A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

fõnök lerázva

szia Nikike
én tényleg megpróbálok sûrübben jönni, de most nagyon sok a dolog. Van egy határidõs munkám, de Ti nagyon hiányoztok. Lopva-lopva azért mindig eljövök hozzátok. Na meg ezek a vizsgálatok is lefoglalnak, nemcsak ideileg, hanem lelkileg is. Már a tö....is tele van. Én szegényke ma is pityogtam egy kicsit reggel. Semmi nem megy simán, de hát miért is menne... Na jó most már nem ontom a negatív sugaraimat. Megígérem ilyen leszek KépKépKép vagy csak megpróbálom?

Bera
Jó volt összefutni.

Csajszik nagyon aranyos ám a Bera lány is. Én ilyennek képzeltem.
Szerintem mindenkinek kialakul mindenkirõl egy képe az írások alapján. Nálatok is így mûködik vagy csak én vagyok ilyen pszichológus alkat? A talin mindenkirõl lehullik a lepel... naggggyon sejtelmes...Kép

puszika
Bogár
bogár

Bogár Kép
Ne dícsérj itt szembe, mert elpirulok Kép

Én is ilyennek képzeltelek, persze a fénykép is segített Kép

Ugye a talin csináltok fényképeket??????

Aztán a zebrafarmra is fel lehetne rakni...

bera
bera3

Na ha Bera is ari, és Bogár Te is, ugye mert mi már ismerjük egymást, akkor a többiek is bizti, klassz.

Bogár, csináljuk úgy, hogy még a taliig találkozzunk, hamarabb tudod meghallgatni a CD-t és mondjuk tudod hozni a maglódi talira, na mit szólsz?
Nikie
nikie

Itt vagyok ám, csak a gomba témához (hál Istennek) nem tudok hozzászólni.
BERA:te nem tudsz jönni a talira? Bocs, ha már írtad volna.
Nekem a zebrafarm nagy élmény volt - mármint hogy láthattalak titeket! Akikrõl az írások alapján kialakult bennem valamilyen kép, tényleg olyanok voltak!Ki rakta fel azokat a fotókat? Mindenki a sajátját? Én olyan béna vagyok ha ilyen computeres varázslatokat kell végrehajtani. Már annak is örültem, hogy titeket itt megtaláltalak!Kép
BOGÁRKA:kár a könnyekért!Azért Te alapvetõen nem vagy egy pesszimista alkat! Tényleg sok-sok nehézséggel kell szembenéznünk, de ahogyan azt egyikõtök írta, a nehézségek csiszolják az embert mint egy gyémántot, és a végén jobb ember kerül ki belõlü(n)k.Remélem!
ILDI:nekem is az a véleményem, amit Cateye írt, de az is eszembe jutott, hogy szóljak:ne használj tampont! Az is feldörzsölheti a hüvely falát és továbbszáríthatja (és még ezer más okból is rossz!). Nálam semmi összefüggés az ovuláció és libidó közt, de én is "csúszósabb" vagyok a 2. félidõben.Máskor hosszabb "elõkészítés" szükséges, de a síkosító is(biztos) jó megoldás lehet. Annál mindenképpen jobb, mint hogy fájjon!
Virág
Virág

EDIT:szóval, jössz a talira? Ha segíthetek útvonal ügyben, küldj egy emil címet!
Virág
Virág

VirágocskaKép
Hol van az a zebrafarm? Szerintem nem kéne nyilvánosnak lenni a képeknek, nem?
Nikie
nikie

NIKIE:nekem magánban küldte el Zsuzsu a hozzáférést biztosító jelszavakat, úgyhogy nem nyilvánosak!!Ja és még így sem volt egyszerû bejutni (lehet, hogy csak nekem...Kép) Ha érdekelnek, elküldöm Neked Zsuzsu levelét.Kép
Virág
Virág

Jó lenne Virág, köszi. Ha van jogom hozzá, aztán majd küldök egy képet én is.
Nikie
nikie

Virág Kép

Sajna nem tudok menni: anyu szülinapja+házassági évforduló+kórház projekt

Kicsit sûrû lesz akkortájt a program. De nagyon várom majd a fényképeket!!!

Én sem tudtam felrakni képeket (nagy mûszaki zseni vagyok ám Kép ), Doris segített Kép

Bera
bera3

BERA:Kép!Majd legközelebb!
NIKIE:neked biztosan menni fog!!!Kép
Küldöm át magánban!
Búcsúzom mára, lassan lelépek!
Sziasztok!
Virág
Virág

Kép
nikie

köszi Virág, jó pihit, ...
Nikie
nikie

VirágKép

Jó neked, hogy be tudsz menni a zebrafarmra. Zsuzsu nekem is elküldte a szükséges dolgokat, de ez a nyamvadék gép nem találja a honlapot. Pedig megnéznélek benneteket és küldenék képet is, de hát....

Tud valaki valamit Ritáról? Még mindig betegszabin van a vizsgálat miatt?

Üdv: Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

VirágKép

Örülnék ha nekem is elküldenéd a zebrafarm lelõhelyét, és a szükséges jelszavakat. Persze ha a lányok nem ellenzik, mert kíváncsi vagyok az arcokra. Én mindig megprópálok társítani egy képet magamban Rólatok, és biztos nagy meglepik lesznek. Én is szívesen elküldöm egy képemet, ha kíváncsiak vagytok.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Én vagyok ma az utolsó?
Na mindegy, én is kikapcsolom már a gépet, de elõbb nem bírom ki, hogy ne szóljak! Kép
Andy, eddig volt rendesen nyákom, bár csak ritkán figyeltem. Alig egy hónapja nézem rendesen a hõm, miután kitréningeltetek Kép, ez az elsõ teljes ciklus, na és ugyebár tudom, hogy semmi pete nem lesz ebben a hóban, a hõm nem mutat semmi jelentõs csökkenést hogy peteérés lett volna, 18.cn vagyok, apropó hány tizedecske csökkenés jelent pé-t?, és se nyák se szurkálás a petefészek környékén egyáltalán semmilyen érzés. ???
Lányok, most rendesen teszt alatt van a cickafark-palástfû tea, nagyon kíváncsi vagyok mikorra jönmeg. Kép
Jovika, itt vagy? Fontos lenne, hogy leírd a hitelbuktatókat mert kedden foglalózunk! Köszi Kép
Bera Kép de remélem már nem sokáig kell szednie a mérgeket, persze az sem jó ha nem szedi be, tanácstalan vagyok. De szorítok Nektek ! Kép
Nikie, én is ilyen adjuramistendeazonnal típus vagyok, hát elég nehezen viseltem, hogy nem úgy van ahogy kitaláltam, és a legrosszabb hogy irányítani sem tudom a babadolgot. A házat fél éve keressük kb, hétfõn találtam rá, megnéztük közösen, ma csütörtökön végigbeszéltük a részleteket és kedden foglalózunk. Eddig mindkét állásomnál egy éjszaka határidõm volt eldönteni, hogy akarom-e. Hát így megy ez nálam. Kép
Érdekes, én nem társítok arcokat, csak nagyon nagyon kedvesnek gondollak Benneteket, és most felcsigáztatok a zebrefarmmal, de kivárom a talit, biztos mert rólam rettenetes fotók szoktak készülni, 2 jó fotóm van, az egyik 3 hónapos koromban,a másik az esküvõni. Hû de szófosok megint Kép Sziasztok, jó éjt puszi Hurki Kép
vereshurka

Bera!
Kár, hogy nem próbálkozhattok ebben a hónapban! Kép
Olaszországba, Bibionéba megyünk, már csak 2 hét van addig!!! Kép

Ildi!
Sajna nem ismeretlen az érzés! Nálam akkor fordul elõ, ha a párom "túl gyors" és ezért rövid az elõjáték. Kép Lehet a patikában krémet kapni, most nem jut hirtelen eszembe a neve, de ha hüvelynedvesítésre kéred, akkor tudni fogják mire kell. Kissé lehangoló tud lenni a kenegetés, de azt is meglehet oldani egy kis játékkal, és utána sokkal jobb! Kép

Én is menni akarok a talira!!! Kép De nem tudok!!! Brühühü!!!

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok lányok!
Gyors helyzetjelentés,még három hétig itt vannak a szüleim, igy nem olvastam mostanában egy sort sem. Sajna egyelõre nálunk sincs kétcsik, pedig most egy Serophenes hónapon vagyok tul. ( A multkori ugyanilyen kura után lettem terhes...) Kicsit elkenõdtem, pláne, ha arra gondolok, hogy lassan szülnék...Kép
Na, de félre bánat, most egyelõre leálltam a ciklus-és hõmérõ figyeléssel, élvezem a nyár utolsó rugásait. Aztán majd õsszel megint beindulunk.
Mindenkinek szurkolok továbbra is, akinek idõközben sikerült a baba, annak külön gratulálok!
sziasztok
Barbi

Gitta, és Andy, lehet,hogy egyszerre voltunk táborban Parádon???Én egészen pontosan Parádsasváron voltam a kastélyban, kb. 82-ben.És ti??

Ja, és Nelly, olvastam,hogy neked most elég darabos volt a mensid. Nekem is nagyon darabos volt, és volt hozzá gusztusom, egyet elkaptam WC papiron, megmutattam anyukámnak.(biológia szakos, birja a látványt),azt mondta, valószinûleg jó erõsen dolgoznak a hormonjaim, és ilyen elõfordulhat. Szerencsére semmi görcs nem volt, és pár nap alatt vége is lett a mensimnek. Neked azóta mondott valamit doki ez ügyben? Bocs,ha már irtál róla, de nagyon hébe-hóba olvasok most, éppen 1-2 üzin akad meg csak a szemem....
Na, mára ennyi, megyek segitek finomságot gyártani a konyhába.
Barbi
Barbi

Barbi! Nekem is mindig nagyon darabos a menszim és nagyon bõ. Én orvosnál is voltam vele, de nem reagáltak rá, igy
gondolom normális.

Karmen
karmen

Sziasztok Lányok! Jó reggelt!

Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat és a bíztatást az elhatározásomhoz. Nagyon jól esett, fõleg mivel nem volt könnyû meghozni ezt a döntést. De most már (majdnem) teljesen átállítottam az agyam és nagyon remélem, hogy ha babát nem is hoznak majd ezek a hónapok, de lelkileg mindenképpen jót tesznek.Kép Egyébként pont tegnap mesélte a barátnõm, hogy egy kollégája meg a felesége már nagyon régóta próbálkoztak és a lánynak mindenféle gyógyikat kellett szedni, de nem sikerült. Majd ahogy lenni szokott, mikor már megunták a dolgot és abbahagytak mindenféle gyógyszerszedést a lány babás lett.Kép Elárulom, titokban kicsit én is reménykedem.Kép

A gomba témához:
Szerencsére nekem ilyen bajom még nem volt, de a nõvéremnek szegénynek annál inkább. Ha uszodába, strandra, szaunába megy, rögtön elkap valamit, ezért aztán kifejlesztett egy dolgot, ami nekem elõször elég bizarrnak tünt, de neki jól bevált és uszodába is mehet. Szóval azt csinálja, hogy mielõtt úszni megy, betesz magának egy tampont, aminek a végére Canesten kenõcsöt ken, majd úszás után kiveszi. Eddig nagyon jól bevált.

HurkiKép
Azokban a hónapokban, amikor anov ciklusom volt, mindig volt középidõben nyák (olyan amilyennek lennie kell, hosszú, nyúlós), sõt a 18. nap körül a hõm is elkezdett felfelé menni, de csak nagyon csigán, viszont szépen elérte a 37 fokot.
Szóval sajnos olyan is van, hogy minden jó tünetet észlelsz magadon, még sincs normális peteérés.
Az elsõ dokimban a hormoneredményem miatt (FSH-LH arány 1,8) felmerült a PCO gyanu is, bár rögtön mondta, hogy mivel magas vagyok és vékony, a hajam se hullik, ezért nem túl nagy a valószínûsége. Azóta kiderült, hogy tényleg nincs PCO-m, de a ciklusom hasonló volt, mint a Tiéd. Úgy tûnik, elégtelen peteérésnél is van nyák, meg minden, csak éppen baba nem.

BeraKép
Sajnálom, hogy a férjednek ilyen sok gyógyszert kell szednie. A belgyógyász doki biztos tud majd segíteni. Az mindenesetre jó, hogy akciózhattok.

BogárKép
A 10. napon 16 mm-es tüszõ nagyon jó. Húzzatok bele és ne add még fel!

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

Sziasztok!

Barbi!
Én Parádfürdõn voltam, de sajnos már nem tudom mikor volt.Kb. hatodikos vaagy hetedikes lehettem.

Hurki!
Nálam 36,8-ról leeseik a hõm 36,5-re és utána jelentkezik a nyák is. Most a jobb petefészkemnél éreztem a szurkálást. Utána megy fel a hõm, de mostanában nekem se egybõl hanem fokozatosan.

Andy
Andy

Sziasztok Lányok !

HurkiKép
Nekekm pé-kor nincs hõ leesésem, csak utánna megindul felfelé a hõm, és 2 nap alatt a 37-t eléri. Tehát nem mindenkinek esik le akkor.

ZsuzsuKép

Sok sikert kívánok a döntésedhez. Valószínûleg igazad van, hogy nem kellene ennyit foglalkozni ezzel a dologgal, dehát az ember esendõ, és nincs annyi lelki ereje, hogy kicsit félretegye ezt a problémát. Meg olyan jó itt kicsit tapasztalatot cserélni, és sokat tanulni a lányoktól. Biztos,hogy meg lesz a gyümölcseKép ennek a döntésednek ! Az új munkahely azért nagy segítség ebben, mert én már teljesen gépiesen végzem a munkámat, és amellett tudok máson is agyalni.

Puszi
CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok Kép

Errõl a gombáról eszembe jutott még valami..

Nem lehet esetleg a hõmérõtõl?
Én szappannal mosom le, de nem tudom ez megfelelõen tisztítja-e. Egyáltalán a baktérium és a gomba közti különbséget nem igazán ismerem így a védekezés,kezelés szempontjából.

Ti mivel tisztítjátok a hõmérõt ? Kép

bera
bera3

CATEYE:emil ment!Kép
BERA:a szappan nem fertõtlenít! Ha valaki hajlamos a fertõzésekre, annak érdemes 70%-os alkohollal fertõtleníteni.Az alkohol egyaránt elpusztítja az összes fajta kórokozót. Én is csak lemosom szappannal, de nekem nics fertõzés gondom.
HURKA:nekem sem esik le a hõm, hanem kb. úgy mûködik, mint Cateye-nál. Ami persze nem túl jó, mert így csak tippelni tudunk, hogy pontosan mikor is kéne akciózni.
MONKA,NYUSZAT,ALMA:remélem jól vagytok mindannyian beleértve a babukákat! Ha erre jártok írjatok két szót.(többet persze szabad!)
Virág
Virág

NikieKép
Rendben. Telcsin (vagy mailen) keressük egymást a jövõ héten.

Zsuzsu
Én úgy tudom, hogy a Canesten nem kerülhet a hüvelybe (legalábbis ez van a tájékoztatón). De, ha neki bevált, akkor miért is ne… nemdebár.
Már lassan úgy érzem magam, akirõl írtál. Ebben a hónapban nem is hõmérõzöm, de már a múlt hónapban sem tettem. Szerintem ez lelkileg nagyon sokat segít. Hidd el neked is fog. Szerintem jól is tetted, hogy váltottál, mert a lelki béke nagyon fontos, talán a legfontosabb. Így szerintem bizton remélhetszKép

Puszika mindenkinek
Bogár
bogár

Lanyok,

Aki Clostyt szed,

Nekem annak idejen azt mondta a doki, hogy segit a peteeresben, de a nyaknak rosszat tesz. Szarazabba teszi a huvelyt, mint ahogy normal esetben lenne. Tehat, ha szarazabbak vagytok ettol is lehet.
Udv
Kakukkfu
kakukkfu

CateyeKép

Köszi szépen. Tudod, nekem az utóbbi idõben nem sok munkám volt, és ami volt, azt is már rutinból végzem. Ez pedig nem jó, fõleg most, amikor amúgy is egész nap a baba projekten gondolkodom. Szerintem ha az elmúlt hónapokban álmomból keltettek volna fel, akkor is meg tudtam volna pontosan mondani, hogy hanyadik cn-en vagyok és mennyi a hõmérsékletem.Kép Eddig azért nem váltottam, mert úgy terveztem, hogy terhes leszek és gyesre megyek. De most már látom, hogy ez sajnos nem olyan dolog, mint az eddigiek az életemben, hogy elterveztem és úgy is történt. Most nem csak tõlem függ a dolog. Ezért döntöttem úgy, hogy megpróbálok most az élet más területeire koncentrálni, kicsit ellazulni és meglátom, mi lesz.Kép

zsuzsu

Bogár!
Én is úgy szoktam feltenni a Canesten kúpot, hogy rakok Canesten kenõcsöt is a kúpra. Még eddig bevált.

Andy
Andy

Zsuzsu,
Nem tudod kedvenc orvosunk ma rendel?

Sajnos be kell ugranom hozzá, mégha hívatlanul is mert olyan mértékben keményedik a pocim két hete, hogy az csak na! Menni már alig tudok. Félek, koraszülés lesz a vége és szeretném csekkoltatni a méhszáj állapotát meg gyogyit kérni rá.
Sajna a magne B6 sz..t sem érKép
Most nagyon fosok ám!

Bocs a csúnya szavakért.

Köszi,
Moni
mj

MoniKép

Rendel ma, én megyek is hozzá 17:15-re. Szerintem, ha tudsz, menj oda 2 óra elõtt néhány perccel és akkor behív az elsõ páciens elõtt.
Remélem, nem lesz semmi baj, szorítok nagyon.

zsuzsu

Moni!
Szorítok hogy minden rendben legyen. Nem biztos hogy koraszülés lesz. Ne gondolj a legrosszabbra.

Puszi

Andy
Andy

Sziasztok!

Barbi!
Nem tudom a pontos évet, de én is Parádsasváron voltam! Kép

Andy!
Sokaknak keményedik a pocija a friss kismamik közül! Pihenj nagyon sokat, az segíteni fog egy kicsit! Kérdezd meg Sashát, õ egy hónapig feküdt!!! Ma már sokkal jobban van, te is jobban leszel majd!!!

Üdv:
Gitta
gitta

Gitta!
Ezt gondolom Moninak szántad nem nekem.Kép

Lányok!
Ez a viszketés csak nem múlik el, szóval hétfõn úgy nézki doki lesz. Tegnap jobb volt sokkal, de ma. Rossza nagyon és szenvedek már itt a munkahelyemen is.

Andy
Andy

Sziasztok Lányok!Kép

Nagyon köszönöm mindenkenek a hozzászólást, asszem el is ugrok a gyógyszertárba ilyen kencéért, biztos ami biztos alapon.
Párommal is megbeszéltük, hogy használjuk (teljesen le voltam nyûgözve, hogy mennyire érdekelte a téma).
Én is azok táborát gyarapítom aki tampont használ, de már annyi negatívumot olvastam itt, hogy a következõ mensinél átállok a betétre (pedig annyira nem szeretem).
Sajnos én is nagyon érzékeny vagyok, ha elmegyek egy nyilvános wc-re, még a bugyimat se toltam le, de az tuti, hogy már rámmászott valami baci vagy gomba.
Nekem pl a dokim azt ajánlotta, hogy a bugyijaim fõzõ progaramon mossam és szigorúan elkülönítve a többi mosnivalótól, mert a 40-50 fokos víz kevés a mindenféle korokozó elpusztításához.
Ezt a viszketés dolgot akkor figyeltem meg magamon, amikor minden nap akció van (de most mit tegyek ha az uracskámon mindennap kangörcs van?).
Valahol örülök is neki, mert ez azt jelenti, hogy örökké kívánKépKép
De én meg mit tegyek ha nem mindig vagyok "olyan hangulatban"?Kép
CateyeKép
Pontosan ez a probléma, hogy hámsérülésem van, amit aztán követhet a gomba..Néha sajnos nehéz megállapítani, mert a tünetei azonosak, csak a háms könnyebben gyógyul.
Nálam nagyon hullámzó a szexuális étvágy..Nem tudnám meghatározni, hogy ciklus alatt mikor erõs és mikor szinte 0.Szerintem fáradtság kérdése..Ha jól alszom és kipihent vagyok akkor nincs probléma,de ha nyûgös és nehéz napom volt akkor nem bírok ráhangolódni...Kár hogy a férfiak ezt nehezen értik megKép

Na jó nem akartam nagyon negatív lenni

Millió pusssz Mindenkinek: Ildi
hercegné

ANDY:sajnálom, hogy így kínoz!Kép
ILDI:az a helyzet, ha mindennap együtt vagytok, esélye sincs begyógyulni és egyre rosszabb lesz. Ilyenkor sokkal könnyebben szerezhet az ember gombát vagy fertõzést a sérüléseken keresztül! Próbáld meg legalább 2 napra leszorítani a dolgot, magyarázd el a férjednek a hámsérülés-problémát meg azt is, hogy ha naponta távoznak a kismatyik, nem tud elegendõ új, életképes termelõdni, így nagyon lecsökken a babásodás esélye is. Az orvosok szerint célzott akciózás elõtt jó 4(!) napot kihagyni, mert ekkor van sok-sok kismatyi + a legjobb formában!Kép
Ha végképp nem lehet leállítani (mármint a férjecskéd) legalább néha fáraszd ki "másképp".
Virág
Virág

VirágKép
Tetszik ez a "másképp" szó. Beindult a fantáziámKép

ZsuzsuKép
Köszi, de valszínü csak 6-ra érek oda a dokihoz. No mindegy, a lényeg hogy megyek.

Puszika
Moni
mj

MONI:te csak ne nagyon hancúrozz most! Persze a "másképp" az utolsó hetekben neked is jól jöhet!Kép
Virág
Virág

Sziasztok!

Bocsi a kotyogasert, de nem volt valamelyikotok csutortok delutan a II. ker.-ben Cseri doktornonel (haziorvos) GYNEVAC (rosszul irtam, ugye? Kép) injekcio ugyeben a parjaval?
Csak amikor bementem a doktornohoz, a gyogyszer papirja fekudt a dokino iroasztalan, es volt egy olyan erzesem, talan Forumos lany lehetett, aki elottem jott ki. KépKépKép

Lanyok, a nyaralasunk soran jo sok golyat lattam, mindegyikkel egyesevel megbeszeltem, hogy ide jojjon. KépKépKép

Gombóc
Gombóc

Sziasztok lanyok,

sajnos nem lehet a gepunket atallitani magyar billentyuzetre, de azert remelem igy is lehet erteni majd, amit irok. Szoval visszajottem a szabirol, Erdelyben voltunk, szupi volt. Moni nagyon aranyos vagy, hogy erdeklodsz, Andinak igaza volt, korabban beszeltem Edivel, hogy sajnos azon a heten lesz az osztalytalalkozonk /10. erettsegi/, ezert ez a tali most sajnos kimarad nalam. Jo sokat irtatok, amiota elutaztam, de hosiesen vegigolvastam, es szomoruan konstataltam, hogy nincs uj babas koztunk.

Lujza
Sajnalom, pedig tobbszor is eszembe jutottal, biztam nagyon. de majd legkozelebb, fel a fejjel.

Moni
Remelem nincs semmi baj, a baratnomnek a vege fele naponta bekemenyedett a pocija, alig kapott levegot, de lassan el is mult minden kovetkezmeny nelkul, nem volt koraszules

Zsuzsu

teljesen helyeslem az allaspontodat,mostanaban en is megprobalom ezt a modszert kovetni, mostansag nem is homerozom mar. Vettunk egy lakast, ez egy tarsashazi Zugloban, szep nagy, ugyhogy van mit csinalni rajta. Arra meg kulonosen jo, hogy elvegye a figyelmem a babaprojektrol. Lazitsatok, pihenjetek, teljesen felesleges minden napot azzal tolteni, hogy miert nem jon mar ossze a baboci. ATTOL UGYSEM SIKERUL HAMARABB

Lanyok, megint kezdodik egy nehez meccs az eletemben. Az uj lakasunkban van egy szep 3. szoba, es eddig meg nem volt olyan ember, aki meg ne kerdezte volna, hogy ez ugye gyerekszoba lesz?

Edelweiss, Karmen

Bar tudom a tablazatkeszites mostansag lassabban megy, de ha valamikor rendezitek 9c 10cn./kezdek oreg motorosnak szamitani/

Bea
Bea

Andy!
Igen, bocsi! De szerintem nem problémáznál rajta, ha lenne már egy picike haskeményedésed! Kép

Ildi!
Mindennap kangörcs?! Cseréljünk! Kép

Gombóc!
Remélem pontos címet adtál nekik! Kép Bízom benne, hogy még idén ideérnek mindenkihez! Kép

Bea!
Ne is foglalkozz velük! A szobát meg nyugodtan használjátok addig is raktárszobának, legalább le lehet ezzel szerelni a kíváncsiskodókat!

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok Lányok!

Nem tudom mennyire olvasgattok bele a "Friss" topikba,de találtam ott egy linket egy cikkrõl. Talán valakit itt is érdekel. Remélem sikerül jól bemásolnom.
[url=http://www.hetek.hu/index.php?cikk=33559" TARGET="_top]http://www.hetek.hu/index.php?cikk=33559[/url]

Üdv: Egcsi
egcsi

Sziasztok !

Tegnap sajnos annyi munkám volt, hogy nem tudtam késõbb bejönni hozzátok. Még haza is kellett hoznom melót, ami még soha nem fordult elõ.

VirágKép
Köszönöm szépen a zebrafarm címet. Megnéztem a képtárat, sõt képeket is tettem fel. Sajnos elég nehézkesen boldogultam vele, így címeket nem is tudtam hozzá írni, a technika ördöge kibabrált velem. Jó lenne, ha Mindenki tenne fel képet, mert sokunkról nincs.

EgcsiKép
Ez a cikk megdöbbentett, ugyanakkor meg is rémített, mert én biztos elvetettem volna a babát. Irigylem a lány hitét, de én ilyen elvakultan nem tudok hinni. Meggyõzõdésem, hogy a vallás ilyen szerepet csak olyan ember életében tölthet be, aki nem él kiegyensúlyozottan, lelkileg labilis és nem racionálisan cselekszik, hanem teljes mértékben érzelmei vezérelik. Egyébként errõl az orvosról Dr Sziller Istvánról a SOTE I-n én nagyon sok jót hallottam. A barátnõm is hozzá jár, és maximálisan meg van elégedve Vele. A kórházban fogadja a pácienseit, és anyagi vonzat nélkül is lelkiismeretes.

Jó hétvégét Mindenkinek !
CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Azt hittem, csak én vagyok az egyetlen hétvégén idelátogató, de tévedtemKép Bár én munkahelyrõl írokKép

Lányok! Én is küldenék képet magunkról, akár a Zebrafarmra is, ha tudnám, hová.
Más: jól megnyugtattatok az UH-s gumival kapcsolatbanKép

Cikk: ne tessék megkövezni, de én ezt nem hiszem el. Én egy cinikus, racionalista, ateista és sorolhatnám mi minden "rossz" vagyok és nem hiszem el azt a történetet.

Hné Ildi: Látod, hogy irigykednek rád egyesek?Kép
Nálunk hál'isten (mondom én, ateista) nincs ilyen jellegû gond, bár asszem ebben benne van az is, hogy a férjem átlag havi 1 hetet külföldön van. Így rendszeresen "hiányunk" van mindkettõnknek.

Végre túl vagyunk a lakás-dolog elsõ fázisánKép Adás-vételi megvan, OTP-hitel is sinen, most már csak ezer papírmunka van hátraKép
A fentiek miatt nem is igazán akciózunk "tudományosan", csak amikor épp kedvünk tartja (és nem alszunk elKép ), nem is hõmérõzök minden nap. A barátnõm szerint lehet, hogy ez egy spontán baba és pont most fog összejönniKép Úgy legyenKép

Sziasztok:
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

próba
Névtelen

Sziasztok!

Jovi!Kép

Azt a bizonyos cikket én sem feltételek nélkül olvastam. De itt nem istenbe vetett hit volt a lényeg szerintem, hanem az a tény, hogy az anyaméhben a 9 hónap alatt, a beteg baba sikeresen meggyógyult! Mert ilyen van! Létezik, de ez nem isten müve, hanem a természet ereje! Sajnos többen is tapasztalták már de nem ebben a formában, hanem a vetélés fájdalmát ismerték meg. Bárcsak több esetben történne meg a magzati regenerálódás!Kép Szóval a sztori igaz, de nem "isten" müve voltKép és ha jól tudom nem is egyedi az esetKép
Bocsánat, hogy bepofátlankodtam, mindenki pocakjába rugdalózó, élénk babát kivánok!Kép

puszi
sasha

Kép
sasha

LányokKép
Szép jó reggelt Mindenkinek. Sajnos letelt a szabadságom aminek egy okból örülök, hogy újra köztetek lehetekKép
Nem volt idõm még visszaolvasni a történéseket ezét egyenlõre csak beköszöntem.

Puszi: Doris
doris

Szia Doris!Kép

Jó, hogy újra itt vagy, remélem jól telt a szabadság.

Egcsi
egcsi

Jó reggelt lányokKép

Szia dorisKép Én is csak a babanet miatt szeretek bejárni a melóhelyreKép

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Sziasztok, Lányok!

Én is visszatértem a szabiról, de csak beköszönni van idõm, tele az asztalom Kép, gyõzzek rajta kiigazodni.
Nálunk is vannak események, nem jók sajnos, amint lesz idõm, leirok mindent, egyelõre annyit, hogy nálunk is csúszik a baba érkezése Kép.

Pussz mindenkinek!

Rita
knérita

Lányok! A táblázatba csak akkor tudok majd besegiteni, ha lesz otthon net (a cég szerint legkésöbb szept.15!). Igy még mindig egy kis türelmet kérek.

Puszi: Karmen
karmen

LányokKép
Köszi a kedves üdvözléstKép Dióhéjban összefoglalható, hogy mi történt az elmúlt héten? A szabadságom nagyon jól sikerült csak sajna a munkahelyemen kellemetlen hírek fogadtak... át fognak helyezni egy teljesen más munkakörbe én meg azon dilemmázok, hogy elvállaljam-e. A babáig ki akartam húzni itt, de ez a munka egyáltalán nem való nekem és a munkakörülményeim is romlanának, net hozzáférésem sem lesz és minden szempontból ráz az egésztõl a hideg... Na, majd kialakul a dolog. Orvoshoz pénteken megyek és úgy tûnik ebben a hónapban sikerült életem elsõ anovulációs ciklusát produkálnom...
Edelweiss sajnos nem lesz most gépközelben ezért nem tudja frissíteni a táblicskut. Nincs valaki, aki át tudná venni Tõle ezt a feladatot?

Puszi: Doris
doris

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?