Sziasztok!
Kati, csak tudják az okosok mikor kell a járógipsz... meg biztos nagyon elszokott a terhelésétől Merci.. menni fog - max. pár nap!
PiciPocak rendben? Mozgolódások?
Nekem néha nagyon be tud feszíteni átlósan, akkor majd szét reped a hasam, és még van 9 hét !!

de ezt is annyira szeretem !
Egyik nap akkorát rúgott beszéd közben Liza, hogy elakadt a szavam....

anyukám meg egyből: úristen jól vagy????

naná!
BEUS !
Üdv kis csapatunkban, bár hülyén hangzik kicsit tőlem mint legfrisebb tagtól... de hátha nem haragszanak meg rám a régi topikos társak
ÉN IS OKT 27 LIZA babával !!!!! Meg Kati is csak pár nappal előbb..
Hát ez nagyon klassz !!!!!!!!
Izgi lesz csajok az október itt Fóton
Majd talizzunk mindenképp a csajszikkal ha már aktuális lesz a téma! Ennyi játszótársat nem is gondoltam volna itt
Én a Jánosban szülök... légvonalban nagyon közel van, de autóval jó esetben 1 óra
A Rókus mennyi??
nem is tudom hogy lesz a végefelé... mi itt lakunk az Öreghegyen fent... kedvesem a Soroksári úton dolgozik = város másik fele...
szóval még gondolkodom a megoldáson, bár tudom főleg első gyerek nem 1 óra alatt pottyan ki, de azért ha egyedül tör rám a vajúdás gyönyöre itt a majdnem hegytetőn.... nnnnna meglátjuk..
Oxi, neked hogy volt? Vagy akkor még nem itt laktatok? nem is emlékszem, pedig volt már róla szó...
Kati, Oxi, Beus! Képek a gyerkőcökről???
Nekem van a www-re ha katt. gyerkőcös persze még modern tudományos uh fotós.. de azért már látni ..
na tényleg megyek.
Pusssssz Mindenkinek !