A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

üdv.
rika, bea megelőzött. a vizet bugyborékolásig forralom, annál melegebb meg nem lehet... :D
mi tavaly aug. 21-én voltunk hszoboszlón. :) a "csavart" csúszdán összevertük magunkat, a meredeken dettó...de a többi szuper volt. a zárt csuszin, amin csak gumival lehet lemenni, 1* előre ültem...hát aztán mégis jobb volt hátul. :)
ági

Ági és
KépKép
exdeus

Zsuzsófi,

köszi az infót. Még egy kérdés: hol adják automatikusan azt a füzetecskét? A Pampers küldi?

Mónika
vesm

Exi: A piros stroboszkópos csúszdáról beszélsz? :) Én ültem itt is ott is, végig visítottam mindkét esetben :D

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Móni, ha megadtad a zadataidat szüléskor, akkor igen, a pampers küldi. De ha regisztrálsz a www.pampers.hu -n, akkor ott minden le van írva!

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Bea, igen, arra. :D

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Nekem maradt ki egy csomó Pampers zacsim,meg Mildibés dobozom,ha valakit érdekel.
Sanos lecsúsztunk már a játékról,így megbótolhatjuk a dolgot.:) :wink:

Egyébként mi megkaptuk a Fisher&Price fürcsijátékot és nekünk nagyon tetszik.A multifunkciós asztalra gyűjtöttünk,de mire összejött a pontunk,addigra kifutottunk a határidőből.:(
A Mildibével vmi nyaralást lehetett volna nyerni Alsópáhokra a Kolping családi hotelbe....

Aki elviszi a Pampers-zacsi gyüjteményt az legalább biztosan nem jár úgy mint én,és még kap is érte vmi szép játékot.:)
Még jó,hogy nem dobtam ki őket!!!:):)
Ami nekem szemét másnak még jól jöhet.
Szóval jelezzétek légyszi,kinek kell.:)
Üdv.:Edit
szilde
Szeged

Lányok holnap esetleg el tudunk indulni ide??? :lol:
Kép

...de ha nem akkor csak nézegessük..

Kép
Kép
zitacicu2

Ja és mindenkinek ilyen nyugodt éjszakát kívánok.
Kép

Kép
Kép
zitacicu2

Edit, engem érdekelne, ha stimmelnek a vonalkódok...

Holnap írok pü-t a vonalkódokkal jó?

Nagyon megköszönném!!!

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsu!
OK.:)
E.
szilde
Szeged

Zita!
én megyek, szólj mikor indulsz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol:
Vendég

Pár kép rólunk

Utolsó éjszaka a csaszi elött.(35.hét a kicsikkel)
Kép
Kép Norbival
Kép a másnap reggele. :) Niki 1 órás
Kép Norbika
Kép Máté

Kép
Kép
zitacicu2

Egyszer mi is voltunk nászuton :)

Kép Kép Kép

KépKép

KépKép
rika07

Zitacicu, jók a képek, de még mindig fenntartom, hogy Norbi és Máté nagyon hasonlóak :). Irigyellek a szép nagy családodért, de majd nekem is lesz! Én ugy érzem képes vagyok rá és Emöke is biztos benne :).

Zsu!
Én nem akarok kötekedni, de szerintem amiért a kocsit megnéztem neked a Bp-en egy köszönet megilletne engem (attól függetlenül, hogy nem volt).

Exdeus!
Legalább 5 percig kell (bugyborékolásig) forralni a fizet akkor lesz csak steril. És száraz edénybe (üvegbe) öntsd bele!

Jégbirág!
Én még nem voltam csuzdaparka, de most leszek ha a férjemnek California jár akkor nekem legalább egy nap strand :)
Hogy én mit nem adnék egy nyaralásért. Ohh egy tengerpart.....!!!
Azt hiszem engedek jo sok vizet a fürdőkádba :(
Rika

KépKép

KépKép
rika07

Kép Kép Kép Kép Kép

Ide szeretnék elmenni: Zakynthos.
Az egyik ismerősöm, tavaly meghívott ide, mert egy bárja és egy lakása is VOLT (a télen eladta :cry: ) a szigeten. Már majdnem indultunk is mikor kiderült, hogy terhes vagyok igy elnapoltuk a dolgot, most meg már nincs meg neki. Pedig ha Matyi nem adta volna el a tulajdonát erre rábírtam volna beszélni a férjem.

Bea!
Mindenek felett nem a férjem kapta meg az állást Amerikában :(

KépKép

KépKép
rika07

Sziasztok csajok!

Jujj, de jó volt képeket nézegetni!!

Melinda, köszi a barikahimlöős oldalt, kiképeztem magam. :)

Erika!!!!!!!!!!!!!!! GRATULÁLUNK A POCAKLAKÓHOZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Exi, Petike javulgat-e már?

Jégvirág, nem idegesítem magam a rokonok miatt, csak nem esett jól. De igazad van, nem kell rájuk energiát fecsérelni. (mármint a szomorkodással.)

A lagziba egyébként nem jön a bárnyhimlős gyerek, mert többen szóvátették, nem csak én és uncsitesóm inkább mégsem hozza, azt mondta. Szóval most leesett egy kő a szívemről...

Ma munkahelyi buliba megyek, tisztára be vagyok sózva. Anyu fog vigyázni addig a picikre.

Csibe, nagon cuki a minimanó-fotó!!!!!!!!! Annyira édes!

Puszi mindenkinek: Romy
romy1

Zita!
jó nagy pocakod volt. nagyon édik a gyerekek.

Rika!
nagyon jók a képek.
Vendég

Zozo!!

Kaptál tölem mailt???

Kép
Kép
zitacicu2

[quote="rika07"]
írta:
rika07Zsu!
Én nem akarok kötekedni, de szerintem amiért a kocsit megnéztem neked a Bp-en egy köszönet megilletne engem (attól függetlenül, hogy nem volt).

Ezer bocs meg egy anyamedve, küldtem neked e-mailt, ha jól sejtem nem kaptad meg:(

Akkor tehát itt is: Nagyon köszi, aranyos vagy!!!!

(az e-mailben írtam egy somó mást is, de mind1, majd ha lesz rá energiám, újraküldöm...)

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Zsuzsófi: Én nem is tudtam Pampers-ös akcióról.

Zitacicu: Nagyon édesek a gyerekeitek! :)

Romy: Jó bulizást! :)

Rika: Hol voltatok nászúton? Mi nem voltunk. :( Egyrészt mert november 27-én házasodtunk, másrészt mert már terhes voltam, harmadrészt mert nem volt pénzünk rá, negyedrészt meg kedvem sem volt. Akkor nem bántam egyáltalán, mostanában néha sajnálom hogy nem mentünk el utoljára kettesben valahová pár napra. De visszagondolva az akkori napjaimra, tudom, hogy akkor nem esett volna jó, akkor egyáltalán nem vágytam sehova.
De ha már tengerpart, mi 2004-ben voltunk utoljára tengeren:

Kép

Kép

Kép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Rika: Ja, és sajnálom hogy nem jött össze a férjednek a meló :(
Hívtad a masszőröket?!??!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Zsú!
Semmi gond.

Bea!
Nagyon jól néz ki a villapark :).
Milyen jó helyek vannak itt M.o. is!
Köszi a telszámokat!
Majd tájékoztatok minden fogyni vágyót, hogy mit mennyiért csinálnak :) És ha nem tul sok (reménykedem) akkor tuti nő leszek :lol: :lol: :lol:

Rika

KépKép

KépKép
rika07

Üdv!
Rika, háááát nem tudom, öt perc vagy egy, 100 fokra felmelegszik, és elvileg az összes létező vírus és baci már 70 fok körül megpusztul... Na és magyarázd el egy éhező gyereknek, hogy várj még öt percet a forralt vízre. :D
Romy, én a javulást abban mérem, hogy már napi 1-2x kakil. Mert ahogy írtam, másban nem lehetett észrevenni, mivel ugyanúgy gagyogott. Még az ügyeleten is vigyorgott, mint a tejbetök. :lol:
Na megyek, mert lassan kajcsitime.
Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Zita!
mostanában nem.
Vendég

tőlem is pár kép.
nászút és az esküvőnk színhelye :lol:
Kép Kép
Vendég

Én is akarok ennyire gyönyörűséges helyeken leledzeni :D

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Zozo!
Ez óriási, itt volt az esküvőtök (amit valójában nem tudom, hol van , de nagyon-nagyon jól néz ki), hát ez több mint romantikus.

Mi Krétán voltunk nászúton, fantasztikus hely, ugy kb. 200 képet tudnék feltölteni ami nagyon tetszik :).

Bea!
Hát igen pocakkal én sem mentem tavaly nyaralni, de azért novemberben is van valahol nyár a Földön :).
egy Kubai nászut? az is jó lehet.
Én tavaly előtt télen akartam az öcsémet rábeszélni, hogy mennyünk ki Kubába egy hétvégére, de azt mondta, hogy a barátnője nélkül nem jön :( , pedig lett volna szállásunk is.

Zozo, Bea ti merre csináltátok eme szép képeket csak, hogy tudjam hová vágyódjam!

Exdeus!

igen, 70 c jó hőmérséklet, de a biológus ismerősöm szerint (aki bacikkal és gombákkal foglalkozik) azt mondja. hogy 10-15 perces forralás után is marad még baci a vízben. Tehát nem csak a fok hanem az idő is számít! Előre is csíráztalaníthatod a vizet (en ezt teszem) , de mindig steril (kifözött) cumisüvegben tárolom a hűtőben, igy mindig van steril viz kéznél és babócának nem kell várni. Ugy-e mennyivel könnyebb a szoptatás ? :)

Rika

KépKép

KépKép
rika07

Zozo: Hmmm...mesélj :D Ez hol volt?

Rika: Montenegró.
Ha elmentünk volna nyaralni novemberben olyan helyre ahol nyár van épp, akkor 20 évre kellett volna hitelt fölvennünk :D
Én Horvátországba vágyódom már jópár éve, kb. 16 éve nem voltam, pedig azelőtt minden évben oda mentünk a szüleimmel nyaralni, de állítólag nagyon drága Horvátország is már a mi pénztárcánkhoz.
Meg vágyódom még sok helyre, de valószínűleg életem végéig csak vágyódni fogok :)

No de hogy ne csak offoljunk, teszek fel 2 tegnapi képet Grétiről. Akkor készültek amikor indultunk tanácsadásra.

Kép

Kép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!
Bea!
Gréti gyönyörű, de édi.

Rika, Bea!
megszerveztük itthon az esküvőt, volt időpont, utána férjem kitalálta h. lépjünk le :lol: , senki nem tudott róla csak akkor derült ki mikor hazajöttünk :lol:
8)
Kubában voltunk, hihetetlenül jó hely.
nagy buli volt a szállodában vagy esküvői göncben v. fürdőruhában rohangált mindenki, napi 5-6esküvőt tartottak.
Vendég

Sziasztok!
Csak egy gyors kukuccccsssssssssssss.
Próbálom intézni a csíkjaimat. :)

KépKép
romy1

NA, MÉG EGY NEKIRUGASZKODÁS. PUSZI. ROMY

KépKép
romy1

Mostmár mindkettő egyszerre jelenik majd meg, ugye?
romy1

Mostmár mindkettő együtt jelenik meg!

KépKép

KépKép
romy1

Sziasztok!

A férjem segített, mert én a csíkokkal aztán nem boldogultam, minden elismerésem azoknak, akik ügyesebbek voltak nálam. Most csak a fotókat néztem át. Elrohanunk az esküvőre és a lagziba, puszi mindenkinek, holnap jelentkezem, addig is szép napot mindenkinek!!!!!!!!!!!! Romy

Kép

Kép
romy1

Üdv!

Rika, igen, a szopiztatás könnyebb lenne, én is jobban örülnék...de ez jutott nekünk.
Egyébként kopp-kopp, de asszem gyógyulunk. Ja, és tegnap az ÁNTSZ-es hölgy azt mondta, hogy valszeg széklettel vittük Petire...mivel azzal ürül. Asszem az a baci nagyon túlélő típus lehetett...
Bea, nagyon édi a lányod!

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Pocakos kismamáknak(Csibe,Erika) k.... jó kismama cuccok vannak akciósan a corában! :lol:
1 naci 1500ft,ha mostanában terveznénk Barninak tesót én tutira vennék!! :wink:

Bea,ez a Gréti gyönyörűűű!!! :lol:

Zita,úúúú hatalmas volt a pocid!!

Timikáékkal mi lehet??
Hogy lehetnek a Kristóffal?? :roll:

Tudja valaki jó minőségű,nem kínai,olcsó ,strapa biciklit hol lehet venni??
Holnap lesza szüli napom,és apa megígérte hogy kapok!! :lol: :lol:
Könnyebben kitudnák mozdulni a Barnabással!!! :D

Kép
bibi226

Bibi, szvsz a Corás biciklik jók lehetnek, csak az a lényeg, hogy szervizben kell üzembe helyeztetni, mert egyébként elveszik a garija.
Emlékszem, az enyémbet anno a Centrumban vettük...hinnye de rég volt...az öcsémé meg Fantás (még kupakkal nyerte, mikor elkurjantotta magát, hogy biciklit nyert, én azt hittem viccel)... :D
Ágii

Ági és
KépKép
exdeus

Bibi!

A dorozsmai úton lehet jókat venni, ott ahol van kitéve (ha kifele mész a városből) 3 egymásba ágyazott piros 3szög tábla, és rá van írva hogy csapágyak meg mittudoménmi. Nem jut eszembe a neve, de ott gyártják a cangákat és ngyon jók. a 10e Ft-os cangától megy felfelé az ár a csillagos égig. De minőség. A hugomnak és öcsélmnek is az van, és még nem volt bajuk (a lyukas kerekeken kívül)

ZSu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Nagymamáéknál voltunk kicsit nyaralni, ma jöttünk haza.

Mindenkinek köszönjük a gratulációkat! :D

Bibi,
köszi a kismamaruha infót, majd megnézem.

Már nem tudom ki kérdezte....de ahogy zitacicu is írta Garda tó Olaszo-ban van. Gyönyörű hely, majd teszek fel pár képet. Valóban van egy óriási vidámpark, a Gardaland, iszonyú jól meg van csinálva, és van egy tök jó aquapark is. De aki kirándulgatni szeret, annak is rengeteg látnivaló van a környéken. Kicsit messze van, kicsit drága hely sajnos :cry: de megéri elmenni....

Bea,
A kiscsajod nagyon tüneményes....és igen fotogén :lol:
Ja, és köszi a névnapi köszöntést.
Nekünk is november 27-én volt az esküvőnk, 2004-ben. Táncsak nem nektek is ? Nálunk is ott volt már a Lili :oops:
Majd teszek fel képeket a nyaralásról...

Erika
erika29

Erika: De, nekünk is 2004-ben :D
15.30-tól a templomi, 17.00-tól (vagy 17.30, erre már nem emlékszem, meg kéne nézni a meghívónkat :roll: ) a polgári, itt Szegeden.

Köszönjük a bókokat Gréti nevében is.
Most épp buli van nálunk :( Gréti 10 órakor elaludt, de 11-kor felébredt, mert beszorult a lába a kiságy rácsai közé. Akkor sírt egy órácskát, úgy, hogy felváltva ölelgettük és sétáltunk vele az apjával, aztán megnyugodott, most itt játszik mellettem.....hát nem tudom mi lesz ebből.... :roll:
Azt sem értettük miért sír, nem szokott ő így sírdogálni, ilyen keservesen, még a cici sem volt búfelejtő. :(
Ja és mostanában a frászt hozza ránk, mert felmászik a hintalovára, előbb ráül, majd feláll és onnan dirigál.
Bezzeg a régi szép időkben amikor még ott maradt ahová raktuk :mrgreen:

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Erika: Szóval igen, mi is 2004. nov. 27-én házasodtunk :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

[quote="rika07"]Z írta:rika07ozo!

Exdeus!

igen, 70 c jó hőmérséklet, de a biológus ismerősöm szerint (aki bacikkal és gombákkal foglalkozik) azt mondja. hogy 10-15 perces forralás után is marad még baci a vízben. Tehát nem csak a fok hanem az idő is számít! Előre is csíráztalaníthatod a vizet (en ezt teszem) , de mindig steril (kifözött) cumisüvegben tárolom a hűtőben, igy mindig van steril viz kéznél és babócának nem kell várni. Ugy-e mennyivel könnyebb a szoptatás ? :)

Rika

Mennyi idig tárolható az így elkészitett víz a hűtőben??

Zozo!!
Pedig vagy 5 alkalommal írtam neked. :roll: :cry:

Képzeljétek Niki megfordul.Éjszaka is de mivel nem szeret a hátán ezért 10perc után hiszti van,Tegnep is legalább 10szer keltem fel hozzá.
Na mennem kell mindjárt Dévényezünk.

Kép
Kép
zitacicu2

Zitacicu!
Én max. 1 napig tárolom, mert elfogy :), most sokat is iszik, hogy meleg van.

Exdeus!
Remélem Petinek már kutya baja :), jó az uj csikod én is megnézem
eme helyet.

Bibi!
Boldog szülinapot, bulizhattunk volna együtt :) Meg kaptad a biciklit?
Amugy a lányom juli. 23. volt pont 1/2 éves :)

Valaki tud nekem segíteni, esernyöre csukható kocsit akarok zsófinak. Milyet vegyek?
(tudom anno már volt téma, de akkor még nem érdekelt engem),

Bea!
A ti kocsitok vízszintesig dönthető?

Sinlac? Miből áll, mi ez?

Rika

KépKép

KépKép
rika07

Sziasztok!

Romy!
Köszönjük a pocaklakó dícséretét!!!

Bibi!
Most olvastam az infót a kismama nacikról, ma kinézek, de amilyen szerencsém van már biztos nem lesz!

Pusza

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Rika: Igen, vízszintesig dönthető, legközelebb találkozunk majd megmutatom. Pierre Cardin PS 625, mi nagyon szeretjük. 16ezer Ft volt a Faktumban.
http://www.gyermekules.shp.hu/hpc/ws_me ... itle=PS625
És van hozzá lábzsák is, azt itt nem írja.

A Sinlac rizs- és szentjánoskenyérmag alapú pép. Doki felírja, receptre jóval olcsóbb. Én gyümölcsökhöz szoktam adni sűríteni, néha főzelékhez is. Gréti szereti nagyon.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Zita!
1 napig lehet hűtőben tárolni, én naponta forralok.

írtam, remélem megkapod.
Vendég

Üdv!
Rika, most olvastam el figyelmesebben a vízforralós üzidet, szóval nálunk a bugyborékolásig forralás mindig megvan, de nálunk az max. 2-3 perc...igaz, én mindig a legnagyobb lángra teszem. :)
Lányok, nem volt rossz télen házasodni? Én imádom a telet, de az esküvőnket nem tudtam volna akkorra tenni... Igaz, mi is 2004-ben esküdtünk, csak épp július 17-én. :D
Ma leadtam Peti székletét, szerdán telefonálok a rendelőbe. De már visszaálltunk a napi ötszöri evésre, szóval remélem, ez már a gyógyulás jele. Most is alszik a kiságyában, négykor evett. Ja, és tegnap kb. tíz körül aludt el, fél hatkor kelt, evett, kb. egy óra múlva elaludt, és tízkor kelt ismételten. :) I'm very happy!
Pusz.
Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Rika!!

Holnap ráérsz???

Képzeljétek Niki megfordul a hátára lazán.Éjszaka mostmár az a program hogy fordigatom vissza ,mert 10perc háton alvás után felkel és mivel még visszafelé nem megy ezért reklamál.Nem ám ordítva, henem csak olyan csendesen.Annyira édi hogy néha elbőgöm magam.Csuda ez a csaj.Norbika is édi pofa bár ő mostanában mindig szomorú és morcos.Ja és úgy néz ki hogy heti kettő Dévényezés kell neki :cry: :cry: ,Nikinek viszont már csak a száját kezeli a csaj.(reményeink szerint)
Máténak is olyan szövege van hofy csak úgy dobálom a hátasokat. :lol: :lol:

Zozo!!
Én kapok.Majd holnap írok hátha eémegy.Lett Bat ,de azzal csak kapom a levelet.

Kép
Kép
zitacicu2

Bea,

tündéri a lánykád. Hatalmasat nőtt mióta utoljára találkoztunk. ...és igazi kis fotómodell!!! :)

Mónika
vesm

Zsu!
Privit írtam.
Edit
szilde
Szeged

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?