Zsan,
kicsit macera, de imádom: két karika cukkini közé egy szelet sajt, bepanírozni, kisütni sok ilyet, aztán kéjes sóhajok közepette megenni

ennyi. A "töltelék" pedig sajton kívül is lehet bármi

Az egyszerűbb módszer: megkérem anyósomat, és ő csinál ipari mennyiséget, lefagyasztja, mi meg kiolvasztjuk, kisütjük stb. ld. fent
Vesét tessék megnézetni, az sem vicc!
Fibi,
örülök, hogy Bálint jobban van!
Tinu,
hízás miatt ne aggódj, 10-15kg simán belefér, nekem Dócival 15 volt, Marcinál viszont a terhességi cukor miatt diétáztam, így csak 9 lett belőle

A két terhesség közt alapvetően azt érzékeltem súlybeli különbségként, hogy Marcival a végén is sokkal könyebben legyalogoltam 2-3km-t, és kevésbé vizesedtem. De ez lehetett annak az eredménye is, hogy Dóci azért rendesen edzésben tartott, rohangálni kellett vele-utána. A tornát mindenképp ajánlom, pocakosok közt lenni egyébként is jó, mozogni is
A súlyleadás meg annyira egyéni dolog: van, akiről leolvad a 30kg plusz is, és van, aki az 5kilóval csatázik éveken keresztül! Szóval szerintem ezen ne aggódj!
Zuz,
a legrosszabb dolog, ha már majdnem össze lehetne rakni a szekrényt, de vááááárni kell

Én is ilyen tegnaprakjukössze ember vagyok

Az extrémszerelés nálunk egy kikás íróasztal volt, atomjairól kellett összeszerelni, minden pöcök-csavar megvolt hozzá, kivéve a szerelési útmutatót... de sikerült!
Vica,
durva, akkor ebben az évben 4ezer körüli lesz a szülésszám????
Jó talizást mindenkinek, mi még nem vállaljuk be, de a következőn már szeretnék ott lenni Marcistul-mindenestül
Voltunk Marcival csípőszűrésen, a kórházban azt mondták, hogy mintha kissé instail lenne a csípője, vigyem korábban, vittem ide az Ortopéd Klinikára, szerencsére minden rendben van, még kontrollra sem kell mennünk. Ő volt a legkisebb, a többiek nézegettek, ő végigüvöltötte a várakozást a vizsgálóban (Anyaaaaaa, nincs rajtam pelenka és háton vagyok és kaját nekem!!!!!), aztán amikor az orvos vizsgálta, elhallgatott (a másik két baba akkor kezdett el üvölteni

), viszont majdnem kiugrott a doki kezéből, mondta is, hogy marha erős gyerek
Hopp ébred egyeske, már óbégat, hogy "öcsiiiiiiiiiiiiiii", és a kutya nem akarja kivenni az ágyból, pucolok, bocs, hogy nem írok többet, majd jövök, és próbálok tovább reagálni
Ti addig lehetőleg talizzatok, ne írjatok, mert a tegnap nap kegyetlen mennyiség született
v