A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Szia Moni,
2 hét múlva jön hozzánk akkor megkérdezem. Itt válaszoljak?

Üdv, K
K

Forróságmentes szép jó reggelt az összes Kismamának és Kispapának!

Kataa!

Azért remélem még nem jön 1-2 hét múlva, pedig, már nagyon jó lenne, de ahogy fogynak a hetek és a napok úgy fogy az én bátorságom isKépKépKép Igen akkor valószinü már a testem gyakorlatozik!

Rita!

EjnyeKép hát hol mászkáltál eddigKépKépKép Persze, hogy emélkem rád! Ha egyszer valaki bekerül a táblicskuba azt én nem felejtem el! Több okból isKép

PocokKép

HihiKép oké! De tudod miért kérdeztem! Mert nem mindenki rendelkezik otthon géppel és ha kicsit elõbb jön el betegácsiba akkor a táblázatot hogy rakja fel heti kétszer?Kép viszont akkor nagy guru vagyKép

Myssina!

Ne tünj el pls! Ketten jelentkeztetek a táblázat vezetésére "pechemre" 1 perc külömbbséggelKép Most mit csináljak? Hahóka?!

Ma megyek a védõnénihez! Már nem láttam majdnem 2 hónapja, na nem mintha hiányzott volna, de azóta kicsit nagy pocakom lett! Nem hittem volna, hogy ekkorára is meg tud nõni! De tényleg! Látványosan megnõtt! Majd rakok fel képet róla a "sasha"-ba!

puszi
sasha
34+6

Kép
sasha

Sziasztok,

Utolsó elötti nap a munkahelyen. Azért egy kicsit hiányozni fog, föleg a társaság... De nemsokára úgyis robban az egész, ha átvesz vagy megszüntet minket a felvásárló cég.

Sose gondoltam volna, de alig birok enni, mert az ürhajós egyböl kezdi visszafelé nyomkodni a kaját Kép. Kezdem ugy érezni magam, mint az elején (savasság, miegymás), csak néha még a gyomrom is fáj, ha belefeszit a gyerek. És asszem ez csak rosszabbodni fog...

Nyulandi,
A genetikai UH-ra tényleg érdemes idöben elmenni, hogy ha neadjisten valami gond van, akkor még legyen idö dönteni... Persze ha te beteg gyereket is bevállalsz, akkor a az egésznek nincs jelentösége.

Zita
36+4
parazita

Sziasztok Lanyok!

Azert olvasgatlak am Titeket egesz nap! Csak epp valami hihetetlen merteku faradsag, almossag vett rajtam erot az utobbi nehany napban...egesz nap tudnek aludni!

Tegnap itt jart a szuleszno! Szimpatikus, olyan 45 koruli no, min. 10 ev otthonszuleses gyakorlattal, es azt hiszem hozzam kozeli 'bealltitottsagu'. Egyedul az ultrahangozas temaban nem ertunk teljesen egyet, bar az igaz, hogy nem nagyon hiszek abban, hogy kedves doktoraink (tisztelet a kivetelnek) valamit is felfedeznenek, ha gond lenne! De en akkor is szeretek ultrahangozni!!!! Lehet, hogy kicsit voyeur termeszetem van, de naesaztan! A Sajat gyerekemet mar csak megkukkolhatom! Szerinte ez betekintes az intim szferaba, es tobb, mint amit a termeszet lehetove tesz szamunkra! Na mindegy, ezen ne muljonn majd 'titokban' jarok ultrahangra otthon! A 4D-re akkor is elmegyek!!! Kép

Most, hogy igy alakulnak a tervek az otthonszulesre, meg is ejtettem az elso szuleses almomat, bar jo nagy marhasag volt!!! Kép Az isztanbuli nagy bazarban vajudtam, de alig volt pocakom, es nagyon aggodtam, hogy megmarad e a baba, ha ilyen koraszulott. Fajdalmaim egyaltalan nem voltak, de 'szultem', es a szuleszno megnyugtatott, hogy ne izguljak, eleg nagy az a baba, nem is lesz koraszulott! Aztan eltunt, es egyedul maradtam, de a baba csak nem akart jonni, es ennek nagyon orultem, hogy meg bent marad! De a legjobb az volt amikor felebredtem az alombol, mert mar sirtam, annyira feltem, hogy valami baja lesz a babocanak! Kép

Borso-babam mar egesz szepen rugdos, vasarnap megallas nelkul 'dongette' a falakat, tegnap csak estefele ereztem! Es meg mindig nyoma sincs a kismama pocaknak...nem ertem?!?!

Sasha, muti azokat a kepeket! Mar multkor is 'ledobbentettel' a pocakmereteddel! Kép Kép Kép

Bmary, hajra!!! Kép

Lehet, hogy megint almos vagyok?! Ez szornyu!!!

Zsuzsi
17+1
zsuzsi74

KKép
Köszi, ha itt válaszolsz az tuti lenne.
Pusszancs mindenkinek,
Moni
28+0
mj

Zsuzsi!

Felraktam már a "sasha"-ba az Ismerjük meg egymást-ba! Tegnap kölcsönkaptunk egy digi-gépet és végre dicsekedhetek a pocóvalKépKépKép Igaz nem a legjobb kép, de nem is az a lényegKép
Örülök, hogy megértitek egymást a szülésznõvel! Az a léányeg! És ha õ úgy gondolja, hogy az intim szférát nem akarja megsérteni, attól Te még megtehetedKép Irigyellek, hogy otthon hozhatod a világra a babádat! Nagyon nagyon nagyon!Kép

sasha

Kép
sasha

Mj!

Jééé már megkezdted az utolsó harmadot? De hiszen, még csak most... Hogy rohan az idõ! De nem értem, mert általában vánszorog, aztán meg kicsit nem figyelek oda és mikor feleszmélek már mindjárt a karomban tartom a babám és a Te születés-storydat olvasgatomKép Hihetetlen!Kép

puszi
sasha
34+6

Kép
sasha

Sasha,
Ugye nem akarsz beelözni???? Kép

Nyulandi,
Remélem, nem ijesztettelek meg - nem állt szándékomban...

Zita
36+4
parazita

Sziasztok!

Sasha!

Nem tüntem el, mindig olvasgatom amiket írtok, csak nem mindig szólok hozzá.

Szerintem csinálja Pocok a táblit, mert csak régebb óta ismeri a babanetet. Ez

így korrekt.

Pocok!

Ha pedig nem érsz rá, akkor számíthatsz rám.

Ezt a mailt címet mindig látom: molnar.annamaria@axelero.com

Most viszont el kell meséljem, hogy nagyon rossz éjszakám volt.

Korán lefeküdtem, hogy jó kialudhassam magam. Erre: 1-kor felébredtem

és csak forgolódás kb. 5-ig. Aztán elaludtam, és jött a rémálom:

Már csak homályosan emlékszem, de olyasmi volt, hogy egyik buszpályaudvarról utaznom

kellett a másikra. Bementem a volt gimimbe, ahol egy ápolónõ vért vett tõlem, majd rohannom

is kellett egy férfi ápolóhoz, mert azt akartam, hogy õ is vizsgáljon meg. Közben rohangásztam a

a buszok között, mert Egerbe akartam menni, de mindegyiket lekéstem. Visszmentem a suliba, ahol az

ápolónõ így kezdte: "Sajnos nagyon rossz hírt kell közölnöm. El kell vennünk a babát, és mindent ami még ott

van. Én meg csak bámultam. És nem hittem neki. Aztán mondtam neki valamit, és ezek után elgondolkodott és

már azt mondta, hogy lehet, mégsem kell semmit elvenni. Még jó, hogy nem hittem neki...

Aztán futás a buszhoz, ami már nem volt ott.... Aztán megláttam egy barátnõmet, aki után elkezdtem futni (nehezen ment), de nem állt meg, és innen már nem tudom mi lett.

gondolhatjátok...totál vizesen ébredtem. Valószínû köze van az egész sztorihoz, hogy engem nem küldött a dokim AFP-re, és valahol nem is bánom, mert szerintem is csak riogatásra való, esetenként viszont ajánlott Kép

Bocsi, hogy hosszú üzivel traktáltalak benneteket, de legalább kiírtam magamból

Myssnia 15+4
myssnia
Budapest XI. kerület

szép ritka sorokra sikerült az üzi. bocsi!
myssnia
Budapest XI. kerület

Myssnia, Pocok

Jo kis almaitok vannak....Nem semmi! Kép Gondolom jo utana felebredni!!

Kepzeljetek, most beszeltem a vedonovel es azt mondta,hogy az AFP elott el kell mennem egy UHra,ahol megnezik,hogy tenyleg annyi idos e a babo. De addig nem valoszinu,hogy eljutok a dokimhoz. Szoval csak ugy menjek el UHra,hogy a dokim nem tud rola? Nem fogja banni? Es akkor mi lesz a reszletes UHval amit AFP utan csinalnak?? Kicsit osszekeveredtem.... Segitsetek!!

Norkini
14+3
norkini

Sziasztok,
Na en megjottem a vedonotol.Meg termeszetesen vasarolgattam is nehany dolgot,de ez a fulledt ido ,teljesen elfaradtam a setaban.
Hat sajnos volt feherje a vizeletemben,pedog semmi panaszom sincs.Dea heten megyek a dokihoz is es az majd megnez.Most ugy el vagyok keseredve,mi a f….e lehet ez.???
A szivhangja viszont nayon jo volt.A hasam 91 cm!!!
Ja es megegyeztem vele hogy mostmar nem szambazok el hozza szulesig,Jojjon O ha latni akar.

Norkini,
Ne is torodj az igazgatoval,mar ugysem sokaig kell nezned a kepet.

Rita,
Hat ez tenleg nagy baba,de orulj neki.Gondolom a nagytol nincs idod netezni.ez igazolt tavolmaradas : )))))

Zita,
Tudom mit erzel.Nekem is felemas erzeseim voltak az utolso napokban.Pedig nagyon szerettem volna mar csak a babaval foglalkozni de megis nehez lemondani a nyuzsgos eletrol.De neked mar nem sok ido es lesz nyuzsges ha megszuletik a baba.

Pocok,
Kar : ))))

Pusz
Kataa
32

Kép
Kép
kataa

Kispici,
Tök jók a linkek, amiket feldobtál...

Kataa,
Igen, most eléggé zajlanak az események, és egy kicsit furcsa, hogy ki fogok maradni belölük, de a kollégák majd úgyis tájékoztatnak.
Különben olyan furcsa, mintha hirtelen, egyik napról a másikra nött volna a pocakom, és marha kényelmetlen már itt ülni, szóval azért jó lesz otthon. A korai felkeléshez se nagyon fülik már a fogam, föleg hogy nem alszom igazán jól éjszaka, és pont akkor kell felkelni, amikor végre bealudnék.

Zita
36+4
parazita

Sziasztok!

Szia Gombóc!Kép
De jó hogy már érzed is Kisgombóckát!
Pihenj sokat, biztos elmászik az a méhlepény, ahogy nõ a pocód.

Bmary, drukkdrukk!KépKépKép

Vadiúj terhességi tünetem van: állandóan vérzik az orrom. A doki szerint nem baj, mert nem magas a vérnyomásom, de állati ciki amikor a BKVn hirtelen elkezd vérezni az orrom.
nincs véletlenül tapasztalat ezügyben? Mit lehet csinálni, és hogy meddig tart ez az állapot? Vagy mostmár 3 hónapig tamponálhatom az orrom, mielõtt utcára merészkedek? Jaj.
pusz
Zulu
25+5(?)

Kép

Kép

Kép
zulu

Krisztinka! Nagytarcsan lakom, de ez a kisebbik Tarcsa, egy falu, 2000 lelkes. Es nincs egy arva gyerekorvos sem, pedig most sok kisgyerekes csalad koltozott ide. Na hatha valtozik.

Pocok! Koszi, azert Andit lehet megkerdem, Kerepes nincs messze.

Myssnia! Nem ertem miert nem kuldott AFP-re a dokid, en ugy tudtam, hogy ez itt Magyarorszagon kotelezo! Es a vedoneni sem szolt meg?

orsoly 21+3
orsoly

Sziasztok!
Sikerult osszeszednem ey kis kohogeses megfazast hoemelkedessel. Egesz ejszaka izzadtam mint egy lo, meg kohogtem, ugyhogy ma kenytelen leszek elmenni a haziorvosomhoz (a lazmero szerint 37.6-ra tornaztam fel a homersekletemet Kép ).
Viszont ejszaka ota nem erzem a baba mocorgasat. Ugye, ilyen korban egy ilyen hulye megfazas mar nem okoz nagy gondokat?

Kepzeljetek, ma osszeszedtem a batorsagomat es elmondtam a fonokomnek. Total ledobbentem, milyen rendes volt (nem ilyennek ismerem Kép ). KépKép Most tok jo a kedvem, azt mondta, a tobbi kolleganak akkor mondjam el a hirt, ha akarom, ram bizza. Kép

Kataa, Kép
Tudod, csak semmi idegeskedes! KépKépKép

Zulu, Kép
Nekem csak belul veres az orrom 4-5 napja. Nekem azt mondtak, az orverzes ilyenkor normalis, ellene szinte semmit se lehet tenni. Kép

Sziasztok,
Gombóc
Gombóc

Sziasztok,

megint ideértem. Olvasni nem nagyon van idõm, a könyvtár rendszere elég lassú, és nem lehet itt hetelni.

Remélem mindenki jól van, gratula a mamáknak és a babáknak, üdv az újaknak. Boldog pocakosodást.

Velünk szerencsére minden rendben van. A babóca sokat mocorog, jó baba. Lassan a 32. hetet is betöltjük. Megrendeltük a kiságyat, ma fogjuk a komódot, és nézünk kocsit is. Olyan izgis ez a vásárlás :-)
Már egy csomó dolgot vettünk, de minél több van otthon, annál többet szeretnék. Gondolom ti is így vagytok vele.
Dícséretes 105-ös pocakom van, és 6 kilónál járunk. Ennek ellenére kezdem bálnásnak érezni magamat. Lusta vagyok, és egyre nehézkesebb. De nem bánom, élvezem a pocakot :-)

Igyekszek jönni, és olvasni, hozzászólni nem biztos hogy tudok. Vigyázzatok magatokra, és legyetek vidámak.

Ja, Székesfehérváron fogokunk szülni/születni, Sasha légyszi írj át (ha még te csinálod a táblázatot)

Pusszantás, Lora (31+5)
lora

Nnna, hát akkor marad a tamponálás...KépKépKép

Gombóc,
ne aggódj, ha nem érzed a babát, ilyenkor még napokig is eltart ez az állapot, ami persze elég idegõrlõ, de hamar elmúlik. Ebben az idõszakban érnek a magasabb rendû idegpályák, és egy rövid ideig a baba kevesebbet mozog emiatt. Persze emlékszem, engem is állandóan vert a víz, hogy mikor moccan már meg a kisasszony, mertugye hányinger már nincs, poci még nincs, elég türelmetlen voltam már.

Lora,
32.hét és még csak 6 kiló?! Ilyen sárga vagyok:Kép!
Én már lassan a Kisgömböcre hasonlítok...

Zita,
akkor most itt az alkalom, hogy jóóól kialudd magad, még mielõtt megérkezik a minidiktátorKép

Zulu
25+5

Kép

Kép

Kép
zulu

Zulu,
Már alig várom azt az alvást Kép Persze szombaton még beugrik 2 db esküvö (természetesen egyidöben, az unokaöcsémé és az egyik legjobb barátomé, úgyhogy majd ingázhatunk), szóval lesz mire rápihenni.
Orrvérzés ellen sajnos én sem tudok tanácsot adni... Kép

Gombóc,
Én is eléggé meg vagyok fázva. Szegény ürhajósnak tök stresszes lehet, amikor köhögök.
Inhalálj, és tea, méz, ilyesmi. A baba miatt ne aggódj, nem lesz semmi baja!

Zita
36+4
parazita

Szerbusztok Szép Leányok!

Brokkoli,

Tegnap voltam a kórházban a kismami tornán, nagyon jó volt. Jó kis szülés elõkészítõ tréning. Szerintem érdemes kipróbálni. Én megyek csütörtökön is. Nem jössz? Kép

Pussz

Nyulika
27+5
nyulika

Szia Nyulika,

Hát amíg dolgozom addig nem akarok menni tornára, mert így is iszonyú fáradt vagyok, mire hazaérek. Reggel 6-kor kelek,és este 6-ra érek haza, de jövõhéttõl mehetek!! Hányszor van egy héten?, és hány órakor? Jövõhéttõl indul asszem a kerületünkben is a torna. Jövõhétre megbeszélhetjük!Kép

Pl. jövõhét csüti, v. nem tudom

Csajok, miket nem álmodtok?! még itt rémisztgetitek az ember lányát.......

pusz

Brokkoli
brokkoli

Nyulika,
bocs, hogy belekérdezõsködök, de milyen kórház és milyen jellegû torna? Ugyanis én is szeretnék járni! Bár mostanában fájdogál a pocakom, nem tudom, hogy ez baj-e.

Miszike
16+2
miszike

Brokkoli,

Hétfõn, csütörtökön 4-5-ig, le kell jelentkezni a betegfelvételen, azután az újságos bódé mellett le a tornaterembe. Kényelmes ruci kell, cipõ nem.

Jövõ hét nekem nem jó, mert hétfõn elutazom két hétre. Azután természetesen folyt. köv.

Miszike,

Ez a Schöpf-ben van a Bakáts téren. Ha Neked az jó, gyere szerintem bátran!

Nyulika
27+5
nyulika

Penzugyi temahoz. Egy baratnom talalt egy cikket, ahol osszefoglalva le van irva minden egy helyen:
[url=http://www.noklapja.hu/cikk.php?id=61&cid=4651" TARGET="_top]http://www.noklapja.hu/cikk.php?id=61&cid=4651[/url]

Ebben az szerepel, hogy majdnem minden tamogatas csak akkor jar, ha szulesnel munkaviszonyban all a no. Ugyanez a baratnom attol tart, hogy a kozeljovoben naluk tartando leepitesnel esetleg Ot is elkuldik es akkor ha utana esik teherbe, nem jar neki szinte semmi. Eddig GYES-en volt a gyereke 3 eves koraig, aztan most fel eve dolgozik kozalkalmazottkent, es szeretnenek kistesot. Ez tenyleg igy van? AKi ert hozza tudna segiteni?

Nyulika, Kép
en is szeretnek tornara jarni, de csak munka utan tudnek jarni. Hol van ez a torna? Nekem a III. ker. lenne az idealis...Kép

ParaZita, Kép
en mar lassan kikohogom a tudomet...KépKép

Gombóc
Gombóc

Nyulika,

Jó pihizést a 2 hét alatt!!

Küldtem mélt.

Brokkoli
27
brokkoli

Nyulika,
ez nagyon szupi, ugyanis ott lakom. A torna konkrétan szülésre felkészítõ, úgy értem csak nagy pocakosok járnak, vagy általános "kismama edzés"?

Miszike
16+2
miszike

Gombóc,

Akkor ez neked nem jó, mert ez a IX. kerület, ha jól tudom. Hogy a III.-ban hol van, arról fogalmam sincs. Ami mág tuti, hogy a MÁV-ban is van és az is nagyon jó. Mondjuk az meg a VI. kerület asszem, de közelebb van a III.-hoz, mint a Schöpf.

NYulika
27+5
nyulika

Miszike,

Nem csak nagypocisok járnak, de van szülés elõkészítõ része is (szülés-póz, légzés, miegymás). Inkább általános "edzés", csak kismamikra igazítva.

Nyulika
27+5
nyulika

Raz a hideg. KépKépKép Szarul vagyok. A kocsi forgalmijat meg csak 2-3 ora mulva hozzak vissza, es csak akkor tudok elmenni a haziorvosomhoz... Mivel lehet a lazat csillapitani?
Gombóc
Gombóc

Gombóc,

Olyannal, amiben paracetamol van, ha jól tudom...
Tuti lázas vagy?

Nyulika
nyulika

Sziasztok!

Gombóc, a támogatásokhoz elég 180 nap biztosítási idõ. (Ez fél év.) De ha felmondanának neki, akkor a munkanélküli járadék is képezheti alapját a juttatásoknak . Sajnos ebben az esetben persze valószinûleg kevesebb pénzhez fog jutni, mert akkor a munkanélküli járadék alapján számolják ki a GYED-et és a többit. Ha viszont most gyorsan sikerülne teherbe esnie, akkor nem rúghatják ki, és akkor bõven meglesz a járadékokhoz szükséges biztosítási idõ. (Javaslom, a barátnõd nézze át azokat a linkeket, amiket küldtem tegnap, mindez benne van.)

Kispici
19
kispici

Nyulika,
Piros foltok vannak az arcomon, raz a hideg, kotyagos a fejem es meleg a homlokom. Gondolom, meg nem olyan sulyos, de ez a hidegrazasos dolog nalam mar laz szokott lenni. Itt ulok a melohelyemen, mi a szoszt csinaljak?
Nehany oras laz meg nem arthat a babanak, ugye? Kép
Gombóc
Gombóc

Most beszéltem a dokim helyettesével, és meginvitált holnap reggel egy AFP vizsgálatra.
Azt mondta nem kell beutaló sem. Így én is túl leszek rajta. Holnap lesz a 15+5 nap.

Jó szerintetek az idõpont a vizsgálathoz?
myssnia
Budapest XI. kerület

Gombóc,

Nem hinném, csak Neked nagyon sz@r. Gyógyszertárba nem tudsz kiugrani? Elvileg a patikáriusnak tudnia kellene, hogy mit vehetsz be ilyen esetben. Esetleg nem lehet dokit felhívni és megkérdezni?

Nyulika
nyulika

Lanyok,
Felhivtam a korhazat, mert kiderult a dokim ezen a heten konferencian van es ott mondtak hogy holnap reggel menjek be majd megegyszer megnezik a vizletet es megvizsgal valaki ha szukseges lesz.Drukkoljatok hogy minden jo legyen,mert eddig olyan jo hogy nem volt semmi horror erre most ez : ((((((

Zulu,
Sajnos nem tudom,meg nem is hallottam ilyet.

Gomboc,
Na akkor nem artana talan egy ket napot otthon pihenni hogy hamarabb elmuljon,de a baba ettol okes bent,csak Te vaagy sz..ul de azt O megsem erzi.
Nem izgulok csak fura hogy nincs semmi tuneted es megis lehet valami fertozes benned,meg jo hogy ma elmentem es kiderult.
Nekem van terhes torna kazettam,ha erzel magadban affinitast az otthoni trainighez akkor lemasolhatod ha gondolod.
Vitesd el magad a dokihoz,ne vezess ha ennyire raz a hideg meg minden.!!!!

Lora,
Jo hogy feltunsz neha,nekem kulonsen mert ugye egyidosek vagyunk majdnem.
Tenyleg jo nagy pocidd van a 6kg-hoz.Nekem 91 cm a kg-hoz.

Zita,
Jo is lesz az alvas,csak nekem neha ejszaka nem megy amikor megcsinalom a koromet utana kipattan a szemem es meg legalabb fel ora mire elalszom.De a delutani szunyokanak nincs is parja!!!

Kataa
32

Kép
Kép
kataa

Gomboc,

hívd fel a dokidat mindenképpen, és tessék majd hazamenni, helyezd majd magad vízszintesbe, a munka le van sz...va.

Brokkoli
brokkoli

Kata,
ez a 91 cm most a derékbõség akar lenni? mert nekem 3 hete volt 96 cm 24 hetesen, hú akkor még mekkora lesz?

Brokkoli
brokkoli

Lanyok!

HOgy jutok el az ujpesti Megatoysba bkv-val?Kép Metrorol hol kell kiszallni? Ugye onnan mar nincs messze?

orsoly, akinek mindig bkv-s gondjai vannakKép
21+3
orsoly

Brokkoli,

Köszi, igyekszünk pihenni.

Yahoo-ra küldtél mélt? Csak mer' nem jött semmi...Kép

Nyulika
nyulika

Sziasztok!
Szép napot mindenkinek!
Hazajött a párom, és nem házsártoskodtam vele, és tök jó volt!!! Kép még sosem voltam ilyen békésen bölcs, ha valami nem tetszett, mindig azonnal oroszlánszájat tátottam Kép erre most holt békében egy szót sem szóltam, és NAGYON jó volt! Bárcsak mindig ilyen okos lennék, mármint aki enged, nem pedig szamár, aki szenved. Lehet, hogy Gumimacitól van? Kép
Apropó Gumimaci, remélem, ma tényleg lesz UH a dokimnál, mert már irtó kiváncsi vagyok.

Most már elég belölem, hanem viszont képzeljétek, azt hallottam a rádióban, hogy a kismamáknák a terhesség második harmadában jelentkezö feledékenységet, memóriazavart három transzmitter (ingerület vezetéséért felelös anyagok) gátlódása okozza. Szóljatok hozzá Ti is, gátolt transzmitterü társaim Kép!!!
Hálistennek a párom is hallotta, igy ha legközelebb örjöng majd, hogy miért vagyok olyan fene szétszórt, simán emlékeztethetem fogyatékosságomra Kép

Viszont ami a paracetamolt illeti, Gombóc, szerintem hivj fel egy orvost vagy egy patikát, mert szerintem az nagyon kárositja a májat ... egy Algopyrin talán jobb lenne, egyszer-egyszer nem árthat ... de tényleg inkább kérdezz meg gyorsan egy szakembert.

Ma jó késön jöttem, és jó hamar megyek, mert UH-ra rohanok a kispapival együtt - hurrá!!! Juj, ha most minden rendben levönek tünik, akkor levetközöm az eddigi paráimat.

Pussz
Kangi
14+4
kangi

Koszi szepen LAnyok,
mennek en, mennek, ha tudnek. Kép Senki nem tud elvinni innen, mert egy BP melletti irodaparkban van a munkahelyem (gyogyszertar min. 20 perc gyalog!), en meg a varos tulvegen Obudan lakom. Minden kollegam a min. 10-30 km-rol jar be, senki nem vallalna, hogy elvisz, majd onnan hazagyalogol...Kép

Kataa, Kép
Nem am idegeskedni, latod! Kép

Myssnia, Kép
JO az a kor is AFP-re, csak mas referencia tartomanyt kell majd neznie a dokidnak, mikor megjon az eredmeny.

Gombóc
Gombóc

Gombóc,
Algopyrin, paracetamol asszem mehet, de a patikában meg tudják mondani... És holnap feltétlenül maradj otthon! Most is vitesd magad haza inkább, ha tudod, ne várd az autódat!
A babának ennyi még nem árt, csak a hosszabban tartó magas láz.

Kataa,
Hát igen, ezért jó otthon lenni - én is délután tudok a legjobbakat aludni, éjszaka meg sokszor felébredek, forgolódok.

Zita
36+4
parazita

Orsoly,

Ezt már nem t'om sajna. Kép

Voltál az RS-ben? Láttál valami használhatót?

Nyulika
27+5
nyulika

KAngi Kép
de jo hogy irtal a memoriazavarrol. MAr kezdetem azt hinni, hogy parkinson koros vagyok (ez csak vicc am! Kép), nem jutnak eszembe szavak, elfelejtek mindent es en is szetszort vagyok. Kép

Hurra. Azt mondtak, 10 perc mulva itt a kocsi forgalmija, elhuzok lassan haza. KépKép

Gombóc
Gombóc

Orsoly,
Ujpesti Megatoys - metróval klasszul lehet menni, mi az Újpest Központ felöl mentünk a Duna felé, bal oldalon van az egyik mellékutcában. Kell egy keveset gyalogolni, de nem vészes.

Gomboc,
Taxiról nem lehet szó? Ez egyszer lehetne ilyen nagyvonalú a céged.

Zita
parazita

Nyulika,

igen oda küldtem. Csak azt írtam, hogy ha visszajöttél a szabiról,majd írjál, v. hívjál és akkor megdumcsizzuk a tornát, mert jövõhéttõl már nem él ez az emilcímem. Erre írjál nyugodtan: medrakar@ln.matav.hu, aztán majd kreálok otthonra is.

pusz

Brokkoli
brokkoli

Sziasztok Kismamik!

Nyulika, már tegnap is akartalak kérdezni, hogy jársz-e terhestornára, mert én is szeretnék. Szerintem csütörtökön találkozunk, mert én is úgy tervezem, hogy megyek. Alig tudtam ma felhívni a kórházat, hogy hol kell jelentkezni.
Át lehet ott öltözni valahol???

Üdv.
Hóvirág
hóvirág

Brokkoli,

Nem értem, hogy miért nem kaptam meg, eddig teljesen normálisan mûködött???

16-án jövünk haza, úgyhogy akkor nem tudok menni, továbbá 19-én pont akkor van jelenésem a dokibácsinál. Viszont a következõ hét már szuper. Jelentkezem és megbeszéljük. Akkor még jó lesz ez a matávos cím?

Nyulika
27+5
nyulika

Zita kosziKép Majdcsak megtalalomKép

Nyulika! Igen voltam! Faktum butorokat arulnak, amik szerintem olcsok es jo minoseguek. Mondjuk en inkabb a garniturakat neztem. Azert volt ott meg jo sok szolo kisagy, pelenkazo mar nem annyira. Vegulis pl a Megatoysban joval tobb cucc van, de a Faktumokat mind megkapod az RS-ben is.

orsoly
orsoly

Hóvirág,

A teremben lehet átöltözni, de csak csajok vannak bent, úgyhogy nem gáz.

Többi reészeletet tudod, ugye? Kicsit fentebb leírtam Brokkolinak.

Ezek szerint találkozunk? De jó! ÉS hogy fogjuk megismerni egymást? Kép

Nyulika
27+5
nyulika

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?