Jucus, lehet, hogy Téged is elért a vírus

jaaaj, nee!
Johi, Deni, még én se vagyok 100-as de jobban vagyok. immodium akutnak hála
a bál nagyon gyík volt, nem választottak meg bálkirálynőnek, és nem nyertem a tombolán se
az este legszebb párja Schmuck Andor és a Miss Universe 2. helyezett Kátai(y?) Anna volt
Schmucknak azért kellett beérnie a 2. helyezettel, mert az első - az a szépen beszélő, intelligens csajszi Jucus "kedvence" Fásy Ádám barátnője...
aztán ott volt Medveczky Ilona is a 30 éves palijával, egy fehér tüllruhában, ami alól átvillant a zsinórtanga
és olyan cicijei voltak mint két sárgadinnye
de egészében úgy nézett ki, mint egy bangkogi transzvesztita
és ott volt frissen felvarrt Ungár Anikó is, szintén a fiatal palijával
ott volt a kedvencem is, Judith Müller, az Oscar-díjas parfüm-kreátor, aki együtt indult Helena Rubinsteinnel és Estée Lauderrel (érdekes kiállítás róla most a zsidó múzeumban), és azt beszélik, egyszerre volt szeretője Jean Paul Sartre-nak és Simone de Beauvoir-nak, és legutóbbi parfümje a Hungarian Rhapsody Nr. 5. alapeleme a paprika, ez már tény
(ő tényleg nagyon különleges és nagyon vagány nőci)
aztán ott volt Magony Szilvia, aki reggelente a programajánlót mondja az M1-en, és úgy nézett ki, ezüst-szivárványosan villogó ruhában, mint egy callgirl...
ott volt Makány Márta, a divattervező, aki egy tündéri kis nő, bár a ruhája nem volt sztem nagy szám (de tudjátok, a cipésznek is lyukas a cipője)
és eljött a Jóban rosszbanból két szőke nő (Létay Dóra és Tallós Rita a nevük, most megnéztem, egyébként TV-ben még sose láttam őket)
aztán volt sok politikus, üzletember, köztisztviselő, de több említésre méltó celebritást nem ismertem fel (Tüncike se jött, biztos mert nem volt kísérője

)
a kaja nem volt valami nagy szám, de nem is ettem csak két falatot, beszélgettem a kollégákkal, táncoltam apafejjel, és rengeteg vizet megittam (alkoholt se ittam, mert vezettem)
sajna benn sem légkondi, de még szellőzés se volt az Iparművészeti Múzeum aulájában, úgyhogy horror volt, dögledeztünk a melegtől! volt benn vagy 40 fok, pasik szomkingban, nők súlyos estélyikben
aztán tombola meg Annák megválasztása után haza is menekültünk
a bálkirálylány meg a királynő is elég csúnycska lett, viszont a Charme Király a mi asztalunknál ült, a médiaügynökségünk ügyvezetőjének a barátnőjének a férje volt.
itt egy kép:
sorban: Örök Anna, Charme Király, Bálkirálynő, Bálkirálylány
Istike most alszik, aztán ha felkel csak elviszem ahhoz a dokihoz, bár nem tudom mit tud rá mondani

felír vmi jó kis antibigyót
sikerült ennie egy kis csokisnápolyit - semmit nem fogadott el, ezért lementem a boltba "édességért", hátha legalább azt, bejött
viszont inni sokat iszik, ez azért megnyugtató, és már nem lázas, jó a kedve is, rohangált, huncutkodott...