Roz, Lili
Hajrá! Én még csak azt nem értem mindig, hogyan tudtok reggelente futni? Gyerkőcökre vigyáz valaki? Amúgy én mindig jobban bírtam a futást esténként. Egyenlőre marad a taposó gép itthon.
Kob
Te olyan ügyes vagy. Gratulálok a tortához, nagyon szépen megcsináltad.
Sbea
Csúcs a kép Lilláról, mindegyik. Ja, és jó nyaralást kívánok nektek meg Sygéknek is.
Lina
Gratulálok az új verdához na meg az üléshez.
Dóra
Képzeld. Még én adtam neked tanácsokat, most aztán meg Adri is csak a nagy ágyon akar aludni. Nem az a lényeg, hogy én mellette legyek, de ott szeret aludni éjjel-nappal. Folyton tekergőzik, és ott nem ütközik bele semmibe, de sajna nem tudok nyugodtan tenni-venni. Jól teszed, hogy szétszeded az ágyat, én is azt tenném legszívesebben.
Ser
Kedden elvittem Adrit Kiss K-hoz is maszekben. Ő azt mondta Adri fejére, hogy az nem tűzfolt, hanem érgomolyag, és esetleg lehetne egy koponya uh-át csinálni, nehogy a fejében is legyen. Tudsz valamit hozzá szólni? Elég ijesztően hangzik. Bár, ugyanakkor mondta, hogy látott már ilyet és 1 éves kor körül múlt el a kisfiúnak. Vigyázni kell, nehogy megkapja a körmével, mert ott vékony a bőr, és könnyen kivérezhet.
Kihívtam a klíma szerelőt, remélem meg tudják javítani.
Nincs kedve valakinek betársulni hozzám? Még 2 pont hiányzik és akkor lehetne 15%-al olcsóbban vásárolni? Augusztusban fizi után tervezem pelust vásárolni.
Tegnap voltunk a strandon, és olyan jól esett az úszás. A szomszéd plédről pedig egy kis csaj egy ideig áhítattal nézte Adrit, aztán odajött, hogy megfoghatja -e.

Egy ideig gondolkoztam, hogy mégis csak idegen, de aztán odanyújtottam neki, ő meg olyan boldog volt.