A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zuzmo: a párom kapott nyelvi ösztöndíjat Kínába, és én is kimentem vele. Én 8 hónapot húztam le Hangzhouban. Tavaly május végén jöttem haza. Nekem nem jött be annyira Kína, dehát sokan beleszeretnek és ott maradnak.
Vica: mondjuk nekem kb. fele visszajött magától a 90 napos után, a többi pedig a terhesség miatt. De az biztos, hogy nagy élmény volt újra ugyanolyan soványnak lenni, mint gimis koromban. :D Lehet, hogy ez az élmény része tett rosszat nekem és azóta folyton arra vágyom, hogy megint annyi kiló legyek. :( Pedig az időt nem lehet visszaforgatni...

Kép
Kép
tinu

Macs,
5 perc alatt megtanulhato? 8) :D

KépKép
fibi

Jaj, köszi a tippeket nektek bolt-ügyben, nagyon jegyzetelek. Lehet, hogy ma be is nézek egy-kettőbe.

Kép
Kép
tinu

Votiv,
én is borítékolom, hogy megállapítják, hogy babát vársz :mrgreen: De azért csak számolj be :)

Fibi,
leszólítás :shock: Hangelmenés :(

Zuzi,
a legkirályabb persze az, ha anyós csinálja :D de anyukám pl. annyira utál panírozni, hogy helyette meg mindig én csinálom :D :D És jobban vagy már?

Ancsi,
aranyos lehet Lencsi :):) Dóci is apuuuuuu-zik sokat, most épp mesét olvastat magának apu-apu-aaaaapuuuuuuuuu-val :)

A legjobb diéta a terhességi cukorra adott szénhidrát-szegény változat :? Nálam utána két napig tartott szülés után a szénhidrát-láz (ezúton is köszönöm a soksok csokit-tortát[ancsi dobostortája rulez!!!!]-marcipánt-pattogatottkurkoricát, mert átsegítettek a nehéz napokon :mrgreen: )
De annyira belém verték a szénhidrát-parát, hogy azóta nem kívánom annyira a csokit-tésztát-kenyeret stb. ... gondolom, ez majd szép lassan elmúlik :mrgreen:

Na, marci lassan ébred, párom meg megy ebédet főzni, én átveszem a mesemondó szerepét :D

v
kisün

Zuzi, örülök, hogy jobban vagy :)
a fogkrém csak akkor zavarja a homeobogyókat, ha fél órán belül fogat mosol, miután/mielőtt szopogatod a golyókat, tehát ugyanaz az instrukció, mint az evéssel-ivással, mivel a bogyók is a szájnyálkahártyán keresztül szívódnak fel. egyébként illóolajat párologtatni sem ajánlott, szintén fél órán belül.
a fogkrémek többsége mentholos, a mentol meg az illóolajok azok, amelyek befolyásolhatják a hatást. a homeós fogkrém - mondjuk mi eleve ilyet használunk, de nem a Homeodentet, hanem Weledát, mert a páromnak korábban sok baja volt az ínyével - annyiban más, hogy nincs benne mentol vagy más illóolaj.
egyébként vizet simán ihatsz fél órán belül, ez nem befolyásol semmit.
Bazsónak a fogára a chamomillát már próbáltátok? ha nem jönne be, még lehet a mercurius solubilis, alacsony/közepes (15, 12, 9, 5) potenciálban.
az én homeós dokim egyáltalán nem javasolja a magas potenciát, csakis alkati szernek. gyerekeknek főleg nem.
persze a Vibrucolt is kipróbálhatjátok, nálunk már lehetetlen lenne, Isti kiszalad a világból, ha kúpot lát :D
dentinox nálunk egész jól bevált, de több helyről is hallottam, hogy váltogatni kell a dolgokat, mert nem mindig jó uaz és mert akár hozzá is szokhat a szervezet, ettől legközelebb már nem csillapít...

votiv 8)
votiv

Fibi,
attól függ :mrgreen: az én első "mondatom": a macska felmegy a háztetőre. :lol: :lol: enyi elég, szted? :wink: :P
macskanyu

Tinu!
Én a Waiting for you-ban (Ráday u.) is láttam nagyon jó dolgokat, ott csináltattam az esküvői ruhámat is! A tulaj csaj Raáb Márta, ő tervezi a ruhákat, nagyon egyediek, és az áruk kb olyan, mint a 2in1-ban, ahol egyébként szintén klassz cuccok vannak!!!! És én a Pintácsi Viki boltjában (Bartók B. u)is vásároltam, nem bántam meg! A lényeg, hogy ha nem akarsz túl sokat költeni, akkor még véletlenül se menj be a Formes-ba (Mammutba). Én dobtam egy hátast! Tudtam, hogy drága, de gondoltam, hogy az esküvői ruhára nem sajnálom a pénzt. Na, amennyit ott kérnek egy ruháért!!!! Eyg nadrág 30 rugó! Aztán küldözgették az sms.t, hogy menjek, mert akció van!

Indikém! :D
Aranyos vagy!!!! Jól esik ám az én hormonokkal túlterhelt kis :lol: szívemnek!
Anestetikáról írtam múltkor, hogy elvileg nem vényköteles, legalábbis a mi gyogyótárunkban, csak anélkül kb 400 forint. De szerintem az sem olyan nagyon drága, mert pl a dentinox drágább!
Egyébként ugyanez volt nálunk, hogy már annyira fáradt volt Bazsó, hogy nem tudott elaludni! Én teljesen megértelek!
zuzmo1

Zuz,
én - bár írtad, hogy nem jöttök - reménykedtem, hogy ott lesztek.
Veled is szívesen megismerkedtem volna. Talán majd pocak nélkül találkozunk már csak :P
Nálunk anyósom nem nagyon szokott ilyen töltött, panírozottat csinálni sk, inkább mirelitet készít, viszont egyéb más dolgokat istenien készít :) Fel is kell kötnöm a nacit, mert párom ahhoz van hozzászokva :D

Macskanyu,
köszi, meg van a 2. is :D Válaszolok is mingyááá.

Indi,
most már kezdek arra gondolni, hogy a fogzási mizéria mellett a hidegebb, rosszabb időt is rosszul tűri a csöpp. Szted?

Évi
vica94

Helló!

Ancsi, szuperek a nyaralásos fotóid! :) Én pedig nem tettem fel őket elérhető helyre, de ha akarod, küldhetek neked néhányat. :)

Tegnap éjjel tökre éreztem a lábaimat, úgy elfáradtam, alig tudtam aludni, és akkor még dörgött meg villámlott is. Szóval nem volt valami jó éjszakám, áúúú

Tinu

én itt vettem a kismama szerkókat http://www.2in1collection.hu az ára horror, de én csini akartam lenni. :lol: meg olyan nadrágjaik is vannak, aminek nem állíthatós a pocaknál, hanem olyan nagyon rugalmas anyagból van a pocakrésze és akár most is felvehetném, mert alaphelyzetben teljesen lapos viszont a nagy pocakon meg ki tud tágulni. Szóval én pont hasonló okokból vettem ezt a fajtát, amikor az elején már szűknek éreztem a sima nacit, de azért pocim még nagyon kicsi volt. És végig tudtam hordani és felsőik is vannak olyanok, amiket most is szoktam hordani, mert olyan rugalmas anyagból vannak, hogy olyanok, mint egy sima felső, a pocakon viszont tágulnak. Például tegnap ami a játszótéren rajtam volt sötétlila felső az is kismamafelső, amit ott vettem, szerintem senki nem vette észre, hogy az. És különben meg igazságtalanság, hogy most sokkal jobb szerkók vannak a honlapjuk alapján, mint amikor én voltam kismami. :D

És drukkoljatok, mert 3-kor fogok rutinból vizsgázni, félek nagyon, mert azért még bizonytalan is vagyok, főleg tolatásnál és izgalmamban tuti mindent elrontok. :oops:

ruz
ruzicsky

Votiv,
nálunk úgy tűnik,. a chamomilla bejön fogzásra... ugyan nyűgösebb sokkal, mint általában,. de bőven a kibírható kategórián belül és éjjel alszunk :)
macskanyu

Zuzi,
persze, hogy hiányoztatok :!: :) én meg Téged irigyellek, hogy olyan közel laksz sok forumos csajhoz (Manoka, Kisün, Ancsi, stb), hogy csak átugrasz hozzájuk meg sétálsz együtt velük 8)

KépKép
fibi

Macs, ez nagyon jó, hogy legalább nálatok segít :D

Ruzy, nagyon drukkolok! tolatásnál veled vagyok gondolatban! :D te ne izgulj egyet se, mindent szuperul megcsinálsz majd! :wink:

votiv 8)
votiv

Macs,
hmm, lehet :lol: :lol: :lol:

KépKép
fibi

Tinu

Mire leírtam látom már mások is ajánlották a 2in1-t.

ruz
ruzicsky

Vera!
én is utálok panírozni, ezért nem szoktam ilyesmit sütni, meg azért, mert így is van mit lefogynom :).mellesleg a panírozott kaják a kedvenceim, tesóm szülés után három nagy doboz rántott zöldséget hozott (tök, patiszon, stb.). ráadásul tett szezámmagot a bundába............óóóójaj! :)
Lencsi most is apázik. :/ :) meg ha éhes, azt mondja: AMM/TEJ.

Zuzmó!
én is hiányoltalak, csak nem akkor :). Horvátországban olyan fagyit ettem, mint még soha! hol lehet vajon ennyire finom olasz fagyit kapni?
ancsipancsi

Vica, és Máté hogy bírja ezt az időváltozást? állítólag az jó jel, ha leszáll a pocak :D bár, nekem a szülés napján szállt csak le :lol:
biztos már alig várod, hogy a kezedben tartsd :D

votiv 8)
votiv

Votiv!
Köszi :D
Akkor ezt a fogrém dolgot is csak felfújják! Azért fél óránként nem szoktam fogat mosni :wink:
Chamomilla nem vált be, de lehet, hogy az adagoláson múlt. Dora írta, hogy ő óránként 5 golyót ad, és az használ. A barátnőm homeós gyerekorvosa szerint viszont 15-ösből napi 5 golyó, 30-asból max 1, mert ha túl sokat adunk, akko az ellenkező hatást érhetjük el. Erről mi a véleményed???

Macs!
Ha éjszaka alszotok, akkor nem is fogzotok :lol: :lol: :lol: Meg sem érzi Füli!
Múltkor olyan jót röhögtünk Verával, meséltem neki, hogy nálunk annyira horror volt, amikor jött Bazsó foga, mert a 7-8x-i kelés általános volt(kb 2-3 hónapon keresztül!!!). Erre Vera meséli, hogy őket is megviselte, amikor Dócinak jött a foga, volt, hogy 2x is felébredt :lol:
Egyébként azt veszem észre, hogy ahogy "öregszik" a gyerek :lol: egyre jobban viseli. Inkább napközben nyűgös, és este is ébred, de vissza tud aludni, nem vagyunk fent órákig. Remélem ez így is marad!
zuzmo1

http://index.hu/velemeny/eheti/zoldkonyv/

akkor már én is teszek fel egyet az eü. reformról... nagoyn elgondolkodtató - főleg, ha a tegnapi beszélgetésünket erről továbbgondoljuk.

indianyo

Tinu, Ruzinak igaza van, a felsőket simán ki lehet "bekkelni", ha az ember vmi jól táguló, esetleg kicsit nagyobb méretű felsőt vesz. nekem irtó nagy volt apocim, és egy XL-es pólóban minden elfért :D lehet ám kispapától is zsákmányolni, én szívesen hordtam a pólóit/ingeit, de még a boxereit is :lol:

votiv 8)
votiv

Tinu!
Kicsit irigyellek, hogy mehetsz kismamruhákat venni. Nekem nincs pofám előállni azzal, hogy a két évvel ezelőtti kismamaruháim kimentek a divatból :lol: Pedig olyan jó próbálgatni!!! Azért 1-2 nyári cucc befigyelt :wink:

Ancsi!
Majd megyünk a Bartókra fagyizni! Még ha nem is oylan finom, azért megteszi :wink: Jövő héten? :D Hívjuk Verát is, ők is oda szoktak járni!

Tényleg, Vera!
Hoyg sikerült múltkor az a citromfagyis pezsgős csoda?????

Ruzy!
:D Én tegnap jelentkeztem be kresz vizsgára, de már most fosok a vezetéstől! Veled leszek én is gondolatban!!!!!
zuzmo1

Vic,
körzetim csak akkor írhatja fel, ha előtte vittem egy papírt a nődokitól, h ezt szedem és minden oké. De nem is ez a baj, ráér még pár hetet, de dokim addig szabin van, aztán vizsgálatot is szeretnék (negyedévente megyek, kb minden 4. alkalom vizsgálat is), mert legközelebb már suli lesz, és nem lesz ennyi időm ilyesmikre. (Gyógyszernél nem kell sorba állni, se időpont, csak kiadják a vényt.) Hát ha máshogy nem, kimarad az a 3 db, azaz legfeljebb eltolom a ciklust, meg apát, ha közeledne. :mrgreen:

Eszter megagiga hisztis ma. Még babalátogatóba se tudom vinni. Elalszik, amikor indulnánk, amikor meg fent van, nincs busz. És közben sír és kiabál és és és... azért ilyenkor is szép. :lol:

Ruz,
drukk. :)

neet
neet

Zuz, a homeós dokinak igaza van abban, hogy az adagolást nem szabad túlzásba vinni. elvileg egy-két jól kiválasztott golyó is hatásos, hiszen az "információt" megkapja a test. ha semmi reakció nem volt a chamomillára, akkor nektek tuti nem használna akkor se, ha napi 3x5-öt adnál. Kamillánál a Chamomilla szinte "adja magát" :D
de Bazsókának lehet, hogy más kellene. legközelebb ha lesz valahol játszózás, viszek neked mercuriust, és kipróbálhatjuk egy bogyóval. ha az hat, akkor érdemes venni belőle :D a harmadik lehetőség, akkor ebből is viszek, az pedig a Hypericum, azaz orbáncfű. Istinek ez is használt néha, és amennyire Bazsót ismerem, sok a hasonlóság közte és Isti közt, lehet, hogy neki is segítene.

votiv 8)
votiv

Neet, ez gáz :evil: én egyszer régen úgy jártam, hogy a dokim szabin volt, és kellett a gyógyszer ezért elmentem a helyettesítőhöz, az a díszf*** meg nem írta fel nekem, mert hogy fél évnél régebbi volt a laborvizsgálatom :evil:

votiv 8)
votiv

Ruz,
drukkolok én is ezerrel, igyekszem gondolatban segíteni a tolatást :)

Votiv,
köszönjük, jól bírja. Nagyon nagy nyugiban van, alig mozog. Én nem is tudom, hogy fogok ma "produkálni" az nst-n...?
igen, várom már nagyon. Épp meséltem tegnap, hogy a párom a napi 14 óra munka alatt 10-et aggódásal tölt, és állandóan lesi a telefonját, hogy mikor szólok neki :)
És erről a pocak leszállásról én is azt hallottam, hogy jót jelent. Viszont több variációt hallottam. Van ahol azt írják, hogy kb. 1-2 héttel a szülés előtt száll le első gyereknél, a többediknél :D csak egy nappal előtte. Az egyik ismerősöm esetében, ahogy Nálad is előtte való napon szállt le.
No, ezek szerint, elképzelhető, ha ma nem lesz baba, akkor nekem már van egy? :shock: :lol:

Vica
vica94

bakker, indulnunk kéne, Isti meg szunyókál :D

votiv 8)
votiv

Hát ez vészhelyzet! :cry:
Ma felvettem a néhány hete még komfortos, megfelelő bőségű vászonnadrágomat és most épp hogy jó, de nemcsak hasban érte el a max. tágulását, de combban is. :shock: Ez normális, hogy mondjuk két hét alatt ennyit nőjek? Szerintem nem!!! :cry: :cry:

Kép
Kép
tinu

zuzmo1

Sziasztok!

Nagyon jó volt tegnap talákozni veletek :D , tényleg az a rossz, hogy nincs olyan hely, ami mindenkinek viszonylag közel van :cry:
Én is csináltam a telcsimmel pár képet: http://www.pocakpacni.kepeim.hu/album.p ... 66&langi=0
A többi is nagyon jól sikerült. A Balupocakbafújósat le is mentettem :lol:

Most a témákhoz nem tudok hozzászólni, kicsit el vagyok havazva, na meg a lustaság... :oops: :P

Balu egyre többet ácsorog kapaszkodás nélkül, és a bébitaxit használva járássegítőnek, el is indul :shock: :lol:

Apának alakulóban van munka, remélem nem fázunk rá :roll:

jók legyetek, vigyázzatok magatokra!!!

Pussz: Pocak
pocakpacni

Votiv!
Köszi! Én is felfedeztem a köztük lévő hasonlóságot, de nem is mertem megfogalmazni, úgy megijedtem :lol: Akkor kb 5 hónap múlva számíthatok a sz.ros pelenka szétkenésre? :shock: :lol: :lol: :lol:
Faludyhoz mész? Kíváncsi leszek, mit szól! :lol:
zuzmo1

Votív,
megkaptad a privit?

Neet,
:mrgreen:

Ancsi, Zuz,
Bár kicsit messzebb van, mint a Bartók B., de tudok egy isteni olasz fagyizót, állítólag eredeti recept alapján gyártják őket.
Majdnem a Moszkva téren van, aaaa.... Csaba utcában, a templommal szemben.
Eddig a nagy kedvencem a szigetszentmiklósi Auchanban lévő olasz fagyizó volt, de bezárták :shock:

Vica
vica94

Tinus,
ne parázz, lesz ez még máshogy is :) egyébként én is kb.1 kg-kat híztam, havonta. A szövetekben meg gyűlik a víz, tehát fel a fejjel :)

Zuzi,
enyém gyerek is napközben nyafítos. Éjjel nem kell gyakrabban kelni, max.2-ször, de ez a fogak előtt is előfordult, ha frontos az időjárás.
Hááát a 8-9x kelés elég gáz ... nem is szólok semmit :)
macskanyu

a gyerekem most veri szét a mobilommal, a távirányítót :shock: és röhög hozzá...

és a bank visszadobta a papírkámat, mehetek megint az önk.hoz :evil: :evil: :evil:

Indike,
cikk: hát ez a szép magyar valóság...és hát persze hogy "kavarja". Addig ameddig MI vagyunk közgyógyon, nem is érdeke senkinek, hogy változzon bármi. Szdorkának sajna úgy látszik igaza van. Eltörlik a szabad dokiválasztást.... :evil:
macskanyu

Indi: hát nagyon jó vót ez az index-szöveg. :lol:
Már nem is parázok annyira. Jöhet a sárgadinnye! :)

Kép
Kép
tinu

Ti ezt honnan gondoljátok, hogy eltörölnék a szabad orvosválasztást? Én nem hallottam ilyet. Sőt épp ugye az új miniszter éppen azt akarja, hogy ranglisták legyenek a kórházakról, hogy melyikben jobb az ellátás. Hogy ez alapján eldönthesse a beteg, hogy melyikbe megy. Lemaradtam valamiről??

ruz
ruzicsky

Sziasztok!
Sajnos nem tudok visszaolvasni, mert rohanásban vagyunk, majd talán este.
Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy az Oktogonnál hol van a házasságkötő terem?
manoka11

Pocak,
drukk apa új munkája érdekében :)

Ruz,
szabad orvosválasztásos dolgot én is hallottam valszeg ugyanott és ugyanattól a dokitól, ahol, és akitől Szdorka.
Tényleg bevezethetik :(

Manóka,
sajna én nem tudom hol van :(

Vica
vica94

Vica

Ja, hogy úgy értitek, hogy kórházon belül a szülésnél, mert az sürgősségi ellátás? És akkor mi lesz a magándokikkal?

ruz
ruzicsky

Ruz,
Magándokik gondolom maradnának, de ha bemész egy kórházba szülni akkor nem hívhatnád fel a dokidat hogy jöjjön, mert csak az éppen ügyeletesnél szülhetnél.
Igazából ez akkor lenne jó, ha úgy működne mint külföldön, hogy bemehetsz olyan kórházba ahol nincs orvosválasztás és szülsz annál aki éppen ott van, és mellette meg lennének magánkórházak ahol meg szabad orvosválasztás van, de persze ott meg kell fizetni bizonyos költségeket. Persze nem Telki horror összegeket (mert ugye azt pl. állambácsi egyáltalán nem támogatja), csak az állam által garantált ellátás és a te plusz igényeid közti ellátás különbözetét.

Vica, igen, a rólad készült kép alapján tényleg egy helyen hallottuk :)
De te most voltál elöször ugye?

Kép
szdorka

Ruz,
igen, én is erre gondoltam részben, mint ahogy Dorka leírta.
Sajnos, nekem is az jött le, hogy járni járhatsz bármelyik dokihoz magánrendelésre, sztk-ba, viszont a kórházban az lesz, aki éppen dolgozik :(

Dorka,
igen, most voltam előszőr és akkor tényleg Te is ott voltál :) Csak nem akartam odapofátlankodni Hozzád :) Hátha mégsem :):):):)

Vica
vica94

Votiv,
mondom, nem akkora gáz, a helyettes is odaadná azt a fránya vényt bármikor, sőt az asszisztens is, ha van aláírt vény, de én a lelkiismeretes éves szűrést is megcsinálnám vele egyben. És emiatt nem akarok 2x menni. Na, asszem sikerült túlragozni. Na már most, ad valaki 3 szemet, vagy agyonoffolok mindent? :lol: :lol:

Orvosválasztás: ismét egy téma, ami nem érint. Sőt, helyeslem a tv-t, de ezzel itt nem vagyok népszerű, úgyhogy lapozok. :?

Vic,
amit legutóbb írni akartam, az már rég kiesett a fejemből. :)
Most azt írom, aludj, amennyit bírsz, mert ha eleinte jófej is lesz a gyereked, később elkezd felnőni, és minden érdekesebb lesz neki, mint a jóleső pihenés. Az meg még messze van, h ő könyörögjön, anyu egy picit had(d)....:lol:

Manoka,
gratulálunk a nagy eseményhez! :lol:
neet
neet

sziasztok,
Ruz,
drukk a rutinhoz!!!!!!!!!!!! Én annak idején (14!!! éve) még egy ősrégi zsigulival rutinoztam, és átmentem, tehát nem lehetetlen!!!!!!!!!!!
De tudom, mit érzel!!!!!!+++++++++++++++++

Manoka,
én tudom hol van, de valszeg már nem aktuális!!! 8)

többieknek szép, azaz szebb napot!

mától bevezettem a heti 1 nap EGYEDÜL programot, igy holnap egyedül fogom járni a várost, és ezentúl minden hétvégén...megyek kv-zni, erre arra, amig jó idő van, aztán ha tél lesz, nem tom mi lesz, akkor talán ritkábban...
de azt is elterveztem már, h esetleg kiugrom vmikor Bécsbe...van vkinek kedve jönni Bécsbe, szigorúan gyerek nélkül, szigorúan hétvégén???? :wink:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Neet!
Én nem szedtem ilyet, meg is van az eredménye! :lol:
zuzmo1

Zsanci,
4-re megyünk, úgyhogy még aktuális :lol: köszi előre is!
manoka11

Zsan,
ez jó, ezt én is bevezetném. De mit csinálnak akkor a fiúk? Apjukkal? Egyedül egy teljes nap Bécsben... lehet ezt fokozni? :lol: :lol:
neet
neet

Zsána,
énszívesen megyek veled Bécsbe, csak Füli még mikro ehhez.. :? pedig tök jó hely!
És még mindig nem tudom a pempörsz és Füli születése közti összefüggéseket... pedig most már extra méretű lyuk van az oldalamban... :lol:
macskanyu

akinek esetleg nem jött be a 2 link, amit beraktak VOtiv, meg Zuz,

Hajrá, Magyarország, hajrá, Chuck Norris! - Tóta W. Árpád
2006. augusztus 4.

Szenzáció lett a Chuck Norris hídból. Megszólalt maga a hős is, márpedig jelentéktelen dolgokra ő nem vesztegeti az idejét. Pedig tulajdonképpen mi sem természetesebb, mint Chuck Norrisról elnevezni egy hidat, ami 2006-ban épült.
Hát miért ne legyen Chuck Norris az a híd? Mi legyen, Szent korona?

Szlovákiában meg körleveleznek, hogy tényleg Chuck legyen, mert akkor majd rajtunk fog röhögni a világ. Szerintük. Szerintem meg aki manapság a térképnek ezt a felét nézegeti, az csakis Szlovákián röhöghet. Az olyan beszámíthatatlan idióták, akik ott kormányoznak, nálunk a parlamentbe se jutottak be, csókolom.

De vissza a hídhoz. Megy az ember Magyarországon, és betér egy faluba. A faluba a Kossuth Lajos utcán megy be. Ha kanyarodik egyet, akkor a Petőfi Sándor utcán fog kijönni. Minden egyes rohadt faluban. Ahol kettőnél több utca van, ott esélyes még egy Dózsa György, meg valamelyik vezér. Pállott, döglesztően unalmas táj. Sehol egy Derrick utca. De még egy Sherlock Holmes se. Egy egész picike Mézga Géza utca sincs. A Habsburgokkal meg tele a provincia, beleértve a hidakat.

Hát miért ne legyen Chuck Norris az a híd? Mi legyen, Szent Korona? Az a nemzeti alternatíva, legalábbis azt tolja valamelyik okos társaság, az a fajta nyilván, amelyik Szlovákiában körlevelez. Szent Korona híd, persze. Az unalom súlyától fog összedőlni.

Apropó, azt tetszenek tudni, ki volt Blaha Lujza?

Na ugye, Chuck Norris is belefér. De Hofi Géza a minimum. Meg elférne egy húszméteres Darth Vader-szobor is a Felvonulási téren, jut eszembe. Ott, ahol Sztálin állt. Ki kéne már köpni a karót végre, meg ezt a sok bajszos-egyenruhás embert.

forrás: index

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsána,
imádnád, ezt a topicot... :mrgreen:

http://prohardver.hu/f.php?mod=40&id=354864
macskanyu

jaj Macs,
máris.... :oops:
és előre is köszi, pedig még meg sem kértelek....

Indul a Pampers - Fisher Price Hűségprogram!

Megajándékozná kisbabáját képességfejlesztõ Fisher Price játékokkal? Mi sem egyszerűbb! Vegyen részt a Pampers most induló programjában!

Gyűjtse a midi és maxi Pampers pelenkák vonalkódját, és segítse elõ gyermeke fejlõdését a Pamperstõl ajándékba kapott Fisher Price játékokkal! A programban a 2005. október 1. és 2006. március 31. között született kisbabák vehetnek részt.
http://www.pampers.hu/hu_HU/news.php

szóval, van egy raklap vonalkódom, és mi ugye már nem vehetünk ebben részt, viszont van sütifaló dobozka, amit már B születése környékén kinéztem (magamnak) és msot már néhány pontért is odavágják hozzád...szóval, köllene...
ha esetleg regisztrálnál Füli nevében, akkor esetleg fel tudnám adni Füli nevében, és akkor egyszer lenne sütifalónk... :?
hmm...???
mindezt nem kivánom ingyér..:lol: amit csak kérsz, megadom...pl. sütit....:wink:

és Bécs jövőre is játszik ám...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Manoka,
tudod hol volt Zsanci kedvenc gyorsétterme, a Wendy's??? Nos, ez ott van mellette, mintha a király utca felé mennél a körúton...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

egyébként, őszinte leszek, én Freddie Mercury hidra szavaztam..ötödikként.... :lol:

de tetszett, h végre kicsit spontán ez a nemzet...éreztem egy kis lazaságot...erre azt mondja a főmufti, h azért szomorú, h az emberek ebből viccet csinálnak????? én meg örültem!!!
de hát, MÁSOK VAGYUNK!!!! :roll:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?