Szia Éva!
Még mi is kezdők vagyunk. Első alkalommal mi is csak odamentünk és végignéztünk egy foglalkozást és csak azt követő alkalommal vittük be a babát. 4 alkalom kerül 6000Ft-ba ( egy baba és két felnőt), kb. 6-7 baba van (legalábbis amikor mi voltunk kb. ennyien voltak) , de nagyon kedvesek az oktatók , külön -külön foglalkoznak mindegyik babával. Az első alkalommal csak lefröcskölik vízzel meg háton lebegtetik és egyszer viszik csak teljesen víz alá . Ill. , hát a szülő csinálja mindezt kivéve a víz alá vitelt , mert azt első alkalommal az oktató , hogy megnézze,hogy müködik-e a búvárreflex. De számomra az egész uszoda és a személyzet is nagyon szimpatikus . Hogy mivel fettőtlenítenek azt sajnos nem tudom , de nem hinném ,hogy káros lenne a babákra. Mindenesetre én csak ajánlani tudom , persze csak akkor ha a picurkád szereti a vizet. De multkor volt ott egy másfél hónapos kislány is , bár én olyan korán azért még nem mertem vinni, de mindenki maga dönti el ,hogy mikor kezdi.
Remélem tudtam segíteni. Nekem nem tudnátok ezzel a baba-mama tornával kapcsolatban ? Ott a Camponánál ugyan van ilyen is , de csak 16.30-tól , az nekünk pont nem jó, mert kb. alvás időbe esik

és mást még nem találtam itt a környéken .
Üdv. : Reni