A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Totka, nekünk nem mondta a doki ezt a rizses dolgot, de ki fogom próbálni. De bizti, hogy az evőkanál rizs, 3 liter??? vízben kell főzni???

És csak 1 kávéskanálnyit kell adni kaja előtt?

MIndenképp megcsinálom, bár Gergő ma szinte semmit nem volt hajlandó enni, inni viszont annál többet (szerencsére).
Csináltam neki krumplit, abból délben evett kb. 4-5 kanállal, többel nem.
Aztán azóta se kellett neki a krumpli, most adtam neki pár szem biokölest (de lehet, hogy nem kellett volna), most meg Biscotti kekszet eszeget, hogy mégis legyen benne valami.
Menet közben meg próbálom kicselezni egy kis krumplival, de persze nem hülye, az nem kell neki.

Hát, ez van.
És persze szegény fosik még mindig. Az előbb annyira összecsinálta magát, hogy még az ágy is olyan lett.

Kép
kuha

Kuha
Igen, így van.Egy evőkanál rizs+3l. víz.Minden kajcsi előtt egy kávéskanál a babucinak. Nekem is furi volt,meg is kérdeztem a dokinénit,azt mondta igen,jól hallok!Aztán persze megnéztem a 100éves sulis jegyzeteimet,és abban is így van.Régen ez kész formában volt,Oriza néven. A reszelt alma levét elfogadja?
Puszi.

KépKép

Hajni&Panna
totka

Sziasztok! :)

Kuha!

Lívinek is csak láza volt 4 napig és semmi egyéb baja!!!
Volt 1x 39 fok is neki :( :( :(
Alvásból kelt fel és akkor vettük észre, hogy lázas.

Neki is hasmenés jellegű kakija van, de inkább krémes.

Szerintem ő is összeszedett Balcsin egy fiatalembertől egy ilyen vírust(mert neki is csak láza volt)

Talit elvileg tartom, ha addigra teljesen rendben lesz Lívi.

holnap jön dokinő hozzá.

Már nincsen láza, viaszont nagyon sokat nyafizik és sírdogál :( :( :(

Aludni sem tud.

Lehet ez már fogzás miatt van, nem tudom.

HA HOLNAP MINDENT RENDBEN TALÁL DOKI, AKKOR MINDENFÉLEKÉPPEN LESZ TALI!!!!!!!OK???

Köszönjük a dicséreteket Lívike nevében is!!! :)

Most sajnos nem tudok reagálni többre, mert nem aludtunk 2 napja szegény Lívi miatt :(

Puszi mindenkinek!!!!!!!!!!

Mea
mea

Lányok!

Help!

A tesóm kisfiának lesz egy fitymaszűkület műtétje, ahol altatják a kisfiút és 1 napot a kórházban alszik.(állami kóter, nem magán)

A tesómnak azt mondták 2500 ft-ért kaphat ágyat a gyerek mellett???

Jogos ez vagy jogtalan?????
Ja a kisfiú 5 éves!!!

Előre is köszi:Megann

Kép

Kép
megann

Totka!

Köszi szépen a rizses infót!

Mea!

Jobbulást Lívinek is, Ti pedig pihenjétek ki magatokat!

Jut eszembe, milyen fiatalemberről van szó a Balcsin????????

Megann!
Megkaptam az e-mailt, ha nem haragszol, már csak holnap írok Neked.

De! Én sok okosat nem tudok mondani a kórházas kérdésedre, viszont van egy ügyvédi fórum, regisztrálj fel, és mindenféle témakörben kérdezhetsz, az esetek 90 %-ában jogvégzett emberek válaszolnak.
És ha ma megírod a kérdésed, akár már holnapra is választ kaphatsz szerintem.
A fórum nagyon pörög, nem ülnek a kérdéseden napokat.

Címe: www.jogiforum.hu, azon belül a fórum.

A lényeg, hogy a fórumon belül a megfelelő témakörbe írjál, mert minden témakörnek megvan a "tudósa", és így hamarabb jön a válasz.

Sok sikert, azért majd informálj minket, hogy mit mondtak, mert ez tényleg nagyon furi. És nem hinném, hogy ez így működik.

Jó éjt mindenkinek!

Kép
kuha

sziasztok!

Nyúlné! köszi az infot, már el is mentettem apának :)
orvostémában sztem is jól látod, csak azt akartam hangsúlyozni, hogy sztem tényleg nincs annál szebb dolog, mint amikor segítesz egy ember(gyerek) életén/egészségén :)
remélem Kisnyúl hátán lévő pötyik megijednek a homeos bogyóktól!

Kuha!!! patikában lehet kapni Humana elektrolyt néven port, amit vízben kell feloldani, és nem csak cukrot tartalmaz, hanem más fontos anyagokat is! recept nélkül kapható, rajta van, hogy mennyit kell adni. banános ízű, Eszti nyakalta, amikor már éhes volt. ha más nincs, jó a cukros lötty is, de ez azért profibb pótlás...

megyek aludni, mert Eszti tegnap éjjel hajnali fél3-ig randalírozott a szó szoros értelmében, és ma egész nap nem tudtam pihenni. holnap is lóti-futi nap lesz, aztán meg elutazunk végre családilag, úgyhog, ha nem jönnék, akkor mindenkinek jó nyaralás, talizást, stb :)

KépKép
KépKép
and

Sziasztok,

Csak gyors bekukk. Ez a hét az utolsó munkahetem, hála a jó égnek, de mivel anyukám elutazott, ezért Zsuzsát Daviddel osztjuk meg magunk között, magyarul nincs nagyon szabadidő mellőle.

Mi megyünk a talira Meához, de csak 1 óra tájban. PZita és Annamami is jelezték, hogy jönnének. Ki jön még?

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Szép jó reggelt!

Davallia, Titi!
"pandamaci" :D Pandát, és "csirifiszkió" :D Pannit névnapja alkalmából szeretettel köszöntjük, kívánunk nekik minden szépet és jót!
Megann!
A 2004-es tanulmányaimban(de ugye azóta eltelt két év) az szerepel ,hogy a szülőnek joga, van a gyermeke mellett lenni a kórházi kezelés alatt. Nállunk is Oh.-n így van, a betegeink 60%-a kisgyerek, és szinte mindenkivel ott van a szülő,ingyen!!!
Mondjuk a múlt héten operálták a barátnőm kisfiát Hódmezővásárhelyen,és ott bizony neki is fizetni kellett napi 2000 Ft-t! :( Szóval kavarodnak a dolgok.

KépKép

Hajni&Panna
totka

Kuha! :)

Egy fiatal srácnak, akik ott nyaraltak ahol mi volt ugyanez a baja :(

Roki! :)

Eddig akik jelezték, hogy jönnének: Te, Annamami, Pzita, Nyúlné, Angelani, és Barbi.

Mea
mea

Sziasztok,

Kuha, tápszert nem issza már? Abban is sok vitamin, meg szükséges tápanyag van és a folyadékot is pótolja...hagyd hogy azt egye ami jól esik neki...ha egész nap kekszezni akar akkor azt...tudja a kis szervezete mire van szüksége! Jobbulást nektek!

Mea, mi most sajnos nem tudunk menni. :cry:

Kép

Kép
prüntyi

And!

Köszi Neked is, rákérdezek a patikában erre a Humanás elektrolit-re.

Mea!
Bár láza ma már nem volt Gergőnek, azért még mindig hasmenéses, úgyhogy nem hiszem, hogy megkockáztatjuk a talit, a többi bébi egészsége érdekében :cry:
Majd legközelebb!

Prüntyi!
Gergő sajnos orvosi utasításra nem ehet tejes dolgokat, amíg hasmenése van. Este elfogott a bizonytalanság tápszer ügyben, mert ugye nálunk az a vacsi, úgyhogy felhívtam a dokit.
Azt mondta, hogy amíg ez az állapot tart, addig szigorúan kiiktatni a tápszert.

Kép
kuha

Sziasztok Lányok!
:D

DAVALLIA PANDÁNAK, TOTKA PANNÁNAK ÉS ANGELANINAK KÍVÁNUNK NAGYON-NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kuha!

Gergőnek mihamarabbi gyógyulást kívánunk!

Mea!

Lívinek is jobbulást kívánunk!

Titi
titii

Kuha, na akkor szerintem ideje kipróbálnod a rízstejet... :lol: nem olyan tej amit ne ihatna, és mégis az esti ceremónia megmaradhat...

Kép

Kép
prüntyi

ÁÁÁ,a nevekkel még igen csak gondban vagyok!!
Angelani, kívánunk Neked is nagyon boldog névnapot!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Sziasztok!

Boldog névnapot kívánunk a névnaposoknak!

Mea
Mi szívesen mennénk, ha esetleg vkihez csatlakozhatnánk utazás tekintetében...
Valaki? :oops: :lol:

Kuha
Jobbulást Gergőcinek! Ezen a tápszer dolgon csodálkozom, bár azt tudom, hogy ha vírus van az ember szervezetében nem ajánlott. De Neki azért abban van egy csomó vitamin, tápanyag amire szüksége van és nem utolsó sorban FOLYADÉK! Amikor nekünk volt hasmarsunk akkor a dokinéni azt mondta, hogy többször kevesebbet, de adhatok neki.

Totka
Nálunk pl tök bunkók zömében a patikusok. Szinte úgy érzem, hogy szivességet tesznek, ha válaszolnak a gyógyszerrel kapcsolatos kérdéseimre. Tisztára mint a postán. Elnézést, ha megbántottam vkit, természetesen tisztelet a kivételnek. De az én tapasztalataim ilyenek....

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Totka!

Megcsináltam ezt a rizses dolgot. Remélem, bejön, bár valóban elég hülyén nézett ki az 1 evőkanál rizs a 3 liter vízben.
Ráadásul el is felejtkeztem róla, úgyhogy kb. sz@rrrá főztem.
Sebaj, így nem nagyon kellett paszírozni... :wink:

Rájöttem, hogy ezért szeretem a gyorsrizst, mert nem kell vele vacakolni.

Ja, és nagyon hiper-szuper vagyok ma, mert már a borsólevesem is kész van.
És mostam is egy adagot.

Apa a kb. 60 fokban a kéményt szigeteli, én szintén a 60 fokos konyhában főttem szét.
Sebaj, aztán egész nap pihi.

Holnap úgyis ugrálhatunk megint, nekem röntgenre kell mennem a gerincemmel Gödöllőre, ha már úgyis ott vagyunk, akkor meg elmegyünk az Okmányirodába, "Ügyfélkaput" nyitni.
A könyvelőnk ezzel traktál már egy jó ideje minket (aki mellesleg a nagynéném), hogy megnyitottuk-e már.
Na, most ezt is elintézzük.
Szerintem úgyis várni kell a röntgen leletre, úgyhogy összekötjük a kellemest a hasznossal.
Vasárnap meg lemegyünk Siófokra, utána meg átnézünk Kapolcsra.
Persze, ha Gergő popója jól viselkedik, és teljesen rendbe jön addigra.
Nem lenne rossz, tavaly is így mentünk, legalább nosztalgiázunk egy kicsit.
Csak akkor kb. 3 héttel a szülés kiírt időpontja előtt már nem mentem be a vízbe. Ott fájt a szívem, hogy Apa lubickol, én meg né zem a parttról.
A parton meg mindenki engem nézett, hogy akkora hatalmas pocakkal ott ücsörgök. 8)

Kép
kuha

Kuha!
Legalább a Ti átpasszírozásotokkal (hú de szép szó!) sem kell sokat vacakolni!

Ez velem is pont így volt tavaly, csak Fenyvesen + én még be is mentem Lilivel, de csak térdig (az egyik ismerősömnek sikerült egy olyan jó kis fertőzést összeszednie, hogy előbb megindult a szülés, még jó, hogy amúgy is a 9. hónapban volt. Szóval én se kockáztattam).
És hát idén is azt fogják bámulni, hogy mekkora hassal üldögélek a parton! :lol:
A gerincedre mit mondtak?

ayse

Totka!

AZ elméletedbe mi beleférünk: a nk-i patikusok stílusa is dermesztő.
Bementem tegnap, h megrendeljem a Babé naptejet (ami ekcémás bőrű babáknak való), és ami nem mellesleg egy vagon pénz. Tök lekezelően közölték velem, hogy olyan nincs és hosszadalmas rábeszélésemre nagy kegyesen hajlandóak voltak rendelni és egy jó kis árrést érvényesíteni rajtam.
Brrrrrrrrrrrrr

A postát is úúúúúúúúúúúúútálom!

ayse

Ayse!

Kösz, hogy felhívtad a figyelmemet a súlyfeleslegre, és hogy inkább takargatni kéne magunkat, mint kitenni a hasunkat :?

Egyébként pont én is a fertőzés veszélye miatt nem bentem bele a vízbe, nem hiányzott már az a végén.

Gerincemre a háziorvos sok mindent nem tudott mondani, beutalt röntgenre. Aztán majd meglátjuk. Holnap megyek.

Gergőnek adtam kaja előtt egy kanállal ebből a rizsből, hát mit mondjak?
Először elkezdett öklendezni tőle, majd kb. 10 percen keresztül meg akart fulladni tőle. Mindezt nagy sírás közepette. De se lenyelni nem akarta, sem pedig azt nem engedte, hogy benyúljak a szájába és kivegyem. Aztán végül csak elnyamnyogta.
Utána meg sárgarépapürét evett főtt krumplival. Az láthatólag nagyon bejött neki, hála istennek. Megette mind.

Hát, majd meglátjuk. Láza szerencsére nincs.

Kép
kuha

És a lényeg:

Megcsináltam Cleo isteni finom majonézes-tonhalas tésztáját.
Nyam-nyam, nagyon fincsa lett! Most várom, hogy jól összeérjen a hűtőben, aztán magamhoz veszem a tálat, és nekiállok!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kuha

Sziasztok!

Mea!
Mivel ma felmegyünk Pestre a Balcsiról, igy ki tudnánk jönni hozzátok pénteken talizni. Ez eddig nem volt előrelátható, azért nem is irtam. Remélem nem túl későn jelentkezem. :oops: :) És igy Jucit is szivesen kivisszük.

Juci!
Mindjárt elküldöm priviben a mobilomat. :)

Kuha!
Pici rizsnyáknemevő Gergőnek jobbulást és nektek jó Kapolcsozást. :) Mi is ott leszünk valamikor. :)

Annáknak Boldog Névnapot! :)

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Kuha!
Örülök, hogy jó lett, pedig hihetetlenül bunkó módon el is felejtettem megirni neked a receptet, asszem még Tündének irtam meg reméltem, hogy hátha megtalálod. :oops: :oops: :oops: :)

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Kuha!

Bocsi, sajnálom, ha magadra vetted!!!
Abszolúte csak magamra értettem!!!!
Utálni fogok a parton ülni, dehát ez van!!!!

ayse

Sziasztok!

Jobbulást a Beteg Babóknak!

Titi, Totka!
Nagyon Köszönöm a Névnapi köszöntőt!
Kedves volt tőletek:)

Mea!
Sajnos nem tudunk menni a talira.
Majd egyszer...

Azért én is Nagyon Sok Boldogságot Kívánok Davallia Pandájának és Totka Pannájának Névnapjuk alkalmából.

Azt hiszem mellőzöm magam majd.

Sziasztok!
A&E

Kép
angelani

Sziasztok!

Nem tudom, hogy emlékeztek-e még ránk...... Most van egy pár percem írni is, nem csak olvasgatni:)

Megann,
Igazából miattad írok:)
Én sajna már mindkét babával voltam kórházban. Márkkal még újszülött korában 3 hétig a Bethesdában, ott nem kellett fizetnem, mivel szoptattam Márkot, ezért ilyenkor az anya díjmentesen lehet ott, és ágyat is kaptam, majd később baba-mama szobát.
Amikor Bálinttal voltam, akkor ő 2éves volt majdnem, és akkor én is fizettem 2500 Ft-ot a Heim Pál-ban. Én úgy tudom, hogy jogod van ott lenni vele, de ha nem egy széken akarsz ücsörögni egész éjjel, akkor az ágyért fizetni kell. (2 ágyas szobában voltunk egy másik anyukával, igaz mi "csak" áramütés miatt óvatosságból, megfigyelésen, és egy jó kis hányós-hasmenésen vírussal tértünk haza)
A Lászlóban pl igyen lehet ott a szülő, de nincs ágy, tehát kapsz egy remek széket, aminek legtöbb esetben még kafája síncs, és rettentő kemény.......

Később még jönnék néha irogatva is, ha nem baj.

Edina
nedinabp

Cleo

Köszönöm a számodat megkaptam!

Hívlak.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Edina!

Isen hozott újra! :)
Köszönöm az infókat.
Már egy jogi fórum oldalon is kiokosodtam amit Kuha ajánlott!

Gyere csak bátran szerintem....én emlékszem Rád! :wink:

Én egyenlőre inkább olvasgatok...és ritkán írok...

Ezek szerint Te olvastál minket, csak nem írtál???

M.

Kép

Kép
megann

Ayse!

Nehogy félreérts, én nem gondoltam, hogy rám célzol!!!!! :)

Csak sajnos rám is igaz a "történet". :cry: :cry: :cry:
És úgy be tudok lelkesülni, hogy megyün végre kicsit Apával is fürcsizni, és ilyenkor mindig lelohadok, hogy "Anyám, de hogy nézek ki???!!!"

Na, de mindegy, ez van. Viszont most emiatt nem fogok nagykabátban ülni a parton, ezt már eldöntöttem, hanem bizony én is fogok pancsizni!!!!!!!!

Cleo!

Nyugi, ha én nyaralnék ilyen jót a Balcsin, én is ritkán jönnék netezni.
Ne is törődj vele, végülis tegnap este ráértem, és visszakerestem azt, amikor leírtad Tündének a receptet. Annyira fájt már a fogam erre a hamira!!
És tényleg nagyon egyszerű, és finom. Igaz, nem volt itthon annyi majonéz, egy picit még elbírt volna, majd legközelebb...

Megann!
Ezek szerint a jogi fórumon sem kecsegtettek semmi jóval???

Kép
kuha

Sziasztok!

Hát nem tudom mitévő legyek.

volt itt a doki, mondta piros a torka Lívinek.

De azt mondta egyelőre adjak neki Cebion cseppeket és ha rosszabbodik akkor kell más.

Nem tudom, de gondolom nem fázjatott meg így vírusos lehet csak szerintem.

nincsen már semmi baja tőle de félek ha eljöttök esetleg elkaphatják a gyerkőcök és ezt nagyon nem szeretném!!!!!!

Én nagyon szívesen megtartanám jövő héten, ha nektek is jó.

Esetleg ugyaníyg pénteken????????????????????

Vagy mertek így is jönni????????

Mi legyen?????????????

Mea
mea

Edina! :D

Szió, de jó újra látni téged itt :)

Esetleg küldhetnél képet a fiúkról nekem?
(bbb@vipmail.hu)

Puszi nektek!!!!

Mea
mea

Sziasztok!

Minden Annának, Pannának Nagyon Boldog névnapot kívánunk!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Csatlakozom Vikihez és én is

Nagyon Boldog névnapot kívánok, kedves Annák, Pannák, Anikók!!!

Kuha!
Én is fogok pancsizni, már csak azért is, mert a Balaton nem átlátszó :lol: :lol: :lol: !

Egy kis időre zárul Miki mótatára a számomra, de nemsokára visszatérek!

Addig is szép napokat Nektek!!!

ayse

Ayse!

Ez a szöveg nagyon jó, én is ezzel a jelszóval fogok fürdeni a Balcsiban!!!!!

Érezzétek nagyon jól magatokat, és pihenjetek sokat!!!

Kép
kuha

Ayse!

Jó nyaralást!

Csajok!

Próbáltam visszaolvasni, ímiket írtatok nyaralásunk alatt, de képtelenség!!! :D

De pár embernek az írására reagálnék:

Göndörzsóf! :)

Jólesett, amit írtál rólam, köszi :)

Cleo! :)

egyetértek amit írtál a szétválással kapcsolatosan!

Nyúlné! :)

Nekünk is van olyan búgócsigánk és imádja Lívi is!!! :D

And! :)
Eszti nagyon cuki és picit hasonlít ezeken a képeken Lívire.
Legalábbis engem emlékeztet rá kicsit :)

AZ ÖSSZES KÉPET VÉGIGNÉZTEM ÉS MINDEN BABA TÜNDÉRI ÉS JÓ NAGY MÁR! :) :) :)

Mea
mea

Csajok!

Hogy döntöttetek a talival kapcsolatban, elhalasszuk inkább vagy ne????

Mea
mea

Kuha!

Van Skype-od??? :D

Mea
mea

Mea,
jó kérdés!én megyek szivesen,de ha úgy érzed,hogy esetleg Livike nincs a legjobb állapotában,akkor persze inkább hagyjuk őt kigyógyulni!nehogy a nagy partitól még visszaessen!szerintem ezt most te döntsd el,mi meg alkalmazkodunk!meglátjuk mit hoz a holnap!
addig is sok-sok gyógypuszi Livi torkára!:)
én majd csak holnap jövök,ma nagyon elfáradtam,jó éjt és puszi mindenkinek!
rég raktam fel képeket is,holnap pótolom :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Szép jó reggelt Mindenkinek! :D
Panna köszöni mindenkinek a névnapi jókívánságokat
Kuha
Rizsnyák :( :( Panna gond nélkül megette, talán Gergőnek is csúszott le valamennyi!
Mea
Livikének jobbulást, hátha tudjátok fogadni a talizókat! Drukkolunk Nektek!
Cleo
Ooooolyan jó lehet sok-sok nap a Balcsin!! :lol:
Mi talán 6éve fürcsiztünk benne utoljára :(
Nyúlné
Képeket várjuk ám, reméljük,a börkétek is jobb már!
Magunkról: szombaton, ha nem veri el az eső, készülünk Kübekházára, az Operettfalura!Imádom! :D :D
Panni viszont anyukáméknál kell hogy aludjon! Mióta megszületett, sokat van anyuméknál, de az éjszakát mindíg velünk töltötte! Most aggódom picit, remélem, fog aludni!!
Olyan ÉDES, már vagy két hete, ha este meghallja a TV-macit ,mindegy, hogy éppen akkor mivel foglalatoskodik, rögtön abbahagyja, és szinte nem is pislog, úgy bámulja a Tv-t!Pedig nem mutattuk neki!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Sziasztok!

No mi is itt vagyunk újra. Megjöttünk Erdélyből, nagyon jól éreztük magunkat. Kincső is jól viselte az utat, pedig visszafelé is 13 órát utaztunk.

Aranyosak a babák, jó sokat nőttek.

Nálunk is meg volt Kincsi névnapja, tetszett neki a torta.

Látom, hogy lesz v. nem lesz tali. Ha valaki tud pontosat kérek szépen egy sms-t 70-450-1500
Köszi.

Íme pár kép: Kép Kincsővel Kép Kincs és a lova Kép napraforgó mező Kép Kincső Kép Kincső és a torta Kép Ivi Körösfőn hazafelé Kép kürtőskalács sütés Erdélyben Kép ilyen guszta a kész friss kalács Kép Kincső és a ló

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Kriszta
Annyira aranyos Kincső a göndi-böndi fürtjeivel!!!!! :D :D :D
Kűrtőskalács nyam-nyam!!Fini lehetett, és EZ TUTI EREDETI!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Megann
Jól emlékszem, hogy Te is csináltad kb. másfél-két hónapja a citromkúrát?(amitől fogyni lehet). Próbáltam visszakeresni, hogy miből áll ez pontosan, de reménytelen! :(
Ha megkérlek, leírnád, v. elküldenéd nekem?
Előre is köszönöm, pusz-pusz érte!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Sziasztok,

Csak olvasni szoktalak benneteket, de most szükségem lenne a segítségetekre. Előbb ráesett Lujzámra a létra, főleg a tarkóját érhette az ütés, de lehet, hogy a hátát is. Orvos már látta, azt mondta nem lát semmi komolyabb sérülést. A kérdésem az lenne, hogy nem tudjátok véletlenül mit kell ilyenkor figyelni, milyen tüneteket vagy viselkedést, ami nagyobb bajra utalhat?
Válaszokat előre is köszi, és minden jót nektek.

Lujza és Teri
zsteri

Sziasztok!

Bkriszta!
Nagyon jók a képek, Kincső tüneményes a göndör hajacskájával!
:D

Zsteri!

Sajnálom, ami a lánykáddal történt, de nem tudok segíteni! Az orvos nem mondta mire kell ilyenkor figyelni???

Szép napot MIndnekinek!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki,

Csak annyit mondott, hogy ha hány akkor vigyem be újra. Próbáltam belőle mást is kihúzni, de nem sikerült, csak azért gondoltam, hogy megkérdezlek benneteket, mert mintha régebben olvastam volna vhol hogy túlzott aluszékonyság meg még vmi más is utalhat komolyabb sérülésre. Azért köszi, hogy reagáltál.

Lujza és Teri
zsteri

Zsteri:

Tágult pupilla, hányás, ájulás, aluszékonyság. De szerintem ha bármi a normálistól eltérőt észlelsz, vidd vissza nyugodtan. Jobb félni mint megijedni.

Itt olvashatsz többet az agyrázkódás tüneteiről:
http://www.hazipatika.com/articles/Agyr ... 0220160732

Mea!

Mi mennénk, ha te bevállalod.

Bkriszta!

Elnézést hogy eddig nem reagáltam az üzenetedre. Bármikor megbeszélhetjük a tálak átadását. Most a hétvégén nem leszünk itthon, de jövő héten már itthon vagyunk.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Nagy baj lenne, ha jövő héten tartanám meg a talit???
Ugyanígy pénteken???

Mert Lívi elég nyűgös még és hőemelkedése van még :(

Ne harizzatok de inkább átteném jövő hétre.

Puszi

Mea
mea

Mea,ne hülyéskedj,ez természetes!hányszor volt már lyan,hogy le kellett mondani a talit ,mert beteg lett a kis házigazda!velünk is ez volt!
reméljük Livike minnél elöbb rendbejön és ismét felhőtlen lesz a jókedve!
és a jövő hét is jó nekünk
:roll: :D
képzeljétek apa vett eszméletlen szép és menő és drága és éles késeket,mert hogy csak egy volt,de az sem az igazi,így most tök jó,csak egy baj van,hogy szanaszét kaszaboltam már az ujjaimat,persze a legérzékenyebb helyeken,a bal kezemen pl.csak a gyűrűs és kisujj maradt éppségben,így igen nehezen megy a ötyögés,ami edig se volt az erősségem!
eltüntettem a fényképezőgépem töltőjét,így most azzal se tudok kattingatni,szóval tök jó minden,de azért persze nagy baj nincs
puszi,még jövök,ha tudok....

Emese és MarciKépKép
nyúlné

szivesen bevállaltam volna a holnapi napot Mea helyett talinak,de sajna hozzánk takarítónéni jön,illetve nem sajna :oops: !de lassan én is tartanék már!akár a jövőhéten annak,akinek nem jó a péntek vagy az utánna köv.héten,szóval bármikor!
na mentem most tényleg!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Köszi Nyúlné! :)

Akkor jövő hét péntek tutira jó nekünk.

kérlek utána tarts te a Tiédet :)

Úgy örülnék ha eljönnétek!

Mea
mea

megyünk :wink: :D :D :D

Emese és MarciKépKép
nyúlné