A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!
Nem bírom tovább ezt a hőséget!!! :twisted: :twisted: :twisted: Most már csak mindenre sírva fakadok... :roll:

Mango, minden tiszteletem a Tiéd! Ilyen hőségben takarítás, festés... Brrrr. Nekem meg pakolnom kell... Az is brrr.... És jó volt vidéken? Rokonlátogatás volt?
Nagyon ügyesek voltatok a dokinál! :wink: Sikerülni fog legközelebb tutira!!! :wink:

Timi, ma mentek dokihoz? Ma jár le a 3 hét, jól emlékszem? Remélem, csodajó hírekkel jösz!!! Nagyon drukkolok!!!

Roxi, Wish, mennek a drukkok!!! :wink:

Anna, de jó, hogy benéztél! Sokat gondoltam Rád mostanság, tudtam, hogy már kezdenetek kellett. Irgum-burgum ciszták! Remélem, ma már hírük-hamvuk sincs! Nagyon szorítok!!!

Loihi, részvétem! Ilyen hőségben túlhordani egy babát! Kitartás!!! Persze érthető kismanód szempontja is... :wink:

Hajnesz, nagyon jó pihenést!!! :wink: Merre van a Rukkel tó? :roll:

Réka, fantasztikus a macid, gratulálok! :wink: Csajok bizti nagyon boldogok lesznek vele, ha nem is azonnal tudod nekik odaadni! :wink:
Pocim nem tudom mennyit nőtt, de biztos sokat, mert újabban mindenbe beakadok vele, nagyon kell vigyáznom. :roll: Örülök, hogy tetszik a nevünk. :wink: Családunk aktívan gyakorolja. :wink:
Lehet nagyobb a pocid attól még, hogy a kilóid maradtak. Ez jó hír, mert azt jelenti, nem vizesedtél tovább, sőt... :wink: Mikor mész dokihoz?
Sajna kerítésünk még mindig nincs kész, a kőműves volt az egyetlen, aki nem családtag volt, hát olyan is lett... :cry: De a lakás alakul. :wink:

Kata, mailt küldöm egy órán belül. Milyen tapló volt a tanárod! :cry: :cry: :cry: Részvétem.
Minden rendben lesz szerdán és utána is!!! Nyugi!!! :wink: Beszéld meg babáddal előtte a dolgokat! Mindjárt félidősök vagytok. :wink:

Dia, jó utat Nektek és sok pihenést! No meg egy makkegészséges Domit! :wink: Pisieredmény rendben volt?

Ági, mi újság Veled? Mi volt pénteken? Hajrá tüsszencsek! :wink:
Ha Gynevacot adattok be, azt a társaddal együtt érdemes!

Boszti, jó utat Nektek! Bár úgy látom, már lekéstem a jókívánságokkal... Utána meg szinte rögtön kezdtek! :wink: Dupla puszi meg persze elküldve :wink:

Hajnesz révén volt szerencsém látni a tali-fotókat. Csajok, fantasztikusak a babáitok, nagy-nagy gratula!!! Ennyire szép és boldog babákat! :lol:

Eper, remélem azért jut egy-két jobb éjszaka is Neked! Szörnyű ez a nem tudok aludni dolog! :cry:
Igen, készülünk ezerrel. De teljes nálam a pánik. Úgy érzem, már alig van időm, dolgom rengeteg... De nagyobb baj sose legyen! Kívánom, hogy mielőbb Ti is itt tartsatok! :wink:
A Dominik ritka név, bár az elmúlt két évben gyakoribb lett. :wink:

Szani, négy gyerek, melegvíz-nélküliség - hát minden tiszteletem! Nem semmi vagy! :wink: Remélem, azóta már van melegvizetek! Szegény Andris! :cry: Ugye jobban van már?

Gigi, ezt a muffin-receptet én is kipróbálom, köszi! :wink:

Inari, bírjátok még a hőséget? :cry: Aranyos lehetett nagyon a kis Annátok uh közben! :lol: Ilyenkor végleg elolvad az ember. Nem könnyezted meg? Apa mit szólt?
Nem hiszem, hogy a Maltofer kavart be nálunk, de azért köszi a tippet. Ui. egy ideje rendben vagyunk, pedig megy a napi 2 Maltofer. :wink: Sajnos kezdődik megint a savasodásom... :cry:
Nálatok tud apa valamire is nemet mondani? :lol: Nagyon aranyos, ahogy készül kisemberünk érkezésére. :wink:

Mindenkinek sok puszi! Azt hiszem, zuhanyzom egyet...
Melba

KépKép
melba

Sziasztok!!

Igen melba mind a ketten megkapjuk a gynevacot.

Pénteken minden rendben volt, leszámítva azt, hogy jó sokat kellett várni. De mehetek tovább!
Ági28

Ági,akkor te lehet, hogy találkoztál ott egy kis ismerősömmel, akivel egyszerre volt a beültetés, meg ilyesmik, és ott volt előtte a szerdai nevetős 5-ösben. Pénteken kellett visszamennie, mert nem látta D. a babákat, méhen kívüli gyanús volt. Aztán pénteken fél 12 körül hívott szegényke, hogy mennie kell azonnal a Jánosba, műtik. Zokogott. Sajna nem tudtam vele menni és ott lenni vele, mert pont a vonaton ültem, és vidékre tartottam. CVasárnap meglátogattam. Nagyon el volt kenődve, mert szinte alig néztek rá a Jánosban, kétségek között volt. Egyszer látták a méhen belül a babát, egyszer nem. A hormon eredménye nem emelkedett ugrás szerűne. Nem műtötték még. Átment ma reggel a Jahn Ferenc kórházba, ott már várta a nődokija. Szegénykém nagyon megviselte ez az egész. Főleg, hogy 3 napig ott feküdt mindenféle kétség között. Mesélt cifrákat, ott mindenki lombikos volt, többségük BMC-s. Az az egy hiányzik nekem D-nál, hogy nincs gyakrabban hormonkövetéses vérvétel. Máshol már a ET utáni 2. héttől van folyamatosan. Mi a véleményetek?
mango29

Hát mango nem tudom!! De pénteken pont úgy értem oda, hogy akkor jöttek ki a lányok a korteremből, és őket hívta be előrre, de mikor még a korteremben voltak, olyan röhögés hallatszott ki.

Tényleg pénteken reggel jön valki UH-ra??
Ági28

Timikém,
Megadrukkok nektek, remélem este már csupa jó hírrel fogsz jönni. :lol:

Melba,
Hát ezt a meleget nehezen bírjuk, néha már én is elbőgöm magam tehetetlenségemben. Tegnap este leugrottunk Velencére, hát majd bele pusztultam, hogy nem uszhatok, de legalább dagadt kis lábaimat lehűthettem és apa fürdött egy nagyott. Én is napjában 2-3 szor hidegzuhannyal, rengeteg vízzel és hideg gyümölcsökkel próbálom átvészelni. Az a legrosszabb, hogy a vérnyomásom is elég alacsony, meg a melegtől már néha hányingerem van. 18-20 fokot akarok :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
UH-kon DI-nél nem nagyon szoktam elérzékenyülni, mert mindig annyit röhögünk, majd a 4D-sen bepótóljuk. :lol:
Hát a kőműves az tényleg elég különös állatfaj :twisted: :twisted:

Kata,
a tanárod tényleg elég bunker volt :evil:
A szerdától ne félj, nem lesz semmi baj. Csak az a lényeg, hogy utána 3-4 napig feküdj sokat és pihenj, meg 1-2 hétig ne nagyon utazgass sehova. Biztos vagyok benne, hogy egy egészséges vasgyúró kispasi üldögél a pocakodban. :lol:
Réka,
Szóval a lakáseladás-projekt végre kezd alakulni. Mikor költöztök át? Házavató buli jól hangzik. :lol:

Dia,
fú szerdán már ti is repültök. Bennem is az tartja a lelket, hogy már a jővő évi, családos nyaralást tervezgetem. :lol: :lol: Pihenjetek sokat, és érezzétek nagyon jól magatokat.

Hajni,
Kalandos hétvégétek volt :lol: Ti augusztusban mentek nyaralni?

Ági,
Szóval akkor ez most Vass dokis stimu lesz. +++++++++

puszi mindenkinek

KépKép
inari

Igen ez Vass dokis lesz! izgulok is rendesen, milyen lesz az első!! :lol: :lol: :lol:
Ági28

Sziasztok!

Lányok, ma úgy elkapott minket a vihar, jégeső, égszakadás, vagy nem is tudom, minek nevezzem, hogy csak reszkettem a kocsiban, féltem, nehogy betörjön az ablak...a kutya nyüszített, de az ölemben megnyugodott. Hazafelé szabályosan hajókáztunk, a sávokat csak sejtettük, merre lehetnek. És még hálát adok Istennek, mert előtte pont az erdőben sétáltunk, ha ott kap el...de erre inkább nem gondolok.

Loihi, sokat gondolok rátok. A kis pocaklakó ezek szerint hosszabb ideig szeretne maradni kényelmes lakosztályában.

Melba! Talán most könnyebb egy kicsit, gondolom, felétek is esett az eső. Itt kellemesen hűvös van.
Tényleg egyre gyakoribb a Dominik név? Nem tudom..., én csak Dia kisfiát "ismerem".
Ne izgulj, tuti minden szépen a helyére kerül/megoldódik/készen lesz. A kerítés is! :wink: Egyébként ez sajna tényleg így van, idegenek nem végzik olyan gondosan a munkát (általában).
Savasodás. :cry:
Köszönöm a jókívánságokat. Ma betelefonáltam a Klinikára, hogy megtudjam, elutazhatunk-e szerdán és csütörtökön (a stimuláció miatt). Az Ági nevű tündér hölgy vette fel a telefont. Én még sosem beszéltem vele hosszabban, de ez a nő annyira kedves és türelmes! Le a kalappal előtte! Amilyen nyüzsgés és "forgalom" van ott, pláne.

Szani, mi újság van veletek? Mindent megjavítottak?

Wish! Igazán nem tudok mit írni, de szurkolok Nektek. Nagyon.

Ági, kalssz, hogy mehetsz tovább! :lol: Ha a számításaim bejönnek, akkor én is pénteken megyek a Vass dokihoz, de ez még nem biztos. :wink:

Mangó, borzasztó, ami a barátnőddel történt...jól értem, hogy nem lehet tudni, bent van-e a baba a méhében?
eper1

Itt van az elveszett bárányka...

Hát tudjátok, lelkileg írtó nehéz 3 hét van mögöttem, mert annyit de annyit vívódtam magammal, meg az ilyen-olyan gondolataimmal, hogy még oda is eljutottam, hogy jobb nekem topik nélkül...
Talán néhányótok érti, miről írok, mert volt már hasonló cipőben...

A talin szenzációsan éreztem magam, a gyerekek egyszerűen tünemények: a 3 kicsi, mert önzetlenül mosolyog a világra, és ezzel megszépítik. Oli, mert már egy kész férfi, aki ráadásul nagyon megfontolt, és nagyon tudja, mit is akar pontosan, de mindezt egy leírhatatlan bájjal és nyugalommal.
Minannyiótokkal beszélgetni nagyon nagy élmény volt. Hihetetlen, hogy mennyire egyformák vagyunk, mégha ez a betűn keresztüli ismeretség furi barátság is, nagyon értjük a másik rezdüléseit. És ez óriási ajándék!!!

De az ajándékok sora nekem ott a talin csak elkezdődött, mert este Fantomas elment még tesztért, amiben én annyiban voltam hajlandó együttműködni, hogy pisiltem, majd beültem a tv elé, mint aki nézi, de igazándiból csak a másodperceket számoltam... Amikor is jött Tiborom, hogy ez bizony pozitív :!:
Egysterűen nem akrtam hinni a szememnek, mert én ilyet még soha nem láttam. Első gondolatom az volt, hogy biztos a Choragon hatása, amit a teszt előtt 10 nappal kaptam... Jó, másnap reggel újabb teszt, ami - nem annyira , mint az előző esti - de szintén 2 csíkos.
Az érdekes az volt, hogy nem akartam elhinni.
Azt gondoltam mindig is, hogy ha egyszer 2 csíkosat tesztelek, akkor megáll egy pillanatra a világ, és onnantól minden rózsaszín lesz, mert beteljesült az álmom.
Nagyon dühös voltam magamra (Tiborom úgyszint rám), mert egyáltalán nem így történt. Hihetetlen mennyire előtört belőlem a kételkedő felem.
Szerdán reggel újabb pozitív teszt, amit a vasárnap reggeli is megerősített.
MIndeközben a mellem írtóra de írtóra fáj, már ott tartunk, hogy éjjel is csak cicifixben jó, és a hasonfekvést teljesen el kell felejtenem. Ez persze nem baj, mert ennek így is úgyis hamarosan itt az ideje.

Ma reggel telefonáltam, végigizgultam az utat és a várakozást.
Vass doki nagyon -nagyon szimpi. Kereste azonnal a babákat, akiből egyet kis (rengeteg időnek tűnt) keresgélés után meg is talált.
Szép, korának megfelelő 10 mm-es petezsák, látható szikhólyaggal (vagy kezdeménnyel, mindenesetre ott van).
Szintén szép, 8 cm-es (már értem miért szúrkált annyit) petefészekkel, benne több kisebb és egy nagyon nagy sárgatesttel.
Szóval minden rendben, az uh szerint 4 hetes és 6 napos, anaptár szerint 5 hetes kismama vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Háááát 4,5 évet vártunk erre a pillanatra...
Leírhatatlan, mert legszívesebben világgá kürtölnénk, ugyanakkor ott van a csendes aggódás, úgyhogy a közvetlen családtagokat hívtuk fel, illetve Ti tudtok róla, és néhány barátunk.
Na meg a főnököm, mert dolgozni nem fogok (legalább az első 3 hónapban) Vass doki tanácsára. Sok lenne az a naoi 140 km, mégha csak hetente 3x is.
Múlt hétfőn elmentem dolgozni, de annyira elfáradtam estére, mint nagyon ritkán, aztán kedd óta fájdogál a torkom, úgyhogy azóta nem voltam dolgozni. Telefonon utólérnek (és nagyon akarnak héha...), amit tudok, csinálok itthonról.

Szeretnék azoktól a kedves topikos barátnőimtől elnézést kérni, akiknek nem szóltam az első pillanatban, de nem mertem... Talán értitek. Ha nem, bocsássatok meg!!!!!!!!

Szóval ez a mi kis történetünk, ami 4,5 éve kezdődött, vezetett egy herevisszér műtéten kerszetül, útbaesett egy kis Nyírős kitérő, volt benne 3 irányítoot hónap, 3 inszemináció, rengeteg várakozás, harc az idővel, elkeseredés, felállás, mert csak előre van.

Most aztán igazán csak előre van: 2 hét múlva megyünk újra uh-ra!!!!!

Szívből, de igazán szívből kívánom mindenkinek, hogy eljusson ide! :!:
lkt

Lkt!
ANNNNNNNYIRA ÖRÜLÖK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NAGYON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
NAGYON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
eper1

Timi, SZÍVBŐL GRATULÁLOK!!! Ilyen híreket!
Most ismét sírtam egy nagyot. Tudom, milyen meglátni azt a két csíkosat és nem tudni elhinni, és kételkedni, és aztán meglátni azt a kis csodát a monitoron... Én is szívből kívánom mindenkinek!!!
Nagyon jó, hogy nem mész dolgozni. Vigyázz is Rá és magadra! Pihizz sokat és élvezd az életet!

KépKép
melba

Timi, ez csodálatos!!!!!Nagyon örülök, nem is tudom mit írjak, annyira megható ez!!
Értem amit írsz, én se tudom elképzelni jelenleg, hogy valaha lesz pozitív tesztem, a babáról nem is beszélve, de hát még csak egy lombikon vagyok túl, hátha.
Akkor lassan elkezdődhet az a szép, rózsaszín világ is, amiről írtál!!
Gratulálok!!!!!
puszi, kata
mango29

TIMI,

itt is gratulálok!

Azért ilyen szép hozzászólással nem kellett volna engem is megbőgetni :lol: tudok én a napokban magamtól is bőgni eleget, ha a szerdára és a félelmeimre gondolok, de megértem a magasztos gondolataidat, mi is pont így éreztünk nem is olyan régen. :lol:

Kívánok neked szép, egészséges terhességet!!! :D

Melba,
neked itt is köszi a nagyon-nagyon összeszedett kis emiled, nagyon ari vagy. :D

Kép
szkatácska

Timikém! :lol: Borzasztóan örülök, hogy végre végre... Nagyon hittem benned, tudtam, hogy így lesz. Sokat kellett várni rá, de végre itt van, nagyon szépek az értékek is. Gartulálni nem szeretnék, megfogadtam, hogy nem fogok még ilyen hamar, remélem megértesz. De ami késik nem múlik, kívánok gyönyörű szép terhességet neked. :lol: :lol:

Kata! Vannak ilyen barmok, de azért is neked lett igazad. Gyöngyösön én is találkoztam faszfejekkel, volt valami Törcsváry nem ismerős? Matekot tanított nekem.
Amúgy jól vagytok, minden rendben?

Azért nem írogatok csajok, mert nem nagyon van időm. Na jó, meg ebből kifolyólag kedvem sem nagyon, ne haragudjatok.
Múlt hét szerdán kineveztek főnöknek, majd a főnökeim elutaztak, azóta egyedül igazgatom az üzemet, ami mint tudjátok, ettől a hónaptól a munkahelyem. Szóval fel van adva a lecke, este éppen csak beesek, teljesen le vagyok fáradva.
De azért olvaslak titeket esténként, csak nem írtam. Majd bepótolom.
vanda978

Timikám és Fantomas!
GRATULA NEKTEK DRÁGASZÁGOK!!!

Ez tisztára olyan beteljesülés érzés most!
Hát hogy haragudhatnánk! Én olyan nyugodt türelemmel vártam a jó híreket Tőled, nem akartalak idő előtt zaklatni.
Annyira, de annyira örülök.

És én is emlékszem még arra a hitetlen érzésre, ami hozza magával a lelkiismeretfurdalást is. Egyszerűen ennyi idő után (pedig a mi bő 1 évünk mi a ti 4,5 évetekhez képest...) kell egy kis idő mire hinni mer az ember lánya...

Az a kis zsákocska ott van és ez a lényeg! Vigyázz nagyon Magatokra és mostmár tényleg csak előre van!

Roxal, Wish!
Új pozitív széria indul! Hajrá, hajrá Csajócák!!!

Sok puszi:
réka
Vendég

Sziasztok!
Hát Timi, kisírtam magam... :lol: Annyira jó, hogy Hozzátok is beköszöntött a csoda!!!! Nagyon-nagyon örülök Nektek!!!

Kata, bocs, csak most töltöttem le a leveleimet. Örülök, hogy segíthettem, remélem hasznát tudod majd venni. Még bizti jutnak majd eszembe dolgok, akkor majd leírom. Meg kérdezz bátran! Remélem, Hozzátok is jutott ebből az esőből!
Nyugi a szerda miatt, minden rendben lesz! Mostanában sok csajszival találkoztam, aki volt amnion, kellemetlen azt mondják, de simán túlélhető, babátoknak meg egyszerűen nem eshet baja!!! Ők mind nagyon örülnek, hogy megcsináltatták! Papírod lesz róla, hogy egészséges és ennél nagyobb örömöt és biztonságot nem is kaphatsz a második félidőre!!! Beszélgess a babáddal és pihenj sokat utána! Mi meg majd szorítunk, hogy mielőbb túl legyetek rajta!

Örülök Ági, hogy rendben vagytok! :wink: Tudod, az ötödik inszem is lehet sikeres! :lol: Abból lesznek a gyönyörű, izgő-mozgó kis Annák... :lol: A Vass doki is nagyon jó, én is voltam nála inszemen, bízz benne nyugodtan!

Mangó, szegény ismerősöd! Még jó, hogy most már jó kezekben van! De hátha még jó vége lesz a dolognak! Vagy már nem lehet? :cry:

Inari, küldtem Nektek is egy kis esőt és lehűlést. :lol: Remélem, eljutott! Minden tiszteletem, hogy kibírtad fürdés nélkül a tóparton. Bár én sem mentem volna bele, de lehet, hogy nem mentem volna el. Bár ilyenkor mindig a kismanónkra gondolok, hogy őérte van, és akkor mindjárt sokkal könnyebb. :wink: Mikor mentek 4d-re?
Engem az erőm szokott elhagyni mostanában. Ilyet még sosem éltem, kiszáll minden erő belőlem.
:cry: Tuti a hőség tehet róla...

Eper, tényleg szerencse, hogy időben kijöttetek az erdőből... :roll: Köszi, tényleg esett az eső és hűlt egy kicsit a levegő. :wink: Így most mosolygós vagyok és nem sírós. Bár örömömben épp az előbb sikerült azért sírnom egyet. :lol: De jó lenne mostanában sok ilyen hírért sírnunk! :wink:
Az elmúlt két évben többen választották a Dominik nevet, 14. leggyakoribb volt 2006-ban, de még mindig csak a 66. leggyakoribb utónév Magyarországon.
És utazhattok? Hova mentek?

Már hiányoltalak, Vanda! :wink: Nem baj, most főnökösködj, mert hamarosan Te is otthon pihizel kismamiként, akkor már nem tudsz ilyeneket csinálni! :wink:

Szép estét mindenkinek!
Melba

KépKép
melba

Timikém!!!!
Naaaaaaaaaa!!! Hát én is sírok!!!!! Pedig nekem már csiripelték a madarak a múlthéten, hogy sikerült! :oops: :wink:
Szívem minden melegségével gratulálok és örülök nektek! Annyira de annyira jó szülők lesztek Tibivel. Boldog lehet az a kis emberke aki ott lapúl a pocakodban. Nagyon jó helyre került! Kívánom, hogy legyél nagyon nyugodt és boldog kismama!!!!
AMikor én megláttam a pozitív tesztemet -amit meg sem néztem csak a Viktor hozta utánam, hogy valami furcsa van rajta :wink: - én sem éreztem, hogy leszállt volna rám a rózsaszín köd. Mert az ember fél, izgúl. De csodálatos időszak elött álltok! Aminek remélem mi is részesei lehetünk egy picit!!

Puszi mindenkinek!!!!!!!!!!

KépKép
gigi28

Timi!! GRATULA!!!!!!!!!!! HURRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!! :lol: :lol:

Eper akkor lehet, hogy pénteken megismerlek!! :-)
Ági28

Remélem, sikerül összehozni a randit. :wink:
eper1

LKT!!!!!!
Igaz mi nem szoktunk írni gymásnak de régi Dévais révén nagyon is ismerlek sokat izgultam érted és nagyon nagy boldogsággal tölt el hogy révbe értél és sikerült.
Nagyon vigyázz magadra és hidd el ott is fog maradni az a csepp emberke. Sok boldogságot kívánok a kismamás napokra használd ki minden percét mert gyorsan telik ám ez az édes állapot.

Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Eper majd azon leszünk!! :-) Te kb mikorra szoktál odaérni??
Ági28

Timikém, Tiborom
Annyira, de annyira örülök nektek. Gratulálok, most jön életetek egyik legszebb szakasza :lol:

Nagyon bíztam benne, hogy ez a forgatókönyv lesz nálatok is. Gyönyörű szép nagy a petezsákod, két hét múlva meg már a pici szivét is hallhatjátok. Élvezzétek ki minden pillanatát és most tényleg csak magatokkal törödj, a munka megvár. Pihiz sokat, sétálgass Keksszel. Az elején még én is izgultam, hogy hogy fogom én itthon bírni, de most már úgy belejöttem, áldás ez, hogy az embernek ennyi ideje van megélni minden pillanatot, amire évekig várt. :)

Melba,
e-mailedet megkaptam, de szarakszik a yahoo és nem tudok egyelőre válaszolni. Ugyhogy itt teszem meg. Nézd meg a "Biotechnológia és Üzlet" c. fejezeteben a "Mennyit ér ......" c. cikket, illetve: http://www.kismama.hu/cikk.php?id=61&cid=17101
A gyengeség néha rajtam is erőt vesz, tuti a meleg miatt van. Kiatratás ez sem tarthat örökké :lol:

Katám,
ma tartsatok kényeztető napot, az idő is jobban megy, meg nem marad energiád annyit izgulni se. Holnap túl lesztek rajta, nem lesz semmi baj.

Puszi

KépKép
inari

Ági, mindig akkorra megyek, amikorra időpontot kapok. Ha szélesebb időskála van megadva, akkor a lehető legkorábbira. De még sajnos nem tudom, mi lesz, mert előbb még jönnie kéne a Mikunak. És te?
eper1

Ja hát én UH-ra megyek, szerintem kb fél 8 körül megyek reggel. De akkor majd a jövő héten!! :-)
Ági28

:lol: Valamikor csak összejön!
eper1

Timi! Szívből gratulálunk!

Mi még mindig egyben. Ez a tény, így 40+2-nél elég nyűgössé tesz. :(

loihi

Ügyesek vagyunk mi, tuti összehozzuk!! :-)
Ági28

Köszönöm szépen mindenkinek!!! Furcsa gartulációkat olvasni.... Majd inkább, ha már megszületett...

Loihi!

Nagyon fincsi lehet anyuci pocakjában. Azért plussz 1 hét még belefér. Felétek hogy szokás a túlhordáskor?
Lehet, hogy már tök fölöslegesen kérdezősködök, mert már éppen útban van a kis Loihi...

Inari!

Emlékszem, Te anno feltettél egy linket, amiben tök jó részletesen nyomonkövethető volt főleg videó formájában a baba élete ott bent. Feltennéd ezt még egyszer légy szíves!?

Inari, Melba!

Azt elhiszem, hogy rosszul viselitek a meleget. Nekem az a szerencsém, hogy álommanó gyakran és sok időre rabul ejt, meg hogy még nincs pocim.

Duddu!
Szoktam Rád gondolni, mert emlékszem, az elején Te panaszkodtál arról, hogy mintha máris szorítanának a normál ruháid. Tegnap estére furcsán fájdogált a hasam, mire rájöttem, hogy a bugyi szorította, szóval csak a nagyobb méretű, kevésbé passzentos fehérneműimet viselem el. Nagyon érdekes ez. Nincs ez még nagyon korán??

Ági, Eper!

Nagyon meg lesztek elégedve Vass dokival. Tök szimpi, alapos és még helyes is
:oops:

Zsebi!

Neked küldtem privit.

Gigi!

Köszönöm szépen! Sajnálom, hogy ennyit bénázunk Tiborommal a képfeltöltéssel valami websitére, mert annyira jó kis portrék készültek Oliról meg az összes gyerekről. Ami késik, nem múlik.

Vanda!

Máris főnökasszony?! Nagyon ügyes vagy!!! És ahogy látom, nagyon jól megy Neked!

Katám!

Puszi itt is!
Mióta egymásra találtunk a messengeren, jó sokat szoktunk dumcsizni, ez nekem nagyon jól esik.

Szani!

Remélem, jobban van már csupa mosoly Anriska!!

Hajnesz!

Kutyázz, cicázz sokat!!

Enigmám!

Remélem, pihentél egy nagyot a szüleidnél, itt a szomszédban. Jelentkezz, mit szóltak az ikrek a nagyiék kényeztetéséhez!

Dia!

Jó nyaralást!

Bocsánat, ha kihagytam valakit!!!

Jaj tudna nekem valaki segíteni, üvegfestéshez keresek SÁRGABARACK SABLONT. Csináltunk tegnap Tiborommal sárgabarack lekvárt, amiből szeretnénk ajándékba is adni, és arra gondoltam, hogy kerülne rá üvegfesték matrica, de sehol sem találok ilyen sablont.
Köszönöm!!
lkt

Lkt!
Nem tudom, hogy szokás. :shock:

Holnap megyek szokásos orvosi vizsgálatra, de szerintem ha minden rendben, akkor nem fog történni semmi.
Az orvosom augusztus 1-én jön vissza a szabadságáról, ha addig se jönne, akkor szerintem megindítja. De reméljük erre nem kell, hogy erre sor kerüljön, mert megindul magától.... :roll:

loihi

Sziasztok!

Ebben a (mostmár azt mondom) rohadt hőségben csak kevésre futja az engergiámból, így rövid leszek. :?

Szóval két hírem van, megvan a vasárnapi vizsgám, hála istennek, legalább nem szenvedtem hiába itt néhány hétig, ahelyett hogy csak a pocimmal törődtem volna. :D

A másik hír ennél sokkal jobb, de még csak halkan írom: úgy néz ki, elkelt a lakás amit árultunk! Viszonylag könnyen összejött, egy ismerősünk érdeklődött utána, megnézte, megfelelt, megveszi. Ráadásul készpénzzel fizet, ami az én dolgom is egyszerűsíti, mert jelzálogot kell levetetnem és effélék, így legalább gyorsabban megy a dolog. Kicsit egyébként lenyomtam az árát, de így reméltem, hogy hamar elkel, és be is jött. :D Hi-hip. Ha mi is megtaláljuk a megfelelő új otthont, Picurka talán már oda térhet haza. :D

Timi,
hogy legyen mit böngészned, felteszek ide egy néhány linket, amiket én a húsz hét alatt összegyűjtögettem a terhességgel kapcsolatban. Szinte mindegyiken nyomon tudod követni, hogy fejlődik a babád.

http://www.babaszoba.hu/topics/9month/week/1

http://www.informed.hu/eletmod/terhesse ... _hid=73365

http://www.babazo.hu/9honap/index.html

http://www.bebilap.hu/terhesseg/

http://www.vital.hu/themes/sick/9ho_sorozat.htm

http://www.pampers.hu/hu_HU/preg_calendar.php

http://www.ehd.org/resources_bpd_illust ... anguage=38
Azt hiszem, ezt küldte Inari.

http://www.apafej.hu/negyhet.php#5-8
Ezt az oldalt Paptibinek küldöm. :D

Csajok,
mindenkinek köszönöm holnapra a drukkokat. Ma egész jó napom volt, eddig még egyszer sem estem kétségbe... :D Ebben benne van az is, hogy beszéltem mégegyszer a dokibácsival, megerősítettem neki az elhatározásunkat, hogy megyünk és várjon minket holnap, még emlékezett is rám, úgyhogy ez biztatóan hatott rám. :roll:

Sziasztok,
Kata

Kép
szkatácska

Csajok, ezt nem hiszem el...
megint egy halott csecsemőt találtak, aki élve született, csak az "anyja" ellátatlanul egy bokorba dobta... :cry:
hogy lehet ilyet tenni?!

Kép
szkatácska

Sziasztok!
Timikém!
Ugyan már írtam az iwiwre :wink: de itt is szívből gratulálok!Nagyon-nagyon örülök a pocaklakódnak és továbbra is nagyon szorítok,hogy minden zökkenőmentesen sikerüljön a gyan napig! :lol:

Lányok!
Búcsúzni jöttem. :wink: Holnap repülünk Mallorcára a bőröndök megpakolna,alig tudtam becsukni. :roll: :lol: Egy kis szomorúság az örömben,hogy Tamás mandulagyulladásal jön és 3.napja lázas. :cry: Nem is Mi lennénk ha minden simán menne. :roll: :oops:

Szóval mindenkinek cupp!Majd gondolok rátok koktélozás közben. :lol: 8) Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Jaaaaaj!
Timi!
gyan=nagy. :oops:

Eszter!
Drukk-drukk!!Mire hazajövünk Te már tuti babázol! :wink: :lol:

Kép
Kép
lldicsi

Timcsi! Tegnap bearanyoztad a napomat, és ma is kissé. Olyan boldog voltam, nem tudtam miért, de aztán rájöttem. :lol: Remélem kutya jó szériát hozol most, igazán ráfér a topikra.
Ne lepődj meg ezeken a tüneteken, ilyenkor is mindenfélét produkál a testünk, nem gond, hogy még fiatal a terhesség. Én is szégyelve írtam le mindig, de később rájöttem, hogy nem begondoltam. Most már azt gondolom, hogy csak az nem venné észre, hogy babát vár, aki nem is gondol rá. Szerintem nagyon is észrevenni a sok pici dologból, mint nem tudsz hason aludni nem tudom miért, meg állandó szunya van, stb. Savad még nincs? Ne is legyen.

Eper! Még mindig nem jött meg? Nem akarom elhinni. És akkor hogy hogy mész Déviszhez?

Kata! Gratula a vizsgádhoz, gondolom milyen öröm, hogy letudtad. Van még lemarad vizsgád?
Holnap nagyon fogok szurkolni neked.

Loihi! Jaj, nem is tudom mit írjak... Bújjon már ki az a babuci, ne kínozza az anyukáját ilyen hamar. Ráadásul dögmelegbe ekkora teher, mert már ilyenkor azért az.

Nem tudom, ti hogy bírjátok ezt a meleget, de én már kivagyok. Egész nap süt a nap, meg dörög, de persze eső nem esik csak akkor, amikor jövök haza munkából. Ma is csak öt percre esett, amikor eláztam, majd abbahagyta. Legalább zuhogna, mert ez már elviselhetetlen.
Pestiek! Senki nem ázott bőrig abban a nagy zuhéban, amit a tévé mutogat?
vanda978

Loihi!

Sokat jártok az eszemben, most épp arra gondolok, ez a hol napsütéses, hol viharos idő csak előcsalogatja a kis pocaklakót! Lehet, hogy már a szülőszobán vagy? :roll:

Ági!

Kíváncsi vagyok, mi lesz az ultrahangodon. "Művelődtem" kicsit, már többet tudok az inszemről. :)

Timi!

Olyan csodálatos, ami történt! :lol:
Biztos minden oké, a szervezeted tudja,mikor/minek/mennyit kell tágulnia. :D
Sárgabarack sablon: sajnos nem tudok segíteni.

Kata!

Gratulálok a sikeres vizsgádhoz! :P
Holnap ilyenkor már túl leszel az amnion. :wink: Olyan jó, hogy ilyen normális a doki! Sokat számít. A kisemberrel pedig minden oké, de sokkal megnyugtatóbb, ha erről papírod is lesz.

Dia!

Jó utat kívánok! Biztos nagyon szép lesz!
Tamásnak jobbulást!

Vanda!

Gratulálok a főnöki kinevezéshez! :lol: Legalább lefoglalod magad a várakozás ideje alatt. Bár azt sajnálom, hogy fáradt vagy.
Nekünk sikerült kikapni a vihart, a lap tetején írtam róla. Nem volt leányálom.
Elmentem Dévaihoz azzal, hogy nem jött meg, és akkor adta a Norcolutot, amit egy hétig kellett szedni. Úgyhogy a Mikut csütörtök körül várom. (Gyógyszer utáni 3-8 nap). Hát...lehet, hogy magától már rég megjött volna, de ezen már nem fogok agyalni, ez van.
eper1

Sziasztok!

Kata, ma sokat gondolok Rátok. Bár tudom, hogy minden rendben lesz, de azért szorítok, hogy rendesek legyenek Veletek és hamar túl legyél rajta. Mert hogy a pocaklakótok egészséges, az tuti, kétség sem férhet hozzá. És Nektek minderről még papírotok is lesz. :wink:
Gratulálok a sikeres vizsgádhoz, nem semmi teljesítmény egy kismamitól ilyen hőségben! :lol: Szerintem én képtelen lettem volna...
Ja és gratula a lakáseladáshoz is, nagyon ügyesek vagytok! :lol: Mi sajnos március vége óta áruljuk, de kezdem azt hinni, hogy már sosem kel el... :roll:
Az ilyen híreket meg inkább el se olvasd, ne is hallgasd meg! :cry:

Dia, remélem, nagyon jó utatok lesz és Tamás is hamar meggyógyul! Jó pihenést még egyszer!

Timi, gratulációk most is járnak, meg persze kisbabátok születésekor is. :lol: Csak fürdőzzetek a jókívánságokban!
Hát igen. A Ti pocaklakótok mindenre gondolt. A legjobb időben költözött be, így még nem viselődsz meg annyira a nyártól talán és mire nagy pocid lesz, itt lesz a tavasz és majd büszkén mutogathatod! :lol: Igazán nagyon figyelmes babóca! :wink: Persze ilyen klasz szülőkhöz csak ilyen klasz babóca költözhet. :wink:
Én is úgy voltam a terhesség elején, hogy olyan volt a hasam, mintha hat hónapos terhes lennék... Mindenki viccelődött rajtam, hogy még hajolni tudnom kéne, meg nem szoríthatnak a ruhák, meg stb. Aztán az ötödik hónap végére ez elmúlt. Most könnyebb mozognom is, hajolnom is és öltözködnöm is. És a cicifájásom is a negyedik hónap körül rendeződött. Biztos a stimutól érezzük így magunkat, nem tudom.
Bocs, sárgabarack sablonom nincs és a húgicám, aki óvónéni, sajnos két hétre elutazott, így most tőle sem tudok szerezni.
Jó alukálást, ennél rosszabb terhestüneteket pedig nem kívánok! :wink:

Vanda, igen jó széria kezdődött most tutira! Ti is benne lesztek! :lol: Kitartást ehhez a hőséghez, bár én már csak úgy bőgök miatta!

Eper, drukkolok, hogy végre megérkezzen az a miku. :wink:

Loihi, aztán írd ám meg, mi volt a dokinál! :wink: De hátha ki is mászik végre az a huncut baba. Drukkolok! :wink:

Köszi Inari a címeket, nagyon aranyos vagy! :wink: Ma ennek szentelem időm egy részét, apa már túl van az olvasgatáson. A héten muszáj döntenünk.
Hát reméljük, az augusztus nem ilyen kánikulában telik majd! Bár már nem tudok benne hinni. Nektek is kitartás, mert Ti még kevésbé kedvelitek a meleget! :wink:

Mindenkinek szép napot!
Melba

KépKép
melba

sziasztok
Lkt
Bocsi, hogy egy kicsit meg késve GRATULÁLOK!!!!!
Próbléma mentes terhességet kívánok, nöljön nagyra a pocakod....
pusz
kagyló

Kata grat a vizsgához!! :-)

Lkt látásból már ismerem a Vass dokit, bár nekem nem jön be!! :oops:

Dia Jó nyaralást!! :lol:

Eper akkor nagyon kiművelődted magad!! :-)
Ági28

Timikém,
Az a link jó, amit Kata rakott fel tegnap, csak arra figyelj, hogy a brittek a fogantatástól számolják a terhességet, tehát össz. 38 hét. Azaz mindig 2 héttel korábbi adatot nézz!http://www.ehd.org/resources_bpd_illustrated.php?page=3&language=38
A haspuffadás teljesen normális szerintem is. Emlékszem nekem is volt, meg cicifájás-növés. E miatt tényleg nem esett jól hason aludni, meg ahogy Vanda írta pszihésen is gátolja az embert a tudat, hogy terhes. Az álomkor nálam úgy a 4. hónap közepéig tartott, te pont átszundizod ezt a nagy meleget. 8) A barátnőm is tavaly ilyen tájt lett terhes és hát tényleg mindig mondja, hogy mennyivel könnyebb volt neki :lol: Mindig azzal vigasztalom magam, hogy nekem még mindig jobb kánikulában 7 hónaposan, mint annak aki most finish-sel. (Loihi :shock: )
Te most maradsz végig Dévainál, vagy hozzátok közelebb keresel szülészetet?

Melba,
az augusztus már nem telhet kánikulában. :evil: :evil: :evil:
Őszies esőket szeretnék és 20 fokot. :twisted: :twisted:
Remélem nem lincselnek meg az aug.-ban nyaraló topiktársak. :lol:

Loihi,
Még egyben? Azt hiszem nálatok még melegebb van, legalábbis a híradó mindig újabb hőségrekordokról számol be az USA-ból. Kitartás, csak kibújik lassan a kis huncut :lol:

Eper,
akkor Te is Vas dokinál kezdesz, de ha jól számolom már DI-nél fejezed be. Drukkolok nektek nagyon.

Katám,
már lassan túl is vagytok rajta. Remélem olyan jól alakul, mint mostanában körülötted minden :lol: :lol: :lol:
Ügyes vagy a lakás-eladással.

Vanda-fönökaszzony,
Mi esőmentes vidékiek :twisted: Pesttől csak 30 km-re lakunk, de uaz. a szitu, mint nálatok. Dörög-villámlik, de eső sehol. Hiába locsoljuk be a kertet minden nap, már kezd megkrepálni a fű.
Te mikor mész kontrollra, ki kell vőárnod a 3 menstrit? De akkor 1. már legalább meg volt.?!

Dia,
du-n már csobbanhattok is egy nagyot. Tamásnak jobbulást!

A ma megjelenő Maxima c. magazinban van egy cikk a júniustól szingliknek engedélyezett lombikról. Na ki mosolyog a 2 oldalon. Hát a mi nagy fehér mágusunk :lol: :lol: :lol:

Puszi mindenkinek,

KépKép
inari

Ja és a lényeg:

ANNA (MADARAN) NAGYON-NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KíVÁNOK ÉS TELJESÜLJÖN VÉGRE AZ ÁLMOD!!!!!!

KépKép
inari

Sziasztok!

Most messengereztem Katával, már otthon vannak. Minden renden ment, 1 perc alatt megvolt az egész. Megdicsértete a doki Katát, mert nincs hája, a babó is jól fekszik, tehát könnyű dolga van vele.
Orvosi utasításra bedobott egy görcsoldó páleszt, és most 2 napig szigorúan fekszik.
A drukkokat kéri azért még legalább erre a két napra.

Köszönöm a csomó linket!!!
lkt

Na ez jó hír, biztos nem lesz gond vele!!! :-) De mennek a DRUKKOK!!!!!!!!
Ági28

Na halló!

Timikém,
Ahogy írtam, nagy Gratula Nektek! Remélem már az élet napos oldalát látod ami kezd rózsaszínesedni rendesen! Ami a pocakméretet illeti, hát mit ne mondjak az enyém is akkora lett, különösen amikor ettem. Csak bő cuccokat hordtam, és igen a fehérnemű átment nagyanyáink stílusba, azóta se nagyon veszek fel tangabugyit.
Sárgabarackos matricám nincs, más se de az végképp. Kekszi hogy bírja, hogy nem megy minden nap munkába? Tibink hogy van? Tessék pihengetni, lebegni és csak lenni. Aludj helyettem is! Olvasod a könyvet vagy most inkább ilyen varrós dolgokkal készülsz a ceglédi búcsúba, merre is lesz a standod?

Loili,
Remélem a gyerkőc már kiugrott, olvastam a parkolós sztorit, hát talán neked nem lesz benne részed!

Duddu,
Ez a brumi nagyon állat, azt hiszem Krisznek csinálok egyet a 30. szülinapjára –még 3 hónap- és akkor már a tőlem kapott maci viríthat, nem pedig az előttem lévő csajé.
Csak szimplán bemegyek egy ilyen praktikás boltba és mondom hogy macit szeretnék csinálni? A szőrmés részt nem igazán értem, ezen nem lepődünk meg.
Kecó nem akar elmenni? Tedd fel a lábad! Tali után agyaltam rajtad egy kicsit, hogy mindjárt szültök!

Hajneszkám,
Még jó most akarok írni Neked az Avivával kapcsolatosan, erre nem elmész falura!

Inari,
Ti is mindjárt finiseltek! Sebaj lesznek felszabadult gólyák, így előre most szólok, hogy legalább egyet - kettő is simán bevállalok - az októberi szabadulásból most lefoglalnék, így akkor a fogadalmam is teljesíthető! Vanta hogy bírja ezt a nyárnak nem nevezhető időt! Együtt értek veled a hőfokkal kapcsolatosan, kollégáim mindig meleget akarnak, de most hogy ilyen rohadt meleg van már ők sem, na ennyit arról hogy kitartunk az elveink mellett.

Enigma,
Talit köszi, szerintem még nem volt érkezésem vagy ha mégis akkor még egyszer. Milyen könyveket köszöngetsz állandóan? Fel kell mennem meglátogatni! Hétvégén mi is utazunk jobban mondva már csütörtökön és csak hétfőn jövünk vissza! Esküvőre megyünk, mennyasszony legyen a talpán aki ilyenkor élvezi a fehérruhát!

Szóval megvolt Robbie –ka koncertje. Még mindig mámorban úszok ha rá gondolok. Pedig még nem is vagyok fanatikus rajongó. Kaptam egy Robbie nyakba akasztós távcsövet, gagyi de cuki. A koncert szuper volt, Robbie jó beteg volt, de kitett magáért,, sokat énekeltünk, volt 60ezres karaokee, a színpad és látvány eszméletlen volt, a büfébe hosszú percekig álltunk sorba, a WC katasztrófális volt, de ki nem szarja le ha Robbie-t láthatja. Rengeteg pocakos is volt, öregek-fiatalok. Jövőre Robbie-val ugyanott, persze mivel épp akkortájt szülünk Hajnesszal így lesz egy privát tali is ahová meghívunk Benneteket is, tessék előjegyzésbe venni.

Tegnap meglátogattam Wish a János kórházban, mivel vasárnapra nagyon begörcsölt, talán hétvégén már jöhet haza, már nem fáj semmilye, ugyanabban a szobában van ahol Enigma növesztette a pocakját. Laci hordja a húst neki, mert hát a kórházi kaja nem kifejezetten fehérje gazdag, szóval egy kis hiperstimuval fektették be.
Roxálék Hévizen nyomják 2 hétig, velük ott futottunk össze, mert szombattól hétfőig ott múlattuk az időt. Foxék jól vannak, nagyokat pihennek, nagyon tuti helyen vannak!
Hétfőtől nem megy klíma az irodában és tegnap kitették sunyiban hogy ma nem lesz víz, na erre varrjatok gombot! És az egyetlen főnök szépen 1-kor hazament – nem mondta ám hogy menjünk haza vagy valami-, mi meg itt megsülünk, izzadunk mint a kacsa, és egymás pisijét pisilgetjük le. Sebaj én már nem dolgozok 3-kor úgy is lépek megyek gurunénihez.

Vanda,
Gratula a munkához, legalább eltereli a figyelmedet! Csokit csak módjával egyél!

Ui.augusztus 25-én irány Monastir, Tunézia, na ez éltet, már nincs 1 hónap csak 29 nap!

Puszilok Mindenkit Farkasok J
farkasok

Kata,
Akkor sikeresen túl vagy ezen is! Pihenj sokat és nem lesz semmi!
Farkasok J
farkasok

A hvg-ben lesz megint egy cikk lombik-témával kapcsolatban, bemásolom a linket.
http://hvg.hu/itthon/20060717lombikbebi ... =2006725nl
farkasok

Én már olvastam!! :lol: Érdekes cikk!!
Ági28

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm az érdeklődést! Nagyon jól vagyunk, eddig a SOTE-ről ne hívtak, ma telt le a két hét.Remélem jövő szerdáig nem hívnak, akkor biztos egészséges!!!!
Már nagyon aktív az eddigi tapasztalomhoz képest. Reagálni szokott az eseményekre! Nagyon jó!!!!!!

Szkatácska

Nagyon aranyos a kutyus! Nekem egy mudim van, igazi pásztor kutyus! Már 14 éves, de olyan mint egy duracel nyuszi!!!! IMÁDOM!!!
Minden rendben lesz, ne izgulj!!!
Mi is annál a dokinál voltunk, Dr Joó ... azt hittem lecsöpög a zselé a fejéről! Ettől függetlenül nagyon aranyos, és kedves volt, még kérdésekre is válaszolt, pedig kint azt mondták "Ez egy komunista banda".
Én is úgy tudom, annál áll fennt a vetélés esélye, akinek amúgyis gond van a terhesség alatt. Az alhasi fájdalom az izmok nyúlása, és a méh növekedése miatt van, az nem görcs!!!!!!!
Őszinte leszek, első nap kisem keltem az ágyból, mert amikor WC-re kellett mennem, úgy éreztem leakar szakadni a hasam. Másnap már sokkal jobb volt a helyzet. Szerdán délelőtt csinálták a vizsgálatot, én elöszőr szombat délelőtt keltem fel 5 percnél hosszabb időre, akkor is a kutyát vittem le a párommal.
Ne izgulj, minden rendben lesz, és meglátod két-három nap után rádöbbensz jól döntöttél!!!! Legfontosabb az egészsége, hiszen neki se lenne jó, ha betegen születne.

Roland megint mozgásba lendült, ilyenkor szoktunk ledőlni az ágyra és beszélgetni. Aztán jön apa, és az Ő hangjára mindig megmozdul!!!

Puszi mindenkinek, legyetek jókedvűek, pozitívak, és ha mosolyogtok másokra, vissza fognak mosolyogni, akkor lesztek igazán boldogok még a legnehezebb pillanatban is.

Szkatácska írj mielőbb, szurkolok!!!!!
übi

Kagyló

Mi is voltunk az andrológusnál, 10.000Ft-ot kért ha jól emlékszem! Nem kellett várnunk. Másodszor már nem tudom kellett-e fizetni, akkor vizsgálta a spermiumokat. Mi akkor is bevittük, mert a párom idegenkedett az idegen helytől. Ennek feltétele, hogy fél órán belül odaérjetek, de ez nekünk sikerült, mert jó kései időpontot kértünk. A páromnak kevés volt a spermiuma, ezért két hónapig kellett szednie a gyógyszert. Nála ua tünetek léptek fel, mint nálam a hormonkezelés hatására. Ő is nyűgös, és sokkal érzékenyebb lett. Ez csak azért lehet hasznos egy kapcsolatban, mert amikor Te jutsz el odáig, hogy teleleszel azzal a sok vacakkal, és rendkívül labilis állapotba kerülsz jobban áttudja érezni mit élsz meg. Erre nálunk nem volt szükség, mert más orvosnál már kaptam Gonalt meg Clostilbegytet, így már ismerte az elviselhetetlen hisztimet.

Sajna a gyógyszer nálunk nem segített, így lett a Rolandbaba ICSI-s.

Pusza
übi

Übi
Köszönöm, hogy megírtad. Nálunk nem kevés a spermium, hanem sok. Csaj sajnos sok az életképtelen, a hibás, és a lassan mozgó, szerkezeti hibás. Nekünk már volt 3 lombik. ICSI - vel, de nem lett belöle semmi sem. Most készülök majd a 4. neki ugrásnak. Ebben a magasságban már egyre jobban félek attól, hogy nem lesz babánk soha sem. Már sok mindent végig csináltunk. Az utolsó remény sugár a Dévai doktor úr. Ha nem sikerül nála a 4. akkor már szerintem az 5. sem fog. Nem sok értelme van gyerek nélkül az életnek, de sajnos a párom nem megy bele az örökbe fogadásnak vagy a donor spermának. Most itt tartunk. Még bizakodunk abban, hogy ha nem is ikrekel ajándékoz meg minket a jó Isten, de legalább egy picike körülöttünk is futkoson majd. Ez még a jövő titka.
Lassan én is intézem a vizsgálatokat. Ettől is tartok egy kicsit.
Nem vagyok negatív hozzá állású, de azért mindent meg kell beszélni, és mindere fel kell készülni. Ha minden jól megy, és úgy alakul ahogyan szeretnénk .... nekem is lesz pocakom :wink:
kagyló

Mikor lesz táblázat felrakva? Wishel mi van?
:?: :?:
kagyló

Szevasztok csajok!
Olyan jó olvasni titeket.
Délelőtt pszichológusnál voltam, hogy a 2. lombiknak felszabadultan/tabban álljak neki. Hát, volt mikről beszélgetnünk bőven, nem is gondoltam, hogy ennyire mély dolgokig megyünk, nehezen dolgoztam fel az eseményket, a feltört érzelmeket, emlékeket. Egész nap kóvályogtam, néha pityeregtem. De úgy érzem, jó lesz ez, ha ezeken túl leszek.
Kata, örülök, hogy túl vagy a vizsgán, ebben az időben akár felkészülni is nagy kihívás, a vizsgákról nem is beszélve! Elismerésem! A lakáseladáshoz pedig szintén gratula!
Ildicsi, jó nyaralást, a gyerkődnek pedig jobbulást!
Loihi, osztódtál :lol: ? Remélem minden ok? Nagyon várom a fejleményeket!
Eprem, Vasst én is csípem, megnyugtató, kedves pofa!
jó éjt csajok 8)
mango29

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?