Sziasztok Lányok,
Marcsim,
jó, ha mész, én is ott tanultam meg egy csomó mindent, amit nem hallottam a családtól.Szerintem nagyon hasznos.
Gilingalang,
rám is a 35. héten jött rá a nagy rumlizhatnék. Mi gardróbszekrényt csináltunk, jó nagyot. Meg volt ne félj a napi mozgás

Viszont azért pihenjél is, mert a gyermekágyas időszak sem semmi. Már nagyjából készen voltunk, és előbb jött a Maci, tehát bútorlapok közül mentem a kórházba. Mivel sokáig voltam bent (toxémia miatt) így szegény férjem pakolászott, mire hazajöttünk

Szóval nem mindíg jön be a majd pihenek a jövő héten...
Dóri,
köszönöm a drukkot, Balázs nagyon jól viselte a vérvételt, csak az nem tetszett neki, hogy lefogták. Nem is nyekergett nagyon, meg is dícsérték, milyen ügyes volt, bár ez inkább nekem volt jó.
Lágyéksérv műtétje lesz 24.-én. Most arra készítem a lelkem.
De reggel megyünk este jövünk a kórházból. Remélem nem jön közbe semmi baj, és így is lesz.
Anzsika,
nekem nagyon jó volt, hogy volt szülésznőm, bár a végén császáros lettem, tehát a szülésnél végül nem kellett jönnie. De jó volt, hogy mikor rosszul lettem, fel tudtam hívni, és ő küldött azonnal a kórházba. ( Várnai Gabika a jótevőm neve

).
A szülőszoba látogatáson ismertem meg, érdemes elmenni oda is, hogy találkozzál velük, felváltva tartják azt hiszem Keszegh Évikével, akivel viszont az ápolás során találkoztam és róla is csak jót mondhatok. Nováky Rita is nagyon aranyos, figyel a lelkedre is, nem csak a testedre. A többieket csak hallomásból ismerem, de csak jót hallottam mindenkiről.
Tünde,
jó nyaralást nektek!
Már úgy várom,hogy kimozduljunk mi is. Tervezzük, hogy lemegyünk a vityilóba Balatonon, de majd csak ha a műtét kontrollján is túl leszünk. Remélem szép lesz az augusztus is.
Akartam már kérdezni, Ágotának mikor lett meg a babája? És fiú v. lány?Nem emlékszem..
És hogy mikor keztél el járkálni közértbe és ide oda Benével?
Úgy várom már, hogy ne legyek ide bezárva, bár a férjem szerint örüljek, hogy nem kell kimozdulni a melegbe. Nálunk csak du. süt be a lemenő nap, és ha becsukom az ablakokat 28 C nál nem megy feljebb.
Ildi,
kitartást a költözéshez! Az utóbbi 6 évben 4szer költöztem, tudom miről szól a dolog

Fárasztó...
De mi is tervezgetünk...
Kiütés:
Balázsnak is volt, de ne kenjem semmivel, elmúlik azt mondta a védőnő, így tettem, és általában másnap harmadnapra elmúlt. Viszont jött helyette másik. Most nincs éppen neki.
Mindenkinek szép délutánt, ledőlök kicsit, mert mi éjjel 2-4ig 5ig programozunk:eszünk, büfi, fejés, hastornáztatás, kis ringatás és csak utána alvás...
Hurcia+Balázs 6hét + 2napos