Sziasztok, Lányok!
Most szakitok egy kis idõt magamnak, és leirom, velünk mi a szitu.
Köszönöm, aki aggódott értem, most már jól vagyok, csak az ehavi esélyes napok maradtak ki, igy tegnap meg is jött, most a változatosság kedvéért 27 napra.
A párom múltkori rossz motilitási eredménye miatt kontrollra volt szükség, ami aug. 13-án történt meg, az eredményét múlt csütörtökön kaptuk meg. Sajnos, alig javult, a mostani százaléka 34 %, pedig a többi eredménye jó (spermaszám 87 millió, térfogat 5 ml, steril). Ezért felirtak neki Gonal F injekciót, 20 ampullát, kettesével hetente, igy megint nagyon sokat csúszik a baba-projekt. Emiatt az én tervezett gyógyszeres ill. injekciós stimulációm is értelmetlen, az inszemrõl nem is beszélve. Ezért abban maradtam a párommal és a dokimmal, hogy azért adunk egy esélyt a Clostinak, mivel a petevezetõim most már átjárhatók, meg köv. hónapban is Closti, ha most nem jön össze. Egy kicsit el volt keseredve a lelkem, de aztán sikerült megvigasztalnom, csak hát megint el fog telni egy csomó idõ, ami az elbocsátásom veszélyét hordozza magában. Tehát nem éppen rózsás a helyzet, de hát ez van. Képzeljétek, a 9 ampulla (tehát fél adag) Gonal F majdnem 35.000,- Ft-ba került! Ezt mi most kifizettük, de mi van azokkal, akik nem tudnák kifizetni, azoknak ne legyen gyerekük??? És ez már az 50 %-os támogatott ár! Ezért is hagyjuk most el az én injekciómat, mert az is nagyon drága, és a dokim szerint nem érdemes rákölteni addig, amig a párom eredménye nem javul. Csak hát közben telik az idõ. Még jó, hogy a dokim a kezdetektõl kezdve pozitivan áll a dolgokhoz, mert pl. még sehol sem tartanánk, ha kivártuk volna a fél-egy éves várakozási idõt. Igy is majdnem egy évnél fogunk járni a párom injekció-kúrájának a végén.
Az talán most segit egy kicsit elterelni a gondolatainkat a babáról, hogy találtunk egy eladó házikót a faluban, ami jó lenne nekünk, nagy kerttel, diófával (ami a párom szive csücske), szóval most annak akarunk utánajárni, hogy a mi lakásunkat mennyiért tudnánk eladni, és milyen hitelt tudnánk felvenni.
Na, befejezem kisregényem, mert millió meló vár rám, csak nem birtam ki, hogy ne irjak. Sajna nem vagyok képben, hogy kivel mi újság, majd megpróbálok visszaolvasni, de ez nem ma lesz, az bizti. Bocsi, hogy hosszú voltam.
DORIS
ez szörnyû! Akkor most nem elbocsátani fognak, hanem áthelyezni? Vagy ez csak indok, hogy ha nem fogadod el az áthelyezést, akkor azért rúgnak ki? Nagyon rafkósak ám a munkáltatók, vigyázz magadra!
ANDY
Veled mi van? Csak utalásokat olvastam eddig, valami fertõzésed van? Pedig már kezdtél egyenesbe jönni...
Sok puszi mindenkinek, megpróbálom utolérni magam a munkában.
Rita