Sziasztok
odry, csak kettőt kell aludnod:o) de jó neked, és nagyon szurkolok!
lola a 24. -e tuti szép nap lesz, én érzem...tarts ki
sapé, már jó rég írtam neked is, talán ek is felejtettél..
de most aktivizálom magam, bár ahogy elnézem az írásaitokat le vagyok mardva, nekem ez a három hónapos injekciókúra 8hormon 'kikapcs) nagyon nem esik jól...és a legrosszabb a bizonytalanság, hogy ha már nem kapok több szurit, mikor jön meg és mikor lehet újrakezdeni a próbálkozást
de most nem is akarok ezzel foglalkozni, mert neked szurkolok nagyon! és mindenképp szedd az elevitet, én is most kezdtem el, mert tényleg sokmindent megelőzhet ill. rengeteg 'jó anyag' van benne.
legyekmami, szia köztünk!ez a posztkoitális vizsgálat arró szól, hogy milyen a méhnyak váladék az ovuláció idején? mert én tökre nem értem, hogy alapból ezt miért nem csinálják meg a meddőségi rendelésen mindjárt az elején. mert így ha valakinél, nem derül ki az elején akkor csak a lombiknál csinálják meg. ez érthetetlen nekem

szóval tuti jó, hogy nálad ez kiderült!
és szerintem valszeg így inszem lesz belőle, bár nem vagyok orvos, és az is lehet, hogy tudnak valamit adni erre:o)
kitartást!
zsazsóka73
üdv neked is:o) milyen vizsgálatokon vagy túl? nekem nem volt még inszemem, de barátnőmnek igen, és amiket tőle tudok, mindenki máshogy reagálja le, de nagy fájdalmakkal nem jár, ne félj, hamar túlesel majd rajta, és ez is egy lépcső a sikerhez