A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Recca, asszem már értem :roll: :) köszi

dögrováson vagyok, talán bekaphattam vmi hányós-hasmenős vírust, bár a pasik nem betegek, szerencsére
megpróbálok elpályázni a gyógyszertárba smectáért/boltba kóláért, ropiért

votiv 8)
votiv

Kisün, akkor igazad volt, apafejben is kék lenni balra tolónak... majd szembesítem is vele :D

Zsanci, cuki a család! (a malackák is)

Manóka, ez a nyaralás nagyon jól hangzik :D Dévényékhez nem viszed el Emmát?

Indi, nálunk hasonló csendélet volt, csak kakival, és szerencsére csak egy gyerek :shock:

Barbi, fejvédő az ikeában 2-3e ft körül van. a mi dokink azt mondta, nem szerencsés -főleg baldachinnal együtt-, ha így nem éri fény a gyereket :shock: szóval toljátok az ágyat az ablak alá :D
itt az ikeás cucc:
http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/s ... r=50057800

és a másik, kicsit drágább de színes
http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/s ... r=80081484

votiv 8)
votiv

Jó reg!

Macs :) oldalt hordozót kétfélét is tudok, ezek többféle pozícióban használhatók: Baby Björn kenguru és Ergo héti hordozuó. utóbbit csak rendelni lehet, külföldről kábé 20 ezer, az előbbi is igen drága, de az itthon is kapható. és továbbra is van a kendő :)

Votiv :) javuljál gyorsan!!!

gyerekecskék milyen ügyesek - bili :) és beszéd :) és mászás :)

szép napot!

indianyo

Indike,

tippeket köszönöm,én is találtam egy quinny crubb-ot a vaterán és látom, hogy csillagászati áron vannak. De Fülöp sajna nem szereti még mindig a hordkendőt, annyira nem, hogy aPocakéknak adtam az enyémet is.. viszont a hordozó sokszor egyszerűbb nekem, mint babakocsizni, az elölhordós kengurunkat meg részben kinőttük, részben nehéz a derekamnak a 7kg30dkg :)oldalt könnyebb lenne..

Votiv,
:( naagy kövér energiahegyeket neked és javuj ezerrel :) ++++++++
macskanyu

Indi :) Kép rulez :lol: :lol:

Votiv :) Bulást Neked!! Ezek a hányós-hasmenős vírusok egész évben pusztítanak? brrr... :( Lassan a kóla és ropi alapfelszerelés lesz minden háztartásban... (Ez most vicc akart lenni, de gondolom most nem vagy vicces kedvedben...)

Barbi :) Fejvédőt sztem bmilyen bababoltban találsz, sőt ahogy Votiv írta még az Ikeában is. A mienk macimintás és a Megatoysban vettük anno (ez most Babyoutlet lett) pár ezer Ft-ért (4 e körül lehetett, bocsi, hogy nem emlékszem pontosan), baldachinunk nincs és fény is van bőven :lol: , de valszeg úgysem az ágyban kuksol egész nap a gyerkőc.

Macs :) Látod Füli milyen okos kiscsaj! Kár volt aggódni, hogy nem ismer meg :D Én a Gabriel reklámfüzetében láttam ilyen oldalt ülős hordozót, olyan 10 e körül volt az ára, a csípőre kell csatolni az "ülést" és fél kézzel fogni kell a gyerkőcöt (sztem pont ezért nem olyan ideális), ha akarod utána nézek az elérhetőségeknek! Úgy rémlik, egyszer már volt téma az ilyen hordozó és tettek fel nagyon klassz linkeket, de ezekre már nem emlékszem :oops:

Manóka :) Üdv itthon! Tök jó, hogy ilyen klassz volt a nyaralás :D :D Emma nagyon rendes csajszi, hogy ilyen jól bírja a gyógycipőt és már nagyot nőhetett, ha már a 19-es szandi is kicsi! Hú, már csak esti szopi van... Ezek szerint az éjszakák végre egyenesbe rázódtak? Még bekéreckedik hozzátok az ágyba, vagy már teljesen külön alszik?
denizsa

Deni,
hát ez az :) tudom, hogy volt téma egyszer régen, de nem bírtam visszakeresni. Igazából olyat keresek,amit nem kell fél kézzel tartani, a quinny is ilyen, csak eszement áron osztogatják :( :( a hátihordón is gondolkoztam, de még korainak tartom. Szeretem, ha Füli "szem előtt" van :)

Kép
macskanyu

köszi a bíztatást, megjártam a gyogyótárat, boltot, postát stb... most ropizom, kólázom, smectázom :)

Macsek, és azt próbáltad, hogy a hordozókendővel kötöd oldalra? vmi csípőtartásos kötésnek hívják

votiv 8)
votiv

sziasztok,

Votiv anya,
jobbulást!!!!!!! egyébként nézd a pozitiv oldalát: fogyás egésznapos kólaivás és ropievés mellett... 8)

Macs,
nekem pont volt egy osztálytársam, akinek Füli volt a beceneve...És LÁÁÁÁÁNY volt!!! Tehát mehet oviba Füli névvel is!! :wink:
Enyim öcsémet Mackónak hivtuk kicsi korában, és mindenki igy hivta az oviban is...Aztán elsős lett, és nagyon ciki lett neki a Mackó, és Máténak kellett szólitani...alig tudtam megszokni... :)

én meg jövő héten megyek rheutamológiára, mert szoboszlón kijött a porckorong gyuszim (hol máshol???) és eléggé kinlódtam, de mire eljtutottam volna orvosig, már képes voltam mozogni, igy lemondtam, és kávézni mentem helyette, de azóta is rossz, igy jövő héten doki. Gyanakodom még a vesémre, de miért lenne baja, csak mostanság mindig a jobb vesém fáj...vagyis oda sugárzik...
mit mondjak, élvezet igy a gyereknevelés...Igit próbálom leszoktatni arról, h mindig felkérja magát, de elég makacs... :?
Levit próbálom rászoktatni, h vegyen ki betegszabit, de elég makacs... :cry:
és hiszitek vagy sem, én is makacs vagyok!!! :lol: B-ről már ne is beszéljek...ő a főmakacs!!!!!

És képzeljétek, Igi oltás után semmi tünetet nem produkált, pedig tartottam tőle, h a nyaralásba jól belebetegszik, de semmi...sőőőőt, mókusok ide, fagyit evett, meg minden vackot, amit mi, de hiába mondtam neki, h egyen egészséges cuccokat, azok nem kellettek neki, csak a palacsinta, fánk, lángos, éééés a fagyi!!!! Eleinte még elég volt neki a tölcsér, de pár nap alatt rájött a turpisságra, és üvöltözött velünk, ha nem kapott fagyit...
ahhoz képest, h B két éves koráig nem látott édességet... :roll:

éééééés, mondtam már, h JÖN A VIHAR????? :mrgreen:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Votiv,

azt nem próbáltam.. :) de úgy néz ki, holnapra lesz hordozóm :) jobban vagy már? :)

Zsána,
vajjjon kitől örökölhette B a makacsságot? :lol: És van jó dokid? mert a porckorong azért nem vicc...

Itt is vihar készül, a fene egye, de csak azért, mert mennem kellene a boltba, Fülivel meg hogy menjek vihar közepette???
macskanyu

Mai időjárás:

Kép

Kép
macskanyu

Macs,
most keresem a jó dokit!!! Egyébként van egy ismerős fejes a honvédban, de őhozzá már csak úgy lehet menni,ha minden papir megvan...ő valszeg már nem vizsgál... :wink:
szal, elmegyek szekszárdra, ott alaposan megvizsgálnak, és a papirokkal jövök a honvédba...ha arra kerülne sor...

és, nálunk már esik...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

lányok,
ti elengednétek a 4 éves gyereketeket táborba, egy hétre????? :roll:
nagyon érdekelne a válaszotok, mert B mehetne holnapól, de én sztem még kicsi ehhez...sztetek?????
az ovisokkal menne, a legtöbb gyerek is legalább 5 éves...én8 és 10 évesen voltam először, de eléggé kinlódtam...hiányoztak a szüleim.
Mondjuk SOKKAL jobb dolga lenne ott, mert egésznap lenne program, itt meg ülünk a 4 fal között, de akkor is...én úgy érzem, még kicsi ehhez...

igen tanácstalan zsanci
:roll:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsána,
bár én még nem vagyok kompetens a témában, de sztem is kicsi...max. ha valami napközis-tábor féleség lenne...esetleg..
B mit szól hozzá? És amúgy miféle tábor?
macskanyu

nemigen vagyok jobban, és eddig nem is fogytam sajna :roll:
holnap elvileg Anna bálba megyünk.. :?:
szerencsére épp megjött apafej, rásózom Istit és nyüglődök tovább :x

Zsanci, ottalvós? én is Macs véleményét osztom, ha napközis tábor, akkor simán el lehet engedni, hiszen már nagy ovis :D és B mit szól? szeretne menni?

votiv 8)
votiv

Zsan!

ÉN NEM engedném!
Bár 3 éveseket is táboroztattam az óvival,de az más gyereke és semmi bajuk nem volt de most a TE gyerekedről van szó(vagyis az enyémről vagy nem is tudom :lol: )szóval NE!

Megjártuk Gödöt,oda felé 4 perc alatt sikerült egy Szabadság-hídat abszolválnom,már ekkor 400 volt a nyomásom vérileg,majd eltévedtem és a sírás határán hívtam a barátnőmet,hogy szerinte merre vagyok?De csak oda értünk és jó volt!

Rendesek vagytok,hogy nem írtatok sokat!

ÉS milyen vihar,hol?
20170114224602

Macs :) Végül milyen hordozód lesz?

Zsan :) Porckorong :( Rémesen hangzik :( Tábort még én is korainak tartom, mert 1 hét hosszú idő, de a napközis tábor, amit Macs említett, jó ötlet!

Votiv :) Bálozni mentek? Ez a bál nem Füreden szokott lenni? Bulást Neked, hogy el tudjatok menni! (Ugye majd megint csinálsz "sztárfotókat"? Csak hogy mi is szórakozzunk egy kicsit :wink: )
denizsa

Zsanci :) ottalvósba én se engedném... de napközisbe simán, az majdnem olyan, mint az ovi... persze, ha megbízható emberek a táboroztatók.

indianyo

Juc,
itt nagy hideg vihar volt. És örülök, hogy végül is hazaértél :)

Denizsa,
quinny crubb, ennél csak sokkal gagyibakat találtam, de legalább sokáig jó lesz. És mivel kérted múltkor, itt egy Kismacska kép is, amint a belógatott cumit igyekszik elkapni :) És ez tényleg az utolsó Füli kép egy darabig, ígérem :)

Kép

Votiv,
így nem egy élmény bálozni..Múltkor meg a cipedlid.. És sztárfotók rulez :) én is várom :)
macskanyu

Denizsa,

ilyen:

Kép
macskanyu

lányok,
hát, ő menne...:(
és hát ez olyan, mintha nagymamához menne...az óvónénijével mennének, összesen 7 gyerek, 4 felnőttel...
nem tudom... :cry:
a nagyszülőknél is hagyják már az ekkora gyereket...tavaly volt is már apáméknál és apósoméknál...idén ODA már nem menne...
de ide meg igen, itt barátok lennének, ovis társak, meg az óvónéni, aki sztem közelebb áll hozzá, mint a nagyszülei... :roll:
és hát mit tudok neki én felhozni a hétre???
kimenni a lakásból nem tudunk, fáj a hátam, a lakásba vagyunk bezárva...
ott meg mindennap program, kézműveskedés, ez az, délután úszás...hmmm???
szivem és eszem mást mond...

Juc,
és NAGYON ÜGYES VAGY!!!!!!!!!!! le a kalappal!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan!

Ha Borisz menne akkor vidd el(hova egyébként?)és még mindig érte tudsz menni bármikor!
Én nagyon sokszor voltam táborban gyerekekkel és aki szívesen jött avval nem volt semmi gond.Még az esti lefekvésnél sem.
Tudom,hogy most pitchát csináltam a számból de ha választani kell lakásba zártság vagy szabadlevegőn levés közül és B.benne van akkor tábor. :wink:
20170114224602

sziasztok!

Zsan,
Juc jól beszélt, ha szeretne menni, engedd, max majd értemész :wink:

Pocak,
igen, ha hazajöttünk, összehozunk egy talit! kitartás a kőcökhöz!

Manóka,
én lemaradtam, mi a gond Emmával? tudod, mi dévényezünk, és csak szuperlatívuszokban tudok róla beszélni.

jaj, még valamit akartam ... gondolgondol

cupp,
fic
ficánka

Sziasztok!

Nemrégiben beköszöntem hozzátok egy ötlet erejéig, és most lenne egy kérdésem.

Tekintettel arra, hogy nem a Szent Imrében szültem, nem volnék jogosult e fórumba. Viszont már régóta olvas(gat)lak titeket, mert tetszik a sok téma, amiről beszélgettek, és a fórum tagjai, a gyerkőcök pedig nagyon aranyosak.

Mertmivel nem csak a kórház, és a hozzá tartozó orvosok a téma, venném a bátorságot, hogy esetleg csatlakoznék hozzátok. Szabadna? "Referenciaként" Indivel :wink: való beszélgetéseinket tudom prezentálni. Egyébként három gyerkőc boldog anyukája volnék, 8 éves Bence fiam, 5 éves Zsófi lányom, és 3 hónapos Laura lánykám aranyozzák életünket.

Hát, ez lett vón a nagy kérdés.

Zsuzsi
zsugyu

Zsuzsi!

Szia,gyere csak bátran viszont képeket kérünk :lol:
20170114224602

Szia Zsuzsiiiiiiiiiiii :)

indianyo

szia Zsuzsi,
üdv itt és maradj! :)
macskanyu

Deni, de igen, az eredeti Füreden van, de már 7 éve van Pesti Annabál is, most épp az Iparművészeti múzeumban... persze dolgozni megyek, úgyhogy ne irigyeljetek (nagyon), és különben is alig jön rám a ruhám (mi lesz, ha még kajálok is? :shock: )
a cipő most remélem rendben lesz, nem adom kölcsön senkinek :P és kettesben megyünk apafejjel, ez is üdítő :D
kezdek jobban lenni, egy órája ettem egy barackot, és megmaradt! :D

sztárfotók: én bizti nem viszem a drabál gépemet, és itt nem szokott lenni extra fotózás, mint a Viperabálon, szóval nem tudom, hogy lesz-e kép...

jaaaj most mondják a híradóban, hogy rengeteg a beteg kullancs, minden 10. lyme kóros :( szegény kis Petrácska, hogy épp elkapta :(

becenevek: a tesómat a suliban elnevezték Picúrnak, mert ő volt a sorban a legkisebb. nahát most képzeljetek el egy 90 kilós 185 centis csupaizom palit, akit a haverok továbbra is Picúrnak szólítanak...

votiv 8)
votiv

Macs :) Füli iiirtó édes, ahogy a cumit igyekszik elkapni! :D :D Köszi a képet, és ne ez legyen az utolsó!!! A hordozó is királyul néz ki, de jó lesz Fülinek!

Zsan :) Nehéz ügy, de ha B. ennyire menne, talán érdemes lenne megpróbálni. :? A hátad miatt elsősorban, mert azt minél többet kellene most pihentetned! És a csajoknak igazuk van, bmikor elmehetsz a gyerkőcért, ha nem érzi jól magát a táborban!

Zsuzsi :) Üdv! :D Gratula a 3 gyerkőchöz! Szívesen megcsodálnánk őket, ha teszel fel képet :wink: És melyik kórházban szültél? Milyen az élet 3 gyerkőccel? A nagyok már besegítenek, ugye?
denizsa

Votiv :) Elképzeltem :lol: :lol: :lol: Szupi, hogy ketten mentek, rúgjatok ki a hámból :wink: És mindig tanulok vmit: Pesti Annabál...Gratula a barackhoz! Lesz ez még jobb is :P
denizsa

Sziasztok!

Köszi a tippeket! Ennyire azért nem vagyok nyugodt, de majd megoldódik ez is :)

Juc: Apa is csak hétvégén tudja átvállalni a gyereket, akkor ti is családoztok... meg meglógsz te is, úgy hogy csak ne ajánlkozz, hogy elütöd az időm, amig szoktatás van :lol:

Denizsa: A júliusi Kismamában hirdetnek valami ilyen oldaltbeültetős hordozót, megnézzem?

Votiv: Mostanában sok baj van a gyomroddal, nem vizsgáltatod ki magad? Vagy ne mondjak rémeket?

Neet: Köszi! Akkor a Eszti nagyszüleihez elküldöm a Vikit arra az 5 napra, jó? :wink:

Macs: Füli tündér, költözzetek már! :D

Manoka: Olyan jó, hogy Emma ilyen jól tűri a megpróbáltatásokat! Remélhetőleg hamar túl lesz ezen is!

Zsanci: Ha megbizol a kisérőkben, szerintem engedd el nyugodtan. B vagány csávó!
Sajnos nem megyünk nyaralni, a nyaraláspénzt mind elköltöttem :( Dokik, gyógyszerek, és még nincs vége.
oxigen
Györköny

Sziasztok,

Csak két napja nem olvastalak Benneteket és máris két oldalas jegyzet készült, kinek mit ne felejtsek el írni :)

Fibi,
bár Te már javában áztatod magad - irigy-irigy :), azért reagálok.
remélem, hogy el tudok menni a talira jövő héten, és köszi a bíztatást baba ügyben.

Zuz,
Te is balatoni habokban tobzódsz már, de "utólag" is, jó pihit kívánok.

Macskanyu,
Füli nagyon édes baba és ahogy Jucus is írta, tényleg ott a kis ördög a szemében :)
Manikűrözős közlekedési retardáltak :lol:
Köszönöm a pocaklakós dícséretet, már nagyon kíváncsi vagyok rá :)
Intelligens szennyeshez még annyit, hogy már azon agyalok, hogy lehetne a magától kiteregetős, beszedős, elpakolós szennyesre tovább fejleszteni :wink:
Szemüveges dolog: rám is hasonló élmények várhatnak majd, úgyhogy most figyelek és tanulok, hogy lehet majd áthidalni. :)

Neet,
szia, milyen volt, hogy éreztétek magatokat? bilis Eszternek gratula :)

Fic,
tökéletes fejszámoló művész vagy :P
Ez a megszakított utazás jó ötlet. Mi is a déli részre gondoltunk és vszínű maradunk is ennél. Autópályástul háztól-házig kb. 8-9 óra. Talán elviselhető, pláne ha éjszaka megyünk.
És várom nagyon az élménybeszámolót. :)

Indi,
sztem is vidd el D-t, ne múljon Rajtad semmi, pláne, ha kötelező. De biztos nem lesz semmi baj.
És nem semmi, hogy alig négy hós Dominó így eszik egyedül! Teljesen meglepődtem. :)

Lindi,
köszi. És biztos nem próbáljátok meg, hogy valamelyik korábbi vizsgálat helyett egy későbbi időpontban mégis elmentek, hátha ezúttal jobban sül el?
A Ti esetetek miatt most nagyon elgondolkodtam a légzésfigyelőn...
Autóban nem lett nagy kár, ugye?

Na, megyek még olvasgatni, folyt köv.

Évi
vica94

Jucus! Göd? Hogy? Ki? Hol? Mi? Miért nem ugrottál be hozzánk?!?!!

Macs! Kendőt is lehet oldalra kötni. Vagy az nem jó ötlet?

Votív! Nagyon köszönöm és jobbulást! Megtanakodjuk majd Apával... a fénnyel még nem is lenne gond, engem inkább így elsőre az taszít hogy nem lát ki. :(

Den! Neked is köszi. Baldachin nálunk sincs, s nem is akarok. :wink:

Zsanci! Drukkolok hogy ne legyen semmi komoly!
Én ugyan ilyen táborozáson még nem nagyon gondolkoztam, de te vagy az anyja, s te úgyis a legjobbat teszed neki :P

Becenév: engem 18éves koromig – s még ma is sokan – Pötyinek hívtak. Anno még a tanárjaimtól is kiköveltem.

valaki emlékszik rá hol volt Fibi nyaralni? emlékszem még vki ua.ott volt... javasolnám egy ismerősömnek

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Barbi!

SOma kisbarátjáék költöztek ki az új lakóparkba a világvégére :wink: a termálfürdőhöz.Fészekrakó lakópark vagy mi.
20170114224602

És most elnézést minden vidéken élőtől de a törpöm tele van,hogy minden ismerős kiköltözik én meg mehetek meglátogatni őket mindenféle furmányso helyekre.

JA és ma olyan infot kaptam a topikról,hogy csak néztem .SZóval nagyon sok rídonlink van.
20170114224602

[quote="jucusmamus"]B írta:jucusmamusarbi!

SOma kisbarátjáék költöztek ki az új lakóparkba a világvégére :wink: a termálfürdőhöz.Fészekrakó lakópark vagy mi.

világvége?! mindjárt megsértődök :wink: onnan kb. 5percre lakunk kocsival.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Votív,
Papa :lol:
A dokitok ezzel a "nem éri a fény" dologgal mire célzott? Lehet, hogy értetlen vagyok, de érdekelne, hogy esetleg mit okozhat??? Végül is nem napos csibét nevelget az ember :)
Az én leendő gyerekdokim csak olyat mondott, amikor mondtam neki, hogy megvan a kiságy baldachinnal, hogy az teljesen felesleges... Mi bajuk van ezekkel a dolgokkal?

Recca,
befőzést én is szeretem. Pláne, amikor már kiszedhetem a dunsztból, feldátumozom, és a polcra téve visszamosolyognak rám. És olyan jó télen elővenni és örülni neki, és hogy büszke lehetek rá. :P

Pocak,
képregény :D

Ruz,
drukkolok, hogy ne legyen semmi baj.

Den,
tetszik a kövér-sovány elleni módszered :) Majd alkalmazom én is - ha nem haragszol - esetlegesen kellemetlenkedő rokonoknál :D

Jobb kéz-bal kéz esete: eredendően jobb kezes vagyok, majd egy kéztörés és egy magyartanár találkozásának köszönhetően "két kezes" lettem. Tanár mondta, hogy nem érdekli, hogy a jobb kezem el van törve, márpedig az ő óráján írni fogok!!!! Így a ballal is elég jól elvagyok minden tekintetben.

Nemrég beszéltem értelmes közvélemény kutatóval:
Kérdés: Legmagasabb iskolai végzettsége?
Mondom: Főiskola.
Erre ő: az olyan diplomával járó?

No comment.

Na befejeztem :)
Ja, és tök jó, hogy most már túl van a topic az 1000. oldalon.

Évi
vica94

Hahó,
Zsanci,
Juc amit mond, azt mondom én is. Ha menni akar a fiú, menjen, de tudjon róla, h BÁRMIKOR érte mentek, ha kell. Mármint nem kéne beharangozni, hogy kisfiam, ha rosszul éreznéd magad... hisz lehet, h ezzel kelted benne a feszültséget, de mondjuk mondd meg, h ha akarja, mindennap odatelefonálsz, stb. De ez csak egy ötlet.

Oxi,
jó. :) De ők hagyományos nagymamák, édességet adnak a dednek és a tyúkokat is neki kell megetetni. Így is mehet? :mrgreen:

Zsugyu,
welcome neked is. :)

Juc,
lényeg, h odaértél, ügyi vagy! Nálam is az első mindig az, h kétségbeesünk, majd gyors megoláskeresés és a vége jó ha jó a vége. :)
És tényleg befoghatom, ma a gyermek többször is a bilibe csinált, mindenfélét, nappalra nem is kapott pelust, majd fogta a wcpapírt, és ki is törölte a fenekét!!! És negyed 8kor elaludt, wow!!!

És a legédesebb kép a kertből: anyacica 3 db már-nem-is-olyan-kicsi cicáját szopiztatta. :)
elégedett a nappal neet
neet

Jucus: Mit?
oxigen
Györköny

Ja és Vic, :)
köszi a kérdést, lángost ettünk lángossal és nutellás palacsintát és Eszter is ezt kapta, nem az egészséges főzeléket. :) Dehát nyaraltunk vagy mi!
És fürödtünk és minden, amit a Balcsin csak lehet egy másfél évessel. Majd az uccsó 2 napra átvittük anyósékhoz, és akkor olyanokat is csináltunk, amit egy másfél éves mellett nem annyira egyszerű: pihentünk és napoztunk és egyebek. 8)
neet
neet

Votiv,
neked pedig JOBBULÁST!!!
+++++
neet
neet

Oxi!

Magamról infot egy olyan embertől akivel ezer éve nem beszéltem :roll:
20170114224602

Jucus,
tényleg, mit hallottál?
Ha itt nem szeretnéd, akkor leírod priviben?
Köszi,

Évi
vica94

Az ilyen embereknek minek gyerek??????

http://www.hirado.hu/cikk.php?id=133805

Jucus,
látom már leírtad.

Évi
vica94

BArbi!

Én kérek elnézést de ilyen lettem amikor elkavarodtam: Kép
20170114224602

Neet: Legméginkább akkor mehet a csaj! 8) Sokkal jobb, mint a nálunk fellelhető sznob, rendmániás, erőszakos anyóstipusú nagymama! :twisted:
oxigen
Györköny

Sziasztok, rendik vagytok, nem írtatok sokat :D

Pocak!
Menekülni olyan helyekre tudunk, ahol van kert, és pl. Emma tud medencézni, vagy hasonló. Rokonok, barátok, ilyesmi. Persze ez nem működik minden nap, de néha nagyon jól jön. Itthon a lakásban borzasztó a meleg, és Emma is csak nyűglődik, néha úgy érzem, én már kevés vagyok neki, nem tudom úgy lekötni, mintha társaságban lenne.

Votiv!
Remélem jobban vagy! És ha ma ilyen keveset ettél, holnap biztos beleférsz a ruhádba :wink:
Dévényéknél még nem voltam, megvárom, mit mond holnap a doki.

Deni!
Alvás sajna még nem megy külön, úgy működik, ahogy eddig is, elalszik a saját ágyában, aztán egy idő után felébred, és csak a mi ágyunkban hajlandó tovább aludni. Azért remélem, hogy az éjszakai szopiról való leszokás egy lépéssel közelebb visz az eredményhez.

Zsanci!
Emma is mindenféle "szörnyűséget" evett nyaralás alatt, pedig ő első gyerek :lol:
És ha B menni akar, szerintem engedd el,!

Fic!
Röviden annyi van Emmával, hogy a jobb lábfejét kicsit befelé tartja. Ezt akkor vettük észre, amikor felállt, el is vittem ortopédiára, a doki azt mondta, ez nem gond, kinövi, de menjünk vissza, ha elkezd járni. Visszavittem, egy másik doki volt, aki viszon egyből adott egy gyógycipőt éjszakára, és hétfőn kell visszamennünk kontrollra. De előtte holnap megyünk valami állítólag szuper ortopéd dokihoz, kíváncsi vagyok, ő milyennek látja a helyzetet, aztán lehet, hogy a dévényesekhez is.

Oxi!
Én lemaradtam, miért kellett a nyaralás pénzt gyógyszerekre és dokira költeni? Ugye nincs gond?
manoka11

sziasztok,
gyermek holnap nekiindul a világnak!!! :lol:
:cry:

és igen, mondtam neki,h mindennap felhivom, és majd úgyis érzem a hangján, ha gáz van... :roll:

FIAIM MÉG MINDIG NEM ALSZANAK!!!!!!!!! :shock: :shock:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

enyém nagyobbik sem alszik,itt rajzol az ölemben
20170114224602

Manoka: Hosszú történet ez, szerencsére csak velem van baj, nem a gyerekkel. :) Röviden: gerincsérvem (is) van, amit most fognak kezelni, lehetőleg műtét nélkül, ezért kérdeztem az 5 napos apás dolgot is.
oxigen
Györköny

Zsanci!
Jól döntöttél, B biztos nagyon jól fogja érezni magát, és élményekkel tele jön haza!
manoka11

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?