Icus,Karesz!
Sok szeretettel gratulálok Anna Dóra születéséhez!! Nagyon jók a fotók, öröm volt nézni őket.
Paga!
Megsikáltad a nagyfiút?
Én is most várom haza Danit. Sátorozni voltak a Balatonon.
Nem volt különösebben furcsa újra dolgozni. Az viszont kevésbé volt jó, hogy Marcell nem volt mellettem
Holnap itthon lesz délelőtt mindkét gyerkőc. Kiváncsi vagyok.
Kriszta!
Nálunk is volt eleinte féltékenység. Én is segítséget kértem Kyrától,ezáltal ő nagyon fontosnak érezte magát, elterelődött a figyelme. Megbeszéltük, hogy ő már okos nagylány akinek dolga van. Örömmel mesélt a feladatairól mindenkinek.
Hiszti nálunk is van, de ez életkori sajátosság. Néha én is nehezen viselem. Az a szerencsém vele, hogy csak itthon csinálja a cirkuszt, máshol nagyon tud viselkeni.
Ancsi!
Örülök,hogy Luca egyre jobban van.
Melcsi!
Szegény Emese,biztos fáj a popsija. Marcellnak akkor volt piros a feneke amikor szájfertőzést kapott. Állítólag a vírus átment az egész szervezetén. Én is sudokrémet használok.
Ismerős a pelenkázós történet. Nálunk is hasonló a helyzet. Amint leveszem a pelenkáját hasra fordul, visszafordítom,kinevet,és mire raknám alá a pelust már újra hason van. Kész tortura őt bepelenkázni. Ha már végképp nem megy a dolog, kezébe adom a cumisüveget és akkor háton marad.
Ő is idegeskedik ha valami nem sikerül neki. Főleg ha nem ér el valamit amit kiszemelt magának. Ma a fürdőkádban igyekezett a zuhanyt megkaparintani. Mivel nem érte el a kezével, a lábával próbálkozott,és sikerült magához húzni, elvettem tőle,mert nem akartam, hogy magára rántsa, erre dühösen belecsapott a vízbe és kezdte újra.
Na megjött Dani,megyek meghallgatom az élménybeszámolót.
Bea

[/url

fél órásan, megnyugodva
ekkora szám van
büfizni apánál szoktam
Otthon vagyok végre