A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Totka, gyönyörű ez a Panni lány :) az apás képek egyébként is a gyengéim :)

Nyúlné! jobbulást Kisnyuszinak! olyan furi volt olvasni, hogy Marci, először visszahőköltem picit, hogy az meg ki? :wink:
gyerekorvos én sem lennék... bár, az érem másik oldala viszont az, ha tudsz segíteni, annál csodálatosabb dolog nincs a világon, ez az igazi sikerélmény!
ezzel a zalakarossal nekem is bogarat ültettél a fülembe! szept. végén megyek oda hivatalosan pár napra, de ha jól látom, nem az lezs az uccsó utunk oda :)

napirend, alvás: most vettem észre, hogy nekünk pár hete napirendünk van! :) most lekopogom :) 2x alszik az Eszti, kb 3-4 órát bír fennt lenni, 10-12 és 3-5 között alszik valamikor 1-2 órát. az étkezések is nagyjából tarthatóak. a fürdét pedig kicsit előrébb hoztuk, mert rájöttünk (jókor...), hogy nem jó megvárni, amíg már elég fáradt az alváshoz. végülis már megtanulta, hogy fürdés-szopi-alvás.
de ha én akarttam, volna, hogy így legyen, tuti nem sikerül. Eszti akkor alszik, amikor álmos, én sosem tudom letenni aludni. amikor álmos kicsit felveszem, kicsit ringatom, dudorászom, és már alszik is. tudom, hogy ez rossz módszer, de én még egyszer nem bírom hallgatni, hogy másfél órán át sírjon. most ezzel elvagyunk.

hű, már elmúlt tíz, mennem kell, holnap jön anyós pajti, és még ajándékcsopmagolás (szülinap-névnap), vasalás, stb. vár rám :(

KépKép
KépKép
and

Nyúlné, Barbi!
apa megkért, hogy most azonnal írjak, és kérdezzem meg milyen fotógépetek van :) meg akart lepni a szülinapomra eggyel, de kitaláltam....
légyszi írjátok meg, tudom, hogy már írtátok, de elhagytam már a fecnit, amire kiírtam :( köszi!

az előbb nem írtam, de szuperek Cleo képei!! Maja is nagyon édes, a nagyfiúval együtt nagyon jó fejek :)

KépKép
KépKép
and

Felébredtem a jól megérdemelt pihiből,és Pannám is olyan édi volt,hagyta anyát aludni! :D Mondjuk,én nem panaszkodhatom Panni alvókájára,mert este kilenctől reggel7-7.30-ig alszik,nyikkanás nélkül! :D :D
Rokica
Igazad lehet szupportív th.ügyben! :D Anyukám el volt ájulva,mert senki nem mondta még,hogy Panna Rá is hasonlít!! :D Mindenki azt mondja,tiszta apja.
Angelani
Jó hogy Erharddal nem történt komolyabb baj!RTG-es néni :D :D Nállunk van egy kettő,aki nagyon bunkó!Erhardnak is sokkal jobb volt,hogy bent lehettél vele!
Ayse
Andrisod nagyon helyes pasika!! :D Mekkora szemei vannak :D :D Imádjuk a szépszemű pasikat :D
Emese :D :D
Szépséges Marci királyfinak milló gyógypuszikat küldünk a bőrkéjére!Szegénykém,nem elég ez a hőség,még ilyen rondasággal is meg kell kűzdenie! :( :(
Davallia
Akartam már kérdezni Tőled(de beelőztél),hogy Pandát így anyakönyveztétek?Mi is szoktuk Pandának becézni,az ötlet a Barátok közt-ből jött.!Panna meg azért lett Panna,mert akkoriban ment a Szeress most kis limonádés sorozat,és abban becéztek egy csajszit Pancsikának! :D Ha fiú lett volna,a Zétény nevet kapta ,v.a Domonkost.Nekünk azok a nevek tetszenek,amiket sokfélekképp lehet becézni.

KépKép

Hajni&Panna
totka

OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF!!!!!!!!!!!!

Budapest levegője hétfő reggel 8-9 óra..... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Kép

Kép

Kép
megann

Hétvégén a nyaraló medencéjében

Kép
Kép

Kép

Kép
megann

Kép
Kép

Kép

Kép
megann

Emese!
ÁÁÁ,most nézem,hogy elég félreérthető a neved után amit raktam mosolygós emotikonok!Azokat a priviben írt válaszleveledre gondoltam ám!Tudod az iwiwre írtam Neked először levélkét! :D :D

Megann
Szépek vagytok,és Léna mennyire hasonlít Rád!Bámulatos! :D :D

KépKép

Hajni&Panna
totka

Sziasztok Csajok és babák!!!! :D

Csak gyors bejelentkezés.

Tegnap megjöttünk Balcsiról.

Szuper volt és Lívi is nagyon élvezte de sajnos 5. napon belázasodott és hazajöttünk 2 nappal hamarabb.

Csak láza volt, más semmi :(

Dobok fel képeket

Mindenkinek millió puszit és várunk Titeket pénteken!!!!!!!!

Lesz sok sok pancsi!!!!!! :D :D :D :D :D :D

Mea
mea

Kép Kép Kép

Mea
mea

Látom egész sokan lettünk megint itt :)

Ennek nagyon örülök.

Üdv az újaknak és babócáiknak!!! :)

Nemesek! :)

De jó újra látni titeket is :D
Képejk szuperek.
Jöttök talimra?
Remélem tudtok.

Viki! :)
Petike nagyon ügyes kisfiú, mint mindig!

Cleo! :)

Köszia hiányolást, nyaraltunk :D

Talis képek szuperek!

Akkor kérném, hogy jelezze aki akkor tutira jön pénteken!!!!!

Csak hogy tudjam hány emberre készüljek :)

Mea
mea

Megann!

Klasszak a fürcsis képek és csinik vagytok mindketten :)

Jöttök talira????

Remélem igen!!!!!

Mea
mea

bbb@vipmal.hu-ra várom jelentkezéseteket

Mea
mea

bbb@vipmail.hu- bocsánat

Mea
mea

Ayse,
Andris nagyon ügyes,hogy így integet és azt néztem,hogy neki ilyen igazi ,kedves,jófiú feje van...legalábbis a képeken :D
Totka, :lol: :lol: :lol:
látod milyen vagyok?! :lol: akkor akkor szólj,ha nem találsz meg mindenkit :wink:
And,
Fujifilm,S602Zoom,DigitalCamera
orvosok:persze nagyon jó,sőt fantasztikus lehet az érem másik oldala,de szerintem a legtöbb ember a rossz dolgokat és nem a jó dolgokat dolgozza felnehezebben!a rosszat mindig könnyebb elhinni ,elfelejteni és túlépni rajtuk!és ne felejtsük el,hogy a doktorok napmint nap találkoznakcsodálatos és szörnyű dolgokkal,nekik minden nap regenerálódniuk kell,szerencsére vannak azért jópáran,akiknek megy a dolog és a jóból merítenek erőt!
Davallia, :lol:
Annuska néni :lol: :lol: :lol:
Megann,
ez aztán a szép kép Budapestről :shock: :?
Mea,
köszi a privit
reméelm semmibaja már Livikének és lényeg,hogy azért jó volt a Balcsi!

képek nagyon jók!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok Lányok!

LÁtom, volt termés megint a hétvégén!

Minden baba gyönyörű, nyaralós és nem nyaralós, fürcsis, és nem fürcsis egyaránt.

Prüntyi, Mea!

Üdv újra itthon, és sajnálom, hogy mindkettőtöknek meg kellett szakítani a nyaralást!

Prüntyi!

Olvastam a másik topikban bosszúságotok okát, maximálisan meg tudom érteni.
Az ember nem véletlenül megy all inclusive, bababarát szálláshelyre, és nem mellesleg egy valag pénzért.

Mea!

Írok Neked üzenetet privátban!

Megann!

Léna nagyon édes a hatalmas úszógumiban!

Ayse!

Anriska gyönyörű, azzokkal a hatalmas szemeivel! :) :) :)

Totka!

Panna csajszi is nagyon helyes kiscsaj, és annyira édesen néz azon a képen, ahol apájával van a medencében!

Angelani!

Akkor nem unatkoztál a hétvégén :( :( :( A lényeg, hogy Erhard-nak nem lett baja az esésektől!!!

Viki!

Peti hatalmas fazon, még mindig elcsodálkozom, hogy milyen kis ügyesen megy már.

Cleo!
Én is igényt tartanék egy ilyen kis ügyes bébiszitterre. Gergő nagyon élvezné, abban biztos vagyok.
És én is élvezném, pihizetnék egy kicsit.

Dobok fel én is néhány képet, ami hétvégén készült anyumnál:

Huncut Gergő:
Kép
Kép
Kép

És Gergő az öcsém barátnőjének kislányával:

Kép

Kép
kuha

Sziasztok!

Köszönjük a dícséreteket!

Megann!

Helyesek vagytok a medencében! Lénabab tiszta anyukája ám!!! :D

Mea!

Örülök, hogy azért jól sikerült a Balcsizás és remélem Lívi már jobban van!

Kuha!
Gergő fotók :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Peti Mindenkinek küld egy "D" betűt! :lol:

Kép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Panna köszöni mindenkinek a dícsérő szavakat!
Mea!
Jó lehetett a Balcsi!!Livike +a fidri-fodri kalapja nagyon édes! :D
Viki!
Petikének köszönjük a D betűt!! :D Sokat kell utánna szaladnod?

Orvostéma:teljesen jól látod Nyúlné a dolgot!Mivel én élesben figyelem őket(és nemcsak a gégészeket),nem könnyű nekik(főleg a lelkiismeretesnek)Persze van köztük nagyon durva,faragatlan,akinek empatikus készsége a nulla alatt van. :( Mondjuk ilyen dr-ral nem akarok találkozni,Pannácskámat meg főleg ne lássa ilyen!!Azt hiszem az orosházi bagázst jól ismerem,így talán tudom,hogy sz.e.hová,kihez foduljak!!Nektek jó,hogy ott van apósdoki!
Üdv.Mindenkinek!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Sziasztok Lányok!

Ayse!

Próbáltam utánakeresni de nem találtam. Egy riport részét képezte a téma de nem találtam meg.

Totka!

Nálunk a becézés az Panni, Pannika, Mirci, Cicmic, Maci , Mindenhájjalmegkent, "Csirifiszkió"!

Hari!

Nálunk is most megint pirosodás van úgyhogy én is kamillázok. :evil:

Viki Peti nagyon ügyes! :D

Benianyu!

Daninak utólag is Nagyon Boldog Névnapot Kívánunk!

Rókica! ;)

Zsuzsababa nektarinevése haláli! Én is utána mertem neki egészben adni, ahogy láttam Zsuzsa milyen ügyesen eszi. Most már ott tartunk hogy lerágcsája és a magot hozzámvágja jelezvén hogy jöhet a következő!

Kuha! :D

Huncut Gergő tündéripofa igazi KISPASI! :D

Titi
titii

Jaj Kuha!
Gergő nagyon csintalan,ahogy a nyelvét nyújtogatja!! :D :D
Panna is mostanában ezt csinálja,gondolom azért,mert jönnek a fogacskái.(kettesével)

KépKép

Hajni&Panna
totka

%

Davallia!;)

Panda Nagyon drága igazi Bucibaba, zabálnivaló!

Mea! :D

Livi hogy bírta a nyaralást? Nagyon szép és Ti is nagyon csinik vagytok! :D

Lányok!

Most lehet hogy bődületes baromságot írok, de nem volt itt a fórumon egy hölgy aki Libanonban szült? De lehet hogy teljes hülyeség. Mintha Dávidja született volna. Ő is és a férje is magyar. De a nevére nem emlékszem ha megfeszülök is.

Titi
titii

Titii!

Lehet, hogy Ppanna-ára gondolsz??? ŐK Algírban élnek.
De lehet, hogy nem rá gondolsz, csak én gondolom...

Ja, és Gergő nevében köszönjük a dícséreteket.
Tényleg nagy huncut, főleg mostanában. És annyira zabálnivaló, nagyon kis hízelgős lett, egyfolytában bújik, hol az apjához, hol hozzám. Mondjuk hozzám egy kicsit többször, mert ugye velem van itthon.
Meg folyamatosan puszit akar adni, a kis tátott száját nyomja a mi szánkra, de néha olyan erősen, hogy az elképesztő.

Annyira imádom... :) :) :)

Mea!

Nem privát üzenetet küldtem neked, javítanék, hanem e-mailt!!!

Kép
kuha

Kuha! :D

Igazad van!!!! :D Algír!

Igen , olyan drágák ezzel a bújással.

Tiiti :D
titii

Remélem, nem unjátok a képeket, de most nézegettük Panni "picurka" korából a képeket,és ezt a kettőt muszáj megmutatnom Nektek!! Itt két és fél hónapos volt,az albumban a köv.címet adtuk Neki:Szerintetek fogynom kell??!

Kép

Kép

:D

KépKép

Hajni&Panna
totka

Sziasztok!

Köszönjük Andris nevében a dícséreteket!

Nyúlné!
Jobbulást kívánok Kisnyúlnak! Már javult a helyzet?

Totka!
Szenzációs a piros lavóros Michelin-baba!
Megelőztél, azt a kartam írni, hogy tiszta apja!!!

Kuha!
Gergő tényleg nagyon huncut!
Andris szabályosan lesmárol időnként, eszméletlen jól csinálja (csak tudjam időben abbahagyni :oops: :oops: :oops: !)

Davallia!
Nagyon szép Panduska, az állatos képen kifeküdtem!!!

Megann!
Ennek a lánynak, ha lehet még világítóbb a szeme!!!

Viki!
Köszönjük a D betűt!

Mea!

Nagyon jók a képek, főkötős Livi gyönyörű!
Láz :(:(:(

Titi!
Köszi, hogy próbáltál utánakeresni!

Mi Egyszerűkémnek hívjuk ANdrist egy-egy kiadósabb alvás, vagy szopi után (persze csak addig, amíg nem érti!)

ayse

Sziasztok!

Nyúlné
Jobbulást Kisnyuszinak!

Angelani
Erhard szemének is gyors gyógyulást! Még szerencse, hogy nem lett nagyobb baj. Egy pillanatra nem lehet ezeket a gyerkőcöket elengedni :roll:

Mea
Livike megbetegedett?

Kuha
Gergő nagyon helyes. És tök jó színe van. A kislány is nagyon szép, már amennyi látszik belőle :lol:

Hajni
Elképesztően jó húsban volt Panna. Mondjuk ilyen picinek általában ilyenek. Nagyon viccesek :lol: És tényleg hasonlít az apukájára is a kiscsaj :wink:

Hari
Remélem jobban van Lili! Sajnálolm, hogy így kikaptátok! És az csak hab a tortán, hogy a nyaralásotok elúszott. Pedig gondolom jól jött volna...

Viki
Petiről legközelebb biciklizős képet fogsz feltenni :?: :!: :lol:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Sziasztok Lányok!

Totka!

Hallod-e, tényleg nem semmi, milyen kis husi-musi volt ez a Panna csajszi!!!
A mostani képek alapján, meg nem mondanám, hogy ilyen húsos volt!!!

Képzeljétek, ma estére, csak úgy ukk-mukk-fukk, Gergő belázasodott. Éreztük apával, hogy olyan meleg a kis teste. Megmértem, és 38,2 volt a láza.
Kapott is egy kúpot - más nincs itthon -, majd egy fél óra múlva megmértem, és semmit nem ment lejjebb neki.
Mostmár nagyban alszik, de azért 1 óra múlva megint meg fogom mérni neki.

Kb. háromnegyed 8-kor kapta a kúpot, ha nem megy le neki, akkor szerintetek mikor adhatok neki újra egyet?

Ja, és az a furi, hogy egész nap, kakilt. Vagy nem is tudom én mit csinált, talán megkockáztatnám, hogy hasmenése volt. Mert sokkal -sokkal hígabb volt, mint szokott lenni, de azért mégsem az az igazi hasmenés.
Nem tudom, anyu szerint lehet a foga, de nem látok semmit a szájában, nem is nyáladzik, nem is tömködi az öklét a szájába.

És a hangulata is nagyon jó, vihogott egész este, hancúrozott az apjával, semmi bágyadtság, vagy ilyesmi.

Szerintetek???

Kép
kuha

Kuha!
Pannámnak kettesével bújik ki a foga, láz soha nem kísérte, de hasmenés mindíg. :( Ha visszaméred a hőjét, tuti lejjebb ment, v.már láztalan.Mi a gégészeten 4 óránként adtuk a kúpot, ha szükség volt rá. ,ilyen babócáknak kicsi is.Panna egyszer kapott kúpot, a négy hónapos szurija után, azóta 'hál Istennek, nem volt beteg.

KépKép

Hajni&Panna
totka

Úgy tudom, hogy négy óra múlva lehet a következőt.

Nekem ez a foghoz egy kicsit magasnak tűnik!

ayse

Teljesen zizi vagyok már,cserélgetem össze-vissza a szórendet! :D :oops:
Jobban járok,ha megyek csicsikálni én is.
Tehát:ilyen babócáknak kicsi is=ilyen kicsi babócáknak is.
Elnézést,jó éjszakát Minden anyának,babának!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Kuha
Addig is csuklóját, bokáját hideg vizes ruhával borogathatod szerintem. Én felhívnám a dokit mindenképpen holnap.
Fogzáshoz tényleg magasnak tűnik. Ebből levontad már a 0,5 fokot?Mert ha nem akkor tényleg elképzelhető.
Szóval szerintem doki.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Sziasztok, csak elbúcsúzom, mert megyünk pár napra a Balcsira. Minden babának és mamának jó hetet!

KépKép

KépKép
majola

Totka, Ayse, Juci!

Köszi szépen az infókat.

Most mértem meg a hőjét, nincs láza, és remélem, nem is lesz már.
Ja, éss ez nem popsiban mért hő, hanem hónaljban! Este is ott mértem. Ott ugye meg nem kell vonni a 0,5 fokot...

Mindenesetre azért éjjel résen leszek, meg többször is itatom majd, de holnap úgyis készültem mázsálásra, legfeljebb bekopogunk egy ajtóval odébb, a doktorbácsihoz is. :twisted:

Kép
kuha

Úgy látszik, azért segített az az egy kúp. Remélem, éjjel nem szökik újra fel a láza.

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de nekem eddig csak a hagyományos, higanyos hőmérő jött be.
Van 2 db digitális is, abszolút nem mutat egyforma adatot, de annyira, hogy amíg az egyik lázt mutat, addig a másik mondjuk 36,5 fokot.

És van lázmérős cumink ,de azt Gergő nem bírja, mivel nem cumizik...

Úgyhogy ezzel a higanyossal elég macerás. De emléxem, gyerekkoroban volt ilyen homlokra tapasztható csík, ami nem volt olyan macerás, és pikk-pakk megmutatta, hány fokosak vagyunk. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szerintetek lehet még ilyet kapni??? És ha igen, vajon hol?

Kép
kuha

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, holnap megyünk nyaralni!

Léna, Lívi, Gergő, Peti nagyon szép, édes, huncut, és jószívű!

Kisnyúlnak, Lilinek, Gergőnek jobbulást!

Elnézést, de csak felületesen olvastam, sietek csomagolni!

Mindenkinek jó hetet!!!!

Thomasanne

Kép
Kép
thomasanne

Thomasanne!

Jó nyaralást Nektek, érezzétek nagyon jól magatokat!!!

Kép
kuha

Kuha!

Patikában vettem az ősszel, kemény 430 forintért!

Thomasanne!

Jó pihizést kívánok!

Mi nagyon jót főzőcskézünk a receptgyűjteményből! :lol:

ayse

Ayse!

Akkor ezek szerint lehet még kapni??? De jó! Veszek is gyorsan, mert szenvedünk ezzel a hagyományossal.

Úgyis tuti, hogy mennünk kell ma a patikába, mert Gergőt vinnem kell a doktorbácsihoz. Reggelre megint 38 fok feletti láza volt, és mostmár tuti, hogy hasmenése is van.
1 óra alatt 4-szer tettem tisztába. Nem teljesen folyékony, de azért nagyon híg.

Ja, és persze hiába a kúp, amit ma reggel kapott, persze az is kijött 5 perc után.

Ma jó napunk lesz, délután meg én megyek dokihoz, muszáj megnézetnem magam, mert kb. 1 hónapja baromira fáj a gerincem egy ponton.
Szúró, sőt égető fájdalom, és mondom, csak egy bizonyos ponton.

És persze ilyenkor beindul a fantáziám, hogy gerincsérv, meg satöbbi.
Úgyhogy délután meg majd "velem" ülünk a dokinál, Gergőt meg 10 órára viszem.

Nem fogunk ma unatkozni.

Még szerencse, hogy Apa szabin van, és elvisz minket.
Ahelyett, hogy mondjuk az egész napot együtt tölthetnénk.

Kép
kuha

Kuha
Gergő láza, hasmenése :( :(
Neked a gerinced :( Jobbulást Nektek!
Nyúlné
Marci bőre hogy alakul?

KépKép

Hajni&Panna
totka

csak egy gyors jelentés Kisnyuszim bőréről:
amikor elmentem a patikába a kencékért(Gazdagréti Homeos patika)a patikus néni teljesen kiakadt,hogy ő tudja,hogy a bőrgyogyik nagyon erős gyógyíreket adnak a piciknek,de ez még azon is túltesz!megnézte Kisnyuszi hátát,kikérdezett,hogy mik is a tünetek és hogy a dokinéni mit is mondott és azt mondta,hogy ha a dokinéni szerint is min.4hét mire meggyógyul,akkor talán megérne kipróbálni a lórugás elött egy kis homeosat pár napig,utána még mindig bekenhetem a másikkal!azt is mondta,hogy a bőrön lévő kiütések csak iszonyatosan csúnyák a szemnek,de annyira nem súlyosak,mint amit ezek a lórugások okozhatnak a szervezetben!
felhívtam apósdokit,ő is ezt tanácsolta,úgyhogy most bogyózunk csütörtökig,aztán,ha nem javul a dolog jön az erősebb gyógyszer!
kiváncsi vagyok!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Lányok!

Most jöttünk meg a doktorbácsitól, Gergő beszedett vmi csúnya fertőzést :cry:

Hasmenés, láz még mindig tart.

A kúppal most felhagyunk, mert az ugye rögtön kijön belőle, vettünk "folyékony" lázcsillapítót. (Panadol Baby - remélem, ez jó)

A doki bácsi meg felírt szőlőcukrot, hogy azt tegyem a teába/vízbe, és úgy itassam Gergővel.
Ja, és diéta!!! :twisted:

Úgyhogy, most ez van. Gergő elég bágyadtka lett, nem akar hamizni, pedig csináltam neki fincsa krumplit.
Most alszik.

Ayse!

Képzeld, kaptam a gyógyszertárban olyan homlokhőmérőt, az utolsó darabjuk volt. Nem volt vészes az ára, 580 Ft volt.
Igaz, egy kicsit korszerűbb dizájn, mint az én időmben, de tök jó, mert csak kb. 15-20 másodpercet kell szenvedni.
Bár Gergő így is üvöltött, míg a homlokán volt.
Ja, és 38,5 fokos a láza. :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
kuha

Totka,nem érem el az Iwiwet :evil:
azért küldök egy mélt!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné!
Hát igen,ez Budapest!!Itt nállunk tudod mikor volna ilyen, hogy a patikusok ennyire foglalkoznak velünk??!Soha :( :( Hátha beválik a bogyó!Azért a gyógypuszák mennek ám folyamatosan! :D
Az iwiwre én sem bírok rámenni!!
Kuha!
Gergőnek jobbulást!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Nyúlné!

Szegény Kisnyúl, remélem, ez a homeós bogyó segít rajta!
Egyébként a Gazdagréti Patikában tényleg nagyon rendesek, a páromat szoptatás alatt mindig szalajtottam tejserkentő homeós bogyóért, most meg a fogzás miatt kell a bogyó.
És mindig oda szokott menni, egyrészt, ott mindig van minden, másrészt, ha nincs, akkor tényleg mindig segítőkészek nagyon!

Totka!

Hidd el, nem kell ahhoz a Dél-Alföldön lakni, hogy ne foglalkozzanak veled a patikában. MI csak 15 km-re lakunk Budapestől.
Egyszer Gergőnek orrcseppet írt fel a doki, férjem délután kiváltotta, majd eljött az este, gondoltam , csepegtetek az orrába. Olyan kis üvegcsében volt, mint a D-vitamin.
Bontom ki, és meglepődve látom, hogy nincs olyan csepegtetője, mint pl. a D-vitaminnak, hanem ott tátong az üveg "nagy szája".
Rögtön elkapott a harctéri ideg, szerencsére a férjemet is, aki azonnal hívta a patikát. MIndez zárás előtt kb. 10 perccel, és a patikától 5 percre lakunk kocsival.
Na, ott egyből közölték, hogy nem tehetnek róla, próbáljuk meg belecsepegtetni. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Mindezt egy 3,5 hónapos csecsemő orrába, aki majd megfullad, úgy be van dugulva.
Na, erre Apa mégidegesebb lett, mondta a telefonba, hogy ő most akkor lemenne, megmutatná az üvegcsét, és ha a patikus továbbra is úgy gondolja, hogy ebből csepegtessünk, akkor ő úgy gondolja, hogy beleerőlteti a nő fejét az üvegbe, az hétszentség.
Erre a nő közölte, hogy ne jöjjön, mert már zárnia kell, mert nem éri el a vonatát, jöjjön holnap reggel.
Addig a gyerek meg gondolom, vegyen a száján levegőt. (Ezt nem mondta)
Gondolhatod, Apának se kellett több, bevágta magát a kocsiba.
Szerintem úgy indult el, hogy akkor most szétkapja a nőcit.
Aztán , mint kiderült ők voltak a faszok, mert nem adtak hozzá ilyen pipettát, vagy mi a francot, amivel fel kell szívni a cseppet, és úgy csepegtetni.
MIndenesetre még csak elnézést sem kértek.

Kép
kuha

Kuha, most jöttünk haza az Árnyas bölcsi, ovi, játszóházból...PÜ-ben mindjárt írok részletesebben.

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi!

Válaszoltam a privi üzenetre!!!!

Kép
kuha

Elméletileg válaszoltam, de nem tudom elküldte-e...

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi, megkaptam , és arra is válaszoltam!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
kuha

Kuha!
Pipetta nélküli üveg :(
A hasmenésre Nektek nem ajánlották a házilag elkészített rizsnyákot? Nekünk dokinéni mondta, és tuti jó, nemcsak bébiknek, de felnőttek hasmenésére is! Egy evőkanál rizst kell megfőzni 3 l. vízben, majd átpaszírozni. Ezt a nyákot kell minden étkezés előtt egy kávéskanállal adni neki.Az íze semleges, tehát nem valami borzalom.Nekünk ez nagyon bevállt.
Nyúlné!
Mailt köszi,ha eszembe jut, kérek még! :D

KépKép

Hajni&Panna
totka

Sziasztok!

Teszek fel két "fogas" képet!

Kép Kép meg egy fogatlant is: Kép

Kuha!

Jobbulást Nektek!!!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti