A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Wish!
Iszonyatosan örülök nektek, annyira de annyira megérdemlitek ezt a babát. Kívánok minden szépet és jót, és bár elég rossz előzmények után, de csodás mégis, hogy sikerült.
Remélem minden a legnagyobb rendben lesz, de a HCG értékből is következtetve, biztos, hogy így van.
Tudtam, hogy sikerülnie kell ennek az ötödik próbálkozásnak, nagyon örülök, csak ezt tudom mondani.

Mangó! A PCO miatt ne aggódjatok, nekem is van. De azt hiszem Wishnek is, és láthatjátok mi az eredménye. Vagy pl. Diának is, ő pedig már büszke anyuka Domival. Kicsit jobban oda kell figyelni a kajázásra, nehogy hiperstimu legyen, de Dévai tökre rendbe tartja a dolgokat.

Cyprus! Egyetértek a többiekkel, váltani kell, ha úgy érzed. Dévai egy szuper orvos, én is bejártam már sok helyet, de ilyen profizmussak sehol sem találkoztam. Kicsit drága, de mindennek ára van. Az viszont az igazsághoz hozzá tartozik, hogy ő sem tudja mindig mindenkiről, hogy hol is tart. Persze mielőtt bemész hozzá, előveszi az aktádat, és megtudja, de kérdez azért kétszer ugyanarról. De valahol ez érthető, ennyi betegnél.
Olyan dolgok, hogy nem fejez be egy stimut, nem fordulhat elő, csak ha nagyon indokolt, egészségügyi okai vannak.
Itt a topikon is van egy asszonyka :lol: neki is ilyen problémája volt, van, de első inszemre sikerült neki két kislány, akik hamarosan megszületnek.

Loihi! Gondolom a nagy csönd azt jelenti, hogy megvan az új gyermeked, reméelm mindketten jól vagytok.

Inari! Egyszerűen nem bírom kis agyammal felfogni, hogy mit írhattam, amiért bezöldültem. :lol: Megírod?
vanda978

Sziasztok Csajócák!
Most csak gyorsan írok, mert nem vagyok túl jó erőben:

Dia!
Welcome Home!!! :)
Nagyon jók a képeitek! Iszonyú jó lehetetett...

Erika, Melba!
Szigorú instrukciók persze nem jelentenek semmi extrát, csak eddig szinte mindent engedett dokinéni, most pedig leállított a hosszabb autókázásról, illetve a költözés körüli pakolásról is szinte teljesen.
És mintha tudta volna (akkor még semmi bajom nem volt), azóta még rosszabb a vizesedésem, sajognak az ízületeim kezeimben, lábaimban, most, hogy hidegebb az idő, nem férek a cipőimbe..
És még nyilallgat is a petefészkem, azaz szerintem az, bár mostanában fogalmam sincs, hogy hol tartózkodhatnak pontosan... :)
Szóval ezek egyike sem túl vészes, csak nyűgös, de nagyon.
Így ezerrel pihengetek.

Erika!
Hemoglobin-nak mi a rövidítése? Gondoltam, összevetem az enyémmel, ha már kérdezted...

Melba!
Nagy-nagy drukk a vevőkhöz! Remélem, mostmár összejön.
Kata után ti, aztán mi adjuk el. Ez így szép forgatókönyv, nem? :wink:
Ugye mostmár nincs több nagy munkátok? Én nagyon átérzem, hogy milyen nehéz. Nekem egyre kevésbé megy, pedig egyre több minden lenne...

Cyprus!
Szia!
Én vagyok az a bizonyos nőszemély, akit a többiek már emlegettek.
Nekünk is negatív volt a PCT-nk, így kerültünk a Dévai Intézetbe.
És bizony csinált nekünk Dévai két kislányt, akik épp iszonyatosan húzzák a hasamat... :wink:
Szóval az Intézetben mindenki nagyon kedves, körültekintő, diszkrét.
Dévai néha kicsit mufurc és szereti inkább sötétre lefesteni a világot, de ez magyarázza körültekintését is, hogy mindenre megpróbál felkészülni a lehető leggyorsabb siker érdekében.
Ránézésre azért szerintem keveseket ismer fel, hiszen nagyon sok a betege, de a papírokból nagyon precízen tudja, hogy ki vagy és miért vagy ott.
Szóval én csak ajánlani tudnám annak ellenére, hogy eleinte nehezen értelmeztem mufurc hozzáállását...
Remélem, tudtam segíteni, ha van még kérdésed, írd meg nyugodtan! :)

Juci!
Húú, tényleg nagyon fasza csaj vagy, hogy meditáltál egyedül.
Én is próbáltam már, szerintem nem voltam messze, de még azért nem megy igazán. :)

Mango!
Tök sokaknak állapít meg Dévai PCO-t. Ez önmagában nem akadálya semminek.
De vannak itt nálamnál okosabbak is.. :)

Tsók mindenkinek:
réka
Vendég

Lányok :)
Köszi a gratulációkat, olyan rendesek vagyok, annyira meghatódtam :)

Inari :)
Nekem most a kórházban 120 volt a hemoglobin, ami az alsó határérték. De én még alig vagyok terhes :)
Kár, hogy nem tudtátok, hogy ott vagyok a Jánosban, jó lett volna találkozni :)

Eper:) Mangó :) (Kedves gyümölcslányok:))
Ne keseredjetek el a PCO miatt. Elösször is Dévai majdnem minden közli, hogy multicisztás/PCO-s a petefészke. Aztán lassan mégiscsak szaporodunk :)
Másodszor különbséget kell tenni a PCO és a PCOS között. A PCO a PoliCisztásOvárium, ami csak az egyik tünete a PCOS-nak, ami pedig PoliCisztásOváriumSzindróma. Rengeteg tünete van, amiből nem mindegyik jelentkezik és ha valamelyik tünet jelen is van (pl a PCO), az sem feltétlenül jelenti hogy PCOS vagy. Ez most érthető volt?
ezeket olvassátok el: http://www.lombikbaba.com/index.php?opt ... &Itemid=77
Harmadsoraban meg Dévai pont azért van, hogy a nehéz esetekben is segítsen :) Szóval ne keseredjetek el.

Annyit tudok még mondani, hogy nekem multicisztával indított, amiből az első lombik után PCO-t lett. Aztán sokáig jártam cérnabeültetéses akupunktúrára (www.yamamoto.hu), ami többek között ezen is segített. Ahogy múlt az idő, D egyre viszább vett a diagnózisból PCO-multiciszta-enyhe multiciszta-egyenletlen felszin-normális petefészkek. Szóval ha gondoljátok érdemes megpróbálni. Ha úgy döntötök, hogy elmentek a Yamamotóba, akkor Oanh doktornőhöz menjetek, szerintem ö jobb, mint Lan dnő.
Ennél a lombiknál egyébként multicisztából indítottunk :)

Réka :)
Én tudom ajánlani azt a céget akikkel anno mi költöztünk. Nem olcsók, de nagyon profik és segítőkészek voltak. Van olyan szolgáltatásuk is, hogy odamennek és bedobozolnak neketek a költözéshez és persze az új helyen meg ki.
Mondjuk mi csak a költöztetést kértük, de úgy hozták át a bútorokat, hogy itt mindent az új helyére tettek, amit lehetett, hogy nekünk már ne kelljen mozgatni semmit.
Szerintem megérte nem spórolni rajta.

Timi:)
Nekem eléggé rózsaszín köd van :) Mostmár azon kezdek parázni, hogy miért nem parázok :D
Kutyu még nincs teljesen kész, mert most fehérrel kellene varrni és nem valami jól látszik, hova kell ölteni, ha nem természetes-erős fénynél csinálom. De remélem a napokban befejezem.
Már előkerestem a többit, hogy azokat is megcsináljam majd :)

wish

Sziasztok
Ezt vettem tegnap a Tescoban :!:
Kép
Ezt kívánom mindenkinek :!: :!: :!:
Szerintetek nekem is szerencsét fog hozni :?: :!: :?: :!: :lol:
kagyló

Wish
Nem teszel fel táblázatot? Szeretném látni az új babásokat! :wink:
kagyló

Sziasztok!! Nas megvolt pénteken a szex a Vass dokival, minden rendben volt, bár ő kicsit máshogy csinálta mint a Dévisz!! De nagyon rendike volt.
Ági28

[b][b]wISH NAGYON NYAGYON GRATULÁLOK!!!! [/b][/b]
Ági28

Húúúú! Sziasztok!
Két napig nem olvasom a topikot és tessék! Micsoda fantasztikus hírekről maradok le!

Wish, annyira örülök Nektek, szívből gratulálok!!! :lol: :lol: :lol:
Tudtam én, hogy ennek az esküvőnek és nászútnak nem lehet más eredménye! :lol: :lol: :lol: A rossz előzmények meg ugye, Kata, nem sokat jelentenek, sőt. Azért örülök, hogy végre megszabadultál azoktól a kiütésektől! A szerda meg mindjárt itt van. Holnapután!!! De jó!!!
Kívánok Neked egy nagyon boldog, problémamentes terhességet, gyönyörű, egészséges babával/babákkal a végén!!! :lol: :lol: :lol: Tartson minél tovább az a rózsaszín köd! Vigyázz nagyon magatokra!!!
És mi az, hogy alig vagy terhes??? Irgum-burgum. Nagyon is az vagy! Csak azért, mert még az elején tartasz?

Csajok, végre megint jó szériában vagyunk! Most aztán senki nem menekül a babásodástól! :wink: Gólyák akcióban! :wink:

Judit, gólyánkkal leegyeztettem a dolgot, okt. elején érkezik. :wink: De majd ha közelítünk az időpont felé, azért még egyeztessünk, mert lesz itt ugye okt. közepén és végén is gólyareptetés. Szóval tényleg a legjobbat válasszuk ki Nektek! :wink: Szuperul csinálod!!! :wink: Vezetés már csak a héten van, az is kismami övvel. Nem akarok én itt családi háborút, meg hát szórakozottságom és az emberek figyelmetlensége nem ismer határokat...

Ági, örülök, hogy minden rendben ment, mennek nagyon a drukkok!!! :wink: :wink: :wink: Tudod, babás szériában vagyunk!

Kismamik, szerda 3 nekem ok! :wink:

Inari, megvan a kedvenc hőmérsékleted. Remélem, élvezitek. :wink: Még egy kis napsütés kéne mellé, mit gondolsz? Vagy telhetetlen vagyok?

Cyprus, Dévait én is csak javasolni tudom. Persze, pénzbe kerül meg időbe, de szuper doki, nagyon tudja, hogy mit csinál. Mi nála kezdtünk, megmondta, hogy kb. egy év múlva babások leszünk. És így lett... :lol: Nekem még sosem volt olyan, hogy ne lett volna képben velem kapcsolatban. Tudom, ez papírokból van, de akkor is.
Én bírom a stílusát is, nagyon jó a humora. Csak nem kell megijedni a rémtörténeteitől...

Dia, fantasztikus helyen jártatok!!! :lol: Merre is van ez?
Lakásfelújítás, munka, suli :roll: Húha!

Kata, feküdj, hogyha görcsölsz! Nekem segíteni szokott. Meg kapkod a magnéziumokat, ártani nem árthat! Eső után sem szokott könnyebb lenni? Nekünk az eső mindig megkönnyebbülést hoz. Babamozgással nem lehet betelni, ugye? :lol: Sajnálom, hogy nem találkoztunk szerdán... :cry: De az azt jelenti, hogy Ti is nagyon hamar végeztetek! :wink: Akvárium jó lenne, de sajna nekünk sem fér el egyelőre... :cry:

Timi, jól vagytok? Mikor is mentek szívhangot lesni? Ma vagy szerdán?

Duddu, pihenj sokat kérlek, apa majd megoldja a pakolást!!! Maradjanak még benn sokáig a csajok! Vizesedés :cry: :cry: :cry: Petefészek nyilalgatás simán lehet valamelyik lánykádtól is. Nekem is szokott szurkálni, fájdogálni bizonyos helyeken, amikor erőteljesen rugdalódzik a kis drága.
Hemoglobin rövidítése a kiskönyvemben hgb.
Köszi a drukkot a lakáseladáshoz, úgy néz ki, hét elején előszerződünk és foglalóznak 10 %-kal. Remélem, nem kiabáltam el! Szükség lenne a pénzre is, de a legnagyobb teher átjárni innen Budaörsről Kispestre a lakás miatt állandóan. Nagy munka még a nyílászárók cseréje lesz, de az még odébb van, mert szept. 8. körül lesznek csak készen. De fiatalúr úgyis kivárja az idejét és akkor minden ok lesz. :wink: Meg apa van most nagy munkában, mert elhatározta, hogy épít egy csodakiságyat pelenkázóval kisfiának. :wink: Fantasztikus egy pali! :wink: Különben már "csak" a nagytakarítás van hátra idénre, a nagyobb felújítás jövőre marad.
Kitartás a munkákhoz, lezs még vége és nagyon klasz lesz, meglásd! A csajoknak meg szuper helye lesz! Hogy állnak a munkák?

Kagyló, Neked is hasonlóakat kívánunk!!! :wink:

Eper, mi volt pénteken? Minden ok? Drukkok mennek ám!

Mindenkinek sok puszi!
Melba

KépKép
melba

Lányok!

Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket. Megerősítettetek benne, hogy a Dévainál jó kezekben leszek. Én totál megértem, hogy ennyi betegnél nem tudja fejből, hogy ki kicsoda, de engem igazából az háborított fel, hoyg agyonstimuznak, aztán 2 nappal utána közlik, hogy ja , bocs szabi lesz.
És akkor a Dévaihoz jelentkezzek be, vagy a Vasshoz?
Persze az ár nem a legolcsóbb, de szívesen kifizetem, ha van értelme. A kórrházi dokinak is odaadtam kb. ennyit 1 hó alatt.

Gratulálok az új babókhoz!!!!!!!!

Köszi még1x!
cyprus

Cyprus,
Hogy kihez jelentkezel be az csak rajtad múlik. Itt szinte mindenki Dévaihoz jár. Ha bent van az intézetben, akkor ált személyesen ő veszi fel a telefont, kivéve, ha éppen vizsgál, vagy műtőben van. Így autómatikusan hozzá kerülsz. A héten még szabin van, tehát ha Vass doki mellett döntesz, akkor most telefonálj. Dévai szerintem a jővőhéten már csak szeptemberre fog tudni időontot adni nektek, lehet, hogy Vass doki "gyorsabb".

Vanda,
Bocsi, pedig gondoltam, hogy BAZ-megyei lányokként félszavakból is megértjük egymást :wink: Zöld=másnapos :twisted:

Andi,
hát ha tudtam volna, hogy bent vagytok a Jánosban bizony nem úsztál volna meg minket :lol: Örülj neki, hogy nyugodt vagy, szerda már mindjárt itt van! :lol: Kezd el inni a csalánteát, almalevet, meg mindent amiben vas, és B12 van. Nekem "alig terhesként" még 130 volt a HGB szintem. Ezek a gyerekek tiszta vámpírok :lol:
Ha majd már jobban mozoghatsz és esetleg mentek Fehérvár felé édesanyádékhoz, hozzánk is beugorhatnátok! pont féluton lakunk. :wink:

Rékám,
Azért ikrekkel ez nem is tűnik olyan szigirúnak! Tényleg jó lenne, ha nem tologatnál szekrényeket. Bár én nem okoskodhatok, tegnao is fáskamrát építettünk apával, néha már komolyan rámmordult, hogy nem akarok-e inkább pihenni :wink: De olyan jól esett egy kicsit mozogni végre ebben a jó időben.
Szerdán azért tudsz jönni?

Csajok,
Akkor most szerdán ki jön "babazsúrra"? Légyszives nyilatkozzatok, mert, ha sokaknak nem jó, akkor áttehetjük máskorra.

Melba,
Ez az én időm :lol: pont olyan, mint Skandináviában. Imádom!!!!
Azért remélem a takarításhoz lesz segítséged, bár tényleg kezd kitörni rajtam is a fészekrakó ösztön, ami megsokszorozza az erőnket :wink: :wink:

Holnap megyünk 4D-re a Kleopátra házba, már alig várom, hogy lássam Annát. :lol:

KépKép
inari

Roxal,

:?: Mi van veletek?

KépKép
inari

Inari!

Köszi, de eleve csak szeptember második felére szeretnék időpontot kérni. Akkor aug. 15-e után telefonálok. Kérdezhetek még?
Nagyon sokat kell várni rendszeresen?
Mennyi idő alatt zajlanak le a vizsgálatok? Szerintetek elfogadja az előző havi eredméyneimet? Legalább az átjárhatósági eredményét ami júliusban volt!
Ott helyben meg tudják nézni a spermiumokat is? A férjemnek 60-70 millió a spermaszáma és kiváló mozgékonyságúak, de van közöttük elvétve morfológiai eltérés, amit nem tudtak megnézni a Szabolcs utcában, ezért jó lenne, ha itt ezt is alaposan megnéznék.
cyprus

Lányok, csak egy gyors bejelentkezés a "babazsúr" miatt!

Tehát nekem jó a szerda, háromkor a Ráday utcában!

Kismami vagy nem, aki tud, jöjjön!!!

Kép
szkatácska

Sziasztok!

Itt egy tábla, de nem igazán friss, csak ami emlékszetből eszembe jutott azt írtam be :oops:
Légyen szíves szóljon, akinél módosítani kell valamit. És természetesen az is, aki nincs még benne, de szeretne belekerülni :) Mindenkinek van benne kiadó hely, aki rendszeresen ír :)

Kép
Kép [/img]

wish

A bébiképeket elkezdem lecserélni frissebbekre :) Némelyik jó régi már :)

wish

Andi!
Kéretik a lakcímemet Dunaharasztira javítani :)

Inari!
Köszönöm, egyelőre jól vagyok. Tesztet hanyagolom, nincs hozzá bátorságom.

Lányok!
Köszi a sok sms-t, annyira drágák vagytok, hogy nem hagytatok info nélkül.

Timi, Wish!
Akkor újra, gratula, annyira örülök, hogy ennyi küzdelem után végre sikerült.

Kata!
De jó, hogy nem volt semmi gond az amnion. Mikor lesz eredmény?

Réka!
Tessék pihenősre fogni, a lányok már nagyon, s igénylik a pihit.

Loihi!
Remélem már nem vagy egyben.
roxal

Kedves Lányok!

Még azt is szeretném megkérdezni, hogy a Dévai doki mikor rendel?
A munkahely miatt ugye nem mindegy...
cyprus

Cyprus,

Két biológus is dolgozik az intézetben, úgyhogy természetesen első vizitnél megnézik apa katonáit is.
Minden előző eredményt elfogad, vidd az összes papirodat. Az átjárhatóságit biztos nem csináltatja meg újra. Kb 1 hónap alatt be tudod szerezni a hiányzó vizsgálati eredményeket. A www.devaiintezet.hu oldalon találsz részletes listát arról, hogy miket kér. Akár el is kezdheted háziorvosi beutalóval intézni azokat, amik hiányoznak, vagy 1 évnél régebbiek.
(Ált. kér: EKG, tüdőszűrés, AIDS, Hepatitis, Szifilisz-szűrés, 2-5. napi hormonok, vérkép, vércsoport, ellenanyag....)
Várakozás: 10 perctől a 2,5 óráig bármi lehet. A reggeli UH-nál szokott nagy tömeg lenni. Stimuláció alatt ált. reggel 8-ra kell menni UH-ra, ha bírsz elég korán (1/2 8) érkezni, akkor "gyorsan" végezhetsz.
Rendelés:
Hetfőtől péntekig 8-17 óráig, de szinte mindig tovább van bent. Ültünk már nála este fél 9-kor is :wink: Csütörtökön nincs nyitva az intézet.

Roxal,
Tudom, hogy nálad a menstri hiánya nem sok mindent jelent ilyenkor, de azért én bízom benne, hogy most megint beindult itt a babaeső, ti is nagyon megérdemelnétek már. Pénteken lesz 3 hét az ET-től, akkor elmész Vass dokihoz, vagy megvárjátok Dévait?
Nagyon-nagyon drukkolok, hogy a te neved mellé is rakjon Wish egy ilyen kis helyes zebrát :lol:

Wish,
azért kezd egész jól kinézni a táblázat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
inari

Cyprus,
ugylátszik sikerült kilönöm egy kódot :twisted: Szóval hét- fél nyolc körül kell érkezni a korai bejutáshoz :lol:

KépKép
inari

Inari!

Köszi szépen! El is kezdem intézni azokat, amiket tőlem eddig nem kértek: AIDS, tüdőszűrés...
Köszönöm a segítséget még 1x és majd jelentkezem még nálatok. Biztos lesz még kérdésem. köszönöm és szép napot mindenkinek!
cyprus

Sziasztok!

Kandi72! Köszönjük a bátorítást! :lol: Néztem, milyen különleges, bibliai neve van a kisfiadnak: Nátán. :lol:

Vanda! Hogy vagy? Boldogulsz a munkával?
UH eredmény, mai: 9 db tüsző érik, és valószínűleg hétfőn lesz a leszívás.

Duddu! Olvasom, hogy egyre nehezebb neked. :( Remélem, azóta tudtál pihenni, a család ügyesen megoldotta a pakolást. Lassan talán a ház is elkél. :wink: A lánykáidnak küldök egy popsisimit, légyszi add át!

Wish! Eddig csak priviben gratuláltam, megkaptad, ugye? Olyan fantasztikus!Békés, boldog várandósságot kívánok, ezzel a rózsaszín köddel kísérve! :D Köszönöm az infót a PCO/PCOS-ről. Sajnos a lapomra, a kockázati tényezőkhöz Vass doki PCOS-t írt. :cry: Egyébként Dévai először multicisztát, majd policisztát mondott, végül Vass doki mondta ki a legrosszabbat.
Erről az akupunktúráról még nem hallottam, de amit írsz róla, az alapján fantasztikus lehet! Megkérdezhetem, mennyibe kerül egy alkalom? Gondolom, a kúra időtartama egyénfüggő.

Kagyló! Jól néz ki! Igen, szerintem szerencsét fog hozni! :lol:

Melba! Köszi a drukkokat, szükségem is van rá, de most nem részletezem. :wink: Nemsokára te is kezedben tarthatod Domit, már csak pár hét! :lol: :wink: A lakáseladáshoz gratulálok! :D
A férjed építi a kiságyat és a pelenkázót :?: :?: :?: Tényleg nagyon ügyes! :P

Timi! Többször eszembe juttok, hogy vagytok? növöget a kismanó? :D

Inari! Fáskamrát építettél? :shock: Nagyon bátor csajszi vagy!
Az időre most nincs panasz, ugye?

Mangó! Ma már itthon vagytok, ugye? Kellemesen pihentetek? Lazítottál kicsit?

Cyprus! Mi még nem "találkoztunk"m így most üdvözöllek, és ielőbbi babásodást kívánok. :)

Roxal, szorítok neked!
eper1

Eper!
Szivi!
Csak azért is írtam,mert Én annyira PCO-s vagyok,hogy az inszem elött már 1éve meg sem volt,ugy kaptam norcolutot,hogy lehessen a stimut kezdeni...na meg elötte 4xvetéltem!Dévai semmivel se bíztatot,aztán 3-as ikreim lettek,amiből Nati maradt! :lol:
Neve jelentése:Isten adta,Isten ajándéka! :lol:
Na nem zavarok tovább,hisz,már nem vagyok Dévais!-csak néha bele-bele kotyogok! :shock:
Sok sikert Mindenkinek!
kandi72
Budapest III. kerület

Inari!
Hétfőn megyek, ha minden marad így... Azon a pár napon már nem múlik semmi. Így meg legalább a mágussal meg lehet beszélni a hogyan továbbot.
roxal

Sziasztok Csajócák!
Micsoda forgalom! Ezt már szeretem!

Wish!
Nem baj, hogy nem parázol, lesz majd min agyalni hamarosan... :wink: ... legalábbis, ha magunkból indulok ki.
Igen, én is hallottam, hogy vannak már itthon is ilyen költöztető cégek.
Megköszönném az elérhetőséget, mail-emet tudod. Kikérdezem őket az árakról, aztán meglátjuk..
Milyen kutyut varrsz? Megmutitod majd nekünk?
Én is most varrtam egy elefánit, de nagyon egyszerűke lett... :)

Ja és módosítanád a táblában, hogy Lucát és Pannát várjuk? KÖSZI!
Végre véglegesítettük. Annyira megnyugtató és felszabadító érzés.
Lesz majd második nevük is, de azon még törpölünk kicsit.

Csajok!
Bizony ám, sorban szabadulnak fel a gólyák hamarosan, úgyhogy jöhetnek a címek.. :)

Enigma!
Remélem, nem bánjátok, hogy lesz egy druszátok! :wink:

Kagyló!
Naná, hogy szerencsét hoz!
Egyébként mi az, egy bögre?

Melba!
Köszi a bíztatást!
A p.fészek görcsölgetés azért nem biztos, hogy a csajoktól van, mert mozdulatra is szokott nagyon. De az is lehet, hogy nem rugdossák, hanem tartósan rátelepedtek, nem igaz?
Szóval azt hiszem, ezzel még nem futok dokinénihez, csak kellemetlen.
Igen, igyekszem a végeredménnyel biztani magam, mert így a végefelé eléggé csapkodnak a hullámok a fejünk felett. Főleg, hogy pl. még a festéket is nekem kell megvenni..
Dominik pedig csak tudja a dolgát, hogy még Anya hasában a helye. És biztos nagyon jó ott neki, így marad még egy jóóó darabig.

Erika!
Hát akkor azért te sem vagy egy hímestojás... :wink:, de azért pihenj is!!
Én is nagyon bírom ezt az időjárást.
Sajna még mindig bizonytalan nekem a szerda. De ez mostanság már így van, azért mondtam, hogy fixáljátok nélkülem, aztán ha tudok, csatlakozom.

Eper!
Popsimi átadva!
Vagy lehet, hogy buksimi lett? .... ki dudja? :)
Szép szám a 9! Hajrá tüszőcskék! :)

Roxal!
Végre jelentkeztél!
Akkor hétfőre is időzítve van egy újabb jó hír?!
Remélem, Rátok is hat a topik pozitív szele.... ;)

Azt hiszem, jó összeszedetlen voltam. Bocsi érte..

Sok puszi Mindenkinek:
réka
Vendég

sziasztok
Duddu
Az nem egy bögre, hanem lehet kapni zebra mintájú, és zebra felíratú ceruza, vagy toll tartot, amiben állíthatod az irófelszerelésedet. :roll: :?: :!: Szóval valami ilyesmi....
Gondoltam, hogy a mintája és a nagy betűkkel rajta a ZEBRA felírat, majd segít zebrásodni nekem is. :lol:
Wish
Köszönöm. Na látod máris jobban mutat a táblázatban a te zebrád is... :wink: Nekem csak ilyen "bögre" jutott, és egy kicsit irigy is vagyok rád. De azért úgye nem haragszol rám :?: :!: Hogy vagy :?: Szórítok az UH-ra :!: :lol:
kagyló

Újdonsült kismamik! Hogy vagytok ma?

Roxal! Nagyon remélem, hogy hétfőn csatlakozol te is az újdonsültek táborába, baromira drukkolok neked!

Eper! Köszi kérdésed jól vagyok. Munka megy, jók voltak az ötletek is, használom. :wink: Itthon vannak a nővérkémék, kis keresztfiammal, és jól lefoglal az biztos, ezért kissé kevesebb az időm, de annyi baj legyen.
A kilenc tüsszencs nagyon jól hangzik, remélhetőleg sikeres lesz a leszívás, és te is belépsz a mostani csapatba.
Wish tök jól leírta a PCO, contra PCOS dolgot. Szerintem neked nem jön szóba a PCOS mint nálam, mert neked van mensid is rendszeresen. Egyszer Dévai azt mondta, ez a legjobb megkülönböztetés, na meg a kövérség.

Réka! Na gondolom milyen az az egyszerűke elifönt, pont mint a maci. :lol: Képet kérek!

Inari! Hát... borsodi lévén még ezt nem is hallottam, bocsika. De most majd megjegyzem. Amúgy ez az idő nekem is nagyon bejön, persze a nyaralóknak nem, de én nem nyaralok, önző dög vagyok. :twisted:
vanda978

Bocsánat, hogy tegnap nem jöttem, de írtóra elfáradtam,és nem volt erőm még a gép elé ülni.

Minden rendeben ment az uh-n, kicsi Babának láttuk a szívverését, hallani sajnos nem, mert Vass doki gépe olyat nem tud, de nem is hiányzott igazán, mert maga a pulzáló látvány is teljesen átmelengette a lelkünket.

A CRL-je (amit ha jól értek a nyakától a fencsijéig tartó távolság) 11 mm volt. ezt tudják ugye csak mérni, mert egyébként be van hajolva a fejcije meg a lábikója. Vass doki azt mondta, hogy ez így tökéletes. Az UH gép szerint 7 hetes, 2 napos vagyok, tehát tényleg szinte tökéletesnek mondható.

Kérdeztünk prognózist, azt mondta, hogy innentől 85%, hogy egészséges, szép kisbabánk fog születni, a 12.hét után lesz 99%.

Beleírta a leletembe, hogy lát egy felszívódóban lévő petezsákot, de hogy ő beindult -e valaha, az örökre titok marad.

Még folytatanom kell az Utrogestánt, és 3 hét múlva kell mennem Istvánunkhoz. Időpontot persze nem tudtam kérni, mert szigorúan meghagyta DI, hogy csak vele személyesen lehet időpontot egyeztetni jövő keddtől, egyébként szep. 6-tól van időpont. (Cyprus ezt Neked szántam. Ha ma telefonálsz, szept. 6-ra kapsz időpntot, csak hogy tudj kalkulálni.)

Szóval Tiborom nagyon-nagyon örült. Úgy szorította végig a kezem az uh-n.
Az uh örömére kaptam kismama harisnyát meg néhány bugyogót, mert a régi felszerelésem túlnyomó része bizony már szorít. És szorítani nagyon nem akarom a hasam.

Szóval ez történt velünk.

Ja, és Ági nővér megmért és mért vérnyomást is. Hááát mit mondjak, nagyon jó érzés volt ráállni arra a mérlegre... Eddig mindig csak láttam, hogy mások ráállnak, és most pedig...

Délután jövök újra, ragálni az írásaitokra, de most lepihenek kicsit, meg jut sezembe, ebédidő van, nem véletlenül szól a pocim...
lkt

Sziasztok!

Akkor Roxal Nektek is nagyon mennek a drukkok!!! Nincs is már olyan nagyon messzi az a hétfő... :wink: Babásodás lesz itt is, érzem! :wink:

De jó Timi! Nincs is annál klasszabb érzés, mint mikor meglátod picúrod szívverését a monitoron! :lol: CRL az az ülőmagasság, a feje búbjától a popsijáig. Majd meglátod legközelebb, hogy mekkorát tudnak nőni rövid idő alatt is! Eszméletlen! :lol:

Kagyló, a kabalák mindig segítenek :D

Eper, 9 tüsszencs az igazán jól hangzik! :D Nagyon szorítok, csak így tovább! Akkor a leszívást már a Dévai csinálja?
Azért remélem, a pár hét az 7-8 hetet takar! :wink:
Igen, a párom épített egy csodaszekrényt a babánknak és ezen felbuzdulva most kiságyat épít! Teljesen odavagyok a gyönyörűségtől! :wink:

Kismamik, nekem még mindig ok a holnap 3!!! Remélem, Duddu Te is tudsz jönni!

Duddu, igazán szép lányneveket találtatok! :wink: Persze gyönyörű lányokhoz csak gyönyörű nevek illenek! :wink:
"Remekül" lehet görcsölni attól, ha a babák "jó" helyre telepednek. Azért remélem, hamarosan jobb lesz!!!

Inari, fáskamra építés? Húha. Azért csak vigyázz magatokra! Nem húzott közben a hasad nagyon? Nekem szokott... Ez a fészekrakás sokáig tart, legalábbis nálam. :wink: Néha apa aggódik is nagyon :lol:
Hú de jó Nektek, hogy mentek 4d-re! Aztán gyere ám a hírekkel meg a fotókkal! Nagggyon kíváncsi vagyok! :wink: Sajna mi kihagyjuk az utolsót, mert babánk nem nagyon rajong az uh-okért, bár utoljára egész jól megúsztam a görcsölést. De előtte mindig volt uh-ok után.

Szép napot mindenkinek!
Melba

KépKép
melba

Melba! Tudom ám, mennyi van még hátra, nyomon követlek benneteket! De ahogy elnézem azt az időszalagot, olyan kevésnek tűnik. Hihetetlen, hogy már ennyi idő eltelt, nem?
Milyen lesz a kiságy? Hagyományos rácsos?
A babák nem szeretik az UH-t? Vagy ez egyéni, csak Doma nem rajong érte?
Punkció: Nem, úgy néz ki, azt is Vass doki fogja csinálni, mert Dévai csak keddtől lesz bent. Holnap már többet tudok, megint megyek UH-ra.

Timi! Nagy élmény lehetett látni a szívecskéjét. :lol: A babáddal minden rendben lesz, naná!
11mm. Istenem, micsoda méretek! Egy egész picike emberke, aki kapaszkodik a mamijába. :oops: Kész csoda. :P

Vanda! Érezd jól magad a nővéredékkel! Puszi! :lol:

Duddu! Teljesen mindegy, hogy buksi vagy popsi! Remélem, örültek neki. Már elképzeltem a lányaidat születés után. Az arcodból indultam ki...nagyon édesek lesznek! Na jó, ezért ne nézz bolondnak!

Kandi72! Köszönöm! És sok ilyen "belekotyogást" kérek szépen, mert olyan jó hallani! Amikor az ember maga alatt van, akkor vígasztaló.
Kifejező a neve, tényleg, szó szerint Isten ajándéka! :lol:

Ági! Veled leveleztem, úgyhogy most semmi újdonságot nem tudok írni, csak annyit, hogy pusszantalak, s nagyon szorítok neked!

Mangó. Inari, Roxal, Cyprus, Wish, Madaran, Farkasok Juditja, Kagyló, Kata, Loihi, Enigma, Szani, Gigi, Stella, Lldicsi! Nektek is küldök egy ölelést! (Remélem, senkit nem hagytam ki, ha igen akkor ezer bocsánat!)
eper1

szevasztok csajok, megjöttem. igaz, már vasárnap, csak közben brutálisan beáztunk, mert a szomszéd háznál lekapták a tetőt, és nálunk is babráltak, és mivel mi legfelül, így hát hozzánk dézsával öntötték..
aztán meg tegnap felhívott (azaz felhívatta magát) a dirim. és megkérdezte, mit tervezek erre a tanévre. mondtam neki, azt, amit májusban megbeszéltünk: csak fejlesztek, és még pár óra rajz, műv. töri stb. erre közölte, hogy változott a dolog, ezt nem lehet, mert erre nincs plusz státusz, az enyémben pedig nem kezdhetek új tanévet, hogy ne kelljen helyettesíteni..úgyhogy menjek, és könyörögjem ki a házidokinál, vegyen táppénzre már suli kezdetétől arra a pár hétre, míg nem kezdődik a második lombikom, arra pedig naná megint, aztán, ha nem jön össze kitalál valamit, esetleg kiharcol nekem egy másik fejlesztő státuszt...hát, hiszi a piszi ezek után. padlót fogtam, mert nem ezt beszéltük meg. megpróbálom a táppénzet, mert már nincs jó szájízem visszamenni oda, ahol 10 év hűséges munka után így elbánnak az emberrel. elég szar érzés..
szóval ezt pihegem.
de nektek örülök. Wish tanácsainak is, bár a cérnabeültetéses dolgot nehezen tudom elképzelni! wish másik jó hírének pedig leginkább örülök.
Eprem 9 tüsszencsének, amik azóta már tuti szaporodtak és nőttek..tényleg, neked nem kell sok husit enned?
Timi örömének is nagyon örülök, és szívemből szólt, mikor megemlítette a bizonyos irigyelt mérlegre állásos dolgot..én is irigykedve nézem mindig..
holnap megyünk Győr mellé a párommal egy pihenőparkba. majd jelentkezem, bár még tuti este visszanázek hozzátok.
Loihiről nincs hír? már annyira várom a híreket! hajrá!!!
puszi mindenkinek, k
mango29

Eper, ez a 7-8 hetes megjegyzés inkább magamnak szólt megnyugtatásul :wink: , mert tudom, hogy mindjárt itt van. :roll: Ami persze nem baj, csak azt szeretném, hogy babánkat teljes rend fogadja itthon, az meg még messze van. Tényleg hihetetlen, hogy már itt tartunk, pedig még csak most volt zebrás a tesztem. Most úgy megállítanám egy kicsit az időt, hogy még élvezni tudjam és rend is legyen. :lol: De hamarosan mindezt Te is átéled, hiszen az a 9 tüsszencs igazán remekül hangzik! :lol:
Eddig egy kivételével minden uh után görcsöltem, ebből gondolom, hogy Doma nem rajong érte. De megmutatni mindig megmutatta magát azért. :wink: Ilyet mástól még nem hallottam, gondolom ez egyedi. De ezért nem zaklatjuk még egyszer feleslegesen, majd megcsodáljuk hamarosan (ööö 7-8 hét múlva) élőben. :wink:
Persze rácsos, pelenkázós kiságy lesz. A többi titok. De a múltkor voltunk a Brendonban és párocskám dühöngött egy sort, mert mondta, hogy ellopták az ötletét. :lol: Kíváncsi vagyok én is, de egyelőre teljes a hírzárlat. :lol: Amit eddig csinált, az mind gyönyörű volt, pedig nem asztalos a drágám.
Aztán jelentkezz ám uh után, drukkok mennek!!!
Küldünk Neked is egy ölelést, ne maradj anélkül! :wink:

Hát ez a beázás Mangó nem hangzik valami vidáman. Részvétem. :cry: :roll:
Meg a munka sem. Eszerint szerződéssel vagy? És meddig szól a szerződésed? Mert közben nem rakhatnak ki, a diri dolga megoldani, nem a Tiéd. Persze neki sokkal kényelmesebb lenne, ha Te intézkednél. :cry: Ha meg végleges státuszban vagy, akkor még kevésbé tud kirakni. Szóval csak Téged akar piszkálni, ne hagyd magad! Úgy utálom az ilyeneket, annyira nincsenek tekintettel a másikra. Mindenesetre ne idegeskedj, mert most sok endorfinra és pihenésre van szükséged, hisz hamarosan babásodsz!!!
Jó pihenést Győrben! :wink:

KépKép
melba

drága Melba, köszi a kedves szavakat!
Státuszban vagyok, véglegesen. Már 10 éve ugyanaz a munkahelyem. Megpróbálok nyomulni holnap reggel a házidokinál, mit tehetnék egyebet. Remélem, ott humánusabb kapukat fogok döngetni..
köszi.
Ha kész a kiságy rakj fel róla fotót!
mango29

Mangó!
Hát nem valami jó hírekkel jöttél. A beázást nagyon sajnálom, hihetetlen. :shock:
A sulival kapcsolatban ne hagyd magad! Nehogy már te kérd magad táppénzre! Felháborító. Tudsz beszélni munkajogásszal? Nálunk is voltak zűrös dolgok, és a kolléganőim már eléggé képben vannak, sajnos. Ha kell telefonszám, szólj! A törvény téged véd, és nem rakhat csak úgy ki, ahhoz nagyon jó indokának kell lenni.
Mikor kell választ adnod?
Annyira borzasztó, hogy ilyenek történnek. Megértem, hogy 10 év után pofonként éled meg.

Melba, akkor most már értem ezt az UH dolgot. Ez már a hasadon, tehát hüvelyen kívül történik, ugye?
Komolyan kíváncsi vagyok a kiságyra. Teszel fel képet, ha kész lesz? :lol:
Köszi az ölelést! :oops:
eper1

Hát, Eprem, úgy döntöttem, holnap reggel elutazás előtt irány a házidoki. Kiírtam pár jogszabályt a lombikbaba.com-ról, ami engem véd, és ez alapján akár táppénzre is vehet. Nekem most már ez a legjobb megoldás, nincs kedvem már a suliba menni, nem is tudom, mit tudnék ott csinálni, meg egyáltalán. Köaszönöm, nem kérek belőle. A párom azt akarja, hagyjam ott őket, majd ő eltart, de nem eszik ilyen forrón a kását. 10 év után nem akarok ilyen blőd ügy miatt az utcára kerülni. Ami jár, az jár.
esetleg érdekelne a munkajogász száma, ha nem járok sikerrel!
köszi szépen, puszi és én is ölellek :)
mango29

Sziasztok! Micsoda hírek!
Wish! Szívvből gratulálok! :P

Rólunk:
Csütörtökön reggel megindították a szülést és délután 3kor megszületett kisfiunk, Noah. :P
Gyönyörű szülés volt, szinte fájdalom nélkül. Nimród majdnem végig velünk volt: Tv-t néztünk, beszélgettünk. A szülés végén apa elvitte a barátainkhoz...alig ért vissza :roll: :lol:
Míg Nimróddal annakidején hosszú volt a lábadozás, itt 1 öltéssel megúsztam és pár órával később már vígan voltam. Másnap haza is mehettünk.
Sajnos másnapra Nóci belázasodott, így irány a Vészhelyzetből ismerős Emergency Room. Itt rögtön felvették a kórházba, így a következő 3 napot ott töltöttük. :cry:
Ma jöttünk haza. Teszek fel majd képet, ha egy kicsit sikerül utolérni magam. (A kíváncsibbak Nimród naplójában már megkuksizhatják a legújabb fórumbabát :wink: )

loihi

sziasztok lányok!! Bocsi, hogy nagyon nem vagyok, de nagyon sok a munkánk!! :-( De azért olvaslak titeket.
Ági28

Loihi!
Végre hírek Felőletek is!
GRATULÁLOK!
Nagyon ügyik voltatok. Hát én is ilyen szülést szeretnék.... :wink:

Várjuk a képeket, addig is jó babázást!

réka
Vendég

Kedves Lányok!!!

Én még egyszer szeretném megköszönni azt a sok segítséget és figyelmet amit kaptam tőletek.
Ikt, nagyon köszönöm az infót az időpontokról és nagyon meghatódtam, hogy gondoltál rám, aki csak úgy becsöppent ide közétek.
Jövő kedden majd akkor hívom a Dévait és kérek időpontot, szeptember 20-tól már jó lesz. Addig meg beszerzem az összes papírt ami még hiányzik, hogy addig is úgy érezzem haladunk.

LOIHI!! Nagyon sok boldogságot kívánok a babóhoz!!! Gratulálok!!!

Remélem mindenki jól van!!! puszi mindenkinek
cyprus

szevasztok csajok, és hát üdv kis Noah, Loihi pici szeme fénye!! Már nagyon vártunk, ügyesen kibújtál a mamidból! :lol:
Most indulunk, csak még házidokiztam. Volt közületek, akit táppénzre vettek a lombik alatt? Mik a lehetőségek? Mert törvényi szabályozást látok, de a gyakorlatot nem ismerem. Nekem fontos lenne az infó, sajnos az iskolám keresztbe tett. Ha valaki tisztában van ezekkel a jogi dolgokkal, adjon infót, plíz!!
Péntek este leszek újra a gépnél. Szerencse Eprem csak hétfőn nyomul a nagy napra, akkor már itthonról drukkolok neki.
Ági, veled mizujs, hogy vagy? Szorítok nagyon!
kismamáknak kitartás, lombikozóknak sok szerencsét, várakozóknak kellemes időtöltést!
puszi nektek, k
mango29

Sziasztok :)

Loihi :)
Kép
Gratuálok, hogy végre a karjaidban tarthatod Noah-t!! Megkuksiztam és nagyon édes hajasbaba!! Nekem is ez a kedvenc versem, régebben meg is osztottam a lányokkal. Ez a vers adott nekem erőt amikor lombikra jártam!!! Mitől lázasodott be a pici, kiderült?

Mango :)
Azzal az indokkal, hogy lombikozol nem mehetsz táppénzre. EZt alá is íratja veled Dévai, hogy tudosámúl veszed. De gondolom más nyavalyával simán kiír a háziorvosod ha normális.

Eper :)
Mennek a drukkok!!! :)

Puszi

KépKép
gigi28

Loihi, szívből gratulálok a kisfiadhoz! Jó egészséget, békés fejlődést kívánok neki a továbbiakban, neked pedig sok erőt, boldogságot! Jó volt olvasni a szülésedről.

Ági, puszillak, és nagyon szorítok, hogy ne legyen szükség a lombikra! :lol:

Mangó, jó utat kívánok nektek! Munkaügyben érdeklődöm, megy az emil.

Gigi, kösz a drukkot! :D Hogy vagytok? Nem raksz fel képet a gyönyörű kisfiadról? Kedvcsinálónak. (Ha nem szeretnél, azt is megértem.)

Lányok, ma voltam UH-n Vass dokinál. Pénteken lesz a punkció, nem hétfőn, mert szépen beértek a petesejtek. Kérlek, szorítsatok nekünk! Nagyon köszönöm. :oops:

Puszi mindenkinek: Eper
eper1

Lohi gratula nagyon!! :-) Puszilgasd meg a drágát.

Eper jó volt beszélni kicsit. Szorítok nagyon.

a többieknek is sok puszi, bár nem nagyon volt időm olvasni, hogy kivel mi történt. :)
Ági28

Hello lányok!

Loihi!
Gratula Noah-hoz. Nagyon szép baba.

Eper!
Szurkolok nagyon, Vass nagyon jó doki.

Mivel nincs Dévai hétfőn, így csak kedden megyek hozzá, megbeszélni a következőt. A mi időnk még nem jött el, ma reggel elkezdtem a barnázást, s megjöttek a szokásos mensis jelek is. Amennyire rosszul indult a stimu, a punkció, no meg a beültetés, olyan lett a vége is. Ne haragudjatok, de kicsit összetörtem akkor, s nagyrészt ez volt az oka annak, hogy nem jöttem. A történet szokásos, a tüsszencsek változó méretűek, aztán Dévai megnövelte őket 30-40esre, amitől gondolhatjátok milyen szarul voltam. Aztán punkción sem ment minden rendben, állítólag annyira véreztem, hogy félbe kellett hagyni a műtétet. Az eredmény 8 pete. 6-ot meg tudtak belőle szúrni, de mondta Dévai, hogy változó minőségűek, s ebből bármi lehet. Első nap maradt 3, második nap pedig visszaültetésre egy. Ez volt az a pillanat, ahol nagyon összetörtem. Aztán nagy nehezen összeszedtem magam, gondoltam én, de Dévai rögtön két puszival indított, mondván, látja a lelkemet. Visszakaptam a három sejtes picikét, este elutaztunk Hévízre, s probáltam pihenni. Két hét nagyon jól telt, határozottan pozitív voltam, néha még úgy éreztem, hogy majd ő megmutatja. Aztán ma reggel elszállt minden remény. Sajnálom, hogy nem tudtam jobb hírekkel jönni, de most ez jutott. Még egy lehetőség, de már nem tudom, miben bízzak.
roxal

Loihi :)
Gratulálok nektek. Sok boldogságot az egész családnak.

Mi voltunk Vass dokinál és egy 14x10 mm-es petezsákot találtunk a pocimban. :) Na jó én csak feküdtem, és Vass doki találta, de azért büszke vagyok rá és nagyon örülök neki :)
Még mindig van víz a hasamban és a petefészkeim is nagyok, az egyik jóval nagyobb, mint amikor hazaengedtek a kórházból. Sőt rekordot döntöttünk vele, ekkora még soha nem volt :) Mondjuk nem lepődtem meg, mert eléggé szurkál. Úgyhogy továbbra is marad a sok hús sok folyadék.

Puszi mindenkinek.

wish

Eszter,
Annyira drukkoltam nektek, az tetőzte volna a boldogságomat, ha nektek is sikerül. Tudom, hogy most nem nagyon lehet mivel vígasztalni, nem is teszem. Bízom benne, hogy elöbb-utóbb (de inkább elöbb) sikerülni fog.

Nyugi-nyugi. Minden rendben lesz :)

wish

Roxal!
Épp most akartalak megkeresni priviben, hogy mi újság.
Hát nem egészen ezt vártam, pedig nagyon sokat drukkoltam Neked a távolból... :( :(
Persze mondhatnánk, hogy még ne add fel, amíg meg nem jön úgy igazán. De elhiszem, hogy most nem könnyű ebben hinned.
Pedig ügyesen összeszedted Magad!

Azért remélem, a topik pozitív szele Benneteket is megérintett, csak ezek szerint Dunakeszi kicsit messze volt neki és még Ceglédet is útba kellett ejtenie, szóval a következőre biztosan odaér!! ;)

És hiányoztál innen a topikból!
Nem tudok mást, mint egy virtuális buksimit küldeni a távolból...

réka
Vendég

:) Sziasztok ! Kla vagyok a BMC be jarok. A segitsegeteket szeretnem kerni.
4 ampulla progeszteronra volna szuksegem, termeszetesen ki is fizetnem... Elore is koszonom a segitseget !

Latom szerencsere is is vannak akiknek osszejott a lombik ! Gratulalok ismeretlenul is !

Udvozlettel : Kla
kla

Sziasztok!

Jöttem, láttam... hideget :cry: , meleget :D .

Eszter,
nem tudom, mit mondjak. :cry: Nagyon elszomorít, hogy ezt kell átélnetek. Annyira jöhetne már nektek is a gólya és tudom, mennyien szorítunk itt érted a topikon. Mit mond Dévai, miért alakulhat ilyen rosszul a megtermékenyülés után? Mert azt látom, hogy a stimu alatt kitett magáért, de úgy tűnik a megtermékenyítés utáni csodára így sem tudott hatni, ha egyszer szegény egyedül maradt a beültetésig. Persze,az egy babának is lett volna esélye a megtapadásra, de az esetleges tesók növelhették volna az esélyét. Olyan jó lenne, ha Dévainak erre is sikerülne rájönnie és mi több, segítenie ezen.

Egyébként, kérdezted kicsit feljebb az amniót, még két hét van az eredményig. Elvileg ma érdeklődhattem volna a dokibácsitól telefonon, de nem értem el. A sotén pedig csak annyit mondtak, hogy ne izguljak, ha két hétig nem kerestek, akkor nincs baj, de felvilágosítást nem adnak telefonon, menjünk két hét múlva, ahogy az meg van beszélve.

Wish,
tőled pedig pontosan ilyen szép hírt vártam! Gyönyörű méretű kis petezsák! Gratulálok! :D

Timi,
ugye milyen gyönyörű tud lenne az az egyszerű kis pulzáló pontocska? :D Örülök hogy minden rendben. Kicsit meglepett a felszívódni látszó másik petezsák, ezek szerint lehet, hogy nálatok is több baba indult az életnek?

Kismamik,
Inari és Melba! Nagyon jó volt a mai kis találka, úgy örülök hogy megint így összejöttünk! Olyan jó látni, hogy mindannyiónk hasa milyen szépen kerekedik! Réka, nagyon sajnálom hogy ezúttal te nem lehettél ott. :cry: Hiányoltunk! De mi máris szervezkedtünk, megbeszéltük hogy ha a következő találkára sem tudnál jönni, mert előrehaladott állapotod nem engedné, akkor meglátogatnánk téged otthon! Na, mit szólsz? :roll: Azért hozzászólhatsz, ha nem akarsz majd látni minket. :lol:
Aztán legközelebb várjuk ám az újdonsült kismamikat is!

Ági,
hát persze hogy más volt a szexike Vass dokival! Tudod, ahogy a nóta is mondja, "mindneki másképp csinálja". :D Hátha ezúttal az eredmény is más lesz!

Loihi,
isten éltessen titeket az új kis jövevénnyel! Nagyon sok boldogságot kívánok nektek! Öröm volt olvasni hogy könnyen szültél, ezt kívánom mindannyiunknak! :D

Mangó,
üdv itton! Sajnálom, hogy a munkahelyeden ilyen gondokkal szembesülsz. Ha visszaolvasol úgy március közepéhez, láthatod, hogy én is munkahelyi gondokkal küzdtöttem a lombik miatt. Kénytelen is voltam beszámolni a főnökömnek arról, mivel is foglalkozom, pedig egy érzéketlen tuskó volt irányomban, gondolhatod, milyen jólesett legféltettebb titkunkat megosztani vele... :cry:

Eper,
hát persze hogy drukkolunk! Emlékszem, bő fél éve még én is nagyon izgultam az első punkció előtt, aztán minden szépen lezajlott! Úgyhogy csak nyugisan! Rendben lesz minden! :D

Lányok, puszi mindenkinek, akinek külön nem írtam, annak duplán!
Üdv, Kata

Kép
szkatácska

Sziasztok!

Sikerült újra benéznem!

Loihi
Gyönyörű a bébi, gratulálunk! Nem ismertem ezt a verset, de nagyon tetszik, már ki is nyomtattam.

Melba
Örülök, hogy gondoltál ránk. Jól vagyunk, Roland sokat mocorog kb 6-7-óráig, utána este csönd, majd mikor én aludnék újra rákezd. A metrót nem szereti, mert kivételesen kellett metróval utaznom, és amikor elindult a megállóból mindig mocorgott.
Megkaptuk az amnio eredményét, minden rendben, csináltak egy UH-t, egy héttel nagyobb az adatai alapján. Integetett is.

Wish
Nagyon örülök nektek, pihenj, és egyél sok husit! Minden rendben lesz, várom a további fejleményeket!

Cyprus
Annyi szépet olvashattál a Dévairól, hogy én már nem ragozom, üdvözöllek köztünk. Remélem továbbra is olvashatok rólatok.

Szkatácska
Nálatok is biztos minden rendbe, azért nem hívnak. Amikor mentek a kontrolra, kérjél képet, ha szeretnél 500Ft, és ha esetleg 2.500Ft-ért szeretnéd ha felvennék a vizsgálatot, vigyél kazit is. Sajna én ezt nem tudtam előre, még jó, hogy a képről szóltak, így legalább az van. Ne izgulj! Boldog vagyok, hogy Ti is rendben vagytok. :lol: :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek puszi!
übi

Sziasztok :)

Eszter :)
Nem is tudom, hogy mit mondjak. Közhelyeket nem szeretnék..... Tudod a számom, bármikor nagyon szívesen találkozom és beszélgetek veled ha ez segít valamit. Talán csak annyit mondanék, hogy gondolj Wish-re!

Wish :)
Nagyon ügyesen megtaláltátok azt a petezsákot! :wink:

Mindjárt keresek valamilyen képet. :wink: A punkciótól ne félj, gondolom altatásban kérted! Pénteken szurkolok!!!

Kép
Kép

KépKép
gigi28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?