Szép jó reggelt Mindenkinek
Köszönöm a hozzászólásaitokat a munkahellyel kapcsolatban, szerintem nem is érdemes terhelni itt ezt a topikot. A megkülönböztetett viselkedést már évek óta érzékelem és a megjegyzéseket is, hogy vajon a terhesség miatt híztam-e el:... Viszont mindezek ellenére úgy gondolom mindkettõnk (munkáltató és én) szempontjából is az a legszerencsésebb ha õszintén és tiszta lapokkal játszom. Én már annyi ideje stresszelem itt magam, hogy elég volt, eddig volt türelmem de most már nincs. Elképzelhetõ, hogy ajánlanak esetleg más jellegû munkát de most még csak egy állásról van szó. A munkáltatónak sem lenne túl szerencsés, ha néhány hónap múlva kiesnék a csapatból és azért képzeljétek el azt a szitut, ha mondjuk több hetes táppénz után és egy beharangozott terhességgel mégis visszakényszerülnék mert nem sikerül kihozdanom a babát. Nem vagyok pesszimista de többünkkel is megesett már ez a szitu és a vetélést én sem zárhatom ki... Mégis miként fognak rám nézni? Nem az lesz a legtermészetesebb, hogy felmondanak? Ha õszinte vagyok nem veszítek semmit, de a lelki nyugalmamat sikerül megnyernem
Ez most a legfontosabb
Bocsánat a regényért, ígérem, ha beszélek a jövendõbeli fõnökömmel, akkor beszámolok a reakciójáról. Az eddigi munkámmal elégedettek voltak, pozitív visszajelzéseket kaptam tehát az új fõnököm ezért számít rám, meglátjuk az õszinteséget miként fogadja majd
Egyébként a korábbi munkahelyemen az elhalt terhességem és sorozatos mûtéteim után mondtak fel... Visszamentem lelkileg meggyötörve és közölték és az utcán találtam magam... Ezt szeretném inkább elkerülni.
Bea
Rita
A mindkét oldali elzáródott petevezetõk ill. a Párunk nagyon rossz andrológiai lelete már elég indok arra, hogy azonnal lombikra mehessen az ember. Ezért vagyok én olyan nagy bajban, mert az egy elzáródott petevezetõm ill. endometriosisomat nem tárgyalja a törvény...viszont orvosi igazolással a lapar eredménye alapján már kaphatok felmentést az inszem alól ha ez indokolt
Gitta
Jobban vagy már?
Puszi: Doris

, pedig a munkakedvem a nullához konvergál...