Köszi mindenkinek az üdvözléseket, és a bókokat Dóri nevében is. Tényleg jól kigömbölyödött a pipi, "hála" az éjszakai evéseknek... Mikor elkezdett kibújni az első foga, akkor kezdett újra éjszaka "nasizni". Már kibújt kettő, a nagy meleg is elmúlt, az éjszakai kajcsik viszont maradtak. Napi kétszer kakil is újra, pedig már beálltunk 2-3 naponta való rottyantásra. Most ez az új szokása.
Bartika!
Most nem tudom hány kiló lehet, de 3 hete volt 6800 gramm. Jövő csütörtökön megyünk legközelebb mérésre. Kíváncsi vagyok én is!
Ha gondolod küldünk nektek egy adag kaksit, nekünk most úgyis bőven van...
Mióta hazajöttünk én is csak mosok-vasalok, mosok-vasalok... Brrrrrr...
Faby!
Barackot majd én is szeretnék eltenni. Már jó édeset lehet kapni? Te is csak simán turmixolod, és úgy teszed el? Szerintetek jó az, ha vettem fél decis műanyag poharakat, és abban fagyasztom le a gyümiket? Már tettem így el meggyet is. Meg a tegnapi húslevesből így tettem el pohárban pár kocka pipicicit kockázva. Biztos finom lesz, mert jól belefőttek a zöldségek ízei is. Majd beleturmixolom a főzijébe.
Gyöngyi!
Ezt már nem olvasod ugyan, de jó nyaralást nektek! Lili ügyes a lábával!
Babetta!
Nem baj

Úgyis nagyon hasonlítanak egymásra Timi babával
Egyébként én is ettem már babot és töltött káposztát is, és nem lett baja a pipimnek. Már 5 hós nagylány, ezért mertem megpróbálni.
Boldog 5. hófordulót Levikének!
Tünde!
Nálunk ugyanez van, ha ledőlök napközben, hogy aludjunk egyet. Ha nem a telefon csörög, akkor ajánlott levelet hoz a postás. Ha egyik sem, és már pont kezdenék bealudni, akkor a lányom gondolja meg magát, hogy tulajdonképpen ő nem is álmos
Eszti!
Vagányak a Balcsisfürdős képek. Bence nagyon ügyesen ül, csak ámulok!
Petri!
Ha ez vigasztal, én teljesen megértelek... A kutyunak is talán jobb így!
Boscó!
Fannika egy tündérbaba! Tényleg tiszta apukája