Sziasztok!
Franyó
Visszakerestem a kérdésedet, hogy válaszolhassak!

Majd PM-et is megkeresem, de Téged elõbb találtalak meg

Szóval miért tiltota meg a doki a házaséletet a 12. hétig? Vérezgettél? Ja igen látom! Az nem értem, mit jelent az hogy óvatosan szeretkezni?! Gondolom, nem szabad túl durván "belemozogini". Amint valami fáj, vagy érzed, hogy nem jó, akkor azonnal abbahagyni! Szerintem, ha a doki "finoman" engedélyt adott akkor lehet sexelni. De minden kis gyanús fájdalomra más módszert alkalmazni a befejezésre!

Biztos nem lesz semmi gond!
PankaM!
Mi is volt a kérdés?

Visszakerestelek az Archivba, láttam válaszoltál 1-2 kérdésre, de kérdést nem láttam

Lehet, hogy nem kerestem elég kitartóan?

Kérlek-kérlek irjál!
Valaki! (foginy vérzés)
Bocsi elfelejtettem ki is tette fel a kérdést mit lehet csinálni!

Nekem még a terhesség elõtt vérzett párszor az inyem. Hogy mitõl múlt el nem tudom, de amikor láttam hogy vérzik célirányosan a fogkrémes kefével FINOMAN megdörzsöltem pontosan a vérzés helyén az inyemet! Amellett, hogy jól esett a foginy masszir azonnal el is múlt. Azóta is mindig fogmosásnál finoman átmasszirozom az inyemet a fogkefével, de vigyázva! Biztos az inynek is szüksége van némi ingerre, hogy erõsödjön. Mostanában Gyógyfogpor-ral is szoktam mosogatni. Ez gyógyszertárban kapható közepes tégelyben és szürkés por. Becsületes neve ennek DENTOMIN naturális, ásványi gyógyfogpor. Állitolag sterilizált készitmény. (rá van irva

)
Aszongya hogy: Szájbûz, ínysorvadásos tünetek (inyvérzés) dohányzástól sárgult, vagy fogköves fogak kezelésére. Én úgy szoktam, hogy a nedves fogkefét belemártom és mág rányomok fogkrémet is. Jó dolog, mert tényleg használ.
Nyulandi!
A helyedben az esküvõ után váltanék

Igy a párodnak sem rossz és neked sem! És egyébként az anyósod miért mondta ezt???
Forti!
Köszi kérdésed! Lábim már használható és csak spiccben érzékeny

És már nem lila

Viszont a dagadtsága megmaradt

De ez a legkevesebb
Kakukkfu!
Persze! Küldheted a képet és kapsz jelszót is

Az emilem a profilomban!
Zsuzsi!
Hogy mibõl gondolom, hogy korábban jön? Hát onnan, hogy, én most nem a 35+1 hetet töltöm hanem a 34+-ot. Vagyis a baba már a 15. hét óta 1 héttel idõsebb, minden szempontból. Pláne, hogy az utolsó menses idejét szürke homály fedi a kicsiny agyamban

Szóval... elvileg 1 héttel igy is korábban jön, de a szülés várható idõpontja nem lett megváltoztatva! Érted?
Kata007
Hát igen! A holnapi táblát még én szeretném feltenni, utána, ha Pocok ráérzett, jöhet a hétfõivel

Az az éjszaka hármasban

Az nagyon jó volt! Sheila másnap már babázozz

No segond! Nemsoká megyek az elsõ napokba "zaklatni" a jónépet

Most csak mint passziv olvasoja vagyok, de az rendszeres. Örülök, hogy Dórika már nem küzd annyit!
Puszi
sasha
35+1