A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok
Vagyogatok - épp netelvonózom :wink: Azért olvasok szorgosan. Győnyörű babák laknak itt :D

Babetta! Műtét :( Forgolódónak gratula! :) :) Gergő is főleg hátrafelé kúszik, és irtó dühös tőle.
Jól becsempészett téged az autókhoz :) :) Viszont ha ott nem zavarta a zaj, nem hiszem, hogy baja lett tőle, nyugi :)

Faby: én szerintem egy hordozókendő jobb mint egy szuperkenguru (és feleannyiba kerül)

Nancsi! Dupla szúrás :( Micsoda marhaság ez, hogy kisfiún nem számít :evil: Grrr! Arról nem beszélve, hogy azért ez a lassan bőr alá adott szuri, minden, csak nem kellemes...

Meli! Térded :( Jó lenne találni egy olyan ortopédust, aki mellesleg szopibarát is. Ha vmi gyógyszert akarnak adni, és mondják, hogy ehhez válaszd el a kicsit, érdemes előtte egy szoptatási tanácsadót felhívni, mert jóval több gyógyszer mellett lehet szoptatni, mint ahogy azt a szoptatással nem foglalkozó szakorvosok gondolják.
Rólunk:
Végre elcsíptem egy lábrágcsálást :lol:
Kép
Vár a mosás...

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok

Gyöngyi
Nektek is boldog 5 hónapfordulót.! :D
Jó a praktikeres story!! :lol:

És mi is köszönjük. :D

Tünde
Bettinának Boldog Névnapot!! :D

Anna
Végén nem adtam neki. :roll:
Egyelőre még hall Levi, remélem tényleg nem lesz semmi baj. :?

Hát akkor félve azt is leírom, hogy 10 éve mindig így juttok be a futamra. :lol: Na talán 2-szer vettem jegyet. Volt hogy 45000ft-os helyen ültem. 8) Volt, hogy a párom jegyét nem tépték le, haza telefonált és futam előtt 5 perccel már kint voltam a pályán. :lol: Volt hogy a sógornőmmel mentünk, akkor is beengedtek. :lol: Volt hogy egyedül mentem ,ez bejön a pasiknak. Szépen kell mosolyogni. :lol: És még sorolhatnám. Csak vasárnap megyek ki ,ha nem engednekbe ,haza jövök, de eddig mindig bejutottam. :lol: Mondjuk most tényleg nem gondoltam, hogy babakocsival is beengednek. :shock: De jövőre is bevettem, :lol: hátha akkor már jobban bírja majd Levi füle.

Mariann
Különben helyes Fiú volt,30-35 körüli. :lol:

Faby
Gratula a fogacskákhoz! :D Nálunk még sehol sincs.
Mi az a babytaxi?

Nancsi
Nagyon vagány a fiad. :lol:
Én is néztem ,hogy miért van két oltás :shock: ,de közben megválaszoltad.
Mindenesetre nem semmi. :(

Eszter
Hajrá pakolás!!! :wink: Jó nyaralást nektek!! :D

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Jaj, de suttyó vagyok!

Bettina baba, nagyon boldog névnapot kívánok neked!!! Kép

Lili cicának, és Lavikének boldog 5 hós fordulót! Kép

Dominik babáknak is boldogot, igaz Vikó Dominója csak kedden ünnepel.:) Kép

Gyöngyi!
Szerintem mérd meg.:) Alex is elvileg 66 cm, és van olyan bady (pl: a KG-s cuccok), amiből a 68-as jó rá, de van az Auchan-os kínai, amibe az van, h 60-as, és az is pont jó most rá.:)
Jártok Brendonba? Ha kell kupon szójá’. Mi úgysem megyünk.

Meli!
Mit főzől?
Mondjatok valami tippet, mert nekem is kellene. A tegnapi lasagne el fog fogyni, és apának kellen holnapra valami. :shock:

Vok!
Már beszéltünk MSN, de akkor itt is. Jó készülődést, és nagyon jó pihit nektek!

Anácska!
Nem tudom, hogyan felejtették el. Aztán lehet, h direkt kapta 2x, mert mondjuk az egyik tűbe alig volt cucc. Vagy nem toom. De jó csúnya neki mindkettő. Az alsó már 2x is megeredt neki.:(
Mennek az energiák jól! :)

Faby!
Köszike. Majd megvizslantom neki. Jó lenne már recét érezni.:)

Livi!
Szegény csajod. Bizti az volt a baj, h melege volt? Hány fok van nálatok? Mondjuk Ala is rövid ujjú bodyba nyomul, de nem fázik. Szopi közben még le is izzad.:) Éccaka szintén ebben a szerelésben nyomul.:)

Borcsa!
Jó, h vagy! Nem tood a választ arra amit írtam?
[quote]C írta:sajok! Az mitől lehet, h Alexem naponta kakil vagy 4-5x? Eddig – kb 3 hós koráig – 2-3 naponta kakkancsolt 1x. Most meg… És valamelyik nap zöldet kaksizott. Az mitől? Amúgy semmi gáz vele, nem szenved a pocak miatt. Amúgy rengeteget reggelizik, tegnap pl 3dl tejcsit benyomott reggelire, de, h utána mennyit, nem toom, mert végre visszavittük a mérleget!

Gergő nagyon cuki.:) Lehet nálunk is ez lesz a következő mutatvány. Nagyon emelgeti a lábát. Állandóan az egekben van.:)
És meg vagy elvonókúrán?:)

Coryval tegnap beszéltem, azt mondta, h talán hétfőn lesz már rendes netjük. :(

Vonalkód??? ;)

Nah futok, mert megsült a kenyér, és vasalnom is kell.:(

Kép

Kép
nancsika

jáj, bocsi. :oops:
Lavikének=Levikének

Kép

Kép
nancsika

Kép Lili cicánal és Leventének boldog 5 hós hónapfordulót!

Babetta: te kis hamis :lol: Hát nem vagy semmi! Ügyes :)
Műtétet nagyon sajnálom, de igy lesz a legjobb.
A képek naaaagyon jók :)
Annácska térde volt műtve, enyém szilikonos inekcioval volt feltöltve. Az sem jobb :cry:

Gyöngyi: ezek a babák mindig kitalálnak valamit a Praktikerben :lol: Nem semmi story. :) Kerti törpe :(

Nancsika: jok a képek. Nekem az tetszik a legjobban amikor Alex szemezik az apjával. Édes :)

Mariannka: túró torta nyami-nyami...Tedd fel légyszi' majd a receptet. Szegény Istvánka :(

Enyém gyerek 1 fokkal jobb, de még mindig nem a régi.Este 11 körül sikerült nagy nehezen letenni, de már 1/2 1-kor sirva ébredt. Innentöl kezdve óránként keltünk. Majd 3/4 4-kor szopiztunk és bekapcsoltam a babazenét. Reggel 7-ig aludtunk, igaz végig fogtam a kis kezét.
Miért ébred sírva. Komolyan mondom a szivem csavarodik ilyenkor. Rosszat álmodik? Bántja valami? Nem'tom. :cry:
Húúú, a cicik is helyre rázodtak. Esküszöm úgy be tudok kakilni egy csepp tejcsitöl. De mit csináljak ha féltem :oops:

Megyek ebédelni.
Vendég

Nancsika: gulyás leves és milánoit főztem. Meg van péntekröl finettis fánk.
Vendég

Borcsa: Gergő nagyon cuki. Boglárka is megfogja már 4.-ik napja, de meg nem kostolta meg.

Ja, meg ma egy éve bujtunk össze apával és lett belöle cserebogár Boglárka. Megyek meg is kérdem apát, h ma összebújunk :wink: legyen kistesó.

Na mostmár tényleg megyek, mert megint melindás lesz az egész oldal,, meg vár a kaja.
Vendég

Meli
És miért szikionozták? :(

Anna
Te térdedről lemaradtam félúton: :(

Borcs
Nekem Levi még nem csinál ilyet ,de már én is várom.
Nagyon jó a kép :lol:
Nem zavarta Levit a felén aludt ,utána meg játszott a csörgővel.

Petri
Most volt a rajt ,kinyitottam az ablakot és a szőr felállt a hátamon a hangjától. :D Annyira hangos mintha kint lennék .Na jó annyira nem ,de nagyon király. :lol:

Nancsi
Karfiol leves, Pörkölt ,Nokedli és Palacsinta a menü nálunk :D

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta:irigy vagyok ám a sok történedet miatt!Nekünk csak aTV jut,de azt nézzük ezerrel!

ÉN IS BOLDOG 5 HÓS SZÜLINAPOT KÍVÁNOK LILIKÉNEK ÉS LEVENTÉNEK!!!!!!
Vendég

Meli!
Az apával szemezős kép, nekem is nagyon bejön.:) Hát még apának.:)
Passz, h mi lehet a baja.:( Lehet, jön a foga? :shock:;)

Meli! Babetta!
Köszi a tippeket! De megoldódott hamar.:) Anyóstól hozott apa brassóit.:) Meg van még maradék.:) Lasagne, meg sült pulyka cici, hagymáskruplival.:) De a gulyás jó, apa pont azt rendelt.:) Karfiolt sajna ki kell hagyjam. Meg a borsót. Nekem semmi bajom, de Alex majd elszáll tőle. :( Pedig, hogy imádom.:) Viszont palacsinta jöhet. Babetta, ha nagyon unatkoznál, várunk szeretettel egy adag palacsinta kíséretével.:twisted:

Vonalkód?:);)

Kép

Kép
nancsika

]Petri
Az elmúlt 8 évben ez volt a legizgalmasabb futam. :shock: :D

Nancsi
Most sajnos nem tudok vinni ,de eszem helyettetek is. :lol:
De a brassóit én is be tudnám nyomni. :lol:

Ez a szőnyeg, amit varrtunk. :D
Nem tudom eldönteni melyik képet rakjam, így mindet felrakom. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok Lányok!!

Csak gyors bekukk,mert még tart a vendégség,csak most épp én őrzöm Lilkó álmát,ill. lassan szopizunk is.Minden nagyon jól sikerült,az idő is nagyon szép volt,bár reggel azért be kellett öltöztetni a kis drágát. :) Kapott Lilkó utazóágyat,sportbabakocsit,etetőszéket és még sok apróságot. :) Most csak dobok képeket a kis ünnepeltről,aztán majd vmikor jövök.
Kép
Kép
Itt Lilkó 89 éves üknagyija ad éppne kis keresztet a homlokára :)
Kép
A keresztszülők(öcsém és a menyasszonya),Apa és én(a bálnaanyu :oops: )
Kép
Kersztelés:
Kép
Vendég

Sziasztok!

Emlékeztek még rám? :wink:
Megjöttünk a nagymaminálnyaralásból, isteni volt otthon! Anyósom és anyuék is szétkényeztettek minket. Jól kipihentük magunkat, de azért jó megint itthon lenni. Kíváncsi voltam, hogy Dóri felismeri-e a lakásunkat két hét távollét után, és igen. Már a mélygarázsban elkezdett vigyorogni, pedig az utazás utolsó óráját majdnem teljesen végigordította. A lakásba felérve majd elrepült, úgy kapálózott nagy boldogságában. Aranyos volt.

Megpróbálok visszaolvasni, hogy kicsit képben legyek, de nem ígérek semmit... :oops: :oops: :oops: Az utolsó oldalt átfutva látom, hogy Babcika Lilijének megvolt a keresztelője, gratulálok hozzá. Csini volt a kis ünnepelt.

Pár kép:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Lili baba!

Hatalmas gratula a

külön bejáratú

angyalkádhoz!
Kép

Isten áldása legyen rajtad és drága szüleiden és keresztszüleiden!
Vendég

Évi:
valami dereng. Te vagy annak a tündéri Dóri babának az anyukája Aha. Mostmár tudom ki vagy.
Tejbetök vigyor nagyon édes és úúúúúgy irigylem, h el lettél kényeztetve
Vendég

Halihó!

boscó, nem kaptam privit :(

Babetta, nem semmi sztorik :) Lehet hogy jövőre én is kipróbálom :lol:

Babák édesek!
Babcika, gyönyörű Lili baba! Micsoda szerkó! :wink:

Évi persze hogy emlékszünk Rátok :) Tündéri a mosolygós Dóri baba!

Én ma egész nap pörögtem, takarítottam, aztán őszibarackot tettem el turmixolva. Nekem nagyon bejön, remélem Dominik is szeretni fogja. :)

faby

Jó estét

Évi: De jó, hogy jösz, legalább váltasz engem (mi holnap utazunk), de lehet, hogy a hónom alá csapom a laptopot és esténként benézek :) Összepakolni még nem volt ám időm, majd reggel asszem :?

Köszönjük a köszöntőket. :P

Babci: Nagyon szép volt Lili a keresztelőjén, viszont akárhogy is néztem a képet nem láttam a Bálnaanyut csak egy csinos asszonykát :wink:

Nancsi: Sajnos a környékünkön a Brandon az egyetlen értelmes bababolt (azért sajnos, mert kicsit drága)

Forma 1 drukkerekhez kérdés: Le vagyok maradva pár futamról. hova tünt a Montoya?

Nem is tudom ki írta az előbb az éjszakai sírást? Nálunk is így ébred a Lili. Sőt az előbb meg volt az első komoly ordítás a foga miatt (szerintem).

Babetta: De bátor vagy.. karfiol leves. Én még mindig nem merek ilyeneket enni, pedig imádom. Azaz a múltkor ettem borsólevest, a Lili pukizgatott is rendesen, igaz lehet, hogy csak véletlen egybeesés volt, de azóta se merek ilyeneket enni

Borcsa: Gergő nagyon édes

Na beszélek a tesómmal, hogy tegyen fel képet a Lili keresztelőjéről ha van ideje.

Addig is adjon Isten jó éjszakát

Kép

Kép
pgyöngyi

Na dobok én is pár képet így a nap végére, puszi mindenkinek

A láb felfedezése a kezdetektől a végkifejlettig:

Kép
Kép
Kép

Az új nyuszi jó párnának is:
Kép

Kép

Kép
pgyöngyi

Évi:Jó hogy kipihentétek magatokat!Dóri nagyon szép nagylány!

Faby:újra elküldtem a pü-t! :oops:

Babetta:nagyon jó a szőnyeg,ügyik vagytok!És ahogy látom Levi nagyon jól érzi magát!Igazi kis húsgombi! :lol:Micsoda szélsőséges időjárás volt felétek!Mondjuk felénk is!

Babcika:Lilike nagyon csinos volt ám!Na meg Te is!Az üknagyi nem semmi!!!:lol:

Gyöngyi:a láb felfedezése valami fantasztikus fotósorozat lett!
Vendég

Évi
Nem emlékszem rád bemutatkoznál!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :wink:
Már hiányoztak Timi képei. Nagyon tündéri :lol:

Gyöngyi
Én már babot ,káposztát mindent eszek, csak tejet nem iszom.
Cuki Lili :lol:
Vidd csak magaddal a laptopot. :lol:
Montoyat kirúgták azért nem látod.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Látod már a nevét is keverem, :oops: olyan sokáig távol voltatok. Bocsi Dóri :lol:

Boscó
Köszi
Hát érdekes idő volt ma :wink:
Én is úgy tudom hogy a fiú kutya megy a lányhoz.Nálatok fordítva működik? :lol:

Na mára elvonulok sziasztok.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Megint vagyok, mostmár csak néha fagy le a gép :)

KÖSZÖNJÜK A NÉVNAPI KÖSZÖNTŐKET!!!!!!!

Szóval kedd reggel vidám napsütésben elindultunk és mire hazaértünk már vége volt a viharnak,"csak" az utcánk felét elmosta az eső, tönkrement a kaputelefon, a dvd meg a szgép egy része.
Én is mindent kihúzok a konektorból vihar idején, de ez váratlan volt és nem voltunk itthon.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Babetta: sajnálom a műtétet, de utána biztos jobb lesz!
Én Patrícia után néztem ki furcsán ott lent, mert a méhszájig repedt minden, de 2 hónap alatt meggyógyult.
Nem baj ha én nem szeretem annyira a F1-et?inkább a focit! :D

Faby: örülök az első kis fognak, egyébként bettina pár napig szopi végén harapott, aztán leszokott hál Istennek!
Szemed jobban van?

Babcika: nagyon szép volt a keresztelő és látom Lili sem sírt!
Hasznos ajándékokat kaptatok! Előre meg volt beszélve ki mit vesz?

Szelivi: szerintem nincs olyan baba, aki mindenben (szellemi-fizikai) egyszerre fejlődik. Pl. nekem azt mondták egy baba vagy nő vagy hízik vagy fogzik :lol: Bettina is csak most kezdett el játszani, eddig inkább az embereket figyelte és a hangokra figyelt nagyon
Boci, aszpirin :lol: :lol:

Vok: ha már Dunakesziig eljöttél hogy-hogy nem jöttél Gödre??? :P :wink:
Édesek a babák együtt!! :)

Angi: szép az új frizud én is most készülök fodrászhoz. Most szőke leszek és rövidebb (mint az agyam :lol: )
A két kiscsaj kb. 1 héten kétszer alszik egyszerre, akkor is inkább átfedéssel. Hát olyankor gyorsan ledőlök! :)

Csajok: miért van az, hogy ha nappal sikerül lepihennem pár percre, akkor rögtön 5en hívnak telefonon??? Nálatok ilyen nincs?, én már sokszor megőrülök, de nem kapcsolhatom ki.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Lényeg: MINDEN BABA gyönyörű, nem sorolom fel, mert mindenki szerepelne!!! :)

Anita: a gyümiket nem kell főzni fagyasztás előtt, csak olyan állagúra készíteni, hogy olvasztás után tudd rögtön adni.
Látom Boti is akkor nyugodt ha kimozdultok! Nálunk Dorina ilyen, itthon meg tud őrülni, ha megyünk, akkor minden oké! :)
Esőben is sokszor kimegyünk a teraszra, a múltkor meg addig hisztizett, míg esőben nem játszhatott a kertben, utána egyből tettem melegvízbe :lol:

Évi: örülök, hogy jól telt a nyaralás!
Mi 19-én megyünk Zamárdiba, milyen időt jósolnak a "nagyokosok"???

Annácska: nagyon szeretek vizicsúszdázni, már alig várom, hogy ilyen helyre eljussunk! amit már írtam, hogy szoktunk menni az Osztrák élményfürdőbe (babaworld is!), ott van két olyan csúszda, ahova lift visz fel és 2 perc mire leérsz! Az egyiknek a vége tök sötét és zuhanós :D

Meli: köszi a szép köszöntést!! Utólag viszont kívánjuk!!! :)

Domikáknak is utólagos boldog Névnapot!!!! :P

Mamacka: gyönyörű volt a dekoráció!! csak ámultam-bámultam :)
Hol voltál, amikor a mi esküvőnk volt????? :lol:
Tényleg foglalkozhatnál ezzel!!!!

Boscó: én még soha nem véreztem szex után, de szerintem attól lehet, hogy vagy a hüvely fala sérült picit vagy a méhszáj.
Dokihoz nem mész?

Szex: nekem Dorina után fájt szülsés után még 5 hónap múlva is. Volt egy hüvelysérülésem, ami nagyon nehezen gyógyult be, nem vérzett mondjuk. Egyébként a fájdalomtól való félelem is közrejátszhat, mert olyankor az ember óhatatlanul görcsösebb.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Szülésem utáni párbeszéd a dokim és a szülésznő között :lol: :

- Doktor úr, nagyon jól sikerült a gátvédelem, nincs is semmi repedés!

- Igen, szerencsére nagyon jól kitágult a végére és könnyen kijött a baba.

- De doktor úr, ők (mármint mi a férjemmel) még olyan fiatalok, varrja már szűkebbre a dolgokat, hadd élvezzék még egymást...

Hát így esett, hogy kaptam jó néhány plasztikai öltést... :lol:

Videóra vettük a szülés végét onnan, hogy már kint van a baba, abból tudtam meg, hogy eldöntötték a "sorsomat" :D

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Gyöngyi, Borcsa: édesek a lábevős lépek!!! :lol:

Gyöngyi, Vok, köszi, hogy írtatok infót rólam!

Mariannka: mikor is jöttök hozzánk???

BOCSI ha valakit kihagytam!!
Most bepótoltam az elmaradásom rendesen, úgyhogy megyek is !! :)

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok :)
Edit :)
Nagyon jó lett a takaró :) Látom Levinek is tetszik :D
Végül mi került a belülre?
A Forma 1-et csak a műugrás kezdetéig néztem, de látom nem maradtam le sokról :) Azért Alonsot sajnáltam, ekkora szarvashibát elkövetni :shock:

Babcika :)
Gartulálok a keresztelőhöz :) Nagyon szépek vagytok, de azért Lili a legszebb :lol:

Évi :)
Örülök, hogy jól sikerült a nagyis nyaralás :) Dórika nagyon boldog :D

Gyöngyi :)
Tüneményes ez a kis csaj :lol: Már alig várom, hogy Peti is ilyeneket produkáljon :D
Nagyon jó utat nektek, azért pihenj is, ne csak a nettel foglalkozz :lol:

Tünde :)
Örülök, hogy nem esett semmi bajotok a viharban :) A károtok valaki (biztosító) téríti :?:
Ha legközelebb mész a babawordbe vigyél magaddal :lol: Kérlek, kérlek, kérlek :lol: :lol: :lol:
Megszakadok a röhögéstől :lol: Nagyon komoly ez a párbeszéd :lol: :lol: :lol:

Szép álmokat Mindenkinek :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Mindenkinek boldog névnapot, meg hófordulót, akit illet. Sajnos ezzel a percdíjas nettel nem megy részletesebben :(

Babetta: drukkolok :)

Tünde: gép :( Én ha lefekszem délután, kikapcsolok minden telefont, és leakasztom a kaputelefont is :)

Hogy mikor lesz rendes netem, az passz, már nem merek mondani semmit.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Jó reggelt!

boscó, írtam pü-t, legalábbis próbálkoztam... :) Megkaptad?

gyöngyi, nagyon jó a lábfelfedezős képsorozat-! :)

Babetta, szuper jó a szőnyeg és mosolygós Levi és tüneményes! :) Tegnap elmaradt, de boldog 5. hófordulót :)

Tünde, ez jókis párbeszéd :D :D

Szép napot mindenkinek! :wink:

faby

Sziasztok,

mi is újra a fedélzeten. :)

Nem mondanám, hogy örülök ennek a mostani időnek, dehát ez van.

Nem olvastam vissza, csak felületesen, inkább a képeket néztem. :) Mert azok gyönyörűek. :)

Hát nekünk a soproni kiruccanás nem sikerült. Illetve elutaztunk, átvettük a szállást, iszonyú fincsi vacsit ettünk, este gyerek elalszik, csendes tévézésbe kezdtünk volna, amikor jött egy szúnyog, majd még egy, majd kb. száz. Kb. két órán keresztül csapkodtuk, próbáltunk mindent, majd nagyon meguntuk ezt az egészet, és azzal a lendülettel hazajöttünk. Benyón így is kb. 10 csipi lett, még mindig látszik. Peti mondta, hogy amikor összecsukta az utazóágyat, akkor egy csomó szunyi rebbent fel onnan is :( :(
A szállodások csak annyit mondtak, hogy megértik, hogy elmegyünk......... :roll:

Na hát nem keseredtünk, mert hát az nem a mi asztalunk, már másnap reggel újra lementünk Balcsira, ahol már anyuék voltak a nyaralónkban, és mi már nem fértünk volna el, de mivel anyósomék fél órára laknak Zamárditól, így náluk vertünk bázist, ott laktunk, de minden nap mentünk Balcsira anyuékhoz, pancsizni, kirándulni, mikor mihez volt kedvünk.
Persze a nagyszülők agyonBencézték magukat, jó volt nagyon. És így néha még mi is tudtunk kettesben lenni, ami nagyon jó volt szintén. :)

Hááát, így esett a mi nyaralásunk, ami nagyon jó volt, és most megint fura lesz kettesben lenni Bencével, nagyon fog hiányozni Peti.... :(

Pár képet rakok, és megpróbálok visszalendülni az események sodrába. :)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Egy szemét kutygyilos lettem :cry: :oops: :cry: :oops:
Én döntöttem így. A kicsi drága kutyám (Jhonny) a köhögéséből rendbe jött de helyette egy napot hányt (természetesen a szobába) és tegnapra a végbél nyílása mellett egy nagy hatalmas tályogja lett ami kifakadt és itt bent a lakásba vérzett össze vissza mindent. Nehéz volt ezt a döntést meghozni de muszály volt, a kicsi lányom az első! Nagyon féltem h valamit elkap tőle. A nagy melegben az én öreg csivavám már pisilni se akart kimenni (könnyebb volt a lakásba felemelni a lábát)
Remélem megértetek... és pont ma volt a szülinapja
úgy utálom magam

ők voltak az én szeretteim:
Kép

bocsi a hozzászólásért

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Jó reggelt!!

Először is Boscó küldött képeket,felrakom őket,aztán majd visszaolvasok.

Fannika: :)
Kép
Kép
Kép
Fannika apukája és Fannika: :lol:
Kép Kép
Vendég

Babcika:Nagyon köszi!!!!!!!!!!!!!

Faby nem kaptam meg!

Majd később jövök még,csak gyorsan ennyit akartam!
Vendég

Jó reggelt mindnekinek!

Kiábrándító idő van, felkelni sem volt kedvem. :( Kicsit már nem is bántuk, hogy itthon lehetünk. A faház, ahol laktunk olyan nedves volt, hogy minden átvette ezt a dohos szagot és most mosok ezerrel, na meg vasalok. :( Szerencsére nappal nem nagyon esett, csak éjjel, így legalább elmentünk túrázni, kirándulni, Pötyi írtó nagyokat aludt. Nekem meg majd szétdurrantak a cickóim. Valszeg a sok pihenés és apósom frankó kajái miatt. Jól voltam tartva na...

Petri!!! Annyira sajnálom! De hidd el, így most a kutyusodnak is jobb. Már biztos szenvedett ő is. Fel a fejjel! Már a vadászkutyák birodalmában kergeti a nagyokat!!!! :D

Bosco! Fannika egy tündér! Nekem legjobban a rózsaszín satyekos tetszik! Zabálni való!

Babcika! Utólag is nagyon boldog névnapot!!!! És gratulálok a keresztelőhöz is! Nagyon cuki Lili a fehér ruhájában! :) Igazi tündérlányos!!!!

Eszti! Összesen mennyit voltatok nyaralni? Már olyan messzinek tűnik, hogy elmentetek, vagy csak ennyire gyorsan telik az idő?
Én is utálok minden hétfőt, amikor Apa munkába indul. :(

Tünde! Szülés :o ! És szűkebb lett???? :lol:

Nekem is kicsit más volt szülés után odalent, kicsit fájt az elején, de szerencsére mára minden a régi. :)

Gyönygi!!! Ez ám a balerina!!! Micsoda lábfogás!!! Ha én ilyet tudnék!!!! :D

Évi! Üdv itthon!!!! Hány kilós már a kiscsaj? Majd kicsattan, annyira jó látni!!!

Babetta!!! Hűűű, nagyot tetszik a szőnyegetek!!! Sok idő egy ilyet megcsinálni? Van egy ismerősöm, aki patchwork-özik (így kell írni???) pofátlanság lenne kérni tőle egyet??? Mármint nagy meló??? Jaj nekem is valami ilyesmi kéne a nappaliba. A járókában nem férek a gyerekhez... én néha leülök és játszok vele, abban meg olyan nehéz fölé hajolni.

MARIANNKA!!! Itt a címem: bartika@chello.hu. Jöhet a levél!!!

Nancsika! Alex milyen nagy fiú már!!!! :shock: Néha olyan érzésem van, hogy mi le vagyunk maradva, mert ugye mi a sor végén szültünk és hajlamos vagyok elfelejteni az 1-2-3 hónapos különbséget!!! Egyre jobban az apja... de nem bánod, igaz??? :)

Én meg most tiszta ideg vagyok. Ma van a 6. napja, hogy nem kakilt Pötyi, és nála a maximum eddig 2 nap volt. :( Ráadásul írtó büdiket pukizik. Viszont tök puha a pocija, és nem tűnik úgy, hogy zavarná őt. Ma felhívom a doktornénit. Mit is adtatok ilyenkor? A hőmérő nem segít, mert nincs lent neki semmi. És nem is nyom többet a mérlegen. DE HOVA TŰNHETETT BENNE ENNYI KAKI?????

Puszi:

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok!

Babetta: klasz a szőnyegetek és milyen kis helyes levente rajta :D

Gyöngyi: nekem az a káp tetszik amikor Lili cica a lábát kostálja :D

Eszter: de helyes Bence ahogy ül. Mint egy kiskirály :D Szunyogok :twisted:

Boscó: Fannikád meg miniapuci mint két tojás. :D

Tünde: nem semmi, h ezt igy megbeszélték, h mennyire stoppoljsnsk össze. Aztán pont jó lett???

Petri: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Voltunk ma dokinéninél, és kiderült, h kicsit piros torka és fáj a füle is. Emiatt nyugtalan éjszaka, merthogy nappal azért kézenközt elvan eljáttszogatunk vele , elterelődik a figyelme. Kaptunk Ospamoxot amit 8 óránként kell adni és kuppozni kell még akkor is ha nem lázas. Sürün kell orrszivózni és csöppenteni bele oldoszert, még akkor is ha nincs váladék benne. Sok folyadékot kell igyon és főleg minél többet legyen ölbe.
Vendég

Köszi mindenkinek az üdvözléseket, és a bókokat Dóri nevében is. Tényleg jól kigömbölyödött a pipi, "hála" az éjszakai evéseknek... Mikor elkezdett kibújni az első foga, akkor kezdett újra éjszaka "nasizni". Már kibújt kettő, a nagy meleg is elmúlt, az éjszakai kajcsik viszont maradtak. Napi kétszer kakil is újra, pedig már beálltunk 2-3 naponta való rottyantásra. Most ez az új szokása. :lol:

Bartika!

Most nem tudom hány kiló lehet, de 3 hete volt 6800 gramm. Jövő csütörtökön megyünk legközelebb mérésre. Kíváncsi vagyok én is!
Ha gondolod küldünk nektek egy adag kaksit, nekünk most úgyis bőven van...
Mióta hazajöttünk én is csak mosok-vasalok, mosok-vasalok... Brrrrrr...

Faby!

Barackot majd én is szeretnék eltenni. Már jó édeset lehet kapni? Te is csak simán turmixolod, és úgy teszed el? Szerintetek jó az, ha vettem fél decis műanyag poharakat, és abban fagyasztom le a gyümiket? Már tettem így el meggyet is. Meg a tegnapi húslevesből így tettem el pohárban pár kocka pipicicit kockázva. Biztos finom lesz, mert jól belefőttek a zöldségek ízei is. Majd beleturmixolom a főzijébe. :)

Gyöngyi!

Ezt már nem olvasod ugyan, de jó nyaralást nektek! Lili ügyes a lábával!

Babetta!

Nem baj :lol: Úgyis nagyon hasonlítanak egymásra Timi babával :)
Egyébként én is ettem már babot és töltött káposztát is, és nem lett baja a pipimnek. Már 5 hós nagylány, ezért mertem megpróbálni.
Boldog 5. hófordulót Levikének!

Tünde!

Nálunk ugyanez van, ha ledőlök napközben, hogy aludjunk egyet. Ha nem a telefon csörög, akkor ajánlott levelet hoz a postás. Ha egyik sem, és már pont kezdenék bealudni, akkor a lányom gondolja meg magát, hogy tulajdonképpen ő nem is álmos :lol:

Eszti!

Vagányak a Balcsisfürdős képek. Bence nagyon ügyesen ül, csak ámulok!

Petri!

Ha ez vigasztal, én teljesen megértelek... A kutyunak is talán jobb így!

Boscó!

Fannika egy tündérbaba! Tényleg tiszta apukája :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Petri: :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Vendég

Sziasztok!

Minden baba és mama csodálatos a képeken. Utólag gratulálok a névnapokhoz és a hófordulókhoz. :lol:

Babcika: gratulálok Lili keresztelőhéhez. Nem semmi, hogy az üknagymama megérte ezt a csodálatos pillanatot. Nagyon megható.

Tünde: ha minden a terveknek megfelelően alakul, akkor jövő hét végén megyünk Gödre. Valamelyik nap jó lenne Nektek?

Eszti: szerencsések vagytok, hogy nem lett nagyobb gond a szúnyogcsípésből. Mi kereken négy hete szenvedünk a csípések miatt, mert érzékeny rá Istvánka. Tele lett piros pöttyökkel az egész test, főleg a végtagjai. Utálom ezeket a dögöket. :twisted:

Etetett már valaki meggyet? Ma kezdődne a meggy hetünk, de eléggé borúlátó vagyok. Eddig bejött a barack, az alma viszont nem, mert hasfájást csinált. Kíváncsi vagyok a meggyre.

Szép napot,

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Összejött a kakink!!!!!!!!!! Végre!!!!!! És ami jó hír, hogy eddig Pamperst használtunk, abból minden kifolyt, de most Liberót kaptunk csak Rakacán és eből nem jött ki semmi, pedig nem kis mennyiséget hozott össze a csaj!!!!!!! Most kimerülten alszik az ágyában! Na megyek is körbetrombitálom a nagymamáknak, már mindenki erről beszélt... :D
Mondtam is a kiscsajomnak, hogy használja ki, nem lesz ez mindig így, hogy ennyire örültek a kakijainak és puijainak! :oops:

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok

Köszi mindenkinek a szőnyeg dicséretet :D

Bartika
Hát ez egy jó napos munka ,ha egyedül csinálja..
Nálunk 7-8 naponta van kaksi ,de akkor 2-3-om.Én már nem izgulok rajta.

Én nem fagyasztók gyümit ,főleg nem barackot.Nem nagyon vagyok híve a fagyasztásnak., de ez az én problémám. Majd eszik jövőre, ha nagyobb lesz. Sok ismerőstől hallottam hogy, a baracktól tiszta kiütés a gyerek és amióta kihagyták elmúltak.

Mariann
Lehet hogy nálatok is az a baj, nem a szúnyogok. Azt én is észrevettem, ha barackot ettem pöttyös lett Levi. Ez nem minden gyereknek okoz problémát, de ahogy látom és hallom elég soknak.

Petri
Sajnálom :cry:
Ez nem a te éved az állatokkal kapcsolatban. :cry:

Évi
Hiányzik mi a kényeztetés? :lol:

Anna
Lehet, hogy hülye vagyok, de nem értem. :oops: :lol: Levibe vagy a szőnyegbe?

Valival mi van ? Nyaral? :D

Anita
Ne lustálkodj ,tessék írni.!!!!!!! :lol:

Eszti
Szúnyogok fújjjjjjjj :(
Ti azért így is kinyaraltátok magatokat. :D Jó nektek. :D Nagyon cukin ül Bence, még mindig csodálom. :shock:

Bea
Te is eltűntél nagyon!!! :(

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Ha már a hiányzókat leltározzuk: MERCI!!! Hol vagy Te is?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Babetta: igen, én is gyanakodtam a barackra, de a doki szerint egyértelműen csípés. Volt a pöttynek klassz kis közepe, állítólag ott szúrta meg a dög. :twisted:

KépKép
mariannka

Sziasztok Lányok!

Babetta!
Tök jó a szőnyeg! Hát még aki rajta vigyorog!

Babcika!
Nagyon szép a lánykád!

Évi!
Nagyon jó Dóri teliszájas vigyora! Édes!

Gyöngyi!
Nekem sose sikerül ilyen lábfogdosós képet csinálni! De Lili nagyon fotogén!

Tünde!
Én semmit nem húzok ki viharban. Lehet, hogy hiba, de lusta vagyok. Egyébként szerintem se fejlődhet mindenben egyszerre a baba. Meg aztán akkora különbségek nincsenek egyik oldalra se, elvégre még nem olvas mesét, nem számol, vagy ilyenek. Szóval nem látványos.
Szülés: nálunk a doktornő meg a szülésznő kb. öt percig azon vitatkozott, hogy ki merre szeret és merre szokott vágni gátat. A végén én szóltam nekik, hogy döntsék már el és hagyjanak szülni.

Petri!
Hidd el, hogy talán még jót is tettél szegény kutyulival. Nekem régen volt egy cicám, akinek bélférge volt, de annyi, hogy a szájából kandikáltak ki és férges volt a kakija is. Mire szereztünk neki gyógyszert, addigra elpusztult. Sokáig sírtam és sajnáltam, hogy hagytam szenvedni.

Rólunk: Kibumliztunk kenguruval Gödöllőre. Azt hittem leszakad a hátam. Visszafelé szopizni kellett a HÉV-en, mert már éhes volt a kiscsaj. Na rögtön elült a környékemről egy pasi meg egy nő is. Viszont egy fiatal suhanc az végignézte!
Aztán most megkaptuk a négyhónapos szurinkat. Akkor semmi sírás nem volt. Most bezzeg van, mert leültem netezni és nem őt szórakoztatom.

Megyek!

Pussz!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Babetta, mikor lesz amúgy a műtét? A szőnyeg tök jó tényleg, látszik, hogy profi csinálta, mert nem úgy összevissza vannak rajta a kockák, mint az enyémen.

Mariannka, szerintem nyugodtan próbáld ki a meggyet, hátha azzal jobban jártok, mint az almával. Muszáj kipróbálni, különben nem derül ki, hogy bírja-e és szereti-e. :roll:

Bartika, éljen a pötyikaki! :) Nekem a Liberoból is kifolyt, szóval tök mindegy volt.

Beszéltem Borival is ma, tök el van havazva, mert költöznek házba Zsámbékra, most meg már albérletben vannak. Mennek most egy hétre Agárdra, aztán megint kinézek hozzájuk. Jól vannak amúgy, az ikrek kúsznak, mindenhová bebújnak, szóval nagy az élet náluk is.

Na pussz
Vendég

Képzeljétek, ma Dóri is felfedezte, hogy van két lába. Majd' megszakad, mire a szájába gyömöszöli a sarkát, de azért csinálja. Hiába, túl kerek a pocak, nehezen ér a lába a szájáig, de nem adja fel :) Persze lefotózni nem tudom, mert ha meglátja a fényképezőt rögtön pózol, meg vigyorog, minden egyebet felfüggeszt :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!!

Nagyon le vagyok maradva,nem igen tudom visszaolvasni :oops: Lilkó nyögi a köbön,nagyon,a foga miatt.Álmából is sríva ébred,semmi nem jó...Remélem hamar túl lesz rajta,nagyon sajnálom. :( Majd azért próbálok jönni később,vagy este.

A képeket azért megnéztem és csodaszép babákat láttam :)
Vendég

Barti, Meli: pont jó lett!!! :lol: :oops:

Én a pépesítéshez a botmixert használtam (és azt is fogom).

Az almát én először úgy adtam (Dorinának), hogy megpároltam és úgy pépesítettem, később adtam csak nyersen.

Mariannka: 19-én utazunk nyaralni, tehát nekünk ez a hétvége lenne jó, melyikre gondoltál??

Szelivi: én tegnap az Asia centerben szoptattam, a biztonsági őr diszkréten arrébbvonult :)

Babcika: Bettina ma reggel 7 óta 2szer fél órát aludt :(
Pedig általában 2 órát alszik, kettőt fent van és így tovább

Eszti: visszaadták Sopronban a pénzt vagy nem kellett előre fietni?? nem semmi ez a szúnyogstory

Nicika, Nadine: Ti arra laktok, Titeket nem leptek el a dögök??

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok :)
Eszti :)
Sajnálom a soproni kalandotokat :(
A képek szenzációsak :)

Fanni baba nagyon szép és hhetelenül hasonlít apukájára :D

Petri :)
Sajnálom a kutyusodat, de teljesen megértelek :(

Barti :)
Örülök, hogy összességében jól sikerült a nyaralásotok :)
Látod biztos itthon szeret kakilni Pötyi :lol:

Meli :)
Szegény Bogi :( A doki szerint mitől van? Megfázott?

Edit :)
Levibe gondolom anyatejet raktál :lol:
A szőnyegre gondoltam :lol:
Barack helyett akkor majd kap almát elsőre, az télen úgy is van :)
Pöttyökről még nem is hallottam :shock:

Rólunk:
Voltam ma Árkédozni. Vettem Petinek néhány ruhát meg utazóágyat, most tök jól el van benne :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Esztipeszti:sajnálom hogy a szúnyogok miatt el kellett jönnötök!De a fürcsis képek szuperek!!!!!!! :lol:

Meli sajnálom a piros torkot és a fájos fület!!! :cry: Jobbulást kívánok a babókának!

Petri:nem tudok mit mondani!Ne legyen bűntudatod!Így a legjobb mindannyiótoknak!De tudom hogy vigasztalhatatlan vagy!Fel a fejjel!

Szelivi:örülök hogy Te is bevállalod a szopit bárhol vagytok! :lol:

Bartika hurrá kaksi!!!! :lol:
Vendég

Túljutottunk az első meggyes kaján. Nagyon bejött, így most örülök. :lol:

Tünde: hát sajnos akkor úgy tűnik, hogy most megint nem jön össze. Mi a mostani hétvégén a szüleimhez megyünk, és majd jövő héten anyósékhoz Gödre. :(

KépKép
mariannka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?