Sziasztok!
Azért nem írtam már tegnap, mert tökre lebetegedtem. Eddig is taknyos voltam, de most már elég rondán köhögök is és tegnap fájt a fejem is, és a köhögéstől a pocakom is
Fibi!
Élménybeszámoló nem jött. De miért nem osztod meg mindenkivel?
Manóka!
Régió nagyker! Mi ott vettünk műanyag lábasokat fedővel, merőkanállal, vízforralót, és láttam, olyan műgyümiket, mint amilyenek a játszóházban is voltak, tök nagy a választék a konyhás játékokból (van hűtő is

, vízforralóból legalább 4 féle volt)) És edénycsöpögtető, amin tányérok és evőeszközök vannak. nagyon klasszak. Az Ikeás nekem is nagyon tetszik, mert nagyon szép, csak én drágállom, mert ha jól emlékszem 2-3 ezer forint,a műanyag pedig csak pár száz.
Ruz!
Bendi nagyon helyes és aranyos kissrác! Nem értem ezt az egész felhajtást! Persze nem vagyok doki, és hajlamos vagyok naivnak lenni, és úgy gondolni, hogy egy orvos jobban ért ezekhez a dolgokhoz, aztán mindig ledöbbenek, mekkora hülyeséget tudnak mondani, és elgondolkozom, vajon hol vették a diplomájukat, mert arra nem is merek gondolni, hogy ezt tanítják!!!! Az anyatejre egyébként is azt mondják, hogy nem híznak el tőle a babák. Valaki írta a háztartási kekszes cuccot, na én is mindig ezt kapom, amikor főzögetem a kölespelyhet a gyümölcsbe, hogy miért nem reszelek bele kekszet? Én egyébként nem vagyok keksz ellenes, csak úgy vagyok vele, hogy amíg a gyerek szereti az egészségesebb dolgokat is, addig azt adom. Úgysem marad ez sokáig! Jön az óvoda, és onnantól nincs megállás: csoki stb.
Egyébként mostanában engem is mindenki le akar beszélni a szoptatásról, persze csak finoman, mert tudják, hogy mennyire ugrok a témára!

Anyám volt a legaranyosabb. Ő, aki soha nem szoptatott, mert nem volt tejcsije (és ezért nagyon büszke rám!), azt mondta, hogy lehet, hogy abba kellene hagynom, hogy maradjon a második gyereknek is

De ő tényleg jószándékúan mondta, ki is tört belőlem a röhögés!
Dora, Ancsi!
Nyaralásos képek szuperek!
Én nem tudok fotókat felrakni, mert csak hagyományos gépünk és kameránk van, de már rajta vagyunk egy digitális gép vásárlásán!
Gabi!
Szuper lehetett nektek is!!!!
Neet!
Én is tiszta álomkór votam az első harmadban, aztán szerencsére lemúlt. És akkor most a te kedvedért:
Zuzi (22)
(azok a plusz izék mit jelentenek? Már Veránál sem értettem, hogy pl. 22+1

)