A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

recca

Recca,
mi az a pi-zeneKép
macskanyu

Votiv,
ez a banya, apósom barátnője...
és háááááááááát...abszolút expert gyerekekben, hiszen ő is szült egyet 30 évvel ezelőtt...és nem mellesleg eü-is, tehát valszeg a szebbik kezeddel való evés, dolog csinálás tudományosan megalapozott!
Indi,
ez nagyon tetszett!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Pi jóó!

ÉS minket a Westendben ért a vihar .És lépésben tudtunk hazajönni.A villamosok nem járnak,jelzőlámpák megfittyedtek szóval királyság!A sok elmebeteg a villamos sínen próbált menekülni de aztán jött villamos mindkér irányból.ÉS a buszvezetők se nem annyira türelmesek és kedvesek ám :oops:
20170114224602

de nekem, egy nagy "pi" jelen kívül csak annyit közöl a gép, hogy az oldal tartalmának megtekintéséhez, további bővítmények szükségsek... :roll: ezért aztán elmesélhetnétek miről is van szó... :(
macskanyu

Juc,
és még te mondod, hogy nem űzöl extrém sportokat...
macskanyu

recca: azt mondták nekem a védőnők, hgoy mivel ez egy kötelező viszgálat(35 év felett gyámkodnak felettem), ha nem megyek el, akkor megtagadhatják az anyaságit, úgyhogy elmentem, ahztán jól meg se nlztem az eredményt :lol: De ha nektek nem kellett a csípőszűrés, akkor lapítok, és ah szeptemberig nem kérdeznek rá,a kkro elfeljtjük. utálom az ilyen dolgokat :(

Pocak :) Macs :) - imádom a kölköket! de jó, hogy ilyen sok képet raktatok!!!!

Pici fiam fél a mennydörgéstől, álmában is görbíti a száját rá. Délelőtt óta nem eseik, de dörög az ég folyamatosan, an most van az elviseljóhetetlen levegő ittezzel a párás vacaksággal.

indianyo

Indi!

Te is tegyél fel képeket Dominoról plíz!

Macs!

Jó kis zene a pi és a piről énekelnek benne vagyis a számokat sorolják,de jó!
20170114224602

Sziasztok!

1000. oldal hurráá!!! 8) 8) 8) Éljen a legjobb topik! :lol: :lol:

Pocak

Gyerkőceid szerintem is csodaszépek! :) És nagyon jók a képregényes fotók is!

Neet

Éljen Eszti! Milyen ügyes! :)

Zsan, igen majd augusztus 13-tól megyünk Szoboszlóra! :) Remélem mi is élvezni fogjuk! Bár ezt nehezíteni fogja, hogy anyósékkal és sógorékkel együtt megyünk :? , nem is értem, hogy mehettem én ebbe bele, de férjem azzal nyugtatgat, hogy jó nagy a strand, lesz lehetőségem elmenekülni előlük. :wink:

Den

Te kérdezted, hogy kapott-e valamit Bendi az allergiára. Hát kapott egy szemcseppet, ami használ, de Bendi idegrohamot kap, ha cseppenteni kell, valószínűleg kellemetlen neki. :( a használati utasításban benne van, hogy pár másodpercig szúró érzést kelthet. :(

Ráadásul ma voltunk dokinál, Bendi megkapta a 15 hós oltást. És amikor megnézte Bendi kukiját, hát azt mondja az egyik heréje nincs meg :shock: , eddig mindig megvolt, most eltűnt a bal és sehol sem találja :shock: Hallod Fibi?? Bendinek sincsenek rendesen a helyükön a dolgok. :( Úgyhogy megyünk az urológiára kivizsgálásra.

De ez még nem minden, mert mivel Bendi a doki mérlege szerint már 18 kg :shock: de ez hülyeség amúgy, mert az többet mér, de végül is mindegy, mert itthon is 16 kg, és az is elég sok, mehetünk kivizsgálásra az endokrinológiára is. :cry:

Úgyhogy most kivagyok. És nagyon remélem, hogy minden vizsgálatra tök fölöslegesen fogunk menni, mert ennyi baja csak nem lehet a kincsecskémnek. Ugye?

ruz
ruzicsky

Indi, hm. ez igaz, h 35 ev felett mas a hozzaallas :? de sztem akkor sem hozhato osszefuggesbe a 2 dolog!!! persze a vedonok sokszor kisse(?) mashogy gondolkodnak... :evil:

Macs, itt van a zene hozza :lol: http://content.ytmnd.com/content/8/8/b/ ... 8e1340.mp3
recca

Képzeljétek, kivettem a kontaktlencséimet, mert vacakol a szemem, felvettem a szemüvegemet, mert másként nem látok és Dia nem ismer meg benne.. :shock: :( :? :evil: most mi fenét csináljak... :?:
macskanyu

Recca

:mrgreen: Kép
macskanyu

Juc,
hát kellett neked plázázni :D Látod, én elővigyázatosan itthon maradtam :mrgreen: ja és Soma beszólásától dobtam egy hátast a múltkor...

Votiv,
a szőr csak az egyszerű magyarázat, vannak sokkal bonyolultabbak is :mrgreen: viszont ha párod egyik fia balkezes, akkor nála is kell recesszív génnek lenni, nem? Tehát ha nálad is van, akkor elvileg nem lehetetlen, csak jó sokat kell hozzá próbálkozni, mert egy gyerek ugyebár nem elég a statisztikához, kell kontrollcsoport is :mrgreen:

Zsan,
engem egyszer egy banki tisztviselő kérdezett meg - amikor látta, hogy ballal írok alá - hogy milyen balkezesnek lenni? Meg hogy ez hatással van-e az intelligenciára meg az iskolai képességekre... merthogy az ő lánya is az, és gondolkodnak, hogy nem kéne-e átnevelni... na megnyugtattam, hogy hacsak az, hogy egyetemre jártam, sőt, férjem is, nem hátrány intellektuálisan, akkor nehogy ilyet tegyen, mert a gyereknek mindenféle fasza kis tanulási zavarokat csinál. Néha azért meglepődöm, hogy elvileg intelligens emberekben még mennyi előítélet és tévhit él balkezesség terén :(
És bocs, hogy megelőztelek :D

Pocak,
képregény rulez!!!! Dúl a szerelem, ez láccik :D

Indi,
ha felétek is az megy, ami itt volt, akkor kösd fel a gatyádat, mert durvaság lesz :)

v
kisün

ruz, szegeny ti :( en szoritok, h ne legyen semmi baja a lurkodnak!

Macs, huha :shock: es mit csinal? fel toled? v bizalmatlan? tejoeg :(
recca

Látszik a fején, hogy hang stimmel, szag stimmel, de a látvány...??!! Bizalmatlan kicsit és tökre értetlen... erre nem is gondoltam, hogy gondot okozhat... :(
macskanyu

Macs, probald meg levenni visszarakni az okulat nehanyszor (bar gondolom ezt csinalod), aztan csak megszokja :wink:
recca

igen, csinálom, de nem érti egyenlőre..közben megjött apa,megörült neki és most utána szaladgált 4kézláb, most meg, hogy kiment cigizni, sikít és sír ésnem tudom felvenni...csak apa... :( remélem mielőbb megbarátkozunk...:( :shock: :(
macskanyu

Kisün, én ugyan csapnivaló matekos vagyok, de sztem nem kell két "balra toló" génnek lennie, hogy vki balkezes legyen, elég az egy balra-egy jobbra is :roll: és a ti esetetekben (ha jól értem, két balra) is csak 50% az esély, hogy a gyerekeitek is balosak legyenek :D
kontrollcsoport :D :D
ma egész nap ájuldoztam, de ez lehet az időtől is :x

Zsanci, banya :evil:

Jucus, ez rázós út lehetett!

Ruzy, biztos, hogy igazad lesz, és feleslegesen csinálják a vizsgálatokat! Bendi makk egészséges, boldog, szépséges és igazi rosszcsont kisfiú :) nincs itt semmi hiba :D

Macsek, érdekes, nálunk Isti marhára bukik a szemügékre, egyből lerántja, rágja, nyalogatja :D

juj mennem kell apafej vacsit főzött! :D nevezem a hónap férfija címre! :D

votiv 8)
votiv

Ruz :) remélem, az összes vizsgálaton hamar túlestek.. Szegény Bendi, msot aztán megtapasztalja az egészségügyet rendesen.. :( De legalább jót nyaraltok, juppijééé :)

Eza vihar ide csak mennydörgést hozott, semmi esőt, a kutyafáját!!!

Macs :) Jaj-jaj és ha Fülöp kezébe adnád a szemügét és ő próbálná rád adni? Meg esetleg apára is rátehetnétek ugyanazt.. jobb ötletem nincs :(

Jucus :) akkor egy képet neked:

Így fogja 2 kézzel a cumisüveget - egyedül! na jó, csak 1-2 másodpercig, de ügyesen :)

Kép

indianyo

Macs,
mikor először olvastam, h Dia nem ismert meg, azt hittem Pocakról beszélsz!!! Nekem annyira Füli,h elsőre le sem esett!! És ne izgulj, hamar megszokja!!! 8)

És igen, készül az 1000 szavas esszé, de ha nem bánod, akkor latinul irom, igy azért mégis kicsit nagyobb a kihivás... 8)

Vera,
hehehe...de képzeld el, milyen intelligensek lehetnétek mééééég, ha jobb kézzel irnátok!!! Egyébként észrevetted, h Amerikában mennyi balkezes van??????Volt olyan órám, ahol több volt a balkezes, mint a jobbos!!Egyébként, én azt olvastam, ha ez vmi genetikai "defekt" lenne, már rég nem lenne, mert ugye a defekteket az anyatermészet szépen rendbe rakja előbb utóbb...ez meg megmaradt...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Szobszló:
Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Indi,
nálunk ilyen eső volt ma du:

Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Nálunk csak pár csepp esett, de akkora előjátékkal, hogy az felért az actionnel. :mrgreen:
Most meg szemerkél valami őszies izé.

Képregény nagyon szuper, a képek és a szöveg dettó! :)

1000 oldal rulez.

Gratulációkat Eszter köszöni, de őszintén hozzá kell tenni, h egy félrekalibrálás után a bili oldalát is le kellett mosni. :D Egyébként magától odamegy és ráül, nem mondjuk neki, csak ott van kéznél a bili.
Viszont manapság írtó sokáig fent van. Most is. Eddig 7kor már kidőlt, most meg 9kor még vígan nyomatja. Reggel korán kel, napközben (de) kb másfél órát alszik. Valami ötlet?
Na megyek, besegítek apának a fárasztásba, eddig Eszter áll nyerésre, mi fáradunk, ő röhög.
neet
neet

Macs! Füli aaaaanyira édes!!! :P Fülizd nyugodtan a topikot!!! :lol:

Zuz! Bár már bizti nem olvasod, de akkor is nagyon jó feltöltődős nyaralást kívánok! :P

Neet! Gratula a bilihez! :P

Rylie! gratula az üléshez! :lol: Szerintem se okold magad. Hallottál már olyan gyerekről aki sosem puklisodott?! :?:

Fic! Éjfélkor kit altatsz? :mrgreen:

Indi! Ne izgulj az elkésett szűrés miatt! Egy ismerősöm másfél évesen volt először, mert addig a dokinéni manuálisan szűrte.
Ja és hogy mennyire kötelező, ha egyszer fizetsz érte? Én ezt inkább félkötelezőnek hívnám. 8)
(később olvastam hogy nálad más a helyzet)
nagyon ügyin fog Dominó! :lol:

Dorka! Éljen! Éljen! :P Én is ilyen voltam. Semmi sem volt igaz rám a rémhírekből! :lol:

Lindi! Bóóóótos story :P

Votív! Papa/Mama :lol:

Ruz! Remélem azért minden rendben lesz golyóügyben. :?

Kisün! Nálunk is megy a fordulás – átlagosnál előbb óta – s ugyanúgy visszafordulás nélkül. A legtöbb ember el sem hitte! :lol:

Den! Nem nekünk nincs ilyen. Tegnap épp nem forgott. Azt olvastam, hogy a legkönnyebb saját szobába szoktatni 3-6hónap között. Neki két ágya van, mert kaptuk a legtöbb cuccunkat. Ugye közelítünk az alsó határhoz, s az ő szobájában lévő ágyban nem lennének ilyen gondok(mielőtt még valaki javasolná, ezt az ágyat nem tudjuk bevinni a hálószobánkba, mert pelenkázós, s túl nagy). Nem tudom, hogy tekintsem-e ezt jelnek, hogy igen menjen hamarosan külön szobába, vagy egyszerűen csak fejvédőt kellene venni. :? :shock:

Nálunk ma esett egy normálisat! :P De nem olyan zsanciképest

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Pocak :) Képregény rulez :D :D Nem csodálom, hogy nem tudtál dönteni! Gyerkőcök szuperédesek :D

Vera :) Marci beépített hardvere :lol: :lol: Éljen az 1000.!!!

Zsan :) Hááát nem pont ilyen képes beszámolóra gondoltam Szoboszlóról...

Macs :) Nem ismer meg?? :shock: Sztem is esetleg bejöhet, ha megvizsgálhatja a szemükét... Nálunk nagy kedvenc a szemüveg, állandóan el akarja kacsmarni a napszemcsit, meg a nagyszülőkét. Feltétlenül szükség van, hogy állandóan rajtad legyen? (Bocs, de nem tudom milyen erőset hordasz) Így fokozatosan hozzá tudna szokni... :? Egyébként egyszer én is meghökkentettem a fiam, amikor arcpakolást tettem fel :lol:

Ruz :) Szegény Bendi :( És hogy tudtok csöppenteni? Hagyja egyáltalán vagy meg kell küzdeni vele? És legalább használ? Ne aggódj, lehet, hogy neki is vándorheréje van, mint amiről Fibi írt és akkor 2 éves koráig még rendbejöhet magától! A mérlegek meg mindig ilyenek, mindegyik mást mutat és ált. mindig a dokinál lévő mutat többet! Bár mi már nem mérjük itthon Bálintot, de régebben u.ez volt nálunk is. A nyaralás meg jó lesz, meglátod! Majd néha rábízod Bendit anyósékra, Te meg tudsz pihenni egy kicsit :wink:

Indi :) Domino mindegy hogy jobb vagy bal, vagy mindkét kézzel fogja a cumisüveget, mindenhogy ééédes! :D És nálunk volt vihar, olyan esővel, hogy még az ajtó alatt is befolyt, én meg nem győztem felmosni...

Neet :) Esetleg vedd ki Esztiből a Duracell-elemeket! :wink: :lol:
denizsa

Neet!

Talán nem kéne ennyire telhetetlennek lenned! :lol:
Bili meg kevés pelus és még feküdjön is korán az a ded.
Egyébként lehet,hogy csak átmeneti a "késői"fekvés pl. a nyaralás hatása de lehet,hogy így marad 8)

Vera!

Plázába meg azért mentünk mert Pannának a nevenapjára kellett ajándékot vadászni 8) meg tudod,ott nincs olyan örült meleg.
20170114224602

Den

Hát úgy csöpögtetünk, hogy lefogjuk. :cry: nagyon utálja, de majd lehet, hogy lesz neki másik szemcsepp, ami nem lesz ennyire gáz. Amúgy használ sokkal jobban néz ki a szeme.

Jaj, köszi lányok a bíztatást, jól esik! :) Apa ma levonta a mérleget: a fiunk fél heréjű, allergiás, kövér és a lába is görbe. :cry: :cry: Na de jól van nem panaszkodok itt, mert úgyis csak ilyen alkat azért hízik és nagy korában majd igazi álompasi lesz belőle, és mindene meglesz és én így is szerelmes vagyok belé, mert ő az én legnagyobb kincsem. Úgy is szoktam hívni, hogy Kincsecske. :)

Kisün

Ez a Marci fiú hihetetlenül ügyes baba. :)

Votiv

Pasid egy álom. :P És ne izgassál ezzel az ájuldozással! :wink:

Macs

Édes lehet a kis Füli, hogy nem ismer meg szemüvegben. de tényleg hamar megszokja szerintem is, különben is azt mondják a szag a lényeg. :)

Indi

Nagyon ügyes Dominó, a fini kajáért érdemes is ügyesnek lenni! :)

ruz
ruzicsky

Den,
itt egy kép a pasikról, és új haverjaikról:

Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci :) jó pasijaid vannak , mind egy szálig :) és a haverok azok vadisznók vagy őzek? eddig nekem nem kellett szemüveg... :shock:

A viharos képeid pedig csodajók!

Votiv :) tényleg, lassan hóvége van :wink:

Én nem adnám D kezébe a cumisüveget, de addig hadonászik, míg elcsaklizza, aztán meg balhézik, mert ugye nem tudja tartani és akkor nem jön a tejecske :lol:

És tényleg, lányok, mostanában a gyerekek mindent olyan korán csinálnak, nem ijesztő ez egy pciit?

Ruz :) olyan szépen mondtad ezt, Kincsecske :) hát így van, az ő! És tudjuk jól, hogy a babaháj azért van, hogy a hirtelen növő csontokat védje - mondd meg apának hogy ilyen butaságot még csak ne is gondoljon, mert a gyerök megérzi ezt..

És de jó nektek, hogy volt vihar! én azt úgy szeretem...

indianyo

Sziasztok!

Itt is járt a vihar, sőt, 2 vihar is. Elverte az egész hegyoldalban a szőlőket, a teraszunkon vastagon állt a jég. És a hétalvó csajomat felverte a kopogás a tetőablakon. mondjuk legalább a mi ablakaink nem törtek ki, mint a szomszédban.

Kisün: Esetenként olvasok itt is, de általában úgy lemaradok, mint a borravaló, mire hozzászólnék valamihez már aktualitását veszti. Tudod, nekem csak egy gyerekem van, még nincs sok energiám, mint Jucnak, Moosenak és neked! :D

Macs: Nálunk épp forditva volt, terhesség alatt és amig sokat szoptattam nagyon száraz volt a szemem, nem birtam a lencsét, amikor megint nem volt rajtam szemúveg, V tejesen elcsodálkozott. szerintem hamar megérti majd.

Ruz: Ne hagyd magad megijeszteni! Ezek a problémák mind maguktól el fognak múlni!

Neet: Ird már meg nekem, hogy ezt hogy csináltátok! V-t nagyon érdekli a bili, de nekem fogalmam sincs, hogy kezdjek hozzá.

Zsan: Jó pasijaid vannak! :)

tanácsokat szeretnék kérni, hogy szoktassam jobba apához a lányt? 5 napra el kell majd őket hagynom, és baromira félek...
oxigen
Györköny

Barbi :) A különalvás nálunk bevált, de B. már 11 hós is elmúlt, mire elszántam magam rá, mert nemcsak a gyereknek, a szülőnek is meg kell "érnie" rá (legalábbis én így voltam vele :oops: ). A fejvédőt egyébként én sokáig felesleges marhaságnak tartottam, amit sikerült rámtukmálni az üzletben, (és le is vettem az ágy oldaláról), de később, amikor elkezdett nyüzsögni B., megváltozott a véleményem. Lehet, hogy süsü kérdés, de ha a kinti ágyon van ilyen, akkor nem lehetne egyszerűen átkötni a benti ágyra? Vagy vmilyen "beépített" cucc van a kinti ágyban? Eszméletlen, hogy így forog a csajod! És tök jó, hogy ennyi mindent kaptatok :D

Ruz :) Remélem a másik csepp jobb lesz!! De legalább használ! És az kiderült már, hogy mire allergiás? Vagy ilyen korban még nem csinálnak tesztet? És ne parázz, ebben a korban még semmit nem jelent, hogy milyen a gyerkőc alkata, később lesz mire építenie az izomzatát és szuperpasas lesz :wink:

Juc :) A pláza előnye a légkondi :wink: És mit vettetek Pannának?
denizsa

Indi

Köszi. :) Apája is csak poénból mond ilyeneket. Tudom morbid egy humora van...de különben meg ő félig süket, alig lát és ha már a kövérségről van szó, akkor ő viszi a prímet a családban. :lol: Szegény mostanában pont Bendi miatt kapja is a megjegyzéseket, mert mindig ilyeneket mondanak, hogy milyen duci a Bendi, ja, hát apja fia, meg, hogy volt kitől örökölnie stb.

ruz
ruzicsky

és mi ezt találtuk Hortobágyon...

Kép

Apa:-Na, ide se' jövünk többé...!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan :) Ez a kép már sokkal jobb!!! Klassz pasijaid vannak!! :D A háttérben azok vaddisznók?? Hűha!

Oxi :) Nem tudok okosat mondani, nekem az 5 nap olyan hosszúnak tűnik... Talán érdemes lenne addigis rövidebb időkre (pár óra, egy délután,...) magukra hagyni őket, hadd szokják a dolgot :?
denizsa

Den

Mi még mindig együtt alszunk Bendivel, én még nem értem meg rá, hogy külön tegyem. :) Most főleg nem...

És csütörtökön megyünk vérvételre, amiből remélhetőleg kiderül, hogy mire allergiás Bendi.

Oxi

régen jártál erre. Én is azt remélem, hogy ezek gyerekkori dolgok és nem komoly bajok, de azért aggódom persze.

Hú, nem semmi viharok lehettek egy-két helyen. Nálunk is esett, de nem volt komoly, még egy kicsit eshetett volna, hogy lehűljön még jobban a levegő, jaj nagyon meleg volt eddig. De láttam a híradóban egy-két felvételt...az utcán térdig ért a víz meg hasonlók. De most már megyek aludni Kincsecském mellé. :)

ruz
ruzicsky

Ruz :) Akkor még apa lelkét is ápolgatnod kell :roll: Rakd helyre az ilyen "kedves" rokonokat, ismerősöket! Mondd meg nekik, hogy nincs szükségetek az ilyen megjegyzésekre és mindenki foglalkozzon mással! Nekem az egyik nagyim ilyen, mindig azzal foglalkozik, hogy ki milyen kövér/sovány, mennyit hízott/fogyott, stb., nem hagyott ki egyetlen alkalmat sem, aztán elkezdtem én is mondogatni neki hasonlókat, hatásos módszer volt :wink:

Zsan :) Tank :shock: :roll: :lol:
denizsa

Ruz,
én is szoritok nektek, h ne legyen baj!!! De BIZTOS NEM LESZ!!!
és képzeld, én is Kincsecskének hivom a picit, a nagyot meg most épp sehogy, de őt is szeretem ám!!! :wink:

Pasijaim dicsérete igen jól esett!!!!

Indi,
ezek vadmalackák, a Tisza mellett megálltunk, és ott, amikor az árviz volt, a panziósok mentették meg ezt a két kicsi disznajt, akkor még szopiztak, és ők nevelgetik őket, nagyon aranyosak!!! És a disznók is... :wink:

Oxi,
nem mentek nyaralni együtt??? Mi most voltunk egy hétig, és annyira rászoktak az apjukra, h Igi ma többször is odarángatott az ajtóhoz, h ÁPÁ, ÁPÁ...és mikor mondtam, h apa nincs itt, akkor elkezdett sirni...
és sajnos/hála istennek a gyerekek mindent megszoknak nagyon hamar... :roll:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ruz!

Szerintem is vidd el a vizsgálatokra Bendit de nemhiszem,hogy valami bajt tudnának megállapítani.Nem egyedi eset,hogy ilyen kis húsos egy kisbaba aztán idővel megnyúlik és nem növekszik a súlya.

Oxi!

Jó őtlet a fél napra együtt hagyni őket!Mikor futunk össze? :lol:
ÉS szerintem ha nem vagy ott és zapa rá van "kényszerítve"akkor simán megoldja a dolgot. :wink:
20170114224602

ötlet
20170114224602

Den! Egyáltalán semmilyen fejvédős cuccunk nincs, egyik ágyon sem! Ez mennyibe kerül? Hol érdemes nézni?

Oxi! Az lesz a legjobb szoktatás, ha nem leszel otthon. :wink: Ja és ne félj! Hisz az apja!!! :P

jószakállt

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Ruz szerintem se tűrd ezeket a beszólásokat! senkinek sem tesz jót semmilyen távon!
gödibarbi

ezt most találtam. én msot még viccesnek találom, de... gyerekeknek ne mutassátok meg inkább :wink: [img]
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 036.69.jpg[/img]

indianyo

Kép

indianyo

Votiv, ha tenyleg igy oroklodik a balkezesseg, ahogy idezted, akkor valoban 2 "balra tolo" allelnak kell jelen lennie ahhoz, h vki bal kezes lehessen (bar ez meg csak a szukseges, de nem elegseges feltetel :wink:). ha meg mar jelen van legalabb egy "jobbra tolo", akkor meg tutira jobb kezes lesz az illeto, leven ez a dominans allel. ez genetika (meg meg vmi :roll:), es nem matematika v statisztika. ja es persze semmikeppsem defekt :shock: csak egy valtozat :wink:

Zsan, dejo, h jol ereztetek magatokat! radfert mar 8)

Oxi, 5 nap? :o valszeg jobban aggodsz, mint ahogy ellesznek egymassal az itthon maradok :lol:
recca

Szép jó reggelt mindenkinek! :)

Jelentem, €Füli belátta, hogy én rejtőzöm a hemüveg mögött :) Miután sk leszedte a fejemről az ókulát, kis gondolkodás után, széles, fogatlan vigyorra fakadt :) Most épp a szárítóról szedegeti le az apja alsógatyáit.. :) MMég reggel nyolc sincs, de a lakás kezdi felvenni a " hurrikán-járt-erre" feelinget....

Régebben volt szó itt a topicban, egy bizonyos kenguru-szerűségről, csak itt oldalt ül a gyerkőc. Nem tudja valaki ennek a nevét? mert akkor már tudnék rákeresni...

Zsána,

néha muszáj Diának is szólítani Fülöpkét, mert milyen cink lesz, amikor oviba megy és nem fog hallgatni a nevére.
Egyébként meg mindenki Fülizi, csak a nagyija szokta néha Diázni..:)
latin esszé okés, úgyis latin szakos voltam... :lol:
képek nagyon tutik, pasijaid is, a malackákkal együtt :)

Indike,
Dominó mekkorát nőtt !!! Gyönyörű! Te is vehetsz majd légpuskát, hogy a
létszámon felüli hölgyeket távol tarthasd :mrgreen:
festős kép :lol:

Ruzi,
ezt a hülyeséget!! Azonnal csapd le, akik megjegyzéseket tesznek Bendire!
Bendi egy szépséges, mosolygós, huncut kis vasgyúró! :)
macskanyu

Jó reggelt!

nem tudtam aludni,kölkeim persze még húzzák :)
Ma Gödre megyünk,ne írjatok sokat!
20170114224602

TV2-n Kiszeltündecsabát cinkelik a Jakupcsekék. :lol:
20170114224602

Sziasztok Lányok!

Vasárnap megjöttünk a Balcsiról, nagyon jól éreztük magunkat, szuper időnk volt, rengeteget aludtunk, strandoltunk, szóval összességében nagyon jól kipihentük magunkat. Emma is nagyon élvezte, óriási kert volt, egész nap mászkálhatott, és sok időt töltött az apukájával.
Éjszaka elég jól bírja a gyógycipőt, így arra sem lehet egy szavam sem. Sajnos az ismerős ortopéd doki majd csak aug. közepe után tudja megnézni, mert szabin van, de addig is holnap megyünk egy másik dokihoz a Kelen klinikára. És már a 19-es szandálját is kinőtte:(
Mivel sokszor du-i alvás idején is a strandon voltunk, Emma szép lassan leszokott arról az egy napközbeni szopiról, és éjszaka is már sokszor sikerül kihúzni szopi nélkül, így gyakorlatilag már csak az esti elalvás előtt van, szép lassan kezdi magát teljesen elválasztani a kisasszony. MIvel ez ilyen szép fokozatos, engem sem visel meg nagyon.

Visszaolvasásra nem vállalkozom, mert rengeteg, de megpróbálom felvenni a fonalat. Habár ha ilyen hőség marad, nem tudom, mennyire tudok majd jönni, inkább mindig elmenekülünk valahova a meleg elől.
manoka11

[quote="manoka11"]S írta:manoka11ziasztok Lányok!

Habár ha ilyen hőség marad, nem tudom, mennyire tudok majd jönni, inkább mindig elmenekülünk valahova a meleg elől.

Hova lehet menekülni egy örökmozgóval a meleg elől???

Egyébként sziasztok Mindenki! :D :D

Pussz: Pocak
pocakpacni

Oxi,
hát, egy ideje már kacérkodott a bilivel (fejére húzta, stb), meg néha rá is ült, és nyögött meg sissegett, de persze semmi. Aztán a nyaralás végefelé odaadtuk anyóséknak 2 napra, és a 3.on így kaptuk vissza. :) :) :)

5 napos távollét: csak te fogsz aggódni, és mire hazaérsz, csatatér lesz otthon, de remekül meglesznek. :mrgreen:

Ez a tank meg hogy került oda??

Pocak,
hűtő, mint menekülési útvonal? :)

Juc,
oksa, nem leszek telhetetlen. Csak egy kicsit. :)
neet
neet

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?