Sziasztok,
Csak két napja nem olvastalak Benneteket és máris két oldalas jegyzet készült, kinek mit ne felejtsek el írni
Fibi,
bár Te már javában áztatod magad - irigy-irigy

, azért reagálok.
remélem, hogy el tudok menni a talira jövő héten, és köszi a bíztatást baba ügyben.
Zuz,
Te is balatoni habokban tobzódsz már, de "utólag" is, jó pihit kívánok.
Macskanyu,
Füli nagyon édes baba és ahogy Jucus is írta, tényleg ott a kis ördög a szemében
Manikűrözős közlekedési retardáltak
Köszönöm a pocaklakós dícséretet, már nagyon kíváncsi vagyok rá
Intelligens szennyeshez még annyit, hogy már azon agyalok, hogy lehetne a magától kiteregetős, beszedős, elpakolós szennyesre tovább fejleszteni
Szemüveges dolog: rám is hasonló élmények várhatnak majd, úgyhogy most figyelek és tanulok, hogy lehet majd áthidalni.
Neet,
szia, milyen volt, hogy éreztétek magatokat? bilis Eszternek gratula
Fic,
tökéletes fejszámoló művész vagy
Ez a megszakított utazás jó ötlet. Mi is a déli részre gondoltunk és vszínű maradunk is ennél. Autópályástul háztól-házig kb. 8-9 óra. Talán elviselhető, pláne ha éjszaka megyünk.
És várom nagyon az élménybeszámolót.
Indi,
sztem is vidd el D-t, ne múljon Rajtad semmi, pláne, ha kötelező. De biztos nem lesz semmi baj.
És nem semmi, hogy alig négy hós Dominó így eszik egyedül! Teljesen meglepődtem.
Lindi,
köszi. És biztos nem próbáljátok meg, hogy valamelyik korábbi vizsgálat helyett egy későbbi időpontban mégis elmentek, hátha ezúttal jobban sül el?
A Ti esetetek miatt most nagyon elgondolkodtam a légzésfigyelőn...
Autóban nem lett nagy kár, ugye?
Na, megyek még olvasgatni, folyt köv.
Évi