Tetszik a babakocsi, csak mintha kicsit keskeny lenne, 72 cm. A tobbi, amit nezegettem, mind 78-80 centisek, es allitolag befernek igy is az ajtokon! Amiket az ebay-en nezegettem, azok kozul a Hartan Ranger tetszik csak igazabol! Pedig mar azon is gondolkodtam, hogy felhivom a Club Geminit (az ikresek klubja itt a kornyeken), hogy tudnak e segiteni!
MEgegy, ugy latom, ehhez nincs puha mozeskosar, ami kesobb labzsakka alakithato lenne! Ezt kulon kell majd vennetek, es eleg sokba kerul...csak az eghajlatt miatt, azt hiszem ez elengedhetetlen! Feletek is minden babakocsi ki van belelve birkagyapjuval, vagy valamilyen szormevel?
Tenyleg, mindenbol egyformat akartok majd a babaknak, vagy ahogy jon? Ahogy nezegetem az arakat, borzaszto sokba kerulne mindent ujonnan megvenni!
Erdekes lehet ikreket varni, en sokat jatszottam a gondolattal, mivel a felmenoink kozott gyakran elofordult (apukam iker, az o anyukaja is, es a ferjem anyukaja is). Eddig mindig remeltem, hatha ikrek, aztan most harmadszorra mar nem annyira, mihez kezdtem volna negy gyerekkel??!! Raadasul uj kocsi is kellett volna, pontosabban kisbusz!
Ja, es itt is ugy van, hogy jarsz egy dokihoz maganrendelobe terhesgondozasra, es utana amikor itt az ido szepen beslattyogsz egy altalad kivalasztott korhazba, es az ugyeletesnel megszulsz. Fizetni ugy tudom nem kell.
A franciaknal is hasonlo volt, de ott nem is volt alapbol orvos a szulesnel, csak szuleszno. Viszont ott olyan biztositasunk volt, hogy amikor a gyerekkel bent maradtam a korhazban (amikor beteg volt 3 honaposan), nekem is teljes ellatas jart, es pl. evente egyszer vehettunk szemuveget kb. 160 ezer forint ertekben a biztositas terhere (ez egy kiegeszito biztositas is volt, a ferjem cege fizette). Nem vagyok odaig a franciakert, de ez az egy dolog nagyon tuti volt! Es olcsobbak voltak a gyerekruhak ujonnan es hasznaltan is mint barhol ahol eddig jartam!
Nemsokara megyek a repterre, egy baratnommel talalkozom egy oracskara, atszalloban hazafele talan lesz egy kis ideje. O is babat var, 12 hetes, es nemsokara lesz az eskuvojuk!
Apukam ma hazament, nem tetszett neki Nemetorszag, visszasirja a francia rivierat!
Szerdan megyek dokihoz, 18 hetes leszek, nem tudom, most akarja e a 20. heti UH-ot megejteni?! Remelem!!! Es akkor mar igazan megnezhetne, hogy mi van a laba kozott! Persze felek is attol, hogy esetleg azt mondja, kislany, jol beleelem magam, aztan otthon a 4D-n kiderul, hogy valami ott fityeg!!!
az sem tragedia eppenseggel, lenyeg hogy 'mas baja' ne legyen!
, de azert jobban szeretnem, ha nem vernenek at! Gyurinal ugyanis ez tortent, otthon kislanyt mondtak, a franciaknal meg kisfiut! Es az is lett! Zsuzsi
17+6