Sziasztok!
Megjöttünk a nyaralásból +lagzi. Szuper volt
Jól kipihentem magam, elég sokszor passzoltam le a kölköket dédimamának, meg a sógornőméknek mindannyiunk legnagyobb örömére:lol:

Ők örültek, hogy babázhatnak, én meg, hogy végre egy kicsit nem
Sokat voltunk apával kettecskén, sétáltunk a faluban,autóztunk, bejártuk a környéket.... a legtöbbet a töltésen lófráltunk, néztük a Szamost, csak a tücskök ciripeltek, más zaj nem volt:) Olyan furi volt, de imádtam
Megint bejártuk a szokásos, nevezetességeket ott Szabolcsban, Szatmár- Beregi Szilvautat végigjártuk,templomokat...stb Most a gyerekeket is vittük minden felé. Bogim nagyon élvezte:) Nagyon jó kis élményekkel lett gazdagabb
Voltunk Nyíregyházán a Vadasparkba, valami fenomenális volt. A Szegedi Vadaspark is nagyon szép, de a Nyíregyi viszi a prímet bőven....

Bogi hatalmas csalódás érte amikor meglátta az áhitott flamingókat, ugyanis azt hitte nagyobbak...
"Anya a falamingók, csak ekkorák -fintor és megdöbbenés-???? és miért nem rózsaszínek???" Olyan kis fakók voltak, lehet kiszívta a szinüket a nap
A lakodáré is szupi volt, bár az esküvő kicsit hosszadalmasra sikeredett. Kb 1 órás volt, azt hittem megőrülök a 2 gyerekkel, a meleg teremben (szentes) az anyakönyvvezető bűzlött a piától, be volt tankolva

Amikor közelebb mentem fényképezni az aláírásokat, meg a gyűrűzést, és a hitvesi csókot, akkor 2 méterről érződött, -pedig ez volt az egyetlen esküvő aznap!- De lehet csak azért éreztem meg, mert én még akkor nem ittam! Esküvő után végigmentünk a városon, majd irány a művház, ott volt a lagzi! Egy kicsit voltunk csak, aztán elvittem sógornőmékhez a csajokat, náluk laktunk 5 napig ugyanis! Leraktam a kocsit, hívtam egy taxit, és mentem vissza a lagziba!
Az esküvő sztem azért volt ilyen hosszú, mert ritkán van szentesen házasságkötés, és most élte ki az anyakönyvvezető az összes beszéd hajlamát

Krónikus és lassú szófosása volt!

Na mindegy ezen pörögtünk a baráti társasággal, egész este
Sztem a mi nászajándékunk volt a legtutibb

Ugyanis egy festőművésszel, a fiatal pár közös fényképe alapján készíttettem egy festményt
Csatolok egy képet, csak hogy ötletet adjak, ha esetleg valakit érdekelne:) Az ifjú párnak nagyon nagyon tetszett az ajándék
Na szóval szuperül telt a júliusunk
Mindenkinek cuppa, majd visszaolvasok
E