Azt hiszem igazán büszke lehetek magamra, mert az első betűtől az utolsóig mindent visszaolvastam. Viszont nagyon felelőtlen ígéretet tettem tegnap, hogy reagálok is mindenkinek, ez tuti nem fog menni. Bocsi...
Eszti, Szalai Heni, Csheni!
Üdv a csapatban, érezzétek jól magatokat nálunk! Mielőbbi babásodást, illetve Csheninek boldog babavárást!
Móni23!
Pont a minap hiányoltalak, hogy mi lehet veletek! Szívből gratulálok, és nagyon boldog pocisodást kívánok! Én nagyon örülnék, ha időnként megosztanád velünk, hogy hogy vagy!
Anikó!
Jó kezekben van a tábla, hozzon neked is szerencsét! Ügyi vagy nagyon a szurikkal! Aki beadja saját magának, az nem lehet beszari alak!
SzHeni!
Még neked szerettem volna írni, hogy a Kaáliban a legjobb kezekben vagy! Az én virágszálam is ott készült, igaz ő inszemmel, nem lombikkal.
Teljesen meghatódtam a történeteteken, a húgod hozzáállására egyszerűen nincs is szó... Az hogy rendes tőle, az nem fejezi ki a lényeget. Az isten áldja meg érte...
Picit magunkról: nyaralás isteni volt, nagyon jól éreztük magunkat. Végre a nagyszülők is kibabázhatták magukat. Első nap mindkét helyen kicsit gázos volt, meg kellett szokni a pipinek a helyet, de miután belejött, nagyon jól érezte magát ő is. Mindenben a kedvünket keresték, csupa kedvünkre való fincsi kaját kaptunk, és rengeteget pihentünk. Anyu csinált nekem rétest, mert nagyon szeretem. Iszonyú jó volt minden reggel frissen sült, langyos, ropogós otthoni kenyeret reggelizni. Szerintem 5 kilóval nehezebb vagyok, mint amennyivel elmentünk itthonról
Viszont az utazás most nem jött be a nagylánynak, mert oda és vissza is az utolsó órát végigszirénázta. Nem tudom mi lehetett a baj, mert eddig ahogy elindult a feneke alatt az autó, ő bealudt, és mikor megálltunk, akkor felébredt. Lehet, hogy kezd már kényelmetlen lenni neki az ülése?
Dobok még pár képet, aztán tűzök befejezni az ebédet!

érezzétek magatokat nagyon jól!
Várunk vissza!!
Várom a további fejleményeket is. Remélem,h most már minden rendben lesz.