katus
akkor keressünk szecsőnek is születési párt?áááá,nem csak vicceltem.de tény,hogy esztert a kórházból ismerem és annyira megtetszett,hogy beráncigáltam magammal a zóra születésére.mert nálunk apa nem vállalt ilyesmit egyik gyereknél sem,én meg nem erőltettem.bár zóránál az elején bent volt,de alig várta,hogy eszternek letelljen a munkaideje és váltották egymást.szóval nekem eszter igazi lelki társam,támaszom.(eszter ne olvasd,agyon dícsérlek
hajnus
zóra nem mond semmit,csak azt hogy lhpdrhtimjisjmvhgrthnpiíajiurnvhzreoishnmtieormvijzhespiutv,valami hasonlót.de ha kérdezgetjük,akkor "válszol"(mit mond a kutyus,hol a baba,telefon,stb),de most már még a fejrázásról is leszokott(ami a nemet jelentette).szóval nálunk még a dádá sincs.eddig azt hittem okos,mert belecuppog a levegőbe is puszit adva,de most letörtem kicsit
de jó nektek,hogy buliztok egyet,együtt!!!mennék én is!!!!de nem tudok!!!eszter,hozz soproni levegőt!!!meg buli hangulatot!!!csináljatok sok fotót,hogy megismerjek mindenkit(majd eszter magyaráz,hogy ki-kicsoda,ki-kinek a gyermeke
jó éjszakát mindenkinek!
[/quote]

ülünk:)