A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Na mégis jöttem egy kicsit

Lívi
Nálunk apa Zsuzsizza Levit, én csibe-bogárnak hívom. :lol: Most már mi is sokat mondjuk neki a nevét, milyen ciki már, ha nem tudja. :lol: :lol:

Lyly
De jó hallani rólatok. :D Nagyon szép Bence baba. Augusztusba lesz tali !! Nem tudtok eljönni?

Ildi
Nem biztos, hogy megyünk, de a számod tudom, ha mégis. :lol:

Anna
Miért kell mind a két lurkónak gyógytornász? :(

Meli
Jó nagy bunkót sikerült találnotok. :(
Bartika
Levit a 28 fokos vízbe lazán bevittem. Az elején remeget a szája, de utána már nagyon élvezte. :lol:

Faby
Ez a szem dolog, nagyon rosszul hangzik. :( Remélem, nem marad el a nyaralásotok. :D

Boscó
Gratula a kutyinak, és persze a gazdinak. :D

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Én is vagyok ... csak apa még a héten itthon van. Este mindíg elolvasom a napi termést de már fáradt vagyok írni.

Boscó
Nekem nem fáj 8) ilyenkor örülök a császárnak :)

Vok
szép kis hajasbabád van :)

Szelivi
én is Mancizom Timit :P

Babetta
a forma1-et most kihagyom :cry: de pénteken megpróbálom apát rábeszélni h menjünk már el a ringhez legalább csak az autók hangját halljam. :lol:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Anita
Voltatok úszni a héten?

Gyöngyi
Cuki a kép és ügyik vagytok a hízással. :D

Képzeljétek, mit láttam odalent megnéztem a gátsebem, mert még mindig érzékeny. A gátsebem helyén, valami vadhús kandikált szembe velem. Holnap megyek a kórházba, szerintem műtét lesz belőle. Nagyon el vagyok kenődve. :cry:

Petri
És beadta már a derekát? Én Forma 1 helyett anyatejes napra megyek idén. Kaptam szép meghívót, nem hagyom ki. :lol:

Eszter
Nagyon sokat nőtt Hanna. És még mindig sok haja van. :D

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Boscó!
Én nem véreztem szülés óta szex közben. Igaz mi a kilencedik héten voltunk először együtt. Aztán volt egy pár hetes szünet, szóval kedvem nem volt igazán, technikailag jól vagyok. De ahogy írjátok a problémákat sorban, szerintem még szerencsés is vagyok. Egyébként nekem most azóta van kedvem, amióta nem szedek gyógyszert.

Egyébként neked tuti védekezési módszer az Aszpirin. Na azt kell jól a két térd közé szorítani! :D Akkor aztán nem történhet semmi! :D

Babetta!
Tudod mi régen Bocinak hívtuk egymást a férjecskémmel a boci-mobilos reklám óta. A babát a pocimban kisbocinak hívtuk. Erről azért szoktunk le, mert ha majd az oviban megkérdezik, hogy kislányom hogy hívnak? Kisboci! Apádat? Boci! Anyádat? Bocika. Na jól van, arra van a pszichiáter! :shock:

Petri!
Mancik tartsunk össze!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Lívi
Engem apa hív Mancikának :lol: :lol: és cserébe én is Mancikázom őt. Mondjuk Levit még nem Manciztuk. :lol: :lol:

Szóval ti vagytok a boci család!! Tudok jó pszcihológust ha kell :lol:

Vali
merre jársz?

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Na most már megyek aludni. Jó éjszakát mindenkinek.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta!
Csak a fogalom tisztázása érdekében: mit hívnak vadhúsnak? Olyan felesleges husidarabot, aminek nem kéne ott lennie?
Én is megnéztem még a hazajövetelkor magam alul, sajnos a cérnákat meg is kellett szabnom, mert szúrtak. De most minden majdnem olyan, mint régen volt. Egyedül az oldalvágás nyoma látszik. Pedig én azt hittem, hogy ilyenkor az embert a régi önmagára visszaalakítják. Még egy tévedés a szüléssel kapcsolatban.

Kép
szelivi

Livi :)
Köszi a privit :)

Boscó:)
Érdemes lenne valamilyen síkosítot használni. Szoptatás alatt kevesebb váladék termelődik, így hátha az segít :)
A hüvelykúpot a védőnő is említette. Ő próbálta és azt mondta egyátalán nem kellemetlen. Előkerestem a papírját: nem tartalmaz hormont, receptnélkül is kapható, megbízhatósága 98,4-99,7 % és akkor kell használni amikor kell, akotus előtt 10 perccel kell felhelyezni. Ja és a neve Patentex oval

Csilla :)
Igígy vagyok ám a Kolping miatt :wink:
Remélem addigra a szemed is rendbe jön :)

Amelitának Boldog 3 hós hónapfordulót :)

Eszter :)
A csajszi haláli :lol:
Annamari már 3 hetet nyaralt és most is a Balcsin van :lol:
Amúgy nagyon szerencsés, mert nagyon gyorsan :D

Meli :)
Kár volt kifizetnetek :( Remélem azért valamikor sikerül befejezniük a festést :)

Alina :)
Jó pihenést :)
Peti már jól van, ma egész nap kacagott :lol:

Edit :)
Annamari lába egyre zsugorodik, moszály lesz masszíroztatni, Peti mellkasa meg kicsit tölcsér :cry:
Szeptembertől aktívan ráállunk családiasan a sportra :lol: :lol: :lol:

Petri :)
Ha ennyire vágysz a Forma-1 hangjaira, akkor irány az Aquapark, szinte egymás mellett vannak :lol:

Lányok:)
Holnap nem leszek mert reggel megyünk Annamariért Balatonra és csak este jönvünk :)
Addig is legyetek jók :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Lívi
Szerintem rosszul varrta el és nem elhalt az a darab, hanem megnőtt kb 2centis cafat lett belőle. Ez 1 hónapja 0.5 centi volt. Azt hittem javulni fog, de tegnap megnéztem és majdnem elájultam. Majd holnap kiderül, hogy jól gondoltam e.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Szóval ,hogy részletezem: Nagyon szép rózsaszín színe :lol: van csak éppen semmi keresni valója nincs ott ahol van :( .A többit nem írom hogy hol helyezkedik el mert nem akarom elvenni a kedveteket. Mi most megint hanyagoljuk a sexet, mert nagyon szar érzés és baromi útban van. :cry:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Köszönjük a dícséreteket! :)

Babetta!
Jujjj!!! :( Azért ez elég szarul hangzik! :( Lehet, hogy van rá más megoldás is, nem csak a műtét!!!

Én majd nyaralás után megyek dokihoz. Addigra tuti kapok időpontot. :D:D És nem ugyan ahhoz a dokihoz megyek. :( Kiábrándultam belőle. Pedig 10 évig ő volt a dokim. :(

Anna!
Vigyázzatok magatokra! :) Sajnálom Annamarit! :( Azt hittem, hogy már nem kell neki járnia. Azt hogy tölcsér Peti mellkasa, az mit jelent és miért baj? (Nem igen értek hozzá)

Meli!
Jajjjj!!! :( Elhiszem,h ogy szegénye, de ez túlzás!!!!! :( Az lett volna tisztességes, ha befejezi. Attól, hogy szegény, még nem kell így viselkednie. :(

Becenevek:
Ádámot Dumbónak hívom, ez az egyszerűbb nálunk. Ugyanis Ádi előszeretettel használ minden hónapban másik nevet... Voltam már Manó (ez a tartósabb verzió), aztán Kisbálna, Cuncimókus, Cuncus (ezek a mostaniak)
Ebből kifolyólag Hannának is sok neve van:
Én Hanna babának, vagy királylánynak hívom.
Ádi: Gülüszemű (mindezt csupa bűbűjjal adja elő ám), Kiscunci, Nyálgép. És amikor oda értem a babanaplóban, hogy"apu így hív" megálltam és elgondolkodtam, hogy akarja-e a lányom tudni,hogy az apja milyen neveket akasztott rá.... :D:D:D:D:D

Ma megyünk Hannával Bkv-zni. :D Jaaaaaaaaaa, megvettem az új kocsinkat. :D:D:D Pierre Cardin 654-es szürke-sárga. Mindjárt dobok fel róla képet is. Tutter jó. :D Könnyű és jól működik. Szóval ezért megyünk Bkv-zni. Megyünk Örs, Ikea, meg társaiba. Anyumat oda rendeltem már. :D:D Alig várom. :D Igaz, gondolkodtam azon is, hogy mehetnénk kendőben, mert eléggé cidri van, de inkább a kocsit próbálom most ki. :D:D:D

http://www.babaruhabolt.hu/kep/IMG_9128.JPG

Puszi mindenkinek

Eszter
Kép
Kép
vok

Köszi lányok a vigasztaló szavakat. A tegnap este azt mondtam apának, ha ma sem jön megyek visszakérem a tyukot ( :lol: ) aminek szerintem már sehiresehamva.
Amugy szépen dolgozik, csak lusta. Apa mondta, 2 nap alatt mésfél liter pálinka és 4 liter sört pusztitott el. :roll: :o Ezt én igy nem vettem észre,mert végig babáztam. Még szerencse, h nem eset le a létrárol.Vagy már jol birja a piát :x Piálni itt is tudna :wink:

Találos kérdés: Kit várunk most? 8)

Jajj lányok szörnyű éjszakánk volt. Este fél 11 körül sikerült elaltatni a lánykámat, majd felkelt 1 óra előtt pár percel. Fél óra szopi és büfike után elaludt, majd 3/4 3 körül síkitva ébredt. Ugy rütyögött a kis hasa, mintha tenger tombolt volna benne. Kapott GW, SS de szinte semmi hatása nem volt. Elővettem a varázspálcám (hőmérő), s így sikerült nagy nehezen kicsalogatni egy kis kaksit. Nagyjábol ezután meg is szünt a nyügi, de utána hiába ciciztünk az istenért sem akart elaludni. Felöltöztünk s kimentünk sétálni az erkélyre. Nem hogy elnyomná, de még inkább megélénkült Boglárkám. Ujabb cici, séta után sikerült 6 órakkor elaludnia 7ig. Azota nem igazán nyügi, csak állandóan az égbe emeli a lábát és nagyokat pukkol. Azt hiszem felteszek neki majd később egy glicerines kuppot, ha nem javul a helyzet. Ha ezek után sem lesz jobb, akkor du rendel a dokinéni és meglátogatjuk. Ja, meg akkorákat ásit, de aludni nem akar, én meg hulla vagyok, csak nézek ki a fejemböl 8) :lol:

Becenév: én Zsuzsikázom, apa meg Hercegnőzi. Mikor a hasamba volt akkor Bubuka volt vagy Babóca.

Nekünk is baj van a nyakunkkal, de még egyenlőre nem kell gyógytorna. Szülés közben meghúzodhatott egy íny és azota kissé balrazuh a feje. De akkor azt monta a tornásznéni, h probáljuk meg hason altatni és csak akkor menjünk vissza, ha nem sikerül. Ha igen, akkor meg aug. közepe táján látogassunk vissza kontrolba.
Vendég

Vok,
nagyon szép a kocsi! A lányod meg tündéri! :) Szép napot mára!!! Néha már én is úgy mennék Lidivel valamerre, csak kár, hogy nincs rutinom a vezetésben...
Babetta,
ez tényleg nem hangzik jól... Na elárulom most már, hogy annak ellenére, hogy én a végén császáros voltam, nekem is volt egy kisebb gátrepedésem. :(
Annácska,
jó utat mára!
Alina,
jó nyaralást!!! :)
Faby,
jobbulást a szemednek!

Én is Manci vagyok, de engem még anno óvónőm nevezett el így, mert már akkor is sokat beszéltem. :) Most mi vagyunk a Kukacok Ferinek. :)
angi79

Mit nekünk festő......

Kép

......befejezi Boglárka :D
Vendég

na még egy :)

Kép
Vendég

Jó reggeleket!!! :wink:

Babetta-Húú ez a vadhusi dolog borzasztóan hangzik!! :cry:

Vok-Miért ábrándultál ki a dokidból?Vmiről lemaradtam?Szupcsi a koccser! :)

Apropó!!LÁnyok,Nektek van olyan,hogy féléves kontroll?Nekem azt mondta a dokinőm,hogy majd,ha vége a szopinak,menjek citológiára és megbeszélünk egy új bogyot a cerazette helyett. :roll:

Becenevek:Mi mikor Lili beköltözött az albérletbe :wink: Kisbabcinak hívtuk.Majd mikor kiderült 90%-ra,hogy csajszipalánta,akkor Lilibabának neveztük.Így is maradt. :lol: Most már különböző becenevei vannak:Lilkó,Lilkó-Pilkó,Pilkoszka,Líkó,Liluska...Meg ilyenek. :lol: Apával álltalában Édinek,Kincsemnek hívjuk egymást.Néha Lili is kap ilyen megszólításokat! :)

Meli-Ejhaj,ez az éjszaka nem semmi.Én már annyira megszoktam,hogy éjjel alszunk,hogy nem is bírnék ki újabb éjszakázásokat.Remélem Lilinek nem is áll szándékában elkezdeni. :roll: Nem ettél vmi olyat,ami megkínozhatta Bogika pociját? :roll:

Mariannka-Mizus a mellé/hozzátápival?
Vendég

Adjon Isten Jó reggelt!!!

Most csak egy gyors bekukk,mert őrült pakolásban vagyunk, indulunk délben Rakacára.

Mamacka! Mi reformátusok vagyunk, és az itteni gyülekezet szervez mindig tábort, főleg Bükkszentkeresztre, ott van valami üdülő. De még mondom nem néztem utána. Örülök, hogy ti jól éreztétek magatokat ott! Egy hét volt?

Vok! Klassz a kocsi télleg!!! Szép napot mára! Te már kicsit felhajtod az ülést majd? Mert ez a kocsi már főleg olyan bámészkodós, nem?
Valaki irta tegnap, hogy nem jó a babákat ültetni kora előtt, de a mi kocsinkat ha első fokozatban hajtom fel,akkor olyan,mintha a hordozóban ülne. Olyat sem lehet? Tegnap próbáltuk először, mert a lánykám már nem nagyon van meg fekve. Nem lát semmit... :)

Meli!!!! Ide azzal a kis festőnővel!!!! :)

Tegnap megvolt az oltást, kiscsaj meg sem nyekkent, még vigyorgott is utána a doktornénire... kérdezték is tőle, kér-e még egyet? :D

Na megyek, mert még sehol nem vagyok... Puszi mindenkinek! Aztán mire hazajövök legyen mit olvasni!

Puszi, jó hétvégét mindenkinek!

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Babcika: nem hiszem. Immáron ez az 5.-ik éjjel, h rosszul alszik, de a mai volt a csúcs. :( Általában eddil 1x ha ébredt, de az utobbi napokban 4x-5x, volt h 6x is. Olyan kis nyugtalanul alszik, és szinte mindig sirva ébred. Vajon rosszat álmodik? De mit álmodhat? Reggel mikor felébred, mindig teli szájal vigyorog és ha megkérdem mit álmodott és azt mesélem neki, h : angyalkákkak játszott a Szüz Anyácska kertjében mindig vigyorog és " :) igenel" :)
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!

Meli!
Nagyon tünemény a lánykád! És hogy tartja a penzlit! Nem lehet, hogy az időjárás miatt ébred?

Bartika!
De jó nektek, hogy ilyen lazán átvészeltétek a szurit, Én már előre fázok tőle, mert olyankor borzasztóan sír a Tünci.

Nálunk a lánykám tegnap este fél tíz körül aludt el. Az éjszaka egyszer ébredt, azt hiszem fél háromkor, vagy fél négykor. Már nem nagyon emlékszem. Aztán reggel hatkor magyarázott egy sort, akkor próbáltam szopiztatni, de inkább járt a szája. Aztán elaludtunk és most kilenc körül ébredt, és szopizott. Most megint magyaráz.

Kész lett a nyári gyakorlatos dolgozatom. El is küldtem aláírásra. Azt mondták, hogy csak olyanokat tévedtem, hogy a Kite az már nem Rt, hanem Zrt. Hát vigye el a fene! Úgyse olvassa el senki.

Kép
szelivi

Lányok!!!Nem tud nekem vaki,vagy vkik liberós figurákat küldeni?Kaptam kérdőívet,de mi nem liberozunk,de a textilkönyvecskét szívesen megszerezném Lilinek. :roll:
Vendég

Babcika:én nem tudok neked küldeni!Sajna!

Alina:nagyon jó pihenést!Vigyázzatok magatokra!

Pilchard:én is hallottam már tejkőről,lehet hogy neked is az van?Remélem hamar elmúlik ám!!!

Babetta:köszi a gratukat a kutyi nevében!Vasárnap megint mennek Hernádra!Pont most amikor én egy kiállításon sem tudok ott lenni!Nem baj,szívesebben babázok!!!!Az a vadhús nagyon kellemetlen lehet!Remélem eltudják tüntetni onnan!Szorítok!!!

Eszter:Hanna nagyon szép nagybaba és a haja is nagyon szép még!Nem hullik neki?Fannika elalvás előtt rendszeresen megtépi magát! :lol:

Petri:Jó hogy rajongsz a Forma 1-ért!Látod?A csaszinak is vannak előnyei! :lol:

Eljutottunk mi is oda,hogy Fannika ha nem akar szopizni,bedugja inkább az ujjait a szájába!Mindjárt megyünk szurira!Remélem nem lesz gond!Még előtte szopizunk 1-et!

Köszi mindenkinek a fogigátlásra a tipekket!Majd utánanézek!Sziasztok!Estefele jövök!!!! :lol:
Vendég

Bartika, Szelivi: köszi :)

Babcika:mi liberozunk, és a midisen 2 figura is van, meg valami kód és azt is mutatja, h ki kell vágni. De sajna én mindig kidobtam a zacsikat, mert nem tudtam mire jók, de jövő héten szerda, csüt. tájan kell vegyünk tangabangát(pelust igy hivom).

Hány figura kell?
Vendég

És meddig kell összegyüjteni?
Vendég

Meli-10 figura kell. :shock: Asszem határidő nincs.Csak össze tudok gyűjteni ennyit. :roll:

Vendég

Hm, ha nem dobtam volna el őket, csak igy utolag összeszámolva már lenne kb. 13 :?

Mostmár nekiállok gyüjtögetni :)
Vendég

Sziasztok!

köszi Mindenkinek aki irt,képzeljétek reggelre eltünt!Hálistennek!!
mondjuk tegnap sok vmi jött belőle,és volt a helyén egy kis lyuk :roll: de reggelre begyógyult.

Boscó:Ameli is szopizza az ujját de még csak hason tudja :D
Drukk a szurihoz.
Ha van kedved nézd meg Amelit,raktam fel magunkhoz(nyáriak) videót róla.

KépKép

KépKép
pilchard

Pilchard-Én kedvet kaptam és megnéztem :wink: Gyönyörű,és anyáááám micsoda muszklik és combik???!!! :shock: :shock: Hány kiló most Ameli?
Vendég

Babcika:köszi,aranyos vagy.
hétfőn mértük,6300 gr.Hát,nem panaszkodhatunk,a 3 hónapjához képest :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
pilchard

Pilchard-Háát nem panaszkodhattok az biztos.Szép nagy baba.Le a sityakkal :wink: Csak szopizik még ugye?
Vendég

Pilchard:megnéztem a kisvideót!Nagyon cuki bébid van ám!!!!!!Tiszta hurka!!!Beleolvastam a nyáriakba is.Majd megteszem többször is!

Túl vagyunk a szurin.Jól tűrte a bébi,viszont mennünk kell csípőultrahangra,mert még mindig laza neki!Remélem nem lesz lázas!Vizesruházom neki.Kicsit nyöszörög,de nem vészes!!!!Olyan édesen hüppögött miután felvette az apukája!5900gr.és 61,5 cm.
Vendég

Sziasztok

Lilit a hétvége óta mintha kicserélték volna. Vigyorog 1000-el, szinte alig sír és imád a babakocsiba lenni. Jó, mondjuk az éjszakai alváson még van javítani való, de majd csak lesz abban is változás :wink:

Pil: Örülök, hogy elmúlt a ciciden az az izé

Kép

Kép
pgyöngyi

Apa ma felvágot festőnek :? :lol: Megmutatnám milyen hacacárés rucija van, de ez a babanet :D

Inkább hozok pár képet :)

Ezt a képet azt hiszem nem láttátok, ha igen bocs. Ez egy régebbi, de nekem nagyon tetszik:

Kép

Ez meg a mai sétálós:

Kép
Kép
Vendég

Babcika:igen szerencsére-lekopp-kopp,se anyum,se nővérem nem tudott,én meg annyira nagyon akartam,hát eddig megy a dolog!remélem tovább is!!!

Boscó:köszi.ti sem panaszkodhattok súlyilag!! :D

Pgyöngyi:hát még én. :D Mondju tegnap irtam hogy nem fáj,hát utána kicsit elkezdett,és most nem látszik semmi de kicsit érzékeny a mellem. :(

KépKép

KépKép
pilchard

meli: én még nem is írtam, hogy milyen szép a kislányotok és az utolsó babakocsis képen nagyon hosszúnak tűnik. Hány centi? (lehet, hogy már írtad bocsi :oops: )

Cory: Én is mobilon csatlakozok a nethez, hát néha tényleg szörnyű. Na mizús, nem működik még a régi állapot?

Kép

Kép
pgyöngyi

Pil:Már akartam kérdezni, hogy mi újság a kiságyban alvással meg a cumival? Megoldódott?
Bejött a szoptatós tea, vagy másikat iszol?

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!

Végigolvastam a három napi termést. Örülök, hogy többé-kevésbé mindenki jól van.

Angi: hát nagyjából 2-3 év korkülönbséget szeretnénk a babák között, ennek megfelelően szeretnénk tervezni a következő baba fogantatását megelőző tisztítókúrát. Istvánka előtt is csináltuk mindketten, és szerintem nem volt hasztalan. :lol:

Mamacka: nagyon szépek vagytok a képeken, igazán szép nászajándékot készítettél. :lol: A mi lagzinkon is hasonló volt a díszlet, annak idején azt én készítettem.

Bartika: próbáltam írni privit síügyben, de ezek szerint nem sikerült. Megadnád a mailcímedet? :oops:

Lyly: de jó, hogy jelentkeztél, örülök, hogy jól vagytok. :)

Vok: Hanna baba naggggyyyon szép.

Szelivi: Bocicsalád tetszik

Babetta: vadhús :twisted: Ez nem hangzik jól. Miután leírtátok, hogy ki mivel küzködik, így néha nem is tartom olyan borzasztónak a császár utáni felépülést. Bár az sem kutya, néha még most is érzem a belső hegeket.

Babcika: elkezdtük a kajáltatást, több kevesebb sikerrel. A barack bejött, viszont az alma nem, így maradunk a baracknál. Napi egy étkezésnél, általában délután próbálkozunk. Ma is eltettem egy kis barackot és meggyet télire. Jól jöhet a pürékhez is. :lol:

Rólunk: tegnap is és ma is voltunk múzeumokban Istvánkával és a tízéves keresztlányommal. Nagyon meglepő módon a közlekedésiben és a mezőgazdaságiban is van olyan szoba, ahol lehet szoptatni és pelenkázni. Nem valami extra helyek, de éppen megtették.

Istvánka tökéletesen fordul hátról hasra, de visszafelé még nem megy. És egyre stabilabban ül egyedül, nem dölöngél már összevissza.

Többiek (Vas, Tünde, Eszti, ....) hol vannak?

Szép estét mindenkinek,

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

MAriannka-Az azért nem rossz elsőre,hogy a barack így izlik neki.Nem is emlékszem,hogy dicsekedtél,hogy Istvánka hasrafordul,lemaradtam ott,hogy aggódtál,hogy nem csinál nagyon semmit.Lili is ezt produkálja,visszafelé még csak ritkán és véletlenül sikerül.Érdekes álmában éjjel megy neki :shock: :roll: Szerintem nincsenek lemaradva. :wink:

Én pedig Valit és Mercit,Lingelerát hiányolom(persze a többieket is,akik rég írtak már :wink: ) Nyaraltok Lányok????
Vendég

Csatolok egy képet. Sajna nem lett jó minőségű, mert rohanni kellett, hogy elkapjuk a pillanatot. :lol:

Kép

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Szerintem lányok ne aggódjatok, hogy a baba nem csinál még ezt-azt. Látjátok az én Tüncim kéthónaposan (asszem) a hátáról a hasára fordult, örültem neki, mint majom a farkának. Aztán most a tornán kiderült, hogy azért tud forogni, mert a nyakában lévő izomhúzódásra "rájátszik" és a feje húzza hasra. Szóval minden eljön szépen a maga idejében!

Kép
szelivi

Sziasztok :)
A becenevek nagyon jók :lol: :lol: :lol:

Eszter :)
Annamarinak mindig kell járnia gyógytornázni, mert különben a lába és a keze is sokat romlik. Már most látni rajta, hogy nincs aktív mozgásban :(
Petinél a tölcsérmellkas okozhat szívzörejt, de e mellett eszétikai probléma is. Gyógytornával, meg úszással javítható :)
Ezen a kocsin mi is agyaktunk :) Remélem jó volt az első próba körötök :D

Meli :)
Látom megoldjátok a festést :lol:
Szegény Bogi és szegény te :( Nem lehetett könnyű éjszakád :shock:
Bogi baba gyönyörű :D A sapijai nagyon tetszenek, pedig egy pasinak nem rakhatok ilyet a fejére :D

Barti :)
Gratulálok Pötyihez, igazi kis hős :)
A babakocsit mi is döntjük. Ez nem igen ültetés, így nem lesz semmi baja :) Amit nem szabad, az a 45 fokban ültetés :)

Mariann :)
Gratulálok a nagyfiúnak, hogy ilyen ügyesen mozgolódik. Egyébként állitólag a hasról hátra a könnyebb forgás :)
Köszi az infót a múzeumokról :)

Edit :)
Mi volt a dokinál?

Holnap mesélek, de most már hulla vagyok :(

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Na nincs nagy mozgás itt. Mindenki nyaral? Eszti, Alina, Faby, Bartika, Vas tuti.
És a többiek?
Anita? Tünde és a többiek?

Mariann,
nagyon ügyi István! Milyen almát adsz? Nekünk a Golden nagyon bejön. Mondjuk Lidinek eddig a barack és a meggy is tetszik. Majd nyaralás után kezdjük a krumplit.
Annácska,
várom, hogy mesélj! :)
Bartika,
meddig lesztek oda? A babakocsit meg szabad egy picit dönteni, a dokinőnk is azt mondta, mikor Lidi hisztizett, hogy nem lát ki. Bár ő mostanában hasal és kukucskál, akár 40 percig is bírja. :)
Meli,
tündéri a lányod!
Vok,
milyen volt tegnap?
Gyöngyi,
szupi, hogy ilyen vigyori a lány. :)

Jött a hüsi én meg elkezdtem megnézni, hogy mi jó még Lidinek. Hát... nem sok minden maradt. A nyár elején még nagy volt a 68-as, most meg kicsi. Mehetünk 74-eseket venni rugiból, naciból.
angi79

Pgyöngyi:a kiságyban alvás azóta megy,ugye hat hetesen szoktattam át. :D Akkor még sokat kellett cumitartót játszanom amig elaludt,de rá egy -két hétre megtalálta a z ujját,és azóta nincs gond az elalvással,hasra rakom ujjacska bekap és álomba szopizza magát. :lol:
na azóta a cumi leszerepelt nála. :D

A teát próbáltam kutyulni,de nagyon macerás volt,és közbe rá is jöttem hogy mi a baj,én hülye megittam mindug de.az egészet,azért fájt a hasa,azóta viszont elosztom a napra,és anem a laktoherbet iszom,hanem a fitolacot,ebbe kevesebb édeskömény van -valszeg ezért fájt a hasa.

Babcika:mivel sok topicban olvaslak :D ,igy inkább ide irom mert most nem emlékszem hol beszéltetek erről,mi vettünk végül is fa járókát,sztem tök jó áron volt,17e,és emelhető magasságú,szeretem mert igy a nappaliban tudok vele lenni.Én is most gondoltam bele rácsvédőt,megkérdeztem a bababoltba a hová mi járunk-mondjuk ez vácon van-azt mondta a nő hogy 360-as a leghosszabb,ettől nagyobbat nem látott,és ez nála 2700 vagy 29 ft.csak azért irom mert majd hanyatt dobtam magam mikor olvastam hogy 9000 -ért látott vki.szóval biztos van olcsóbban pesten is.

KépKép

KépKép
pilchard

Te jó ég mennyi hiba.persze nem 29 hanem 2900 :oops: :oops:

KépKép

KépKép
pilchard

Kedves kismamák!

Szeptember 5-től kezdő hastánc tanfolyam indul a Nagykörút és a Király utca sarkán alálható Mozgásstúdióban! Az foglalkozások kedden-csütörtökön 13-14 óráig tartanak, 1500 Ft/60 perc, 13500 Ft/10 alkalom áron. A babákat sajnos szakfelügyelet hiányában nem tudjuk az órák részesévé tenni, és Ti is megérdemlitek, hogy egy kicsit csak magatokra fordítsátok a figyelmeteket! Gyere el kikapcsolódni, feltöltődni, hogy aztán újult erővel és több energiával fordulhass szeretteid felé! Várlak óráimon szeretettel.
Nemesdy Krisztina www.hastanc.xls.hu 06-30-509-63-19 n_kikka@freemail.hu
crish

Hali!!

Naháát,megint nem túl nagy itt a forgalom.Mi van véletek jányok? :wink:

Nálunk mindenki a vasárnapi keresztelő lázában ég. :wink:

Mariannka-Istvánka nagyon ügyes!!! 8)

Meli-Bogibaba tündibündi!! :lol: Mizus festőügyben?Most akkor jól értem,hogy a párod fejezte be a munkát? :roll: Vagy Bogika? :wink: Tényleg jó hosszú a lánykád a babakocsiban,mindjárt teszek fel Liliről képet,azon látszik milyen kis pöttöm,elvész a járgányában :? 8) :wink:

Angi-Nem semmi mennyit nőtt a lányka.Lilire még jók a nyár eleji 62-es rucik :oops: De legalább gondol a pénztárcánkra a kiscsaj. :wink:

Pilchard-Köszi! :lol: Én mindenképp fajárókát szeretnék,csak ahol a boltba néztük,ott 2 hét múlva jön.Megvárjuk.(nem én veszem,unokatesómék tudnak nagykeráron szerezni. 8) )

Tehát a képek MiniLiliről(aki már látta a télieknél,attól bocsi)
Kép
Kép
Vendég

Sziasztok Lányok!

Na vagyok már én is!

Tegnap feladták vidéken a nyári dolgozatomat aláírva a postán elsőbbségi levélként. Erre ma mégsincs itt. A postás azt mondta, hogy az úgy van, hogy 97 százaléka érkezik csak meg mindig másnap. De érdekes, hogy én mindig a rosszabbik százalékba esek, már eltűnt a Pampers csillagom, a Rama receptkönyvem és most a levelem se jön meg. Ráadásul hétfőn ki se tudom vinni, mert általában 11-re ér ide a postás és egy után valamikor meg jönk a szurival a dokinéni.

Angi!
Én még márciusban vettem Tündinek egy 62-es ujjatlan rugit és még jó rá. Egyébként a 74-es ruhák jók rá. Most vettünk neki az Auchan-ban 71-es és 80-as rövidujjú body-kat, de tök egyforma méret a kettő és nagyobb mint a 74-es magyar ruhák.

Rácsvédő:
Az Ikeás azt hiszem 3500 Ft, vagy 3900 és kb. 310 centi hosszú. Most mértem meg vonalzóval.

Babcika!
Nagyon édes kis manó a Lili!

Kép
szelivi

Teszek fel képet ha addig egyben marad a Babanet

Ilyen vagyok a nagy ágyon:

Kép

Tegnap így aludtam el apával:

Kép

Kép
szelivi

Tényleg nagy a pangás!

Babcika:tök jó hogy nagykeráron megkaptok sokmindent!Jó lenne egy ilyen ismerős nekem is!Még nekünk sincs járókánk,de azt hiszem az csak jövőhónapban fér bele nekünk!Most elég lesz a lagzira felruházkodni meg ajándékot venni!Minden hónapban van valami nagyobb kiadás!
Ja,meg egy fagyasztót is vennünk kell!Nem tudom már hova rakni a tejcsimet!Tegnap a védőnő mondta,hogyha tud valakit akinek kell fagyasztva,majd szól.Egy két rekeszt szívesen eladnék akinek kell.(de a hülye barátnőm is inkább a tápszert nyomja a bébijébe)

Szelivi:tényleg rád jár a rúd a posta ügyben!Remélem nem keverednek el a dolgozatait!

Én is azt veszem észre hogy a méretek fajtától függnek!Van nekünk is ami 68-as,de már jó Fannikára!Amúgy a 62-eseket hordjuk.

Nem emlékszem már ki kérdezte hogy akarjuk e tenyészteni a kutyikat.Igen,most keresünk egy 2 éves jó szuka kutyust!Bár én egy kicsit tartok tőle.Ha Boscó nem velünk nőtt volna fel,tuti becsinálnék ha találkoznék vele az utcán.Egy szukánál meg majd ott kell lenni ha fial,és mivel nem nőtt hozzánk,egy kicsit necces lesz!Lehet telerakom egy párszor a gatyát ha mordul 1-et!De nagyon szeretném már ha kis kutyik szaladgálnának az udvaron!

Képzeljétek!Találtam topikot (sajna)elvált szülők gyerekei beszélgetnek(meg szülők is)Annyira rossz olvasni.De hát én hülye ezt a témát választottam.Ennek azonban oka volt!!!
Vendég

Szelivi és Babcika:bocsi,de a nagy önsajnálatban elfelejtettem megdícsérni a gyönyörű lányaitokat!!!!Édesek!!!!
Vendég

Na helló

Babci, Livi nagyon édik a lányok, de hát ezt le se kéne írnom, hiyz ti is tudjátok :)

Angi: Pont ma gondoltam én is, hogy alig van rugi, ami jó a Lilire. Ugye legalább másfél hónapja nem volt rajta csak body vagy napozó és most kerekedett ám a szemem, hogy mit is adjak rá. Végűl találtam egy 68-as rugdalózót, de szerintem estére kilyukad a nagylábujjánál, mert annyira necces :lol: , hiába a 68 kisebb mint a 69 (ekkora a jány). Szóval holnap szerintem nyakamba veszem a várost és bevásárolok 74-es rucikból.

Csajok , na mi van "Mindenki kidőlt, csak én szedek Béres cseppet" effektus van? Nagyon eltüntetek

Kép

Kép
pgyöngyi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?