Juc

Pannádnak én is boldog névnapot kívánok!!! Már kérdeztem, amikor a plázában voltatok, hogy mit fog kapni?
Votiv

Hú, ez rossul hangzik (mármint a sz.r éjszaka), pedig már kezdtem örülni a baracknak! Remélem ha "úgy" van, akkor nem kavar be ez a nyavalyás vírus!
Manóka

A Meseszállóba én az interneten futottam bele egyszer, mint bababarát szállás, nekem így tetszett, de nem tudok tudok róla többet, azért a linket felteszem (bár lehet, h. Te is itt találtad):
https://www.babanet.hu/hol-mi/bababarat_szallas.php#Bőszénfa
Zsuzsi

Gyerkőcök gyönyörűségesek, Bence a zselézett hajával nagyon király

Zsóka már most úgy pózol, mint egy manöken

és a pici baba nagyon elmélyülten szemléli a dolgokat

Jó olvasni, hogy ilyen boldog vagy, a családod biztos meghálálja ezt a sok szeretetet és törődést! Nagyon érdekes volt, amit írtál, hogy milyen több gyerekkel az élet, ezek a kérdések (még több szeretet, érzések-élmények változása, korkülönbség, testvérféltékenység,stb.) sokunkat foglalkoztatnak itt a topikon, mert többen tervezünk még babát, úgyhogy lehet, hogy nyaggatunk majd még ilyen kérdésekkel.

A dokiddal kapcsolatben teljesen meg tudlak érteni, szerintem a többségünk így lenne ezzel, ha a dokija más kórházba menne. Nekünk nagy szerencsénk van, hogy a kórházat is szeretjük és a dokik is itt dolgoznak

Érdekelne, hogy miért nem lehet 4. baba, ha így szeretnétek, de nem akarok kapásból a magánéleted legmélyében vájkálni, biztos fájó pont ez Neked. Inkább azt kérdezem, hogy hogy telik a nyaratok, otthon van mindhárom gyerkőc, vagy a nagyobbak már nagyinál/táborban/stb. töltik az idejüket? Mentek vhova nyaralni, vagy a pici miatt most itthon maradtok?
A fiam tavaly nyáron született és akkor kihagytuk a nyaralást, de idén már voltunk pár napot a Balcsin és jövőhéten is megyünk pár napra Berekfürdőre pancsolni, szerencsére nagggyon élvezi a vizet
Szellőke

Igazság szerint a mi gyerekorvosunk se olyan, mint amiről álmodtam, de legalább nem akar ránk erőltetni semmit (pl. cukros tea). Már én is gondoltam arra, hogy esetleg keresek másikat, de nem hiszek abban, hogy létezik tökéletes doki, akinek soha nem kell átgondolni a szavait, hanem vakon hiszek benne. Szerintem nem árt "észnél lenni", végül is a gyerekünkről van szó, ha érted mire gondolok. De a Te dokid "tanácsaitól" még az én szemeim is forogtak

Hallgass inkább az anyai ösztöneidre és inkább szoptasd, mint teáztasd Esztit, az anyatejnél nincs jobb egy csecsemő számára! Erről a 20 perces hasra fordításról még nem is hallottam... Ha attól kéne tartani, hogy visszajön egy kis kaja, akkor oldalt is lehet fordítani, a kórházban is ez volt a bevett szokás. Éjjel meg nem kell felébreszteni, hanem ha felébred és kér, akkor jöhet a szopi. Ezt egyébként miért mondta a doki? Mert a gyerkőc esetleg jól alszik az éjjel? Nos, ennek örülni kell és aludni, amíg teheted

És hol nézhetem meg a képeidet?