Sziasztok!
Jelentem a vizsga sikerült!!!

bár bénáztam jó sokat, de a vizsgabiztos elénzte nekem, szerencsére

Úgyhogy köszi a drukkokat, biztos, hogy az segített, mert persze a nem kötelezők közül egy tolatásosat húztam.

de, azon kívül, hogy egy kicsit átmentem a másik sávba (amit a vizsgáztató úgy tett, mintha nem venné észre

) sikerült megcsinálni, szóval köszi!!!
Aztán utána dokinál voltunk, mert délben azt vettem észre, hogy B-nek kicsit duzzadt és piros a kukija. Úgyhogy vizsga után mentünk a gyerekorvoshoz, aki megnézte és azt mondta, mutassuk meg a sebészeten is, biztos ami biztos. Úgyhogy irány a Bethesda és ott egy nagyon aranyos fiatal doki bácsi átmosta B kukiját betadine-al. Mert, hogy valami alá kerülhetett a bőr alá és begyulladt, remélhetőleg ez az egy átmosás segít, ha nem akkor meg kell ismételni. Egyelőre B néha keservesen felsír, sztem amikor pisil akkor lehet rossz neki.

Még bekentük körömvirág kenőccsel is neki, mert az is jó rá. Remélem éjjel nem fog sokat sírni.

szegénykém, mostanában kijut neki a rendelőkből, kórházakból.
Szabado orvosválasztással kapcsolatban: Egyébként sztem házirovosi szinten biztosan nem lesz változás, mert azt már régen privatizálták vagyis vállalkozóként működnek szerződve a biztosítóval. És ez a kormány egyébként is privatizáció párti szóval vissza biztos nem fogják államosítani az alapellátást.
Kórházi szint, meg sürgősségi ellátás más kategória. Abban van valami, hogy ez a megválasztom a dokit és ő éjjel is ugorjon nem igazán okés. Csak a hálapénz miatt van így. És ha meg akarják a hálapénzt szüntetni, akkor ezen a gyakrolaton is változtatni kell. meg van még sok más szempont is ami a kórházakat illeti.
De én úgy látom, hallom a hírekben, hogy egyelőre csak ötletelgetések vannak, semmi konkrét.
De most megyek beájulok, mert ki tudja milyen lesz az éjszaka.
ruz