi volt, remélem már javában az igazak álmát alussza!
Bendegúz itt pörgött este fürdés után, teljesen feldobódott a sok csini csajszi között, alig győztem elaltatni. De sikerült.
Meg mondjuk ő mindenki helyett is aludt Mankáéknál. :lol:

Én meg mire hazaértünk lettem nagyon nyügi, ki is dobtam a taccsot annyira fájt a fejem, de szerencsére már elmúlt. Mindjárt kicsinyítek a képekből gyorsan.

Majola!
Julcsi egy tündérbogyó, annyira okosan néz a kis gombszemeivel! :) :D

Cleo!
Jó Balatonozást Nektek! Remélem kis megfontolt Majánk már aluszik, és nem bulizik sokat éjjel! :)

KépKép
KépKép
Márti
márti72

A kiválogatott képek, majdnem mind portré egy-egy gyerekről, de ezek sikerültek jól :

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Nem adtam nekik címeket, csak ezeknek:

Pasik egymás közt..

Kép

Csajok egymás közt..

Kép

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Hari! kitartás!! most már kifelé lábaltok :)

kölesgolyó: most én nézegessem, hogy az alja mennyire sós, és hogy olyan zacskót vegyek, amiben talán nem annyira sósak a golyók? na neee. lehet kapni natúrt is, de én még nem láttam. talán a tescoban, de oda nem szoktunk járni.

ja, a jó hír! megszületett a barátnőm kisfia, Dani!!!! nagyon-nagyon boldog vagyok én is, már úgy vártam :)

tegnap a nagyszülőkre bíztuk a porontyot, és elmentünk délelőtt moziba. a szakíts, ha bírsz c. filmet néztük meg, mert az animációs filmeken kív űl csak ezt meg a da vinci kódot adták. apa nem akart animálni, a másikat meg már láttuk. nem volt valami jó.
a mammutban voltunk, csak mondom, hogy tudjátopk, hogy nem lehet más kaját bevinni, csak, amit ott veszel. persze táska nélkül mentünk. nem akartak beengedni. na nekem sem kellett több, megkérdeztem, hogy hol van kiírva, és hogy közülük hányan olvassák el a házirendet, mielőtt mozijegyet vesznek. ráadásul a jegyárus ****** nőci 11 órás helyett 10 órás filmre adott jegyet. persze addig balhéztam, amíg beengedtek, "főnöki engedéllyel" , a vicc az volt, hogy bementünk a terembe és mi voltunk egyedül, azt csináltunk, amit akartunk :wink:
eddig sem szerettem a mammutot.

KépKép
KépKép
and

hű, de aranyosak a fiúk-lányok!
és ez a katicás bugyi! mindent visz!!! mármint Julcsi popóstul :)

KépKép
KépKép
and

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk, baromi fáradt vagyok.
Mankáéknál a tali szuper volt, még így a fiúk nélkül is :lol:
Majd rakok fel képeket is, de most már nincs rá energiám.

Dicséreteket köszi a fiúk nevében is. :)

Holnap megyünk a telekre, csak hétfőn jövünk haza, ha egyátalán hazajövünk. Ha nagyon nagy a meleg, akkor maradunk még.

Katus!
Nagyon szépek a gyerekeid, Liza igazi kis királylány :D
Én jól bírom a kis korkülömbséget, sokkal rosszabbra számítottam. Mondjuk nekem mind a két gyerek jó, 2 hós koruk óta 11-12 órát alszanak éjszaka, szóval nem vagyok zombi mellettük. :lol:
Persze így is vannak nehezebb napok, de most nyáron sokkal jobb, mint a téli sötétségben.
Leonkával mondjuk most nehezebb, mióta kúszik-mászik, amíg csak feküdt egy helyben, könnyebb volt. :lol:

Nemesek/Kati!
nagyon jók a családi képek, Kornél milyen nagy fiú lett már! :)

Juci!
Utazás előtt megyek a fodrászodhoz! remélem könnyen megtalálom majd.
Marci édes, ahogy magát csodálja. :)
Gyógytorna :(

Viki!
Peti irtó ügyi, meg a szandi is szuper :D

Hajni!
Látom Panna is szereti magát nézegetni :lol:

Na tényleg lépek, most csak ennyi telt, majd jövő héten jövök.
Pusztok: Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

And!

Boldog házassági évfordulót kívánok!
!!

ayse

Talis képek szuperek!
babák egytől-egyik édesek!!!

Majola!
Fogadjunk, ez a katicás bugyi valamilyen francia huncutság!

ayse

Kép

unokahugik,nyulak és nagymami

Kép

ilyen szép tónál voltunk

Kép

unokahugik pancsiztatják kisnyuszit

Kép

aki élvezte

Kép

a nagyok már csúszdázhattak

Kép

hajvágás után az egyik

Kép

és a másik

Kép

lépcsőzés

sziasztok, csak most látom, hogy a saját nevemen vagyok benn, nem Nyúlnéével, ne haragudjatok, nincs kedvem elölről kezdeni!
De ezek az ő képei!!! :lol:
Puszi mindenkinek
a barinő

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?