Sziasztok!
Anubias! Most olvastam el a szüléses történetedet, hát... nem csodálom, hogy ennyit vártál a tesóval! Te jó ég... És még én voltam kiakadva, hogy nem szülök többet... (egy darabig)
Egyébként nem értem, akkor még nem volt EDA?! Ahelyett, hogy üvöltözött a doki, nem jutott eszébe, hogy adjon eda-t? Pláne, hogy már második napja vajúdtál. Nem értem...
Egyébként nekem a második baba lett elég súlyos, én 163 cm vagyok és a másodikat 54 kg-val kezdtem. Elég sokat felszedtem sajnos, ez most nem így lesz. Szoval, nem tudom, neked saccoltak-e súlyt. Nekem az első babánál mondták, hogy kb. mennyi lehet a súlya, a másodiknál valahogy kimaradt ez. De még jó is, mert aznap, mikor megszültem, reggel elmentem uh-ra, de még nem tudtam, hogy szülni fogok. És vártam, hátha mondják, milyen lehet a súlya kb. De nem mondták, és ki is voltam akadva. Utóbb hálát adok Istennek, hogy nem mondták, mert ott ájultam volna el. Én az első 3250 g-os fiam után max. 3500 g-os lányt vártam volna és ehelyett 3950 g lett... gátmetszés nélkül. szoval Te alacsonyabb is vagy és vékonyabb voltál szerintem terhesen is, ha mondták volna, kb. milyen súlya lehet, ráadásul első, már ez okot kellett volna adjon a császárra...
Nem csodálom, hogy más doki után nézel!
Még azt szerettem volna kérdezni, hogy most akkor Neked milyen allergiád van, hogy nem lehet addig teherbe esni?! Nekem is van egy csomó féle, nem mondták, hogy ez akadály lenne... igaz, enyém nem szezonális, vagy hogy mondják... Ja és 5 éve-amióta először terhes lettem- be van dugulva az orrom...
Most néztem vissza, 6-7-en írtak be ide eddig, közülük 3-an folytattuk. Máshol is előfordulok, de hogy őszinte legyek, nem jó egy olyan topicba becsöppenni, ahova kb. 30-an írogatnak... stb.
Csné-Ági ugye?
Volt akció, és érzem a pé-t! Érzékeny a méhem! Eddig minden ugyanúgy zajlik, mint legutóbb! Akkor is éreztem a pé-t és utána végig érzékeny maradt a méhem...
aztán nem esett le a hőm és vettem egy tesztet... Érdekes volt, mert megcsináltam és láttam, hogy csak egy csík... a francba, gondoltam... kb. 5 perc múlva meg láttam egy nagyon halvány másodikat! Most kicsit később csinálok tesztet-már ha kibírom... és nem jön meg addig.
Egyébként kérdéseidre válaszolva. Én is jobban és tovább véreztem, illetve elején véreztem, de utána nekem is ez a maszat volt, elég sokáig. Egy héten túl ment, az biztos. Asszem, 9-10 nap. A hasam nem fájt, csak mikor még véreztem, kicsit olyan mensi-szerű görcseim voltak, enyhék. De csak első napokban. Viszont, mikor műtét után 4 héttel megjött, az sokkal erősebb volt, mint egyébként szokott! Nekem a doki azt monta, műtét után 3-4 héttel szoktak kontrollra menni. Eltelt 3 hét és a 4. hétre kaptam időpontot, ott izgultam, nehogy addig megjöjjön, mert akkor le kell fújni. De hétfőn mentem és szombaton jött meg utána.
Az azért durva, hogy nem a dokid műtött. És hogyhogy elhalasztotta?! Egyébként engem sem Ő műtött, de nekem szerintem más volt. Nekem missed ab-m volt. És nem véreztem, nem is görcsöltem, egyszerűen kisebb volt a baba, és nem volt szívműködés. Mivel nem volt sürgős, de én nem akartam így még egy hetet várni, és félni, otthon elönt a vér, ezért bementem és az ügyeletes megműtött. Nem tudom, Te aludtál-e a műtét alatt, mert képzeld, én nem! Nem hatott rám eléggé a kábító altató... jó szar volt!
Anubias, ez az abortuszos dolog nekem is csomót eszembe jut, ismerek olyat, aki szinte évente megy abortuszra, mert neki már nem kell gyerek-azért itt már tényleg nagyon bénák lehetnek, hogy sorozatosan elbaltázzák a védekezést....-, és ismerek olyat, aki több százezreket költ, csak végre egy gyereke lehessen az életben... iszonyú!!!!!
Van egy hőmérőzős topic itt a Babaneten, nekem Ők segítettek ebben! Van ilyen hős görbe is, és ott lehet vezetni a hődet!
Vio