Sziasztok, mi sem tűntünk el végleg, csak hát Lili eléggé lebetegedett. De most már jól van, bár nem akarom elkiabálni. 4 napig nem lehetett levinni a lázát 38 alá, már mindent bevetettünk, szegény örökmozgóm csak feküdt a hideg priznicben, mint egy fadarab. Szörnyű volt. A gyógyszereket nem volt hajlandó bevenni, összeszorította mind a 8 fogát. Próbáltam belekeverni az italába, a tejbe, de ezzel csak azt értem el, hogy 2 napig nem lehetett kanállal, itatópohárral és cumisüveggel közelíteni felé. Ilyen tehetetlennek még soha nem éreztem magam. Úgy szerettem volna segíteni neki, de nagyon béna vagyok. Már kórházzal fenyegetett a doki, mert hogy annyira nem ivott, hogy félő volt, hogy kiszárad. De ma reggel már ivott egy kis tápit és gyümölcslevet is jó sokat. Így a normaflore-t és a kálciumot bele tudtam tenni, azoknak nincs íze. De azzal a rohadt Zinnat-tal nagyon küzdünk és még 2 napig kell neki adni. Már akkor sír, mikor az üveget meglátja. Mindkét kezét a szája elé teszi és mint a satu úgy szorítja a száját. Olyan, mintha kínoznám, mikor beadom neki. Már amennyit sikerül, főleg hogy utána még ki is köpi amit tud. Ráadásul öklendezik közben és rángatja a kis fejét is. Szörnyű. De mindegy, most már 2 napot valahogy kibírunk, legalább ma már nem volt lázas.
Viszont a nyaralást lemondtuk, úgyhogy hiába vártam ezt a hétvégét, nem lesz belőle semmi. Ráadásul a doki azt tanácsolta még jövő héten se nagyon vigyem sehova, ha lehet, mert eléggé legyengült és most bármit elkaphat.
Ezekre az esetekre aztán tényleg nem készültem fel. Mi lesz, ha tényleg valami nagy baja lesz? Én tuti belepusztulok. Így is csak sírtam vele, meg próbáltam szoptatni, de hát már nem igazán van tejem, így csak szívta én meg szorítottam össze a fogamat. De ma már nem kellett szopiztatni sem, nem igényelte. Majd gondolom éjszaka, de az a szokásos, annyi tej még van.
Remélem hamarosan teljesen jól lesz, mert különben én fogok belebetegedni.
Látom sokan mennek nyaralni, mindenkinek jó pihenést kívánok!! Helyettem is pihizzetek
Az újaknak üdv, most nem nagyon tudok hozzászólni a dolgokhoz, mert annyira fáradt vagyok és kimerült az elmúlt napoktól és éjszakáktól, hogy hiába olvasgattam vissza, jóformán semmire nem emlékszem.
De jövő hétre igyekszem összeszedni magam és akkor aztán újra gőzerővel jelentkezem majd. Azért addig is igyekszem jönni, hogy némileg képben legyek.
Képzeljétek, mire megírtátok, hogy ki mennyit ad a kölesgolyóból, elvesztette az aktualitását, mert most egy szemet sem eszik, csak játszik velük. De azt nagyon szeret. Ki be pakolássza őket a tálkájába, meg pöckölgeti, dobálja, összeroppantja, szóval mindent, csak enni nem. Én viszont annál többet, mert csak megyek utána és kapkodom be őket

Már ami még ehető állapotban van
Na, röviden ennyi, tényleg mindenkinek jó nyaralást, akinek aktuális!