Sziasztok!
Le vagyok kicsit maradva
Zsanci!
Isten éltessen Téged és B-t!
Nálunk Bazsó egyedül csinál ekkora kupit, az egész lakásra ez a kép a jellemző, tegnap ki is készültem, sírtam Apának egy sort, hogy én még rendet sem tudok tartani, stb.
Kíváncsi lennék B születéstörténetére!
Beet!
A Gyerek-hálószobába vettünk gardróbszekrényt! Lilla egyáltalán nem okoskodó!!!

Hogy mondhatnak rá ilyet!! Én nagyon imádom a csajodat
Kompenzációs szállítás: a második körért nem kelllett fizetnünk

Ez tényleg meglepett!!!
Pocak! Nagyon szépek a gyerekeid!!!!! De én egy ilyen túróscsuszás mutatványtól rosszul lennék
tejkérdés: Én sem adtam egy éves koráig, sőt még most se, mert annyira nem ízlik neki, de nekem mindig az jut eszembe, hogy a mi korosztályunknak már pár hós korától adták, aztán csak itt vagyunk!
Barbi!
Tudom, hogy fárasztó, hogy csak rajtad alszik Angi, de ez is változni fog, élvezd ki inkább, mert aztán később hiányozni fognak ezek az összebújások!
Nálunk azután aludt jól B, hogy hasra fordítottuk.
Vica!
Parázz nyugodtan, én is ezt teszem

Én konkrétan hülyénak tartom azt, aki másodszorra is szül, aztán itt vagyok a 23. hétben

Egyébként elsőre én sem féltem, hanem nagyon kíváncsi voltam, tényleg az ismeretlen az, amitől tartottam kicsit! Mi miatt érzed a vágóhíd-hatást? Hátha tudsz rajta segíteni. pl én nem akartam, hogy ott borotválgassanak, miközben fájásaim vannak, elintéztem magamnak itthon.
Egyébként minden rendben lesz, és nemsokára babázhatsz, és az nagyon klassz lesz
Indi!
Csodás hírek!!!! Családegyesítés!!!!
Viszont Dé

Gyógyuljon meg hamar!!! Ez már szerintem sem a fogacskája

Patikában kérdezz rá, hogy mit lehet adni neki. Első gondolatom a banán volt, azt szokták hasfogásra adni, és tápszer mellett hamarabb is be szokták vezetni a gyümiket, de ha még nem evett mást, akkor ne most kezdje el!!! Remélem,. mára jobban lesz!!!
Vera!
Kettős fronthatás van! Nekem az egész családom frontérzékeny, úgyhogy klassz volt a tegnapi nap!!! Páromon ma jött ki, remélem, Bazsó normális lesz mára a tegnapi hiszti után!!!
Fagyi
Macs!
Gratulálok a fogakhoz!
Múltkor pont akartam írni, hogy nálunk az első fog után 1 héttel kint volt a második. Ezek szerint nálatok is gyorsan követték egymást!!!
Johi!
Ha nem ébred fel gyermekem, akkor írok püt. Ha felébred, akkor csak délben
konyhafelújítás, na ehhez már végképp nem lenne energiám
Na, visszaolvasok, mert egy csomó mindenre nem reagáltam.
Ja, és CSÜTÖRTÖKÖN EGY TALI?????? ÁLLÍTÓLAG SZÉP IDŐ LESZ!!! FENEKETLEN TÓ???? ÉS AKKOR ESETLEG VERA IS BEMUTATHATNÁ HIVATALOSAN MARCIT A CSAPATNAK