Sziasztok!
Jó rég jártam már erre, de mentségemre szolgáljon, hogy időközben elköltöztünk!
Mostmár netünk van végre, de sem a szgépet, sem a szgép asztalt még nem hoztuk át, mert közbn a párom elutazott 10 napra.

Most a cég laptopját bitorlom.
Olvasni se nagyon volt időm, így csak az elmúlt pár nap eseményeiről tudok.
Enikő
Gyors gyógyulást Violának és Neked is!
Szegény csajszi!

Sok-sok gyógypuszi a homlokára!
Asztmás vagy? Vagy mitől volt ez a köhögő roham? Elég rosszul hangzott!
Jiny
Mi járunk Botival babaúszásra a Forrásba, de ugyanez a csajszi tartja az Anna fürdőben is a foglalkozásokat!
Szerintem tök jó, és Boti is élvezi!
Zsuzsi
Dénes tündéri!!
Nagyon szépen ül! Boti csak 1-2 hete ül magától, és néha még gondol egyet, és hanyatt veti magát.
Fogacskákkal hogy álltok? (nálunk még egy darab sincs...)
K atity
Én a Klinikán szültem, Apás szülőszobában, választott szülésznővel.
Vajúdhattam volna sétálva, labdán, tus alatt - ahogy tetszik, de a labdán ülve romlott a kismanó szívhangja, ezért le kellett feküdnöm, de nem kellett a kengyelbe tennem a lábam, csak amikor már a kitoláshoz értünk.
A babát születés után rögtön a pocimra tették, és pár percig ott is volt, mig lüktetett a kzsinór. Utánna elvitték méreckedni, fürdeni, és felöltözni, majd visszahozták, és hármasban voltunk 2 órán keresztül.
Gátvédelemmel kapcsolatban Exivel értek egyet.
Én nem mertem volna beválalni, így lett egy viszonylag kicsi vágásom, ami 2 nap után már egyáltalán nem fájt, csak a varrat húzodott, majd varratszedés után már az se. De ha repedek, akkor tuti nem úszom meg ennyivel.
Persze, ha Te szeretnéd, biztos találsz szülésznőt, aki foglalkozik vele!
Kicsit magunkról:
Botikám rohamosan nő és fejlődik - egyik ámulatból a másikba esem, hogy hogy okosodik!
Rengeteget dumál, pörög ezerrel - azthiszem lassan így fog közlekedni. Szépen ül, csak néha még dob egy hátast
Próbál mászni is, de ez még nem megy...
Szopi mellé mostmár eszi a gyümit, meg a főzelékeket, a Sinlacot pedig imádja gyümivel!
Viszont nem iszik szinte egy kortyot sem, csak ha szopizik.
Néha kihagy egy szopit napközben - anya nagy bánatára

De hát ő tudja...
Volunk méreckedni:
7 hónaposan 9100g és 73 centi - Apja fia!
Ha itt lesz végre a rendes gép, akkor fényképet is teszek fel - kicsit dicsekedni, mert olllyan szééép gyerek!
Most megyek, mert törpém reklamál!
Puszi, Zita
Ui.: Dancsi

Mostmár szinte szomszédok vagyunk!