A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Edith!
Szerintem mérjed a hõdet és akkor kiderül hogy van-e péd ebben a ciklusban. A dokid UH-án nem fogja nézni a tüszõket? Persze hogy ne jöjjön meg 9 hónapig, én csak a peteérés nélküli ciklusra gondoltam, hogy ne húzodjon el.
Sajnos nekem eléggé kell vigyáznom, sok folyadékot kellene innom és persze vitaminokat szedni, mert akkor nem jön elõ. Csak azt nem tudom mi van ha pont most lennék terhes. Tegnap kezdetem el a kúpozást, de el szokott múlni.

Puszi

Andy
Andy

ANDY:remélem hamar rendbejössz!
EDIT:Maglódon Ediéknél 10-tõl akár egész nap. Ha érdekel átküldöm az útvonalat magánban csak el kellene küldened a címed, mert nincs benne a profilban.(Az enyém feljön ha rákattintasz a nevemre). A tali-névsor a 23-i archívban van!
Virág
Virág

AndyKép
Én is most lassan már túl vagyok egy ilyenenKép Foggalmam sincs honnan kaphattam el. Minden 1-2 évben egyszer elöjön. Intenzíven él bennem, az "élmény" hogy milyen amikor jön, úgyhogy rögtön kenöcs meg minden. Még szerencse, hogy lehet kapni Canestent (Candibene-t, ami új de ugyanaz van benne) vény nélkül, mert emlékszem még arra amikor nem lehetett. Na akkor volt ám nemulass!

Különben a Canesten valóban nem AJÁNLOTT a terhesség elsö 3 hónapjában, de Erazmusz nyugodtan meri adniKép Úgyhogy ne aggódj emiatt. 3 hónapig azért mégsem hagyhatod, mert az az út a diliházzig lenne kikövezve!Kép

A dohányzásról.
Ki is írta, hogy a dohányzás az elsö 3 hónap után a legveszélyesebb?

Nos, ezzel nem értek egyet. Ugyanis mint tudjuk az embrió összesen 2 sejtböl áll a kezdetek kezdetén. Vagyis a petéböl és a hímivarsejtböl. Aztán persze rohamosan elkezd osztódni, mindig kétszerzezõdik az állománya 2x2=4 utána 4x2=8, stb, stb, stb. Szóval ha dohányzol akkor a dohányfüst, a nikotin, kátrány, és még ki tudja mi ezt a kevéske kis sejthalmazt károsítja, majd ez a sejthalmaz osztódik tovább és fejlödik. Míg a 3. hónap után már rengeteg sejt van és csak bizonyos sejteket érint (befolyásol) a dohányzás, így nem lesz az egész gyerek "hibás".

Különben anyukám terhessége alatt végig dohányzottKép, azt mondja napi pár szálat, de nem hiszek neki. Ismerem jól. "Mérges" is vagyok rá miatta.

Totál dohányzás ellenes vagyok, föleg azóta amióta 9 éves koromban egy nyarat titokban végigdohányoztam az 5 évvel idösebb szomszéd lánnyal. Aztán kaptam egy jó verést apámtól, amit azóta is köszönök neki, mert ez a verés igazságos volt. Viszont rá tudnék szokni minden további nélkül, semmi problémát nem jelentett már 9 évesen sem a letüdözés. Apám-anyám azóta is 2-2 DOBOZ cigit szívnak el fejenként.

Most megyek,
Pusszancs
Moni
mj

LányokKép
Beáról tudunk valamit?
Hol van? Jön a talira? Múltkor ott volt.

BEA HOL VAGY????
vagy itt vagy és nem látlak, nem emlékszem? Lehet, hogy hülyülök?
Moni
mj

Moni!
Nekem régebben volt hogy évente 3-szor is elõjött és volt hogy a Canesten már nem használt és lórugás gyógyszereket kaptam mert nem akart elmúlni. Iszonyú érzés most is nem kívánom senkinek. Pedig annyira vigyázok mindig kezet mosok és soha nem ülök rá idegen WC-re. Otthon is állandóan fertõtlenítek.
Tényleg jó hogy lehet kapni, de a hüvelytablettát is vény nélkül adják? Nem csak a kenõcsöt? Candibenem is van mert a múltkor már azt írtak fel. Szóval akkor te tudod milyen érzésem van most. Borzalmas!!!Kép

Puszi

Andy
Andy

Szia Móni Kép
A hõmérõzéssel kapcsolatban Orsollyal kicsit vitáztunk, mi a véleményed?

Andy Kép
Gombáról beszélsz, vagy egyébrõl?

Nikie
nikie

Moni!
Akkor neked nem kell mondanom hogy most mit érzek. Nekem régen volt hogy elõjött egy évben többször is és el sem akart múlni. Sajnos hajlamom van rá. Állandóan rettegni kell tõle, habár az utóbbi 5 évben nem mutatkozott nagyon. De most mi a fenétõl jött elõ mikor mindig fertõtlenítek és kezet mosok.
Tényleg jó hogy vény nélkül lehet kapni, de nem csak a kenõcsöt? A hüvelytablettát csak receptre nem? Amúgy nekem is van Candibenem is szóval kikezelem magam. Már hozzászoktam, hogy ezzel kell éljek.
Én is azért kérdeztem mert rá volt írva az útmutatóra, hogy terhesség elsõ harmadában nem ajánlott. De így meg megpusztulok nem bírom ki. Ha terhes lennék véletlen ami szerintem kizárt akkor majd szólok a dokimnak.
Azért köszi hogy írtál.

Puszi

Andy
Andy

Sziasztok!

Suttogva én is bevallom, hogy bagózomKép

Bera hozzászólásából (ti., hogy peteérés napján megy UH-ra) az jutott eszembe, hogy ha hüvelyi UH-t csinálnak, akkor ugye óvszert tesznek rá. Szvsz az óvszer nemcsak belül spermicid, hanem kívül is...lehet, hogy ez csak az én hülyeségem, de én pl. a múltkor azért nem engedtem a dokibácsinak a vizsgálatot, mert pont ovuláltam. És ki tudja, szeretik-e a matyik a talkumot?Kép

Kíváncsi vagyok, Ti mit gondoltok.

A hõmérõzés engem spec. nem stresszel, de egy idõ után megunom, elfelejtem, stb.

Hüvelyfertõzés: ha jól emlékszem, írtatok itt olyanokat, hogy az irrigálás nem igazán ajánlott. Én is éveken át küszködtem gombás fertõzéssel. Kamaszkoromban azért, mert a hormonjaim, amikor fog.gátlót szedtem, akkor azért, amikor terhes voltam, azért. Mindig volt oka a doki szerint. aztán egyszer vettem egy Colpo Cleaner nevû irrigárort+ hozzávaló pezsgõtablettát és azóta, ha vmi gyanús van, használom 1-2 napig. Általában elmúlik tõle. Csak olyan anyag van benne, mint a normál hüvelyflórában, semmi illatanyag, meg egyebek.

Sziasztok:
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Moni!
Két változatban is olvashatod, mert az elõbb azt hittem hogy nem ment el.

Nikie!
Igen gombás fertõzés ami nekem van most.

Andy
Andy

Andy Kép Jovi Kép
Hát igen, én is hozzátok tartozom. Évek óta van gombás folyásom, megszakításokkal, de most már talán végleg ki van kezelve.
Volt úgy képzeljétek le, hogy 1 orvos olyan kúpot írt fel, ami csak ront a helyzeten egyébként is. Ez volt a Betadine.
Egyébként nagyon sok nõ megkapja életében egyszer, szinte mindenki.
Én is rettegek, hogy elõjön ismét, úgyhogy mindenféle higiéniás szabályt betartunk.

Nikie
nikie

Jovika Kép
Ajaj, erre a hüvelyi UH-ra nem is gondoltam. Az mennyire kellemetlen?
Én olyat gondoltam ki, aminél a hasra raknak olyan trutyit és azon huzogatják, mint a kismamáknak (ezért is várom Kép ) (no most jó szakszerû voltam, mi?)

Még egy tudatlan OFF kérdés: már csomó helyen (más topikokban) is olvastam az "szvsz" rövidítést. Gyér képzelõerõmet mutatja, hogy gõzõm sincs mit jelent, de majd kifúrja az oldalamat...

bera
bera3

BeraKép
szvsz= szerény véleményem szerintKép
UH: szerintem hüvelyi Uh-t csinálnak...legalábbis egy normál vizsgálathoz azt szoktak. Azt nem tudom, hogy pl. méhnyálkahártya vastagság mérésénél milyet?
Mindenesetre az tuti, hogy ha hüvelyi, akkor óvszer..

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

AndyKép
Igen, sajna csak a kenöcsöt lehet vény nélkül kiváltani. De már ez is valamiKép

NikieKép
Mindkettötöknek igaza vanKép

Magánvéleményem az, hogy nem éri meg a próbálkozás elsö 3-4 hónapjában stresszelnie magát senkinek a hömérözéssel. Sokkal többet ÁRTHAT, mint használhat. Én kiváncsi fáncsi voltam és úgy voltam vele, hogy ez is valami olyasmi amit a baba megfoganásának érdekében teszek, úgyhogy a 2. hónaptól höméröztem. Aztán egypár hónapig minden jó volt, utána, pedig ahogy jött a tél és ahogy múltak a hónapok egyre rosszabb lett a görbém.

Viszont nem ajánlanám a hömérözést ha a foggátlót hagytam abba, mert idö kell mire a szervezet helyreáll. Én itt kihagynék 3 hónapot legalább, utána próbálkoznék és ha nem megy akkor höméröznék.

Viszont ajánlanám akkor, ha renszertelen a menzije, mondjuk nem esik bele a 21-38 napos intervallumba és össze vissza jön meg.

DE az aki elkezd hömérözni az a fontos, hogy átgondolja elötte a dolgokat. Bírni fogom a reggeli méréseket? Bírom majd a rossz értékeket? Fel vagyok rá készülve? Mennyire fog elkeseríteni, ha nem látok semmit a görbén?
Szóval mindenki aki hözni akar elöször beszélje meg magával és ha görcsölös típus akkor TUDJA (képes legyen) feldolgozni a reggeli sokkhatásokat! Sajnos nem jó így kelni, hogy "leesett a höm", vagy nem megy fel, stb, stb. stb. és úgy kezdeni a napot.

Pusszancs,
Moni
mj

Moni!

Én ugy emlékszem, hogy a Bea irta a multkor, nem tud menni a talira, mert osztálytalálkozója lesz. Remelem nem tevesztem ossze massal.

Andi
andi28

NikieKép
A Betadine-töl az Isten mentsen meg!!KépKépKép

Jovika,
Hát nem is tudom. Erre a spermicid hatásra még nem gondoltam, lehet benne valami, de ezek a szerek inkább belül vannak, mert ugye az ondó belülre folyik és ott kell azonnal elpusztítani. Az már nem fogamzásgátlás, hanem lutri, ha a sperma bejut a hüvelybe, hiába van kívülröl bevonva a gumi. 1 szó mint 100, én nem aggódnék miattaKép

BeraKép
Sajnos a nöi nemi szervek a legjobban hüvelyi UH-n látszanak a legjobban, föleg a peték, a petefészek meg ilyenek. Úgyhogy nem a hasadra teszik az uh fejet, hanem egy másik speckó fejet használnak, ami vészesen hasonlít egy falloszra. Inkább erre készülj fel. Nem fáj, ha jól csinálja a dokiKép. Fájdalom csak ritka esetben fordul elö.

Puszi,
Moni
mj

Lányok!
Szeretnék elköszönni, mert szept. 9-ig nem jövök dolgozni. Remélem addig a ciszat problémám is javulni fog.

Mindenkinek sok reményt kívánok a babához! Nagyon fogtok hiányozni!

Puszi:_
Nelli
nelli2

puszi Nellcsi Kép
Nikie
nikie

Moncsi Kép
Jaj. Én csak annyit mondok, hogy a hõgörbe elemzése után fény derül az esetleges hormonproblémákra. Ha viszont nem méri, de van ilyen gondja a leányzónak, és teherbe esik, akkor aztán nézhet...
Nikie
nikie

Moni(mj): de a gumi föl van tekerve!!!Kép úgyhogy jut kívülre is belõle.
Egyébként a hõmérõzéssel én is úgy voltam, hogy nem okoz stresszet. De amikor múlt pénteken leesett 37-rõl 36,6-ra, akkor bizony bõgtem egy nagyotKép De így legalább rögtön kijött belõlem, nem 2-3 nappal késõbb.

Lányok: én vinnék húst a talira, csak nem tudom, megsüssem-e, vagy vigyek olyan kis eldobhatós grillsütõt és ott süssük-e meg.

Edi: lehet egyáltalán nálatok ilyet csinálni?Kép

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Sziasztok Lányok !

Visszatértem a nyaralásból, és a 2 hetes bõséges termést csak szúrópróbaszerûen tudtam végigolvasni. Azért azt láttam, hogy Anyez babás lett, amihez nagy, nagy gratula!!!
Kár hogy nem ürült ki a topic teljesen a 2 hét alatt, pedig drukkoltam !!!!!

A nyaralás szuperül sikerült, a pihenés oldaláról, de babás oldalról már látom, hogy nem sok elõrejutás történt, pedig bíztam a tengervíz jótékony hatásában.
Mint tudjátok az elmúlt hónapban már Utrogestan golyót használtam a progimra, ami a hõmet meglökte, a barnázásom elmúlt tõle, ellenben a mensim sem jött meg amíg abba nem hagytam az Utrogestant. A mostani ciklusom 8. napjáig barnáztam, de ennek ellenére a 3x1 Clostyt bevettem, és a szépen észrevehetõ cervilis nyák megjelenésekor (13. napon) is akcióztunk. A hõm innen csak 37-re ment fel, pedig nekem az elõzõ hónapokban Utrogestan nélkül is 37,1-37,2 volt a pé után a hõm. Most 4 napig 37 volt a hõm (ami már gyanús volt), és ma reggel a 19. ciklusnapon (nyaralásunk utolsó napján) elkezdtem barnázni. Az Utrogestant viszont csak a ciklus 22. napjától kell használnom.
Tanácstalan vagyok, hogy mit tegyek. A barnázás biztos, hogy progi elégtelenség, de az Utrogestan teljesen felborította a hormonrendszeremet.

Ja, és anyósom tetézte az elkeseredésemet, mert azzal fogadott, hogy reméli unokával tértünk haza Görögországból Kép

Na megyek, mert a kipakolatlan bõröndök hegyekbe állnak, de már hiányoztatok ezért gyorsan ide jöttemKép

Puszi
CatEye

Cat
Kép
cateye

Haliho Csajok!

Moni: ez a legjobb megnyilvanulas volt hosszu ideje, hogy a huvelyi uh-s vizsgalofej "veszesen hasonlit egy falloszra"KépKépKépKépKépKépKép

Bera! Szinte biztos hogy falloszt fogsza kapniKépKépKépKép Hi-hiKép De tenyleg nem fajKép

Jovika: a mehnyalkahartya vastagsagat is huvelyivel nezikKép Ja es az ovszeres temahoz: nekem a babas honapban pont aznap nezhettek a peteerest, amikor ovulaltam ill. akcio is voltKép Azert erre szerintem odafigyelnek, szep is lenne ha babaert jarna az ember uh-ra oszt erre az ovszer lelovi a spermiumokatKépKépKép

Ma voltam dokineninel, minden ok, mehszaj zartKép Eddig annyira semmi problemam nem volt, hogy ez mar remisztoKép

Holnap szabin leszek, megprobalok kigyogyulni a nathambolKép Ez abbol fog allni, hogy anyuval elmegyunk babakocsikat nezegetniKép

orsoly, aki most kisse utodottKép
orsoly

Szia CatEye !Kép

Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás. Anyóssal ne foglalkozz. Sajnos a gyógyszeres dolgokhoz nem tudok hozzászólni, de az okosabbak jönnek reggel és majd adnak tanácsot.
Welcome Back!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Andy! Remélem nem kell elmenned az orvoshoz. Irtam neked, most sok a munkád?

Puszi. Karmen
karmen

Jó reggelt Babások és még Babátlanok!
Hû de korán keltél Karmen Kép!
Én sem tudok alukálni, sajna az allergiám miatt alig alszom, mindig tüsszügök taknyom nyálam egybefolyik hûûû de guszti vagyok Kép
Orsoly, remélem nátha és nem pedig csatlakoztál a selejtes allergiások Kép közé mint amilyen én is vagyok, ja és véresre vakaroma szemem, meg viszket a szájpadlásom.
DE az élet még mindig szép, és egyre közelebb kerülünk ahhoz, hogy megvesszük álmaink házát!! Hátha az a baj, hogy a mi babukánk/babukáink nem akarnak 50 NM panelba jönni, csak szép kertesházba.Kép
Jó hír hogy CT helyett egybõl MRI-re küld a doki, de várnom kell a dokinõre a MÁVkórházban mert szabina van szept 10-ig. Kép Pedig úgy szeretném már szedni a bromot hogy kiderüljön helyrehozza-e a hormonjaimat! Jó hír a PCO-soknak, a doki megnyugtatott, hogy rengeteg PCO-s anyukája van Kép Türelem kisbabát terem - ez a mai bölcseletem! Kép
Na szép napot mindenkinek.
Hohóó, válaszoljon már valaki arra a kérdésemre, hogy ha a 12.cn-on 2 cm helyett nekem 3 mm-es petém volt, és nem is valószínû hogy lesz értett, akkor én fogok menstruálni csak késik baromi sokat. Van köze a peteérésnek a menstruához? Valaha azt tanultuk igen, de én már nem értem akkor a PCO-sak (köztük valszínû én is) miért menstruálnak? Kép Ez volt a nap dilemmája! Kép
Puszi Hurki Kép
vereshurka

Sziasztok!

Karmen!
A dokim hétfõn és csütörtökön rendel a magánon, úgyhogy ma biztos nem megyek, de ha hétfõn is rossz lesz akkor elmegyek. Ma mintha javult volna.
Nem kaptam emilt!

Cateye!
Az anyóssal ne foglalkozz, állandóan csak kiborítják az embert. Az enyém már nem azt kérdezi, hogy mikor jön az unoka hanam azt hogy "na megjött?". De már úgy unom csak.

Moni!
Már kezdtem örülni hogy a kúpot is lehet vény nélkül kapni.

Puszi

Andy
Andy

Sziasztok Lányok!

CateyeKép
Örülök, hogy jól telt a nyaralásotok. Azt pedig sajnálom, hogy kicsit felborult a hormonháztartásod, bár lehet, hogy egy hosszabb utazás is lehet ilyen hatással és jövõ hónapban már rendben leszel.
Anyóssal ne törõdj, õk már csak ilyenek.

BeraKép
A hüvelyi uh egyáltalán nem kellemetlen, legalábbis nekem például sokkal rosszabb az, amikor hasi uh-ot csinálnak és nyomogatják az ember hasát, mialatt ugyebár telt hólyaggal kell menni a vizsgálatra.
A hüvelyi uh-gal sokkal jobban látnak mindent, ne félj tõle.
Amúgy tényleg olyan mint egy fallosz és még gumit is húznak rá.Kép

HurkiKép
Attól, hogy valakinek elégtelen a peteérése, még lehet rendesen mensije. Nekem például egész életemben 29-30 napra jött meg, az utóbbi idõben is, pedig bebizonyosodott, hogy több anov. ciklusom is volt. A menzeszkor a méhnyálkahártya távozik, ami anov. ciklusban is van.

LányokKép
Tudom, hogy most nem nagyon van táblánk, de azért szólok, hogy ma vagyok a 9c 1 cn-en. Pontosabban tegnap este jött meg, de igazán csak ma reggel, szóval mától számítom.

Holnap megyek dokihoz és ha egyetért velem, akkor én most néhány hónapra leállok. Na ez nem azt jelenti, hogy teljesen, fogunk továbbra is akciózni védekezés nélkül, de nem akarok gyógyikat szedni és nem akarok ezzel a témával túl sokat foglalkozni. Az új munkahely úgyis le fogja kötni az összes energiámat, másrészt pedig kicsit elegem van abból, hogy január óta egyik ciklustól a másikig élek és egész nap ezen a témán agyalok.
Szeretnék egy kicsit úgy élni, hogy akkor akciózunk, amikor akarunk, hogy nem kell utána fekve maradnom 3 óráig, hogy reggel nem a hõmérõ állása határozza meg a hangulatomat, hogy sportolhatok nyugodtan stb. stb.
Aztán miután letelik a próbaidõm és kicsit belerázódtam az új munkába, na meg lelkileg is újúlt erõvel leszek felvértezve, újból ráállunk a témára és ha kell a gyógyszerekre, meg ami azután jön.
Mindezt persze csak akkor, ha a dokim zöld utat ad a tervemnek.
A babanetre azért jönni fogok, a talikra is megyek majd, csak éppen kicsit takarékra helyezem magam.

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

Sziasztok Lányocskák!
ZSUZSU:a terv szuper - mire belerázódsz az új munkádba lehet hogy egy babu is belerázódik a pocidba. Gyakran azért nem jönnek, mert túlstrasszeljük magunkat azzel a témával!
CATEYE:jó, hogy itt vagy, örülök, hogy jól sikerült a nyaralás. Én egyszer nagyon letoltam az anyóst, mert a szép szóra, kérésre nem hallgatott. Akkor megsértõdött, de azóta legalább nem kérdezgeti folyton hogy van-e valami.Kép
BERA:nekem egy idõben naponta nézte a dokim a tüszõk alakulását hüvelyi UH-val és tényleg nem fáj ha ellazítod magad. Én is sokkal jobban utálom a hasi UH-t.
ORSOLY:mi ez a szöveg? Teljes mértékben kiérdemelted, hogy végre minden hibátlanul klappoljon!Kép
JOVI:jó ötlet a husika - ha lehet sütni hoznék egy kis szalonnát.
Virág
Virág

VirágKép
Köszi.Kép

EdiKép
Tényleg nem lenne rossz egy kerti parti sütögetéssel. Persze csak ha van rá mód, meg jó az idõ. Vihetnénk húst elõre bepácolva, meg szalonnát, meg ilyeneket. Nagyon finom lenne.Kép

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

Sziasztok!

Orsoly!
Köszi, úgy legyen! Kép

Andy!
Én kb. 22-23 évvel ezelött jártam ott a kastélyban 6 évesen valami gyermektáborban! jobbulást kívánok!

Nelli!
Jobbulást kívánok, és hogy a ciszta mielöbb felszívódjon!

Bera!
Jobbulást a párodnak és sok sikert a dokinál!

Edith!
Köszi, már javulgatok! Kép

Jovika!
Képzeld el, nem mindig óvszert használnak! Én egyszer totál ledöbbentem, amikor steril kesztyû újját húzták rá!

Nelli!
Jó pihenést!

Cateye!
Kár, hogy nem sikerült! De kitartás, a víz hatása tovább tart! Kép Az anyósoddal meg ne foglalkozz!

Orsoly!
Rémisztõ? Ne legyen olyanod! Kép

Zsuszu!
Ha jobban érzed magad tõle, akkor tedd! Jó kikapcsolódást kívánok! Kép

Lányok!
Köszönöm mindenki kérdését, már jól vagyok! Tegnap kiszedték a varratokat, egyálltalán nem fájt! Van még két hetem a nyaralásig, remélem addigra már csak a nyoma marad meg és a sebek is eltûnnek! Az egyik már majdnem teljesen begyógyult! Igaz, a legkisebb!
Késöbb majd jövök!

Üdv:
Gitta
gitta

JovikaKép
Most gondolj bele.

Ha ezt a müfalloszt felrakja neked a doki és nem húzza rá annyira a gumit amennyire kellene, akkor az a helyzet adódna, hogy minden egyes megvizsgált paciensböl kapnál egy adaggal. fuhujjjjjjjjj.... Vagyis olyan fertözéseket kaphatnánk, hogy csak na! Szóval NYUGIIIIIKépKépKép

HuraKép
Olyankor a már nagyon elöregedett nyálkahártya válik le és távozik. Persze nem mindenkinél, ilyenkor kell "meghozni" a menzit.

Pusszancs,
Moni
mj

Sziasztok Leendõ Anyócák!

Végre beindultak a dolgok, ma reggel voltunk a férjemmel dokinál (Igaz Bogár? Kép véletlenül összefutottunk...)

Van egy kis gombám, de nem vészes, kaptam rá kúpot. Megnézett UH val is (hüvelyi) és egyáltalán nem volt kellemetlen. (volt óvszer, és tényleg úgy nézett ki... Kép ) Azt mondta kb 12 órája repedt meg a tüszõ, azaz most van a legjobb idõ akcióra.

Sajnos ez a hónap (és még szerintem a következõ) most kimarad Kép

A következõ ciklusban megnézi a hormonokat (3. nap, középidõ, ciklus vége), meg újra megnéz UH val, szóval elég alapos.

A férjecském eredményei megfelelõek (bár áprilisban jobb volt), de a doki szerint nem akadályozzák a teherbe esést. Viszont a párom által szedett gyógyszerekre sajnos nem tudott egyértelmû választ adni Kép Azt hisszük most, hogy a másik végén kell talán kiutat találni, azaz a párom orvosánál, aki belgyógyász és talán a veszélyes gyógyszer elhagyásával kellene próbálkozni..

Zsuzsu Kép
Sok sikert az új munkádhoz, és lehet, hogy pont most fog összejönni a baba, mikor nem is gondolsz rá annyit.

Gitta Kép
Köszi szépen. Merre mentek nyaralni?

No megyek mert ma még nem dolgoztam semmit...

Sziasztok

bera
bera3

Sziasztok!

Én ugy tudom, hogy nem ovszert huznak a hüvelyi UH fejre. Külön erre a célra van az a gumi, szoval nem hiszem, hogy a spermaölö hatástol félni kellene.

Eni
Eni

Sziasztok Kép

Eni
A hüvelyi UH-nál szerintem is speciális gumit használnak, de nem biztos.

Bera és aki még gombászik:
Úgy tudom, hogy még az orális szex is okozhatja, ugyanis a szájban mindenféle bacik lehetnek és aztán oda-vissza játszódik az egész, de lehet, hogy nem jól tudom?

Nikie
nikie

Sziasztok Lányok!Kép

Én is elõkerültem, mécsak olvasgatom a bõséges levéláradatot.
Nálunk újság semmi, tegnap hívtam a dokimat, de sajnos csak a jövõ héten dolgozik, ugyanis a nyaralóját elöntötte az árvízKép Úgyhogy nem maradtunk semmiben, mert én a jövõ héten kezdek új munkahelyen dolgozni és még nem tudom mennyire lehet lógni.
Azzal mégse indíthatok, hogy fél napokat a nõgyógyinál ücsörgök, pedig jó lenne már ha elindulna az én kivizsgálásom is.
Egyenlõre úgy tûnik, hogy a fél évig tartó 30 napos ciklusaim most 36-37-re növekedett..Most már a második hónap volt ennyi. Szerintetek ez nem sok a 30 napos után?
A napokban enyhe szúrkálást éreztem a jobb oldalamon a hasamban..Kb. most vagyok félidõnél.
Párocskámmal sokat akciózunk (õ ennek csak nagyon örül)Kép, én már nem annyira, mert sokszor hulla vagyok és egy porcikám se kívánja a szexet.
És nálam ilyenkor jönnek a problémák. Most egy kicsit intim témára mennék, de bennetek nagyon bízok és már így is sokat segítettetek nekem.
Szóval azokon a bizonyos napokon mikor nem igazán van kedvem szeretkezni, de mondjuk pont a termékeny napokon állok, sokszor érzem a hüvelyemet száraznak (olyan mintha sebes lenne, pedig nem az) aztán másnap olyan égetõ viszketés kap el, hogy a szemem majd kiugrik..De ahogy jön, úgy múlik is..Nem szoktam kezelgetni, csak amit máskor is (hüvelyöblítés, vagy egy kellemes ülõfürdõ Sárvári termálkristályos vízben)
A párom igen megértõ, de õ sose fáradt szeretkezni és ha nem kapja meg amit szeretne akkor nem igazán egy elbûvölõ ember.
Én meg csak azzal tudok védekezni, hogy emberbõl vagyok és nem minden nap felhõtlen és happy.
Bocsika hogy hosszúra nyúltam.
Igazából nem is segítség kell, hanem kíváncsi volnék, hogy más is küszködik-e hasonló gonddal?

Pussz Mindenkinek!

Ildi
hercegné

Sziasztok lányokKép

AndyKép

Szerintem menj el dokihoz mindenképpen, mert ezek a fertõzések nagy kárt tehetnek. Akkor is, ha tünetmentes leszel. Én egy idõszakban mindig az usziban szedtem össze. Azóta nem megyek ilyen helyekre, inkább folyóvíz vagy tenger mellett strandolunk.

ZsuzsuKép

Sok sikert az új munkádhozKép

VirágKép

Köszike az infótKép

IldiKép

Szerintem az lehet a gond, hogy nem tudsz olyankor ellazulni, és nem leszel elég nedves. Ilyenkor a hüvely fala sérülhet, és nagyobb a fertõzésveszély is. Emiatt lehet az a viszketõ érzés.

LányokKép

A gombához még annyit, hogy az én dokim steril gumikesztyût húz a készülékre valahogy, ha elfogy a másik. Úgyhogy ez is elõfordul.KépKépKép

Pussz, Edit
Edith

IldiKép
Ez az égetö-viszketö érzés bizony valami gomba lehet, valami olyan gomba amit párod ad át neked szeretkezéskor. Mindkettötöket kezelni kellene!

Félidöben nem ajánlom a síkosító kérmek használatát, de máskor nyugodtan használjátok. Csak azért figyeljetek oda, hogy ne legyen spermicid. És bocs, hogy most ilyet írok, de a nyál is megteszi félidöben és nem befolyásol semmit.

Különben érdekes, mert félidöben én automatikusan ráugrottam a páromra. Nem lehetett bírni velemKép és inkább öt kellett noszogatniKép

Na most meg részemröl ne is beszéljünk a szexröl, mert totál 0-a alatt van a vágy. Valahol a -100-on, már hónapok óta és csak süllyed és süllyed.

Pusszancs,
Moni
mj

Edit, mj!

Az biztos, hogy nem vagyok, leszek elég nedves (pedig nagyon figyelmes a párom), nem egy önzõ típus..

Már többször volt ilyen és a doki szerint nem volt gombám (kitenyésztették a váladékot), és nem is tart 1-2 napnél tovább, inkább csak kellemetlen..

Ilyen kencéket gyógyszertárban lehet kapni? Még sose használtam..

Pussz: Ildi
hercegné

Lányok Kép
Bemásolom ide E. dokinénink írását a topicjából, a gombával kapcsolatban, lényeges:

"A gyakori sex állandóan lúgosabb állapotban tartja a hüvelyt, ami kedvez a kórokozó baktériumok elszaporodásának. Ezen kívül apró hámhorzsolások keletkeznek a hüvelyfalon a gyakori dörzsöléstöl, ez is a kórokozók behatolásának kedvez. Az orális sex úgy okoz gyulladást, hogy a szájban van egy csomó olyan baktérium, és gomba is, ami a normális hüvelynek nem lakója élettanilag. A sexet alapvetöen ösidöktöl nem orálisan találta ki a természet, csak az ember ferdítette el (mint a homoszexualitást).Hogy lehet megelözni? Van egy régi közmondás: sok a jóból is megárt! Annyit kell csinálni, ami nem árt meg. Elöfordul a ping-pong fertözés."

Tehát csak mértékkel.

Engem már nagyon idegesít, hogy a kolléganõm állandóan az unokájáról beszél telefonon minden órában, hogy alszik, mit eszik, hogy jár stb, most mit tegyek? Örülök a picijüknek, de mit kell errõl annyit dumcsizni?

Nikie
nikie

Moni!
Én is félidõben vagyok aktívabb. Peteéréskor megnõ a nemi vágy és ekkor van a cervikális nyák is. Ebben a ciklusomban direkt figyeltem és tényleg így volt.

Ildi!
Nem szoktad figyelni, hogy mikor van nyákod? Én most kiolvastam egy könyvet a Billings módszerrõl amikor a nyákot kell figyelni és akkor akciózunk. Ha nincs nyák nem jön létre terhesség hiába van ovuláció. Nagyon jó könyv sokat tanultam belõle.
Nálad ez az égetõ, viszketõ érzés csak 1 napig tart, mert nekem nem múlik el magától csak a kúptól.

Edit!
A dokihoz mindenféleképpen mennem kell szeptemberben, mert meg kell beszélni hogyon tovább. Talán lapar, inszem vagy lombik? Ki tudja mi vár rám.
Amúgy sokszor kikezeltem már magam szóval ha nem múlik el akkor hétfõn doki.

Karmen!
Nem írtál ma nekem vagy nem jól értettem?

Puszi

Andy
Andy

Andy! tegnap irtam, raadásul regény lett belöle. Ma jött a fönök dolgozni, egész nap vele voltam, majd csak holnap tudok irni, mert sokat akarok Kép

Hurki! Én tudnék aludni csak korán járok dolgozni Kép Bromo nekem használt, majd 10x volt az értékem, elég hamar levitte. nyugi ha elkezded szedni rendbe jön neked is!

Emi! Én már annyiszor voltam hüvelyi UH hogy számolni sem tudnám. Van amikor kesztyüt tesznek rá, van amikor óvszert. Szerintem nem minden óvszer spermaölõ hatású, biztos hogy tudják mivel kell vizsgálni.

Karmen
karmen

Sziasztok!
Látom, mostanában többek között a gombás és egyéb fertõzésekrõl is beszéltek. Leírom, hogy velem mi volt, hátha valaki más is hasznát tudja venni. Szóval elég gyakran volt "gyanús" folyásom, amibõl a régi dokim Klionnal, Canestennel próbált kigyógyítani. Sikerült is, de csak rövid idõre. Aztán kipróbáltunk nagggyon drága francia kúpokat is, de az eredmény ugyanaz. Az utolsó alkalommal már annyira viszketett, hogy csillagokat láttam, és félóránként lemostam magam. A dokim nem ért rá, úgyhogy irány az sztk. Ott megállapították, hogy mitõl újul ki állandóan a folyás: nem szabad SEMMILYEN vízben (kád, Balaton, stb.) beleülve fürdenem. Csak zuhanyozni. Kép Elég rossz, de ha belegondolok, hogy mitõl kímélem meg magam, akkor megéri!

Mielõbbi babásodást és jó egészséget kívánok mindenkinek!
Miszike
miszike

Moni!

Én meg úgy tudom, hogy a nyálnak is rossz hatása van a spermákra fogamzás szempontjából. És valaki egyszer írta talán az indexen, hogy a nõ bemehet segíteni a férjének az andrológiai vizsgálatnál, de nyállal ne érintkezzen a minta.

Marcsi
Marcsi

Orsoly!

Sikerült a férjeddel egyeztetni a fuvart? Ha nem az se baj, csak akkor már után kell néznem.

Marcsi
Marcsi

Nikie!
Nálam is ilyen lehet, mert a múltkor mikor pém volt három napon át együtt voltunk.

Karmen!
A tegnapira válaszoltam is. Jó majd írjál ha tudsz.

Miszike!
Én is szeretek beleülni nagy kád vízbe, de attól nem szokott elõjönni.

Andy
Andy

Bera, a férjed milyen erõs gyógyszereket szed, amik hatással vannak rá?
Zsuzsu, sok siker az munkahelyedhez és az elhatározáshoz, miszerint nem stresszeled magad, én most a házvételbe ölöm az energiáimat, minden szépen is ment, de az építési vállalkozónak van egy tündéri 1,5 hónapos picikéje. És tudok örülni neki úgy hogy közben nem vérzik a szívem! Kép
Ildi, Neked is sok sikert az új munkához! Lehet kapni patikában intim zselét, egyáltalán nem izé kérni Kép, holnap ha bennt leszek a munkahelyemen ha szeretnéd utánanézek van-e spermaölõ hatása. Mi annó a gumi mellé használtuk, ebbõl is több típus van. Holnap estére okosabb leszek. Kép
A nyákról jut eszembe, nekem van nyákom a tuti idõkban, viszont peteérésem nincs, na ehhez mit szóltok?
Puszi Hurki Kép
vereshurka

SziasztokKép

IldiKép

Biztos, hogy van ovulációd ? Mert nekem pé-kor nagyon nagy szexuális kedvem van, és a párom még hozzám sem ér és már fogható a nyúlós tojásfehérje nyák ami nagyon sikossá teszi a hüvelyt. Utánna a ciklus 2. felében nekem is van, hogy többet kell törõdni velem, hogy sikossá tegyük, de szárazon nem ajánlott akciózni, mert felsértheti a hámot, és attól ég,viszket. Ez nem gomba, hanem csak addig viszket amíg a hám újra képzõdik, de így elég védtelen lesz a fertõzésekkel szemben. A sikosító zselé jó megoldás lehet !!!

CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Ez a gomba dolog nagyon furcsa, ugyanis én nem érzek semmit (viszketés) , talán egy kicsit több folyás van , mint kellene, de az is inkább múlt hónapban volt, most alig..

A kúp neve amit kaptam Gyno-Pevaryl, és csak 3-at kell elhasználni. Ilyen gyorsan el lehet ezt mulasztani?

Ildi Kép
Nekem is vannak hasonló panaszaim, de szerintem okozhatja a fáratság is, mikor az ember tudja, hogy akciózni "kell", de fáradt stb..

Hurki Kép
Hát elég sok gyogyit szed (szteroid, immun gyogyi..), egy elég utálatos bélbetegségre... Több orvos szerint is ezekbõl csak egy lehet veszélyes, azt viszont nem igazán lehet kimutatni, hogy tényleg gondot okoz-e.

bera
bera3

Hurki!
Ez elég érdekes, mert ez a nyújtható tojásfehérje jellegû nyák peteéréskor van. Biztos ilyen a nyákod? A hõd fel szokott menni?

Bera!
A tied akkor másmilyen jellegû gomba minst az enyém. Ne is tudd meg milyen rossz ha viszket és ég.

Andy
Andy

Sziasztok csajszik!
Ez a hetem nem volt valami fényes. Doki, doki és doki.
A vizsgálat ebben a hónapban sztornózva, ugyanis van valami lappangó bennem (ez már hab a tortán), így pedig nem meri elkezdeni az átjárhatóságit. Jövõ hónapban újra elölrõl....
A jó hír viszont az, hogy ebben a hónapban is lehet akcióznunk és ma a 10. napon volt egy 16 mm-es tüszõm, ami kb vasárnap reped meg.
Mindezek mellett kb 5 % esélyt adok magunknak. Néha úgy érzem, hogy belefáradok, nem is tudom honnan veszem az erõt. Én vagyok a faltörõ kosné.

bocs, hogy magammal kezdtem

A hüvelyi uh-s falloszos dologra szerintem is valami speckó gumit tesz fel, mert hozzá még valami átlátszó krémet is felken. Szerintem abban nem lehetnek a fiúkat akadályozó anyagok. Szép is lenne...

szerencsére a gombás fertõzésekrõl nem tudok sokat, de azért vigyázni fogok az ülõfürdõkkel.

Hú most mennem kell, a fõnököm hivat. Még jövök
puszika
Bogár
bogár

Miszike és többiek!
Az ülõfürdõ tudjátok miért nem jó? A kádban lévõ bacik miatt. Fõleg ha a lakás alapos takarítása után a koszos vizet a kádba önti az ember, szerintem jobb ha nem oda öntjük. Jobb a zuhany és gyorsabb is, én pl.csak a gyors dolgokat szeretem. Ezért is gondolhatjátok ez a baba-dolog hogy húzódik milyen lehet...

Szió Bogár!
Hogy vagy? Gyere ám sûrûn, bár én meg majd szept-tõl nem nagyon tudok akkortól már nagyon sok melóm lesz, most is van, de nem oly sok.

Nikie
nikie

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?