Először is köszönöm mindenkinek a névnapi köszöntést.
Nekünk mostanában elég mozgalmas napjaink voltak nem is voltunk net közelben. Csaptunk egy kis nyaralás félét. Voltunk Pakson a nagypapánál és a Szelidi tónál. Nagyon jó volt és Lizus is rettenetesen élvezte. Vettünk utazóágyat is amiben szintén nagyon szeret lenni.
Már egyedül is hagytam a dédijénél, mikor lementem a balcsira egy napra, állítolag nagyon csodásan viselkedett. Nem is hiányoztam neki.
Most szombaton lett volna a keresztelő ami végül sajna nem jött össze. Most oktoberig várhatok erre.
Most meg sajnos szenvedünk, ma nem igazán akart enni szinte semmit sem, nagyon nyügös kicsi hőemelkedése is van és sokat sír. Arra gondoltam esetleg
jön a foga? Szerintetek?
Gombocka:
Valóban nagyon édesek ahogy így "hasonlitanak" egymásra. Lehet hogy őket az "egymásnak teremtették".
Szeee:
Melinda nagyon szép kiscsajszi. Pogi is szokott így ébredni, hogy elmászik a helyéről.
Ebben a melegben mi is csak akkor megyünk ki ha nagyon muszály.
Szabus:
Grat Zalánnak. Nálunk csak 1-2 csinálta Pogi és azóta sem hajlandó újra átfordulni.
A nappali alvás nálunk is gondot okoz, de én nem ringatom hagyom addig fent lenni amikor már annyira elfárad hogy magától is elalszik. De még így is
előfordul, hogy napközben csak 1 órát alszik. Ringatni hál isten szinte sosem kell. Ahoz viszont mindig ragaszkodom,hogy este 8-kor ágyban a helye és ő így is
szokta meg. Mikor még velünk aludt és most a saját szbájában is 8-kor fekszik és 4-5 felé kel. Ha éppen nem vagyunk otthon 8-kor akkor is jelzi hogy ő már
álmos.
Ildikó:
Örülök, hogy minden rendben a babával. Alig várom a 4d-s képet a pocakbabáról.
Pussz mindenkinek: Anna & Alizbaba
Pár kép:
Az utazóágy
A dunaparton
Új babaszoba
Pelusmászás

anyucikámmal
apucikámmal
beeeeee
Most én választok
Olvasok
Mérlegelés