Szép napot!
Allergia: Én a lószőrre vagyok allergiás! Akkor ne adjak Alex alá lovat?:D:D:D:D
Szal, én hála az égnek megúsztam az allergiát, apa is, de ettől függetlenül próbálom betartani a dolgokat, h mikortól lehet adagolni a kölökbe a kajákat.
Borcsa!
Remélem semmi komoly nincs Gergő szemével! Vagy most kezdett el durvulni?
Bea!
Hát igazából nem forgolódik, azt várom már, h mikor dobja magát hátról hasra. Eddig jutott még el. Hasról hátra már ment neki, amikor még 2 hónapos sem volt, de azóta sem csinálta.

Majd egyszer csak minden mutatványát előadja, ha úgy tartja a kedve.
Anna babád nagyon édi! És a csat a hajába
Eszti!
Kocsit annyira nőtte ki, h a lábtartót vagy mit ki kell hajtani vízszintesbe, és akkor pont végigér, de fejét majdnem veri a másik végébe.

Majd sportolunk benne, ha már tud ülni.
Jó buli a vendéglátás! Mekkora a lányka?
Angi!
Igen, a játéknézés flottul megy neki, csak nem mindig nyúlkál értük. De nézegetni nagyon szereti őket.
Anita!

Tényleg láccik a konyha, de tényleg csak egy kicsit.
Alvókája még mindig nagyon jó, csak akkora érzéke van hozzá, h mikor ébresszen negyed 6-kor. Na? Hát persze, h vasárnap.
Hihetetlen emberek vannak! Éppen most tüzelnek mellettünk. De úgy, h a mellettünk lévő telken semmi nincs, és mellette lakik egy család kisbabával. Erre az ember átjön erre az üres telekre tüzelni a ganéját. Mondanom sem kell, h tiszta füst szag van az egész lakásban, az erkélyünk meg pernyés. Apa kiszól neki, h köszi, jó ötlet volt, mert most áll a füst a lakásban. Emberünk annyival elintézte, h csukjuk be az ablakot. Fasza. Apa majdnem lement megborítani.