Itt volt vihar, jéggel-zuhéval-széllel, anyám kocsiját gyorsan letakartuk, nehogy szétverje a jég, de szerencsére csak kis jegek voltak

Most már "csak" esik. Jajdejó, enyhül egy kicsit a párás meleg!!!
Marci egyébként születetten meg tud fordulni hasról hátra, mivel elég rendszeresen műveli, nem tudhatom be a véletlennek

A baj csak az, hogy háton uuuutááááál lenni, de a visszafordulás nincs beépítve, és ilyenkor külső visszafordító hardvert [anya1.0 vagy apa1.0, dóci1.0 még némi updatelést igényel] kell segítségül hívni erős hanghatások kiséretében
Indi,
én balkezes vagyok, párom is balkezes, mégis úgy tűnik, hogy Dóci jobbkezes lesz, viszont ballábas. A jobbkéz-preferenciája nagyon korán, szinte születésétől mutatkozik, és nem lehet azt mondani, hogy itthon jobbkezes példaképeket lát

Elvileg azt mondják, hogy óvodás korig ez még bőven változhat, de Dóci annyira nem használja a bal kezét, hogy nagyon meg lennék lepődve, ha hirtelen balkezessé alakulna
És ha van bármi, amit mindig is szerettél volna a balekezesek titkos életéről tudni, de nem merted megkérdezni, akkor hajrá
Votiv,
köszi az idézetet, végre tudom, hogy hogyan műxik a dolog Dócinál!!! Mert azt én is olvastam, hogy két balkezes szülő esetében is csak kb. 55% az esély, hogy a gyerek is balkezes legyen, de sehol nem magyarázták... Az én családomban nincs balkezes, csak nagyszülő testvére szintjén, karcsinál viszont édesanyja az, és ő is, meg nővére is az lett. Tehát Isti attól, hogy ti nem vagytok azok, még bőven lehetne balog.
Zsanci,
hát jó napot, örülök, hogy jól éreztétek magatokat!!! Dóci meg úgy tesz, mintha tudna olvasni, élőben még kommentálta is a híreket
Oxi,
de jó téged is látni itt!! Marci alvás közben koncentrál, ezért ráncolja a szemöldökét... meg amikor éhes, és épp nem bömböl, akkor is nagyon szigorúan néz, amolyan "pattan számba cici"-nézés
folyt. köv.
vera